PDA

View Full Version : autoskola - kura?

deff_ins
07-12-06, 12:41
tikai nesakiet ka visas vienādas:
es pat nezinu kuru prasīt - zinu 99% iet tikai vienā autoskolā - salīdzināt grūti - bet nu - gaidu ieteikumus ;)

jonixins
07-12-06, 12:46
http://www.autoamatnieks.lv/
pats beidzu [pirms 3 gadiem] - labi iemācija.... sākumā likās galīgākais gaģušņiks, bet patiesībā nē...
bet vispār... skaites šiet (http://www.csdd.lv/?pageID=1099054729)

Angelz
07-12-06, 12:55
Deff, tas ir atkariigs no tevis pasha un tava instruktora. Manupraat skolai noziime sameeraa maza, vairaak enlaargments. Jo teoriju tu maacies pats no CSN graamatas bet braukt tevi maaca instruktors. Pareejais ir pupumizas :]

vimba_zlobnaja
07-12-06, 12:59
Man patika Gross. Pats kā zini mācijos ilgi (pats vainīgs) bet beigās nopietni. Autoskolā nav pats galvenais teorija, bet instuktors ar ko brauksi. Jo nopietnāks jo labāk. Pašam sanāca ar 3 dažādiem braukt, bet tikai viens ne*** uz smadzenēm par neveiksmīgu manevru vai nepļāpāja par visādiem sīkumiem kas novēš uzmanību no ceļa.

Angelz
07-12-06, 13:06
Iisteniibaa tas ka intruktors noveersh uzmaniibu vadiitaajam ir pat labi - ar domu iemaaciit tev multitaskingu pie stuures jo savaadaak brauksi, kaa liels vairums meichu, ar zobiem iekjeeries stuuree un ne papiipeet ne pa trubu normaali parunaaat nevareesi, vismaz kaadu periodu. :D

deff_ins
07-12-06, 13:08
http://www.autoamatnieks.lv/
pats beidzu [pirms 3 gadiem] - labi iemācija.... sākumā likās galīgākais gaģušņiks, bet patiesībā nē...
bet vispār... skaites šiet (http://www.csdd.lv/?pageID=1099054729)
pēc tās tabulas populārākās:
1 SIA "AG - ARMA" (AUTOSKOLA "MUSTANGS")
2 SIA "AUTO PRIEKS"
3 SIA "GROSS"
4 SIA "MBR"
5 SIA "VANAGS"
6 SIA "DSI"
7 SIA "BUTS"
8 SIA "CREDO 3"
9 SIA "GULBENES AUTOAPMĀCĪBAS CENTRS"
10 SIA "AUTOAMATNIEKS"

pēc nokārtojuma procenta:
1 SIA "GULBENES AUTOAPMĀCĪBAS CENTRS" 91.20%
2 SIA "MBR" 85.82%
3 SIA "GROSS" 84.15%
4 SIA "CREDO 3" 83.74%
5 SIA "AUTOAMATNIEKS" 81.31%
6 SIA "VANAGS" 78.72%
7 SIA "AUTO PRIEKS" 77.41%
8 SIA "AG - ARMA" (AUTOSKOLA "MUSTANGS") 75.79%
9 SIA "DSI" 73.21%
10 SIA "BUTS" 67.93%

Gulbeni izslēdzam :) MBR laikam arī :) Daugavpils lol
MBR, Gross, Credo3???

a instruktors?

Angelz
07-12-06, 13:11
Jo autoskola buus ar lielaaku reitingu jo lielaaku kaapi maxsaasi jamiem par maaciibaam un instruktoru.

Ja negribeesi iebraukt CSN noteikumos un instruktora hintos tad nekaads % tevi neglaabs.

Driizaak skaties kas tev tuvaak ir maajai vai darbam. Man skjiet netaalu no tavaam maajaam bija Mustangs.

deff_ins
07-12-06, 13:16
http://www.gross.lv/lv/news/92/
vai šis ir kārtējais sviests? vai es jebkurā gadījumā esmu nolemts 80% neparedzētiem maksājumiem? 10 - par papīru1, vēl 15 par papīru2 utt utt... baig daudz esmu dzirdējis ka vissas autoskolu akcijas ir pilnīga cilvēku pie***ana!

mrlobber
07-12-06, 13:23
Es mācījos Vanagā, bet tas bija jau pirms 7 gadiem :eek:

