PDA

View Full Version : Skanjas kartes izvele!

archa75
07-09-06, 10:45
Tatad ir stuks ir ielikt ko labaku par integreto skanju.Domaju par creative sound blaster x-fi,bet daudz negativa ieks .ru salasijos un nezinu ko tagad darit. Kads viedoklis ieks EOZ bus?Skanja vajadziga izklaidei.

Proxis
07-09-06, 11:03
Labaakaa no leetaam karteem ir vecaa SB Live! ar KX Project draiveriem.
Tikai nejauc ar SB Live24 -> tas ir pilniigs meesls

aspms
07-09-06, 11:32
O man ir tevis nosauktaa karte, a kas tie par KX project draiviem- kur dabuunami? (Manaa skatiijumaa jau taapat skan labi, un tagad lietota laikam ap 12Ls naak :D )

archa75
07-09-06, 11:49
Gribetos dzirdet viedokli par manis mineto karti un cenas nav salidzinamas.Jamo platinium versiju letakais redzeju 119 ls.

Proxis
07-09-06, 12:00
Shiim karteem ir problema ar DAC!
Dzelzhaina skanja - bet ja tas netraucee, tad droshi vari njemt ciet ;)

Ja nemaldos - shiim karteem bija kauchkaadi gljukaini draiveri un creative nekustina savu resno dupsi, lai tos salabotu!!!

Proxis
07-09-06, 13:06
Saakot no shodienas, var pirkt X-Fi :D
http://files2.europe.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/9363/0x90EB4840/SBXF_PCDRV_LB_2_09_0001.exe

Beidzot izlaidushi jaunos izlabotos draiverus!

archa75
07-09-06, 14:09
:) nu tad ta ari darisim.

Angelz
07-10-06, 11:16
Saakot no shodienas, var pirkt X-Fi :D
http://files2.europe.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/9363/0x90EB4840/SBXF_PCDRV_LB_2_09_0001.exe

Beidzot izlaidushi jaunos izlabotos draiverus!

Hmmm, iipashi nesuudzos par ieprieksheehiem drv. Protams ir shaadi taadi softa bugi bet sameeraa nieciigi.

IronSoul
07-10-06, 15:03
Es a pannemu SB Live, jo vecai maatenei nomiraa skanna :) Un jaunajai maatenei uzliku, jo iebuuveetaa glluko (nesleedz aizmugureejos skallrunnus iekshaa, jaaiesleedz manuaali katru reizi).

SB Live man patiik un nez gllukus neesmu manijis :) Naf pretenziju ! Nopirku lietotu pa 15 Ls

DeadmaroZ-TLOTL
07-10-06, 16:56
Nu taa lai netaisiitu jaunu topiku! Kaadam ir izdevies SBL ar KX dabuut caur SPDIF 5.1 skanu lauka? Ja jaa tad kaa?

Proxis
07-10-06, 21:19
To var izdariit caur KX ruuteri :)
KX ruteris - baigais celja rullis :D

archa75
07-11-06, 14:21
Nu ta nebez EOZ lidzdalibas tiku pie skanjas kartes Creative sound blaster x-fi exstrem music. Ko varu teikt: skanja vienkarsi SUPER! Geimos jaunas skanjas paradijas:) pat mp3 skan lieliski un glukus pagaidam neesmu nekadus manijis. Vienigais minus, ta ir cena. Iesaku visiem

kiwi
07-11-06, 14:28
Ko tad tadu negativu ieksh .ru saka? Domaju viss ir mulkjibas, jo spelem nekaa labaka pagaidam nav. Varbut vinji domaja Pro skanjas apstradei? Tad jau varetu but

Var vel pachekot shito:
http://www.auzentech.com/products_xplosion.html

Cilveki saka, ka loti interesanta kartite :)

IronSoul
07-11-06, 14:36
Cik ta naak taada skanna ? Mosh man SB Live nomainiit uz SB x-fi

archa75
07-11-06, 14:41
Tev taisniba kiwi. Es jamo panemu pa 80ls, bet ieks LV tiesi sis kartes nav:(. Xnet ir letakais ko atradu
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=23198

Kasparz
07-11-06, 14:46
K'ads var'etu ialaist sp'e'lu testus, vai 3dmark sound testus ar ieb'uv'eto, un X-fi, mok ir v'erts 'nemt performances d'e'l.

Angelz
07-11-06, 14:48
Ko tad tadu negativu ieksh .ru saka? Domaju viss ir mulkjibas, jo spelem nekaa labaka pagaidam nav. Varbut vinji domaja Pro skanjas apstradei? Tad jau varetu but

Var vel pachekot shito:
http://www.auzentech.com/products_xplosion.html

Cilveki saka, ka loti interesanta kartite :)

PCb jamai reaali dominee, nosteeta ar HQ kondiishiem.

