PDA

View Full Version : atsauksmes par opel tigra

xexe
07-11-06, 00:05
taatad pienaacis laiks mania mazda 323f aiziet pensijaa noskatiju pel tigra , tiiri njipra, bet maybe kaads vareetu pastaastiit konkreetaak kaa vinjam ir gaajis ar sho opeliiti kaadi plusi, bet vairaak interesee miinusi.

tolx
07-11-06, 00:07
tā pati Opel Corsa vien ir,tikai ar citu bundžu virsū.Normāls auto,nekas īpaši nelūst,detaļas lētas,izņemot virsbūvi.Sīkāk varētu rīt pastāstīt.Bet ja godīgi,sieviešu auto (arī pēc ražotāja domām)

jonixins
07-11-06, 00:13
skanjas izolaacija pieklibo un, nedod dievs, kaads izsitiis pakaleejo logu... ruuse

labaak mazdas mx seerijas, bet taam probzas ar elektroniku.

xexe
07-11-06, 00:17
tā pati Opel Corsa vien ir,tikai ar citu bundžu virsū.Normāls auto,nekas īpaši nelūst,detaļas lētas,izņemot virsbūvi.Sīkāk varētu rīt pastāstīt.Bet ja godīgi,sieviešu auto (arī pēc ražotāja domām)ja vareetu buutu labi, a man po ka sievieshu auto toties maz rij, buutu labi ja vareetu riitdien kautko pastaastiit veel

tres^
07-11-06, 09:44
Njā es ar skatos uz kādu nepārāk dārgu, nelielu un lētu ekspluatācijā vāģi tā ap 2k eiro, lai nav jāuztraucas daudz un jāpērk kautkādu kasko. Pagaidām, šķiet varianti ir Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford KA (rets maita), un laikam arī tad šis Opel Tigra. Kādam ir kautkas piebilstams šai sakarā?
Man vāģi noteikti vaig ar pārdošanas papīriem, lai ir iespējams to nokārtot kā firmas pirkumu.

xexe
07-11-06, 09:46
ford ka ir labs esmu kaadu laiku arii ar taadu braukaajis, eed maz un labi iet, daljas videeji daargas vaajaa vieta vareetu buut sajuugsm bet iespeejams tikai sagadiishanaas bet nekas cits nav luuzis

xexe
07-11-06, 09:47
Njā es ar skatos uz kādu nepārāk dārgu, nelielu un lētu ekspluatācijā vāģi tā ap 2k eiro, lai nav jāuztraucas daudz un jāpērk kautkādu kasko. Pagaidām, šķiet varianti ir Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford KA (rets maita), un laikam arī tad šis Opel Tigra. Kādam ir kautkas piebilstams šai sakarā?
Man vāģi noteikti vaig ar pārdošanas papīriem, lai ir iespējams to nokārtot kā firmas pirkumu.nu veel saliidzinoshi leets ir opel calibra tikai arkas aizmuguree labi vien un aatri saak ruuseet, bet ja labi domaa ganjau var izdomaat kaa ar to ciiniities

R@imizA
07-11-06, 09:47
Honda Civic... labs leets... Ekanomisks...

tres^
07-11-06, 09:53
Nu calibra jau nu gan nav nekāds praktiskais vāģis, tas ir nevis neliels, bet neietilpīgs. :) Tāds tīņu pižonvāģis, ko lauzt lauku dragreisos. Opel kadet gsi ar citādu bundžu.

Par Honda Civic savukārt paps saka (un arī strādā servisā), ka tiem ir nepārāk izturīgas ritošās daļas, kuras turklāt padārgi maksā.

Ha_Ha
07-11-06, 13:34
kolēģīte rullē ar tigru. esot bijis viens incidensts ar kaut ko krītošu uz pakaļējā stikla - paveicies, ka apdrošināšana!
citādi laikam OK, lai gan sievietēm jau po... ar ko brauc, ka tik maza un smuki izskatās :D (manējā gan ir vairāk uz lielajām ķerta ;))

R@imizA
07-11-06, 13:38
:confused: A par kura gada Hondaam ir runa?? taam kas virs 2000g jaa.. bet nu diez vai taas buus liidz 2k eiro :) Vecajaam ritoshaa ir loti pat OK!

