PDA

View Full Version : LG izvēle

Edgar
12-21-09, 09:01
Ir doma Janvārī (pēc līguma beigām) paņemt vai nu šo:

LG GD510 (http://lv.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=06&categoryId=06&parentId=&modelCodeDisplay=GD510),

vai nu šo:

LG GW520 (http://lv.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=compare&modelCategoryId=06&categoryId=06&parentId=&page=1&modelCodeDisplay=GW520) -

Pirms tam bija LG KE_500, silver.

Pāris jautājumi:

1. Ir kāds (-a) niekojies ar tādiem?
2. Nebūs tā, ka tas pieskārekrāns pēc pāris mēnešiem var aiziet pie tēviem? (Konkrēti par GD 510)
3. Vai LMT mājaslapā var apskatīt ne-mazcenas mobilos?

Lapelis
12-21-09, 09:27
ņem labāk to otru, tam vismaz varēsi normāli parakstīt ar klaviatūru, jo LG touchskrīni ir pretīgi, tas būtu īstais vārds..

Edgar
12-21-09, 10:33
Es jau ar tā sliecos uz otro, baida tas pogu daudzums pirmajam. :)

Aigars
12-21-09, 17:57
Galvenais, lai LG nav... :beee::doh::shura:

Gurtais
12-21-09, 20:27
LG :eek::eek::eek: kur prāts ko tamlīdzīgu ņemt :eek::eek::eek:
paziņai ir, uz ātru roku palūrēju, menu tinot raustās, viņai protams vecais modelis ar irbuli, kura dēļ viss ekrāns švīkās.
parādīju savu HTC, gatava bija nogalināt :D sakumā jamai bija samsungi, teica cik modeļus nebija mēģinājusi gatavie sūdi, ieraudzīja pa tv LG reklāmu, jāpamēģina, kā tagad atzīst nu tādu sūdu nekad nebija lietojusi un nezin kā no jamā atbrīvoties :shura::shura::shura: viņai nejauši jams iekrita podā (tīrā ūdenī) un pazuda, bet ak tu nelaime, pēc laika uzpeldēja :D morāle - sūds sūda negrimst :shura: un galvenais ka strādā bez problēmām :shura:

Edgar
12-22-09, 09:49
Man visu laiku bija LG KE500, mētāju pa betonu, pa parketu, pa linoleju un nekāda vaina.
Es jau manīju video, ka menu tur raustās tiem LG.
Labi, ja LG izsvītro, kas paliek?
Nokia es neņemšu - fobija pret to. Samsung dizains garām. Sony Ericsson neesmu manījis ar lielo ekrānu. HTC tu saki? HTC Hero?

Altair
12-22-09, 10:23
Man visu laiku bija LG KE500, mētāju pa betonu, pa parketu, pa linoleju un nekāda vaina.
Es jau manīju video, ka menu tur raustās tiem LG.
Labi, ja LG izsvītro, kas paliek?
Nokia es neņemšu - fobija pret to. Samsung dizains garām. Sony Ericsson neesmu manījis ar lielo ekrānu. HTC tu saki? HTC Hero?
Cik tad lielu ekrānu tu gribi, ja jau SE liekas par mazu? (piemēram x2, Aino, Satio...) Un kas tad nokiām vainas?
P.S.
Telefons domāts lai zvanītu nevis lai mētātu :doh:

Edgar
12-22-09, 11:07
Ekrāns būtu ok uz 240x400.
Skatos Sony Aino tāds ir, bet tas nav mazcenas.

Nokia nepatīk tā dizaina pēc, tāpat kā Samsung.

