View Full Version : Satelits/drambox/HDTV
Interesee kaada SAT guru konsultaacija.
Chomam ir sateliits ar dreambox un jams skataas 720 un 1080 punktu filmas utm.
Savulaik vinjsh to visu uzstaadija pa 380Ls un tagad maksaa 5Ls meenesi par kaut ko kur sleedzas klaat dreambox... serveris kautkaads.
Kaadaa cena to visu var izdariit darot pats? Un vai tad ir vispaar izdeviigi... jeb labaak panjemt Viasat un miers?
tie 380ls noteikti bija tehnikas cena,ne jau uzstādīšana :D
manupraat es rakstiju pietiekami skaidri, lai buutu saprotams - kopeejaas izmaksas bija 380Ls
vārdu sakot,gribi skatīties daudz un pēc savas izvēles,ņem dreambox un šāri.
gribi vnk skatīties to ko dod un tv vajag fonā,ņem viasat.
es jau salasijos atsauksmes par Viasat.. paldies nee :D
Vel suudiigaak nekaa Baltcom man tagad :o
Tagad studeeju par dreambox. Un saprotu, ka nav jeega njemt neko labaaku par leetaako, kameer nav modelis ar iespeeju atskanjot DivX.
A kaa tikt pie servakiem kas ljauj visus kanaalus skatiities?
ir topiks pie pingvīniem par sat šārētājiem.
un pričom tur drīmbokss ar divx?
380Ls priekš sat ar šāri ir nedaudz kosmoss, jo sat HD tjūneri var iegādāt par Ls 170,-
cik noprotams, biedrs, paralēli SAT grib izmantot kā Media tanku (aļa "all in one boksi").
Ja tā, tad DivX, Xvid playback ir pagātne. Tagad būtu jāskatās, lai saprastu mkv konteinerus, lai varētu skatīties BR ripus (M2TS), Lai būtu DTS audio supports, lai būtu spidf, hdmi, utt utjp...
Jo uz normāliem TV kubikotais divx apriebsies, un neko mazāku kā 720p nemaz nevēlēsies skatīties....
Izmantoju parasto dreambox 500 ar viasat baltic paku maksā 3ls menesī kvalitāte tāda pati kā viasatam.(ne HD modelim)
Kad apnik var paņemt kādu citu paku un nekādu problēmu.
nezinu kada jeega nemt to viasat caur shari. vieniigais ko tur skatos ir latvijas kanaali un pa viasat sporta baltic bobsleju un skeletonu, savadaak tur nav ko redzeet saliidzinot ntv+. un hd kanāli arī ar 4x vairāk nekā viasatam
atmet pm - ko īsti vēlies...
Izmantoju Azbox Premium,izmaksaaja pasaakums apmeeram 240 ls un ir plus ka azbox ir taads kaa popcorna+hdtvsat savienojums,var skatiities mkv un veel izmantot visus popcorna labumus un ljoti labi raada arii sateliitu,pusgadu atpakalj bija probleemas ar softa zaljumu,bet tagad ir krietns 4 no 5 balleem.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.