PDA

View Full Version : Dual monitor probl. :/

fIame
07-11-06, 22:04
Nesen iepirku otro monitoru, bet man ir viena probleema, ko es nevaru atrisinaat, varbut jums kaada ideja... Maate google iipashi nepaliidzeeja :o

Probleema: Kad es palaizu kaadu full screen apl. Piem. kaadu speeli un otraa logaa man paliek fire fox vai kkas cits... viss ir O.K. varu speeleet speeli + kad ieeju speeles menu (un paraadaas cursor) es varu ar kursoru paarbraukt uz otru moni, bet kad kkur uzspiezu otrajaa monii tad pirmaa monitoora full screen aplikaacija minimaizeejas :(

Nav kaada idejam kaa salabot sho gluku... Uztaisiit lai katra puse ir neatkariiga (aktiivo, neaktiivo wind. zinaa), vai lai vienkaarshi visi wind. uzvestos kaa aktiivi...

Vakar visu vakaru nociinijos, bet gudrs nepaliku

Karte Nvidia...

Paldies ;)

Nexodus
07-11-06, 23:04
IMO tā ir paredzēts. Ja programma strādā fullscreen, tad tiek uzskatīts, ka tā aizņem visu ekrānu/virtuālos ekrānus...
Ja attiecīgi tiek ieklikšķināts citur, tad Focus no itkā aktīvā spēles loga pāriet uz ieklikšķināšanas vietu un spēle minimazējas

fIame
07-11-06, 23:24
Nu to es saprotu :rolleyes:
Bet vajadzeetu ikaa buut kkaadam toolim kas uztaisa abus desktopus independent from eatch other... Meeginaaju ar Always on top, bet nekas uz full screen aplikaacijaas vinsh vispaar nepiedaavaa shanceet :(

Nu nekas, ja nav ta nav... snx anyway ;)

Instigater
07-11-06, 23:37
nevar un viss, jo videokartes veeljoprojaam dziivo single aplikaaciju modee, taa tas ir bijis liidz shim un taa arii buus turpmaak, ja vien kaartiigi neiespers M$, lai sadarbiibaa ar karshu razjotaajiem uztaisa to pasaakumu multitasking. dotaa frukta gadienaa vinjam vajadziigo lietu veel vareetu atrisinaat softiski, bet nu vienlaiciigi skatiities TV un otraa monitoraa speeleet speeli nav iespeejams - cuukas taadi.

Kaibinjsh
07-12-06, 12:46
Vot tas visvairaak apbedina, taa varetu maksimali izmantot PC resusrsu. Kameer viens cilvis geimo, tikmeer otrs kadu filmu skataas, nu ta kaut kaa.

jonixins
07-12-06, 12:53
tas ir vispār nVidia gļuks - mēs veikalā par līdzīgiem gļukiem visu laiku spļaudamies... neesam aizrāvušies ar meklēšanu, bet tā viņš ir...

Kaibinjsh
07-12-06, 13:04
Man atkal tas izpauzhaas ta - ja uz Nr1. monja kaadu speeli laizh (protams nekadu prasiigo) tad monii Nr.2 ir ekraantapete :D A ja taa filmas skataas, tad Nr.1 uztaisa mazo logu, vai "noliek uz palodzes" un otrajā raadaas fullscreen. Taadaa gadiijuma var straadaat ar firefox, offisa progam utt.