Prieksh DVD lietaam maybe arii inchiiga bet 3D geimingaa buus so so saliidzinoshi ar X-Fi.

Man pat iipashi nav ko sliktu teikt par X-Fi, ir shaadi taadi drv/softa bagi bet fixabli. Skanja izskjir visu! :]

Kasparz, performancee ir neliels boosts bet kaac boosts jamai ir skanjas kvalitaatee!

BTw, te linkz palasiities: http://www.fcenter.ru/online.shtml?articles/hardware/sounds/16084

Angelz
07-14-06, 16:36
Praatoju ko njemt, un noleemu nechakareet sev praatu un panjeemu: Creatiivo SB X-Fi Fatal1ty FPS (http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1.html)

http://images.soundblaster.com/ISS/images/products/headers/prod14000_hdr_1_6_2.jpg

Shodien vakaraa buus jaaiestaada kastee, lai labi aug un straadaa :]

kiwi
07-14-06, 16:43
Nu vinjai jau ir tikai x-ram un pribumbasi salidzinot ar parasto x-fi xtrememusic. Iespejams nakotnes spelees bus paris FPS vairaak delj taa x-ram, bet tas ir arii viss

Angelz
07-14-06, 16:48
Nu vinjai jau ir tikai x-ram un pribumbasi salidzinot ar parasto x-fi xtrememusic. Iespejams nakotnes spelees bus paris FPS vairaak delj taa x-ram, bet tas ir arii viss
Tiiri skjirba ir X-RAM un augstaaks skanjas Db tiiriibas liimenis saliidzinoshi ar XMusic un Platinum, plus protams pribambasi, paareejais visumaa same.

PCB nedaudz atkjiras no XMusic, tb same kaa XF-i Elite Pro kura atskjiras no Fatal1ty ar veel tiiraaku dB liimeni un pastuuzi.

archa75
07-17-06, 18:23
Nu Angelz vai bija verts mainit?

Angelz
07-17-06, 18:33
Nu Angelz vai bija verts mainit?

Nuuu, ir savaadaak, ta jaa zinjaa ka cits dzelzis :>

Bet vai bija veerts, pagaidaam gruuti teikt. Vieniigais ko varu iechekot X-RAM performanci. Skanjas tiiriibu uz ausi sameeraa pagruuti :D

Engineer
12-17-06, 13:03
Noleemu netaisiit jaunu topiku un ierakstiishos shajaa pashaa. :)
Taatad no kaadas skanjas kartes var saakt gaidiit normaalu skanju (labaaku par onboard!)? Ar DFI Experta integreeto veel vareeja sadziivot, bet GB 965P-s3 skanju nav iespeejams paklausiities.. Vairaak par 5.1 kanaaliem toch nevajag, paarsvaraa 2.0 tiek lietota.

Uz shodienu labaakaa laikam ir X-Fi. Kar taadu iegaadaat par normaalaam naudinjaam. Varbuut kaads grib paardot savu lietoto un paarkaapt un kko labaaku..:rolleyes: Reiz te kaut kur bija group buy, bet tur laikam kaut kas nogaaja greizi un taa ari viss palika...

Pie reizes:
X-fi extremegamer un X-fi extreme music atskiriibas..

tolx
12-17-06, 13:08
labāku par onboard var sagaidīt no gandrīz jebkura Audigy.Man pagaidām pietiek ar LS,par cik tikai stereo klausos.Man domāt par Audigy 4 pietiktu atliektiem galiem.

Engineer
12-17-06, 13:21
Mani arii principaa tikai stereo interesee.
2 varianti:
1. Pioneer ausis,
2. Resiivers stereo rezhiimaa + 2xS90.

CyberGhost
02-02-07, 20:44
kāds var kaut ko pateikt par VIA ENVY24 chipa audiokartēm, esot stipri labākas par visām tam Creative :S
Doma ir likt pie Marantz recievera un MonitorAudio silver gala :)

kvazi
02-02-07, 22:02
M-AUDIO - Revolution 5.1 priekš 5.1
M-AUDIO - Audiophile 192 priekš stereo.
Yamahas veikalā otrais varians pirs nedēļas bija. Pirmais gan pagaidām izpirkts.
Lēti un labi.
Vienīgi vistai draiveru nav. Nu, karte strādā laikam, bet softa nav.

andrisll
02-02-07, 22:31
M-AUDIO - Audiophile 192 priekš stereo.