Gurtais
12-23-09, 22:12
gh es tev neuzspiezu HTC pietam vēl Hero modeli, katrs skatās pēc savām finansēm, latviešu valodas trubā protams nav, tas pats stāsts kā iPhone (SkyPhone) un pārējām padjobkām, var jau būt kav visi te ****ās ar to apple produktu mol softa daudz, viss gitlers dzīvs, ņemu katafalku un brauc roku pacēlis, bet tā nav, tagad android marketā ir tik daudz softa uz jebkuru dzīves situāciju, salīdzini cik apple nīkuļo tirgū un cik droids :) darba ar viens datoru frīks ir, sāc ar fleksi griezt metālu ne tuvu nenāk, čurka vobšem :D jamam ifonā pa sāniem pogas saplaisāja nobružājās, domāja nu samainīs pa garantiju, jo mol palasot google.lv visiem tāda probza, tip brāķis, nu ko domā? ***** pasūtija ar to sūdu :D

OzYs
12-23-09, 22:38
LG :eek::eek::eek: kur prāts ko tamlīdzīgu ņemt :eek::eek::eek:
paziņai ir, uz ātru roku palūrēju, menu tinot raustās, viņai protams vecais modelis ar irbuli, kura dēļ viss ekrāns švīkās.
parādīju savu HTC, gatava bija nogalināt :D sakumā jamai bija samsungi, teica cik modeļus nebija mēģinājusi gatavie sūdi, ieraudzīja pa tv LG reklāmu, jāpamēģina, kā tagad atzīst nu tādu sūdu nekad nebija lietojusi un nezin kā no jamā atbrīvoties :shura::shura::shura: viņai nejauši jams iekrita podā (tīrā ūdenī) un pazuda, bet ak tu nelaime, pēc laika uzpeldēja :D morāle - sūds sūda negrimst :shura: un galvenais ka strādā bez problēmām :shura:

nu tad jau kruta - uudensizturiig :eek:

Tominjsh
12-30-09, 14:00
lg... touch screen..... eu, nevar buut ka vaajpraats gada peedeejaas 2 dienaas iestaajies.....

njem kaadu no htc touch un miers maajaas. Pilnas cenas, mazcenas, who cares...
piemeeram shito
http://www.dual.lv/lat/e-shop/?products&prodID=690759

vai veco HTC Touch P3450

Virsuu vari salikt visu ko gribas. kaut vai tomtomu ar aareejo BT gps moduli

Edgar
01-04-10, 08:21
Laikam tomēr izvēlēšos LG GW520.
Tam HTC par maz krāsu, izskatās pavecs modelis. :beee:

Arturs L
01-04-10, 19:12
a tolks prasīt citu viedokli, ja Tu to neklausies, un esi sen jau izspriedis ka ņemsi to kaku Samsungu?
Vot tracina tādi :doh:

Edgar
01-05-10, 08:24
Izlasi topika nosaukumu, Artūr.
Ideja ir starp pirmo un otro LG modeli. Lapelis jau paskaidroja, ka labāk ņemt otro, jo bakstīties ar sms pa touchscreenu ir baigi slikts tonis LG aparātiem.

Kāda kaka Samsung? :doh:

Arturs L
01-05-10, 10:25
Izlasi topika nosaukumu, Artūr.
Ideja ir starp pirmo un otro LG modeli. Lapelis jau paskaidroja, ka labāk ņemt otro, jo bakstīties ar sms pa touchscreenu ir baigi slikts tonis LG aparātiem.

Kāda kaka Samsung? :doh:

es jau izlasīju EdgĀr
Kapēc esi iesprindzis uz samsungiem? Man ir bijis tikai viens labs samsungs(ja neskaita tagadējo kuram ir tikai divas 4as funkcijas un bača tur 1-2nedēļas) un tas pats vairs netirgojās. Bija reiz tāds SGH-i750, vot tas tiešā bija labs samsungs, bet tāpēc labs, ka tos samsung nemaz i neražoja :D
Nu, ja cilvēks principa pēc nevēlās kvalitāti un ergonomiju, tad žēl, ka principa pēc var tā sūdos braukt. Veiksmi samsung'ošanā

Edgar
01-05-10, 10:51
es jau izlasīju EdgĀr ...
Kapēc esi iesprindzis uz samsungiem?

