PDA

View Full Version : Nokia 5230 mazcenas telefons

Lafriz
01-31-10, 11:27
sveicināti,
vēlētos vairāk uzzināt par šo tālruni, jo ir ieplānots tādu pirkt, varbūt kādam ir kaut kāda pieredze ar šo telefonu, un varētu padalīties ar mani, plusi mīnusi utt.?
paldies

oka3
01-31-10, 18:06
Vienīgā ekstra kas tur ir ir skārien ekrāns, principā elementārs telefons. Tas ir nokias lētais gals tāčskrīnos,lai varētu iebīdīties pie LG kp500 un Samsung s5230. Aizej uz veikalu un pamēģini paspaidi tad jau redzēsi, kas tur ir.

gudolfs
01-31-10, 19:19
plusi..... var mēģināt pazvanīt, smsku aizsūtīt varbūt arī var.
mīnusi..... lēts sūc. Kurš ne tikai ir lēts, bet arī izskatās pēc šrota.

Lafriz
01-31-10, 19:33
nu gan spēcīgs apraksts. :ok:

vimba_zlobnaja
01-31-10, 23:18
Labākos telefonus, jau saražojuši. Viedsū*telefonus, gan tagad ražo kaudzēm. Visi vienādi. Ādiņa tikai savādāka.

Kuuminsh
01-31-10, 23:36
Ar ko tad šis "lētucis" atšķiras no ne lētučiem ?
wifi un kamerai viens mpix mazāk.
lol.
Toties tādi paši lētuči ar šīm "fīcām" uzreiz vairs nav lētuči, bet gan "uzreiz redzams ka kvalitatīva manta!"

TokRa
01-31-10, 23:55
Iespējams, noderēs, Nokia "lētuču" salīdzināšanai:

http://upload.inga.lv/v5.png

gudolfs
01-31-10, 23:57
nē, lol.
Kāda jēga no jauna telefona, ja jams nejēgā bremzē ? Da vēl līgums uz nez cik tur mēnešiem tāda sūda dēļ.
Esmu redzējis 5800 - nenormāls bremze. Da ir tie touch screeni šitajām nokias trubām tikai, lai pastaipītu - nu nav kvalitatīvs tas tach. Nē, nu ok ja patīk ar irbulīti spaidīt, kad ārā -25c, un gaidīt kamēr jams izfunktierēs, ko tu nospiedi un kas tagad nu viņam jārāda. :D
Es saprotu, ka katrs sevi cienošs pokemons tagad grib to skārienjūtīgo ekrānu, un ne visiem vecāki ir ierēdņi, bet nu.... labāk nopērc normālu telefonu vai arī pakrāj naudiņas nopietnākai spēļmantiņai.

smartdevil
02-01-10, 12:20
gudolfs
1)''bremzee?'' - iztaisnojam pirkstus un meegjinam veelreiz, ja veel bremzee, tad turpinaam liidzinaat pirkstus
2)''5800 - nenormāls bremze" - beidz muldeet tur kur tev ne mazaakaas sajeegas, neesmu igaunis un man nekas nebremzee :D
3)''lai pastaipītu'' - :doh:
4)"Nē, nu ok ja patīk ar irbulīti spaidīt, kad ārā -25c" - :doh: :doh:
5)"gaidīt kamēr jams izfunktierēs, ko tu nospiedi un kas tagad nu viņam jārāda" - nu pilniigi var redzeet, ka neesi vinju rokaas tureejis

Par plusiem - pokemoniska atbilde apzinoties ka taa nav patiesiiba, malacis, taa turpinaat. :D

Telefons ir savas cenas veerts un ja taa funkcionalitaate apmierina, tad kaapeec gan nepirkt. Protams cilveekam, kuram ir probleemas ar pirkstu taisnumu un kam vajadziigs aatrums un tikai zvaniishanas iespeeja, varbuut jaatgriezjas pie 3310. (http://images.bidorbuy.co.za/user_images/346/598346_091011121539_nokia3310.jpg)

TokRa
02-01-10, 13:04
Nē, nu ok ja patīk ar irbulīti spaidīt, kad ārā -25c, un gaidīt kamēr jams izfunktierēs, ko tu nospiedi un kas tagad nu viņam jārāda.
Pieredze liecina, ka pirksti sasalst ātrak, nekā sals paspēj iespaidot mobtelu :)

Ivchiks
02-01-10, 18:14
Iespējams, noderēs, Nokia "lētuču" salīdzināšanai:

http://upload.inga.lv/v5.png

Papildināšu:
Kas tā par pulti 5800, man nenāca.
Kinētiskā tagad ir arī 5800.

Tikai bremze var apgalvot, ka 5800 bremzē :beee:

gudolfs
02-01-10, 18:42
nu man tak vienalga - pērciet. Man tak vienalga, kā Jūs savu naudu tērējiet.

smartdevil izskatās, ka ir karstasinīgs šī telefona lietotājs.(vai kāda līdzinieka)
Zini, man ir pilnīgi vienalga, ko kāds pasaka par manu telefona modeli, bikšu brendu.... ES LIETOJU, JO MAN PATĪK... un ja kādam nepatīk, tad es viņam nelieku taisnot rokas vai lieku "-" rep. :D
Un ja vienam (ne)patīk, tas nenozīmē, ka uzreiz ir jācenšas mainīt viņa viedoklis, kas visdrīzāk ir vairāk vai mazāk pamatots. Cilvēkiem ir dažādas prasības un dažādi vērtēšanas kritēriji un jā nekas nav ideāls. :p

Ok, iespējams nedaudz pārspīlēju, bet.... 5800 nav no tiem ašākajiem aparātiem. Varbūt vienkārši priekš manis jams ir pārāk lēns ?

Miezy
02-01-10, 18:53
Ok, iespējams nedaudz pārspīlēju, bet.... 5800 nav no tiem ašākajiem aparātiem. Varbūt vienkārši priekš manis jams ir pārāk lēns ?
man ari ir 5800 ar 40firmwari viss ripo lieliski un priekš manis telefons ir pietiekami ātrs. Citam viņš būs super ātrs citam super lēns,cik cilvēku tik viedokļu,kas gribēs tas pirks.

smartdevil
02-01-10, 19:23
gudolfs

Neiet runa par tavu telefonu, bet gan par to, ka tu chakaree cilveekam praatu par lietaam , par kuraam tev ne mazaakaa sajeega. Taatad tavam viedoklim nav pamatojuma un pasham pieredzes ne tik.