Cik šitā tur bleķo?

kvazi
02-02-07, 22:33
Liekas, ~120

Proxis
02-03-07, 10:02
kāds var kaut ko pateikt par VIA ENVY24 chipa audiokartēm, esot stipri labākas par visām tam Creative :S
Doma ir likt pie Marantz recievera un MonitorAudio silver gala :)
Kartes, kas bāzētas uz ENVY24 skan patiesi LABI un tiek izmantotas pro līmenī.

kvazi
02-08-07, 16:28
PS.
Tos M-audio neiesaku ņemt, ja ir doma sēsties uz Vistas, jo M-audio ir sliktākā firma softiskā atbalsta ziņā un 99,9%, ka neizlaidīs nekādus draiverus/ tray softus savām neprofesionālajām kartēm priekš Vistas.

Vaivars
02-08-07, 18:10
ir kautkur taa iisumaa aprakstitis par visiem tiem veidiem un atskjiriibaam starp tiem modeljiem ? iznjemot protams vai ir vai nav frontpanelis
un kapeec vaacijas ebayaa X-Fi Xtreme Music ir tik leets ?
un ar ko atskjiraas no visiem
x-fi gamer
x-fi audio utt
pagaidaam doma ir atshipot to xtreme music
edit:
kas ir ar to iebuuveto proci kas enkodee mp3 neizmatojot kompja cpu vai kautkaa taa ?

kvazi
02-08-07, 18:39
Cik lēts ta ir?
To karšu specifikācijas ir Creative mājaslapā, dooh.

someonesick
02-08-07, 18:50
Praatoju ko njemt, un noleemu nechakareet sev praatu un panjeemu: Creatiivo SB X-Fi Fatal1ty FPS (http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1.html)
šodien savas vēcās, beigtās (tnx to TRITON) Audigy 2ZS vietā dabuju tādu pašu tikai bez front paneļa un pūlts.. :) happy :) šodien beidzot atsvabināšos no ASUS "krutās" MB līdzi nākošās un ahuuna čarkstošās skaņas... beeidzot....

DeadlyShooter
04-16-07, 14:17
Nu taa lai netaisiitu jaunu topiku! Kaadam ir izdevies SBL ar KX dabuut caur SPDIF 5.1 skanu lauka? Ja jaa tad kaa?

A kādus konektorus tur vajag 3,5mm vai der arī toslink? Slēdz caur to oranžo izeju?

IronSoul
04-16-07, 14:50
Mans no slimaa ir iehavojis shito smukuliiti:

X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series (http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854)

Ir good ! I love it :) BF2 tik kaifiigi palika speeleet :) Pagriez galvu spēlē un natuuraa juuti kaa skanna nomainaas uz citaam skandaam :eek:

Angelz
04-16-07, 14:56
Man arii Fatal1ty, ir labs! ;)

IronSoul
04-16-07, 14:59
Man arii Fatal1ty, ir labs! ;)

tev pilnais ja ? Ar pulti un front paneli ja :) Good good :) Zzeel ka man nav taas pults :( Baigi noderiiga manta :) Teoreetiski manam mobzim vajadzeeja shanceet kaa pultij tik ar manaam liikajaam rokaam nesanaag piedabuut darboties :(

Angelz
04-16-07, 15:12
tev pilnais ja ? Ar pulti un front paneli ja :) Good good :) Zzeel ka man nav taas pults :( Baigi noderiiga manta :) Teoreetiski manam mobzim vajadzeeja shanceet kaa pultij tik ar manaam liikajaam rokaam nesanaag piedabuut darboties :(
Ieprieksheejais bija, neredzeeju tam jeegu un paardevu prom. Tagad ir bez, ir ok, cita reviizija. Negribas man pulshu hell uz galda :D

Oskatro
04-23-07, 16:52
īstenībā nezinu.. man arī ir onbord skaņa... un ja pielieku ausis pa tiešo pie pc tad ir galīgā .... ! bet ja laiž caur centru tad ir ok... sakat ja ieliktu nomālu skaņas karti būtu daudz labāk ?

Angelz
04-23-07, 16:59
īstenībā nezinu.. man arī ir onbord skaņa... un ja pielieku ausis pa tiešo pie pc tad ir galīgā .... ! bet ja laiž caur centru tad ir ok... sakat ja ieliktu nomālu skaņas karti būtu daudz labāk ?