Pirmais teikums nesaskan ar otro. :beee:
Te par Samsung-iem neiet runa. Ja sms tev asociējās ar Samsung, nu neko.

Lasi vēlreiz un izdzer atlikušo no Jaunā gada balles ... :santa:

Arturs L
01-05-10, 13:53
Pirmais teikums nesaskan ar otro. :beee:
Te par Samsung-iem neiet runa. Ja sms tev asociējās ar Samsung, nu neko.

Lasi vēlreiz un izdzer atlikušo no Jaunā gada balles ... :santa:

vēl labāk. LG telefonu pirkt :D
Fantastiski.
Nē nu katrs jūdzās citādāk. Manā uztverē, lai tie LG ražo Tv un veļasmašīnas, bet nu telefonus jau nu gan viņiem evajadzētu ražot.
Veiksmi izvēloties debīlākos telefonus ever.

Edgar
01-05-10, 14:43
Man bija LG KE500, nekāda vaina.

Edgar
01-26-10, 09:22
Tomēr paņēmu Samsung S5230 soft pink variantu. Melnais nebija. Ja arī būtu, melnie varianti tam Samsungam ir tādi krepi pēc dizaina. Bet šis ir foršs. No pink krāsas tur ir tikai nosaukums, drīzāk jau gaiši, gaiši pink-bēšīgs. Otra puse ir sudrabaina.

Rezumē:

Plusi - pēc touch kalibrācijas ir ļoti ērti lietot. Rakstīt sms var ātrāk, nekā ar podziņām. Ekrāns, lai arī smērējās, tomēr to var viegli notīrīt ar mitrām salvetēm (datorekrānam paredzētās). Krāsas ir foršas.
Ātrdarbība līmenī, bildes viegli pārskatīt. Ir tikai maza aizture lielām bildēm. Video ar mobilo nav jāfilmē, bet ar šo, kas ir, var iztikt.
Fotogrāfējot pēc fotoreprodukcijas principa, bildes ir ļoti labas. Gandrīz nevar pateikt, ka fotogrāfētas. :)

Mīnusi - nesanāca to PC Studio palaist uz Server 2008/64 bit. Bļauj par Error. Uz Server 2003/32 bit, kas uz notebuka, savienojums it kā ir 50/50, bet pašu ikonu nerāda. Drīzāk ar Bluetooth var pārraidīt, tur nekādas aizķeršanās.
Vēl viens mīnuss ir tāds, ka skatoties bildes, jātur mobilais nekustinot, jo aparātā iebūvētais accelerometer-s rīkojas pēc sava prāta.

Kad paskatījos uz pirmo LG, ko biju domājis ņemt, pirmā reakcija bija FUI. Tāds neparocīgs. Ekrānam var manīt punktus. Pats ekrāns maziņš. Tālāk ir nedomāju ar to darboties.

Logitech THX
01-27-10, 12:19
Lg pašam bija,ne no šiem modeļiem, bet vienu zinu, ka vairāk LG nepirkšu :D

Edgar
01-27-10, 12:22
Nu man šitas Samsung, ko paņēmu, baigi patīk. Vakar tiku skaidrībā, ka jāuzliek multivides savienojums, lai nodibinātu kontaktu ar datoru. Bildes vienkārši super skatīties. :)

LG neņemšu. :D

Kuuminsh
01-27-10, 12:24
Un server OS lietojam joooooo .... ?

Edgar
01-27-10, 12:38
... jo man ir serveris.

Patiesībā īstais iemesls, kāpēc izmantoju Server 2008/64, nevis Windows 7 ir faktā, ka pēc noklusējuma BIOS-ā bija atslēgta virtualizācijas iespēja.
Nekādi nesapratu, kāpēc man neuzrādās visi 16 threadi, bet tikai 8. Līdz ar to Windows 7 instalējās kaut kā nekorekti. Čakarējos, kamēr uzčakarēju.

Varbūt līkas rokas un galva, bet man pietiek ar to, kas man ir. Neesmu vairāk Win 7 pieskāries.