Mums bija perfekts teorijas pasniedzējs (ceļu policists), pie viņa ne minūti nebija garlaicīgi. Vēlāk vēl redzēju šo Barona/Raiņa krustojumā satiksmi regulējam :D

Principā, ja mācies tiesībām un vēl strādā, tad tiešām labākais variants ir meklēt tuvāk mājām/darbam - mazāk būs apkārt jāskraida.

kiwi
07-12-06, 13:35
Mrlobber es ar gaaju Vanags kadus 7 gadus atpakalj :eek:
Bet tevi neatceros savaa grupaa. Tu par A.Abolu celju policistu runaa? :D

Bija ok, tikai ja pasham nav auto ar ko braukt ar kadu blakus ar M burtinju, tad vajag daudz h ar instruktoru

Tagad jau kaut kadas M tiesibas jadabuu no 16 laikam?

Eksamenu kartoju 3x delj shitadam kljudam

1. Uzbraucam uz vienvirziena ielas, bet zimes nav
Pec tam griezhos pa kreisi no labas joslas

2. Pipinaju, jo uz ielas bija balozhi :D

3. Ilgi gaidam lai panjemtu kreiso pagriezienu, tad apnika braucu, bet tieshi tajaa mirklii viens cits M vienkarshi apstajas krustojumaa un es netieku araa

Haha, pec tam, kas pienjema eksamenu teica, ka mana tehnika ir krietni paraka par daudziem citiem, bet es nenokaretoju delj shim kludam :)

CSDD ar pirmo reizi visu nokartoju perfekti

vimba_zlobnaja
07-12-06, 13:49
Es ar vakar pīpināju hipij kaķiem :D
Deff, neķer kreņķi, tāpat zem 300Ls grūti iekļauties. Kamēr vēl ar darba mašīnu pavizināsimies ;)

mrlobber
07-12-06, 14:01
Mrlobber es ar gaaju Vanags kadus 7 gadus atpakalj :eek:
Bet tevi neatceros savaa grupaa. Tu par A.Abolu celju policistu runaa? :D

Tieši tā - viņš bija AAA - Āboliņš-Ābols ;) :D Es ņēmu intensīvos kursus, tipa pusotrs mēnesis no rītiem teorija, pēcpusdienās braukšana. Rezultātā sāku jūnijā tūlīt pēc skolas, un jūlija vidū jau bija tiesības :D

Psc, šitais labs, paldies, norēcos kārtīgi :D :D

3. Ilgi gaidam lai panjemtu kreiso pagriezienu, tad apnika braucu, bet tieshi tajaa mirklii viens cits M vienkarshi apstajas krustojumaa un es netieku araa

Arī labs :D

Es ar pirmo reizi visu nokārtoju (braukšana bija no paša rīta), pēc tam sēdēju pakaļējā sēdeklī un zviedzu par Ufo&Freda jokiem, kas pa SWH skanēja, kamēr mašīnā esošie pārējie vēl svīda katrs savu braucienu :D

Ha_Ha
07-12-06, 14:08

:D http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/icon_haha.gif nu tas ir labaiz! - ko teica instruktors (eksāmena pieņēmējs)?

deff_ins
07-12-06, 14:21
:D lolol nebrauks tak lidonīšus nost :)

mrlobber
07-12-06, 14:38

Un vispār, kur prāts iedomāties, ka balodis tagad zinās to, ka, ja tipa viņam pīpina, tad jāpazūd no ceļa, jo brauc, piemēram, kiwi :D :D :D

kiwi
07-12-06, 15:22
Instruktors teica, ka drikst pipinat tikai, ja ir avarijas bistamas situacijas. Cik atceros no noteikumiem, tad taa arii bija, tikai tas novertejums, kad ir bistamiba katram cilvekam ir savs :)

Es nezinu vai balozhi uz pipinashanu reagje, bet uz liela objekta tuvoshanos gan jau ka. Vienkarshi shis 2 lietas sakrita kopaa un uz ko tieshi reagjeja gruti pateikt :)

Pie tam tas nebija 1 balodis, bet kadi 20 :eek:

Tieši tā - viņš bija AAA - Āboliņš-Ābols ;) :D Es ņēmu intensīvos kursus, tipa pusotrs mēnesis no rītiem teorija, pēcpusdienās braukšana. Rezultātā sāku jūnijā tūlīt pēc skolas, un jūlija vidū jau bija tiesības :D

Tas pats, tikai es laikam Julijaa saku, tiesibas dabuju 20. augustaa, sho dienu labi atceros, jo eksamenu kartoja vel viena meitene :D Labi neiedziljinashos...

