PDA

View Full Version : WIFI un viss ar to sistiitais

DeadmaroZ-TLOTL
01-27-06, 15:22
Taks saakshu ar to liidzu padaliities pieredzeeat ar areejaam anteenam! situaalija taada ka vajag dabuut netu 360graadu teritorijaa 200m ataalumaa , ko ieteiksiet? Protams nets vajadziigs telpaas!

Runa iet pa kautko shitadu http://www.wifi-link.com/product.php?action=product&class1_id=1&class2_id=50&class3_id=164&product_id=19

arno
01-27-06, 15:44
Nu var jau arī mēģināt izmantot šito antenu, taču šaubos, vai telpās tev kas labs sanāks ar vienu aksespointu. Labāk jau salikt kādus 3-4 aksespointus un izmantot rūmingu. Dusmīgais - pats biji pie manis pienācis un redzēji, kādas man telpas. Ar 4 parastiem aksespointiem es varu nosegt visu māju bez jebkādām papildus antenām. Protams - labas antenas arī nenāktu par sliktu:)

DeadmaroZ-TLOTL
01-27-06, 15:51
Principa ir situaacija ka anteena jaliek teritorijas viduu 10m augstaa tornii un apkaart ir maajas kuraas vajag dabuut netu , talaakaa ir apmeram 200m

arno
01-27-06, 16:04
Nu tad protams jāliek šitā antena. Tālākajās mājās var visu pasākumu papildināt ar "Pringles" antenām, ja slikti strādā.

Angelz
01-27-06, 16:44
BTW, man shis ir arii aktuaals jautaajums, par cik tagad iet remonts jaunaajaa dziivoklii ir doma ieriikot Wifi bet taa lai visaas istabaas buutu normaals lauks. Tapeec domaaju ko dariit, likt wifi-lauku expanderus vai arii palielinaat anteenas izmeerus...?

arno
01-27-06, 17:04
A ko? tev tā māja tik briesmīga? Man dzīvoklī dzelzbetona mājā, 3 istabas, vecais leišu projekts - pietiek ar vienu accespointu un varu staigāt pa visu dzīvokli - nekādas problēmas. Tālākajos nostūros signāls biški švakāks paliek, bet strādā tāpat ar visiem 54mbps. Vienreiz pat nokāpu pagalmā (no 4. stāva) - arī tur viss daudzmaz normāli rullē, ja mans logs paliek redzamības robežās.

Angelz
01-27-06, 17:14
A ko? tev tā māja tik briesmīga? Man dzīvoklī dzelzbetona mājā, 3 istabas, vecais leišu projekts - pietiek ar vienu accespointu un varu staigāt pa visu dzīvokli - nekādas problēmas. Tālākajos nostūros signāls biški švakāks paliek, bet strādā tāpat ar visiem 54mbps. Vienreiz pat nokāpu pagalmā (no 4. stāva) - arī tur viss daudzmaz normāli rullē, ja mans logs paliek redzamības robežās.

Nu itkaa jaunceltne. Neenu es uzreiz domaaju pieviest remonta laikaa tiiri droshiibai lai viss buutu chikiniekaa un peectam nechakareetos ar vadiem utt.

DeadmaroZ-TLOTL
01-28-06, 21:40
Labi par anteenu viss takaa buutu skaidrs tagad atliek noskaidrot stabilaako hardwari , lai nezvaniitos man ik pa paris dienaam ka nets nav ;-)

Mad Evil
02-06-06, 17:39
ar wifi cik naacies njemties - nedriixt zheleot naudu :) savaadaak ar leetajaam shaurajaam antenaam tad aizej ar portabli uz poda paseedeet - SKUJU :D

JesusOnline
06-01-06, 12:30
lietas būtība sekojoša, shefs grib lai uzstādu WIFI, vienīgā problēma tāda ka nekad nav bijusi ar tādu zvēru darīšana. tikai lietotāja līmenī. Pienjemu ka nekas drausmīgi sarezgīts nevarētu būt, interesē kādi ietekumi par modeļiem. Cik esu dzirdējis, tad d-Link neeso diezko labs. Telpas kopējā platība ir aptuveni 50x70 metri liela un griesti 17m augsti, ir pāris reģipša starpsienas.
aun veel....kaada atskirība starp accespoint un antenu?

arno
06-01-06, 12:46
Nu tie d-linki nav nemaz tik slikti - vismaz - cik man nācies saskarties ar DI-624 - nav nekādas vainas, kaut gan vairāk esmu darbojies ar Linksys WAP54G un WRT54G.
Tavā 50x70 "noliktavā" droši pietiktu ar vienu aksespointu, pat bez papildus antenām visam vajadzētu iet normāli, ja to kārbiņu noliksi kaut kur telpas vidū, vislabāk pie griestiem.

JesusOnline
06-01-06, 13:10
nu jaa biju sajaucis D-Linku ar Edimax. D-Link nav ne vainas...
Pašlaik pētu DWL-3200AP modeli, tikai nevaru iebraukt par apraides rādusu... Kādās mērvienībās tas tiek mērīts? Vai kaukā šitā - 30mW (15dBm), jeb vienkāršos metros?

DeadmaroZ-TLOTL
06-01-06, 13:28
visiem viniem ir indor 100m outdor 300m , reaali dziivee nedaudz mazaak