Par Honda Civic savukārt paps saka (un arī strādā servisā), ka tiem ir nepārāk izturīgas ritošās daļas, kuras turklāt padārgi maksā.

Maniac
07-11-06, 16:00
:confused: A par kura gada Hondaam ir runa?? taam kas virs 2000g jaa.. bet nu diez vai taas buus liidz 2k eiro :) Vecajaam ritoshaa ir loti pat OK!

Nu ar japāņu kāriem ir kā ir. Šrots jau nonākot no konvejiera :). Padārgas un dārgas daļas, izņēmums pa daļai Mazda, jo Mazda=japāņu Ford, bieži vien atsevišķi nenomaināmas(piem. pakaļējo stupicu gultņi). Ja meklē auto ap 2000 ebreju, tad labākais pirkums audi 80/100. Ja nu ļoti grib japāni, un maziņu, tad Mitsubishi Colt/Lancer.

R@imizA
07-11-06, 16:09
Ai labi neraudi. Nekaa daarga neesmu saskatijis. Braucot ~ 1,5G laikaa ipahi vairaak par 100 naudaam neesmu ielicis auto. Un vispaar gandriiz nekas nav pliisis.. Nobraukts jau ir ~ 24k km. Ir bijusi tikai divas shaizes. Saluuza pusass... ****s vaaciehsi bija kaut ko sakimikojushi. Remonts 35 Ls (pussas, Lietota) + 10 Darbs. Sa****sies puteklu gumija aizmugureejaam bremzeem. Puteklu gumija 5 Ls + Darbs... Ne ****ec daargi...

P.S
Filtiri leeti, elaas vajag mazz.. Dzineeji izturiigi... u.t.t.. takshto ninada ĻAĻA!!! JEBIO

Angelz
07-11-06, 17:12
Nu ar japāņu kāriem ir kā ir. Šrots jau nonākot no konvejiera :). Padārgas un dārgas daļas, ...bla bla bla.... :rolleyes:

Ja jau saki ka Japaaneez ir kaa ir tad kapeec patc apseedies uz Subaru? :D

tolx
07-11-06, 17:41
tres^,ņem Fiesta ar pēc iespējas jaudīgāku motoru,būs īsts pilsētas briesmonis.

tres^
07-11-06, 17:54
Es gribu to ar vismaz 90. gadu vidus virsbūvi, vecāki nesmuki izskatās. Vai starp tiem ar ir tāda opcija, kā jaudīgais dzinējs?

tolx
07-11-06, 17:59
nu nez,man tā 90-to gadu sākuma patīk baigi labi.Īpaši XR2 ;)
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3440.html
labākais,kas ir,ja neskaita ST150.Aber varbūt 205GTi,labākais hot-hatch ever?

Tominjsh
07-11-06, 18:00
muahhahaaahaaaaaa

Hondai daargas daljas esot... :D:D:D nevajag peetiit type-r :D

kiwi
07-11-06, 18:09
Nu ar japāņu kāriem ir kā ir. Šrots jau nonākot no konvejiera :). Padārgas un dārgas daļas, izņēmums pa daļai Mazda, jo Mazda=japāņu Ford, bieži vien atsevišķi nenomaināmas(piem. pakaļējo stupicu gultņi). Ja meklē auto ap 2000 ebreju, tad labākais pirkums audi 80/100. Ja nu ļoti grib japāni, un maziņu, tad Mitsubishi Colt/Lancer.

Mazda mani apmierina pagaidaam

Bet par detaljam, vai tad Audi 97+ gada detaljas ir letas?