Tominjsh
07-12-06, 15:34
man patika RI-PO

mrlobber
07-12-06, 15:48
...sho dienu labi atceros, jo eksamenu kartoja vel viena meitene :D Labi neiedziljinashos...

:D tikai 2 varianti: vai nu avārija vai arī romantiskas attiecības :D

kiwi
07-12-06, 16:27
Uzmineji gan par to otro variantu :D

Avarijas ar autoskolu mashinam ar M burtu es neesmu redzejis, tikai 1 reizi man kads kaut ko stastija :o

Torado
07-12-06, 18:06
Varu pateikt tikaivienu neej "Fortuna"

Instigater
07-12-06, 19:49
Es nokaartoju CSDD ar pirmo reizi, dabuuju 9 punktus:
1) paarsniegts aatrums (4p)
2) nepalaidu gaajeeju striidiigaa situaacijaa (4)
3) nebija veeleeshanaas vilkties kaa mironim paari tramvaja sliedeem (1p)

Dabuuju 8 dienaa peec 18.dzimenes. Autoskola bija taa, kuraa caur videni pa leeto vareeja iziet. Instruktors labs, saukaaja par dzjigitiem taadus kaa es. Nezinu, par laimi vai nelaimi, bet biju jau daleeji nepareizi samaaciijies kopaa ar teevu, tobish braucu normaali, nevis kaa autoskolaa jaabrauc. Uzliekam veel taadu maajaas pashrakstiitu interesantaaku kasetiiti magjiitii un aaziet Carmagedon. :D

Kaibinjsh
07-12-06, 23:15
Man ar kopa ar videni naaca (VPĢ) :D Pie P.Toča bija jautri, a instrutori 2 gab. bija, ar ne vaines.

jonixins
07-12-06, 23:33
arī ar 1mo reizi 4ri p-ti - slaids pa joslām..

944s
07-13-06, 00:23
Nokārtoju CSDD eksi arī ar pirmo reizi - savācu 9 punktus:
1) Nepareizā vietā apstāšanās pie STOP zīmes (4p)
2) Nogriežoties krustojumā pārāk liela distanci no ceļa malas ... (4p)
3) Akselators/bremzes/sajūgs (1p)

Autoskola vietējā. Labi instruktori, normālas cenas.

Jav
07-13-06, 01:36
skatoties, par ko te piekasas- psc... Manuprat man ar 5 neizdosies- braucu ok, bet nu gadas... :cool:

deff_ins
07-13-06, 08:46
man vispār liekas ka nolikt tiesības ir pilnīgi nereāli - ka man nav talants uz to kas ir 99% cilvju :confused: :o :(

mrlobber
07-13-06, 09:12
man vispār liekas ka nolikt tiesības ir pilnīgi nereāli - ka man nav talants uz to kas ir 99% cilvju :confused: :o :(

Tu kaut ko jauc... talants uz braukšanu ir labi ja 5% cilvēku, pārējie dalās divās kategorijās:
1) tie, kuri iedomājas, ka viņiem ir talants uz braukšanu (šie ir visbīstamākie, jo domā, ka tādēļ var mainīt braukšanas joslas bez pagriezienu rādīšanas u.tml.)
2) tie, kuriem talanta uz braukšanu tiešām nav un viņi to arī apzinās, tādēļ uz ceļa cenšas solīdi klusiņām turēties nomaļus; diemžēl dažreiz arī zināma šo braucēju apakšgrupa ir pārspīlēti kautrīga, tādējādi ignorējot konkrēto satiksmes situāciju, kas arī ne vienmēr ir adekvāta rīcība

:D

Angelz
07-13-06, 09:55
Mr.L un tu pie kuras grupas sevi pieskaiti? :D

deff_ins
07-13-06, 09:59
es runā par tiesību nolikšanas talantu nevis braukšanas lolol... man liekas ka braukšanā mani visi instruktori: u sak n00b - i teh pwn u - ure banned :)

vimba_zlobnaja
07-13-06, 10:09
Atkarībā no mašīnas gan pirmajā gan otrajā grupā. Ar Astriņu patīk palidot pa tukšiem ceļiem, bet pagriezienus Vienmēr cenšos rādīt. Ar bračkina vai fāterīša auto "nemāku braukt" līdz ar to otrā grupa.

