PDA

View Full Version : Inets Mārupē

Relax
07-12-06, 18:28
Lieta ir sekojosha, Maarupes pusee ir vajadziba peec laba ineta piesleeguma, kam ir kaadi ieteikumi?

Instigater
07-12-06, 20:10
es gan uzskatu, ka vislabaakais nets privaatmaaju rajonaa po ljubomu sanaak Apollo, jo ne jau aatrumaa meera tiikla labumu.

Relax
07-12-06, 21:08
apollo diemzhel neder, jaskatas kas veel, lattelecom ari veel tajaa rajonaa nepiedaava to 5reiz atraako variantu :(

AndzX8-842
07-16-06, 01:40
Instigater, a kas Balticom vainas? Par Mārupi nezinu, bet Pļavniekos pārrāvumi ir reti. Parasti ārzemes daudziem provaideriem galīgi nav, kaut arī vietējais savienojums pa gaisiem iet. Balticom.lv 700KB/s pa ārzemēm un megabaiti pa vietējo nav slikti salīdzinājumā ar to, ko Apollo piedāvā :).

Dynamite
07-16-06, 02:44
man balticom - zolitude...par sito menesi es nedelu kopuma bez ineta sedejus, to switchs karas, to vel kkas...:mad:

AndzX8-842
07-16-06, 18:34
Ja tā padomā, tad bija vienreiz smagāks gadījums man ar Balticom arī, bet tā nebija gluži viņu vaina vai vismaz pēc viņu skaidrojuma tā bija... Bija nosperta kaut kāda tehnika un internets negāja ;-).

Dynamite, papēti līgumu, tur ir rakstīts, ka tu vari saņemt kompensāciju par to mēnesi, kurā internets nav bijis viņu vainas dēļ. Vai vismaz tajā līgumā, kas man ir, tas ir minēts. Nepateikšu kurš punkts tas bija, bet tur tāds noteikti bija!

Tik cerams nejauc Baltcom ar Balticom?

Dynamite
07-16-06, 23:22
nejaucu gan! pats personigi nelasiju ligumu, bet tagad zinasu! paldies!
visu laiku ineta nebija vinu vainas del...un del zibens ari - visu aparaturu mainija!

Wilkinz
09-18-06, 14:14
man shkjiet, ka itamais http://www.4nets.lv/lv/ kantoris vareetu buut pieejams tavaa rajonaa RELAX! katra zinjaa, jamie manaa maajaa ir...

franky
09-19-06, 22:50
manupraat ipasaule kaukur tur deva netu ..

hero
09-24-06, 02:28
var skatiities uz telecentrs/unistars/rtn/jebkura cita prova kas piedaavaa kaut ko pa gaisu... - aatrums buus kaadu nopirksi ... - bet maksaas tas DAUDZ! prieksh privaatpersonas... (nebuus 15 latiki pa 10mbit bet buus "iistaa" cena --- simtos :(( )
starp citu kaa ir ar kabeljtv... ir kaut kur tur ? ... ja ir - iespeejams dod arii datu paarraidi kauch kaadu