Maniac
07-11-06, 18:20
Ja jau saki ka Japaaneez ir kaa ir tad kapeec patc apseedies uz Subaru? :D
Neapsēdos uz Subaru, jo šrots :D.

Maniac
07-11-06, 18:22
Mazda mani apmierina pagaidaam

Bet par detaljam, vai tad Audi 97+ gada detaljas ir letas?
Bija runa par auto, kura cena ir 2000 ebreju, audi 97+ šajā kategorijā neietilpst :).

tolx
07-11-06, 18:22
izņemot dažus modeļus ;) p.s. opozītmotora skaņa :o

Maniac
07-11-06, 18:25
Ai labi neraudi. Nekaa daarga neesmu saskatijis. Braucot ~ 1,5G laikaa ipahi vairaak par 100 naudaam neesmu ielicis auto. Un vispaar gandriiz nekas nav pliisis.. Nobraukts jau ir ~ 24k km.

Nu ja ir svētdienas nobraukums(10-15k km gadā), tad protams :). Man nobraukums ir 40 - 60k km gadā, pēc tā es rēķinu mašīnas ekspluatācijas izmaksas.

Maniac
07-11-06, 18:28
muahhahaaahaaaaaa

Hondai daargas daljas esot... :D:D:D nevajag peetiit type-r :D
Piedod, salīdzinot uz 90 gadu VW/Audi, opel, Ford, arī Peugeot/Renault daļu cenām - kosmoss.

Maniac
07-11-06, 18:32
Es gribu to ar vismaz 90. gadu vidus virsbūvi, vecāki nesmuki izskatās. Vai starp tiem ar ir tāda opcija, kā jaudīgais dzinējs?
Ir arī jaudīgs dzinējs.Tai pašai Tigrai bija 1.6l 16v dzinējs. Fiestai 1.8D jau griež bezjēgā, ir vēl 1.6l 16V Zetec dzinējs, tākā izvēle ir.

Tominjsh
07-11-06, 18:36
Piedod, salīdzinot uz 90 gadu VW/Audi, opel, Ford, arī Peugeot/Renault daļu cenām - kosmoss.
nu nez, ja saliidzina 95-97 gada Hondas ar taa pasha gada vaacieshiem, tad nu nez, kur ir atshkjiriiba. Un iisteniibaa 90-92 gada bmw/audi piekari paarlasiit sanaak daargaak kaa taa pasha gada hondai.

xexe
07-11-06, 19:38
nu karoch situaacija ir taada ir 3500 eiriku, un ir nepiecieshama mashiina kas normaali iet, leeta eksplutaacija, maz eed. un kas ir svariigi lai normaali turaas uz grants celja jo dziivoju laukos

tolx
07-11-06, 22:41
dažām prasībām neatbilst,bet iesaku Audi 90 20v (protams ar pareizo piedziņu)

R@imizA
07-11-06, 22:42
Principaa visaam neatbilst :) + veel vajag atrast nenojaatu :)

P.S

Un vai tad visaap 20V naaca ar bezpiedzinu?

P.P.S

Atvainojos.. iespeejams uz grants buus buca :)

tolx
07-11-06, 22:44
a hvz,man ar liekas,ka tikai ar pareizo piedziņu. :D
jā,jā,neatbilst,bet iesaku tik un tā.:D
aber ja nopietni,tad Peugeot 205GTi
Iet vairāk nekā normāli (tieši no 205 Rally cup ir iznākši Burns un McRae),nelūst (iemetini dugas,uzliec pannu un gāz rallī),ēd maz,jo vielgs,motors strādā ar pusslodzi.Spēj sagādāt baudu no braukšanas uz jebkāda seguma.

