View Full Version : Vēl viens DFI mutants
Lanparty UT SLI-DR Venus:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87719
hmzz, CPU paaugstu, lielaaki cooleri vareetu neliist ieksh kastes jo traucee PSU
taa jau smuks, kraasas smukas, logo smuks.... kaa teikt: MUST HAVE!!! :D
someonesick
01-28-06, 16:04
Ai... par shito jau sen lasiju.. smiekligi.. taa buutiibaa ir taapati MB kas Expert... tik BUGi izlaboti un iepakota lielaa smukaa melnaa kasteee... ja godiigi tas ir totaals BS :D
Sen jau redzēta tā Venus kaste.
Kautkāds BS.
someonesick
01-28-06, 17:25
vo vo :D
Tajaa XS topikaa veel apsmeeja vinjas cenu un to kaada vella pec vajadziiga taa melnaa kaste (zaarks)... kaa teica ka labaak lai pardod bruunaas kartona kastees... ka tik leetak... :D
Nu ko lai saka, laikam biju šo te palaidis garām, kaut ko dzirdējis biju par "uzlabotu" Expert, bet tas, ka tas sauktos Venus, to gan ne :p
Tad nu te sakarīga diskusija bija, paldies :D
someonesick
01-28-06, 18:36
nu bet ko padariis? Ieksh XS.org tieshi taada pasha diskusija bija... atkal kaarteejais $$$ kashanas variants...
jo reaali taa ir taa pati Expert maatesplate, tikai izlaboti bugi, un uzskruuveeta cena kaa arii nevajadziigi smiekliigs iepakojums :D
man viens jautaajums, ir cik ir pieljaujamais karstums chipstam, tas nekas kad man pie kartiigas geomoshanas uzkaapj pilniigi liidz 55 gradiem !!! ?! Sorry par Offtopiku, negribeeju taisiit jaunu topiku !!!
someonesick
01-28-06, 18:45
dfi nF4 deeljiem ar stock coooleri 55 graadi ir OK! vari buut mieriigs...
paldies, tad jau laikam varu buut mieriigs!!! Hmz Peedeejais jautajaums, liidz cik graadiem to chipsetu var laist !?
Uzliec termopastu normālu, un aidā.
Ja tu zinātu, cik manas x850(xtpe) :D mosfeti karst :o ap 70C pie uzlikta heatsinka.
ir! Aiznes pie kashelza lai palliidz tev kasti salikt, vismaz kāds cilvis ar taisnām rokām ;) :D
He he, taa arii var teikt, ja ir bik nauda, tad atnakaat, sashtukoshu un uzmeistaroshu pasiivo dzesi, pats ar esmu sev jau skatiijies kas un kaa, bet vajag iegaadaat materiaalu no kaa to visu gatavot! :) Man chipsets ar afigena silst, bet ar pamatiigu vara pasiivo domaaju 300HT vajadzeetu tureet un temperatuuras buus normaalaas robezjaas :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.