mrlobber
07-13-06, 10:22
Ar Astriņu patīk palidot pa tukšiem ceļiem

Šito mēs zinām, jā jā :D

mrlobber
07-13-06, 10:24
u sak n00b - i teh pwn u - ure banned :)

Ja es dzirdētu kādu instruktoru tā runājam, man liekas, es tūlīt pat stabā ieliktu no smiekliem :D

kiwi
07-13-06, 10:27
u sak n00b - i teh pwn u - ure banned :)

Too much online gaming :p

vimba_zlobnaja
07-13-06, 10:41
Šito mēs zinām, jā jā :D
Skauž ka netiec līdzi ;) (Tulīt sāksies teksts par darba mašīnu nesaudzēšanu, blā blā blā).

Jav
07-13-06, 12:00
Vispar jau mainot joslas, pec apdzisanas un veel sad tad ne vienmer ir svarigi tos pagriezienus radit (dazkart bezjedzigi...)... Dazkart labak lai tas cilvecinjs turas pie stures nevis novers uzmanibu meklejot klokjisus... Par sito vienreiz ar senci duskutejam- nu i nafig radit to suda pagriezienu apljveida krustaa vai ari apdzenot ar pardesmit km/h starpibu, kad tu tapatas jau esi vinjam garam- nah vel radit ka griez pa labi... cita lieta, ja taises nogriesties prosta pa kreisi, bet taa sad tad tos klokjus taustit ir bezjedzigi...

PS. Vot, kas man besi ara- cilvis apdzen un pedeja bridi lienot jau starp tvi un pretimbraucoso veel parada pagriezienu- daunji, labak lai turas stingrak pie stures nevis kavee laiku...

PPS. Ka tas ir in da LV- ja es redzu cilvi agresivi braucot vai parkapjot noteikumus- vai es varu piezvanit mentiem un uzdavinat jamam paris sodapunktus un naudas sodu? :D

kiwi
07-13-06, 12:06
Bez pieradijumiem vari mentiem pat nezvanit :)

Nofilmee ar savu kameru, tad maybe

Man pagriezienu radishana un atrumu parslegshana nesagada nekadas problemas, tas viss notiek automatiski un nekadu uzmanibu nenoversh. Cita lieta ir mobilais tel., tas gan drusku traucee

deff_ins
07-19-06, 10:32
pierakstījos GROSSā vakaros savā rajonā - pie pašām mājām :)

vimba_zlobnaja
07-19-06, 10:42
Malacis!!! Jāsāk tevi apmācīt ar īstu mašīnu braukt ;) Saki kad esi brīvs un aiziet! Netālu no tevis ir pietiekami plaša teriotorija (Oriolas un DHL noliktavas rajons) kur var normāli pamācīties braukt.

deff_ins
07-19-06, 10:50
es sākumā pie instruktora mok a? jo saka ja esi iemācījies pa svojemu braukt - tad pie instruktora esot grūtāk pierast...

vai man kaut kas būtu jāzin pirms laižu autoskolā iekšā? nu nez - nianses, sīkumi kaut kādi...

Angelz
07-19-06, 10:55
es sākumā pie instruktora mok a? jo saka ja esi iemācījies pa svojemu braukt - tad pie instruktora esot grūtāk pierast...

vai man kaut kas būtu jāzin pirms laižu autoskolā iekšā? nu nez - nianses, sīkumi kaut kādi...

Jaazin ir tikai viens, ka intruktoram vienmeer taisniiba! :D :D :D

mrlobber
07-19-06, 10:57
Autoskolas instruktora pēdējie vārdi:
- Tā, tagad pamēģiniet pats!

Autoskolas eksaminatora pēdējie vārdi:
- Lūdzu, apstājieties šeit, krastmalā.

:D

vimba_zlobnaja
07-19-06, 11:01
Bet saprast kā mašīna kustās uz priekšu taču vajag zināt!!!
Nē deff, ja jau meičuks kuram blondi mati varēju jau pirmajā reizē iespiest gandrīz 100km/h pa grunteni... Tu būsi daudz pateicīgāks klient :D

mrlobber
07-19-06, 11:05
Biologa pēdējie vārdi:
- Šito čūskiņu mēs zinām, tā nav indīga.

:D :D :D