Maniac
07-12-06, 10:04
a hvz,man ar liekas,ka tikai ar pareizo piedziņu. :D
jā,jā,neatbilst,bet iesaku tik un tā.:D
aber ja nopietni,tad Peugeot 205GTi
Iet vairāk nekā normāli (tieši no 205 Rally cup ir iznākši Burns un McRae),nelūst (iemetini dugas,uzliec pannu un gāz rallī),ēd maz,jo vielgs,motors strādā ar pusslodzi.Spēj sagādāt baudu no braukšanas uz jebkāda seguma.
Nevaru nepiekrist! Vienīgais, ja paņemsi 205 Peugeot, pirmām kārtām nomaini pakaļējam tiltam piekares bukses (90%, ka būs izdilušas) un iespējams, ka beigta būs stūres reikai labā galējā bukse. Cik man ir bijuši 205(4 gab), visiem šitās vainas, jau pieradu :). Un ja gribi braukt pa galīgi lēto, tad ņem ar 1.8l dīzeli. Mana auto patēriņu vari apskatīt _ http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=1808&page=4

xexe
07-21-06, 19:17
taatad ir iepirkts honda civic hetchbeks 1.4 16 vaarsti, soch dzineejs, eed 5,8 litri mikseetajaa rezhiimaa 40%pilseeta 60% shtraase uz 100km ,1996. gads pa granti grab tikai mazliet kautkas bagaazhniekaa shkjiet ka plaukts, be tas nav tik svariigi

tres^
07-21-06, 19:49
Pastāsti vēl mazliet, moš jāņem arī civic.

R@imizA
07-21-06, 20:03
He he he ... pastudee www.hondaclub.lv principaa jau pateiciigs auto.. no mazas klases man liekas viss sakariigaak ir nemt Japaanus.. A ko tur staatstiit... mashiina kaa mashiina... Ja kopj viss kedaa... patiik regulaaras ellas mainas... kaut gan mans kolega ar savu Civic 1,3gaaza ~ 30k bez elas mainas... un vispaar leeja 98 :) Un normaali...

Proxis
07-21-06, 23:46

Prieksh Renault 25 shakaalji arii izdomaaja pakaljeejo stupicu gultnji - viss vienaa gabalaa un baigo $$$ maksaa!
Baigi nepatiikams paarsteigums! :mad: :mad: :mad:

xexe
07-22-06, 09:04
Pastāsti vēl mazliet, moš jāņem arī civic.kas tiehsi interesee? varu pateikt to ka kljuudiijos ar dzineeja pirkshanu vajadzeeja pirkt 1.4 ar vtec dzineeju un vispaar buutu labi, bet taa ir tiiri ok, esmu nu jau novaaleejis kaadsu 2.5k km un pagaidaam nesuudzos, vieniigi ir tizla raadzinja antena nezinu ar to veel buus jaapaciinaas

tres^
07-22-06, 10:07
ar ko tas 1.4 labāks par tavu?

xexe
07-22-06, 10:52
laikam devinjdesmit zirgi nevis 75 bet tas taa un bik piemelojos nevis vtec bet kautkaa savaadaak bija kautkas saistiits ar i lis kautkaa taa, vispaar ja jaabrauc pa pilseetu labaak njemt to ar90 hp jo pats par sevi saprotams labaaks uzraaviens buus

Instigater
07-22-06, 11:11
vot tieshi pilseetai zirgi maz ko dod, uz shosejas gan vareesi gaaniities uz visiem citiem, kuriem garaam taa normaali tikt nevar.

krishxxx
08-01-06, 21:45
eu, ja jaizvelas starp Tigra un civic - nu komon ;)

Esmu vizinajies ar Civic, kvalitate ir pat ljoti ok. Tas gan bija 93.gada, bet luzis aizmuguree nebija. Buksites mainiitas i vsjo. Un tas viss akarajas no brauceja stila. Ja ir pauts-rindaa-liidis-apmalishu-brauceejs tad ko var sagadiit ;)

marihuans
08-02-06, 19:34
pats jau ar civic braucu paaris meeneshus,jau ir nobraukts diezgan..gan pa traseem,gan vel viskautkur :D

detaljas nemaz tik daargas nav,kaa te runaaja :) naakamo arii pirkshu hondu,tikai accord type-r :D

tres^
08-02-06, 20:32
Šodien ievērtēju FORD KA - kapitāls vāģis! Lielisks, plašs salons, ņiprelīgs motoriņš, labs izskats, ja ņem versiju, kurai virsbūves plastmasas ir nokrāsotas (ja nav, to arī var izdarīt). Labs komforts, tiešām patika, un meklēšu kādu variantu.

