PDA

View Full Version : cik slikts ir PEUGOT?

deff_ins
07-10-06, 11:51
runā baigās kakas esot... skatos uz peugot 406 coupe - bet tikai skatos :)

jonixins
07-10-06, 12:00
man čoma sencim bija jauns 607, ja nemaldos (neorjentējos šito suuu... kodos)
visu laiku lambda sprāga nost...
stāstīja, ka par garantiju šausmīgi īdējuši esot, bet taisījuši, savukārt, kā servisā esot ievērjois, ka zemākas klases (tjp 40X) esot čakarējuši tā ka maz neliekas - nekvalitatīvu degvielu lejat, slikti ceļi utt.utjp.
vispār šitās varžēdāju mašīnas diezgan iesūkā...
kā uz viena servisa bija rakstīts: "TD un Franču mašīnas nelabojam"

mrlobber
07-10-06, 12:06
Nav ne jausmas, cik daudz izsaka tā vācu AutoBild auto uzticamības aptauja, bet nu Peugeot tajā no 23 automarkām bija pārliecinoši pēdējie :D

Arko
07-10-06, 12:17
Vari pajautāt perkonens viņš ikdienā darbā braukā ar peugot mašīnām. Viņš tev pastāstīs :rolleyes:

Angelz
07-10-06, 12:37

Deff, kur tad domas par 7xx seerijas BMW palikushas?

R@imizA
07-10-06, 12:48
Kaadu gadu braukaajos ar 309 2000g. 1.9 CDI. Auto nebija mans.. un labi ka taa :)

Nee nu dzineejs vinam bija OK! Pateerinsh arii. Vizuaali simpatisks..

Nu bet negatiivo bija dafiga vairaak... nejeegaa grabeeja... luuza, pliisa.. u.t.t varbuut tapec ka ieprieksheejais saimnieks bija sajaajis.. nezinu... bet sumaari pateicoties shim auto ir izveidojies viedoklis ka PEGIJIEM NEEE!

Maniac
07-10-06, 12:53

No Peugeot - tikai un vienīgi 205, 405 un 605. Pārējais ir Sux bezbožnijs.

tolx
07-10-06, 16:12
306 S16 ir ar fantastisku vadāmību un motoru.Jā,nu 607 tiešām bija firmas neveiksme,paši to atzina.Jā,un 406 arī ir ar visnotaļ patīkamu vadāmību.Protams,viņam būs vairāk defektu kā vācu auto,bet 406 Coupe jau pērk nevis aiz pragmatiskiem apsvērumiem,bet gan pēkšņi un uzreiz.Tādi auto nemēdz būt praktiski.;)

perkonens
08-08-06, 12:53
PEGIJIEM NĒ!

Varu pakomentēt 307 Pežu, jo diemžēl nākas ar to pārvietoties ikdienā, pie tam man ir automāts ar ķipa "tiptronic"???!!!!!!! Nu tas ir pizģec kaut ko tādu es nebiju gaidījis - tā kārba slēdzas vai nu ar rāvieniem, vai nenormāli ātri pārslēdz ātrumus vai vis labākais ir kad mašīna jau nedaudz kustas uz priekšu (apm 10km st) strauji nospiežam akselerātoru un, un ... un, ble nekas nenotiek, izrādās kārba domā...., vai arī kad gribi uzstiept tiptronic neklausa (redz... tā ne, tagad brauksim šinī pārnesumā, labi ka nav runājoš kompis iekšā, vēl pateiktu "nepareiza izvēle vadītāj...") lab tas tā, nepieminēšu visādu sīkumu ķibeles + mūžīgi degošā airbag lampiņa... ā un vēl aizmugurējā piekare... liekas ka tur vairs nav nekā, a Lauva auto paskaidro, viss kārtībā - tā ir konstrukcijas īpatnība!
Ja jau sākām sarunu par Lauva auto, tad ja gribat lai par Jums kāds paņirgājas, izrāda klaju neieinteresētību jūsu problēmā dodieties tieši uz turieni un ziniet - ja jums sola atzvanīt, neviens jums nezvanīs, jo jūs esat tas kurš šiem burvīgajiem , atsaucīgajiem ļautiņiem rada tikai problēmas - viņiem jūsu sīko, niecīgo problēmu dēļ jāsāk "atkal" kauko darīt (lasi strādāt)!

Nevienam neiesaku sadarboties un izmantot pakalpojumus lauva auto! Un peogeot arī neiesaku, fraņču žigulis (atvainojiet negribēju aizskart Vaz ražotājus)

Manai mašīnai ir tiekai viens pluss - tā ir darba mašīna, sev pat par velti neņemtu, jo kā visi zinām nervu šūnas netjaunojas...(bet tagad jau esmu ar to visu apradis, un atļaujos par to tikai pasmaidīt...)

p.S. ****s ****...