Žēl, ka no šodien apskatītajiem 3 gabaliem nebija neviens tādā stāvoklī, lai uzreiz gribētos ņemt ciet.

xexe
08-03-06, 11:19
mana siikalja
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=744&stc=1&d=1154592886
mjaa manam civic jau pirmaa avaarija, maza bet laib ka godiigs cilveeks, nu siikaak ir taa ka pie braalj biju uzstaadiit bezvadu ruuteri, iznaaku aaraa un opaaa viena sieviete iebraukusi manam autinjam pakaljaa, tieshi uz izpuuteeja labi ka izpuuteeju bijaam jaunu uztaisiijushi, jo tas laikam visu triecienu aptureeja jo beigaas tomeer tas bija salauzts un buferis saliekts bet nu beigaas viss beidzaas laib esmu ticis jau pie jauna izpuuteeja buferis tiks saremonteets pa 40 Ls, patiikami ka vinja pati pieteicaas ka ir vainiiga jo vinja bija atdzinusies jau atpakalj un vinjas auto bija maza skaade ka nepamaniitu un vinja vareetja izlikties ka nav vainiiga, bet paldies diavam bija ok, vineiigi tas ka naakamaajaa dienaa naacaas nobraukt ap 1k km bez izpuuteeja.

Luuk bufera skaades:
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=745&stc=1&d=1154592886

Šodien ievērtēju FORD KA - kapitāls vāģis! Lielisks, plašs salons, ņiprelīgs motoriņš, labs izskats, ja ņem versiju, kurai virsbūves plastmasas ir nokrāsotas (ja nav, to arī var izdarīt). Labs komforts, tiešām patika, un meklēšu kādu variantu.

Žēl, ka no šodien apskatītajiem 3 gabaliem nebija neviens tādā stāvoklī, lai uzreiz gribētos ņemt ciet. ford ka nav ne vainas bet civic ir dinamiskaaks, bet ford ka atkal ir mazliet labaakas manevreetpseejas bet ekonomiskaaks buus civic

tolx
08-03-06, 14:47
xexe,tos auto nav korekti salīdzināt,tās ir dažādas svara kategorijas.
tres^,ja atrodi labu eksemplāru,ņem tik ciet.Tiešām labs auto,turklāt labi veras.

tres^
08-03-06, 15:05
Reklāmā ir viens KA ar 1.6 dzinēju, kas ir dīvaini, es domāju, ka tos sāka ražot no 2004. gada, taču šis ir `96. Ir arī visas elektriskās ekstras, kondiška, paceļamie logi, blahblah, abs. NAv bīstami ņemt tādu pavecu vāģi ar tik daudz elektroniku, kas zi visi kontakti apsūbējuši utt?..

tolx
08-03-06, 15:07
kāda vēl elektronika,tā ir vnk elektrība,nekādu datoru,nekā.Ford tomēr,remontējams paša spēkiem.Ja pārējais ir ok,tad ķer ciet.;)

xexe
08-03-06, 18:59
xexe,tos auto nav korekti salīdzināt,tās ir dažādas svara kategorijas.
tres^,ja atrodi labu eksemplāru,ņem tik ciet.Tiešām labs auto,turklāt labi veras. kaapeec gan ja man ir 1.4 dzineejs sohc dzinejs, un tam ka ar ko vaaleeju ir 1.3 dzineejs taa ka iipashi liela atshkjiriiba ir diezgan maza

tolx
08-03-06, 19:45
a auto gabarīti un masa?

xexe
08-06-06, 14:00
nu teiksu ka gabariiti un masa ljoti liidziiga