Netikai skanjas tiiriiba buutu labaaka... :)

Savaadaak visi uz onboardiem seedeetu vienaa mieraa :D

Latish
04-28-07, 23:10
Pats lietoju Marian Marc 2 - laba manta. Ir arī saimniecībā SB Live! Digital... Vispār Live un Audigy sērijas kartiņas ir relatīvi lētas un tiešām labas. Ja maz naudiņas tad nav jēgas pirkt krutāku, pēc sludinājumiem pa 10Ls parasts SB Live būs gana labs aizvietojums iebūvētajiem grabuļiem. Kānekā hardware EAX, A3D, EQ un izejas amplitūda lielāka nekā iebūvētajām - var ausis mazliet pavērt vaļā - ja nav ar ūber augstomīgas.

IG
04-29-07, 13:44
Hmmm....vai bus jutama atskiriba starp Creative Xtreme music un Creative Audigy LS. Parsvara tiek speleti mp3 uz 200 latus verta muzikas centra. Vai ir verts nemt Creative Xtreme music?

Death
04-29-07, 13:50
man ar ir doma mainiit skanjas karti tikai nevaru saprast ko lai njem labaak tieshi prieksh mp3 un filmaaam ??

Latish
04-29-07, 19:42
SB Live vai Audigy SE

r21vo
04-29-07, 23:22
Atkarīgs cik liels budžets. Pats tagad sev meklēju kaut ko uz Envy24HT bāzes.

Jaunas šīs klases kartes būs padārgas, lai gan cena atkarīga no ražotāja. Teiksim, tie paši m-audio izstrādājumi būs padārgi (Audiophile 2496, Revolution 5.1, 7.1), savukārt terratec būs daudz draudzīgākas cenas (Aureon Space 7.1, Aureon Sky 5.1, Aureon Universe 7.1).

ebay'ā teiksim lietoti aureon space 7.1 iet kaut kur vidēji pa 20-25 eur, aureon sky pa 15-20 eur.

Par draiveriem runājot, terratec jau ir vista-ready versijas iznākušas, piekam runā ka arī uz linux šitās var piekurbulēt (ne tā kā ir ar x-fi..)

Kuuminsh
04-29-07, 23:59
Runaajot pa KX project driveriem prieksh Live!
Vinji ir optimizeeti darbam ar muuziku.. neuztur EAX..speeleem tas galiigi nav tas, kas buutu nepiecieshams.
Pirms kaada laika luureeju kaa tur ar supportu.. hehe
Dzeks vienkaarsh.. Nav 64bit driaveru un buus tikai tad kad vinjam pasham maajaas buus 64bit OS.. tas pats pa vistu :)
Vecie Laivi! zem vistas neiet.

IG
05-01-07, 12:01
Tad sanak, ka Xtreme Music butu labakais price/performance? Un vai Xtreme Music ir Vista draiveri? Skanu karte nepieciesama prieks mp3 un filmam. Ta jau varetu lietot Audigy LS, bet tai nav Vista draiveru :mad:

Bet varbut nemt X-Fi Xtreme Audio, ta bus letaka. Pec Creative majaslapas ievietotas informacijas X-Fi Xtreme Audio nav spelem paredzetie pribambasi, kas man nav nemaz vaajdzigi. Vajag, lai ir laba mp3 skana, jo iebuvetais shits skan ka konservu karba.

Tad kuru labak ieteiksiet?

Proxis
05-01-07, 22:21
Runaajot pa KX project driveriem prieksh Live!
Vinji ir optimizeeti darbam ar muuziku.. neuztur EAX..speeleem tas galiigi nav tas, kas buutu nepiecieshams.
Pirms kaada laika luureeju kaa tur ar supportu.. hehe
Dzeks vienkaarsh.. Nav 64bit driaveru un buus tikai tad kad vinjam pasham maajaas buus 64bit OS.. tas pats pa vistu :)
Vecie Laivi! zem vistas neiet.
Džeks no KX ir normāls bumbiers! :)
Ja Tu ilgāk parakātos, saprastu, ka tie daži EAX, ***eEAX nav pat tuvu to vērti, ko pretī dod KX draiveru iespējas.
1.Defaultā izeja nr.1 izeja samainīta vietām ar izeju nr.2, kas dod pamatīgu kvalitātes pieaugumu, jo tikai pie otrās izejas darbojas Emulator čips.
2. ASIO suports hardware līmenī , vienīgi only 48000Hz :(
3. Caur KX paneli vari saregulēt 100% individuālu ienākošo/izejošo signālu routingu, piem., ienākošo skaņu caur LINE-IN laist caur FX bloku, vai arī pa taisno uz REC, vai arī izejošo skaņu laist caur 100 un 1 mēslu vai arī no EMU pa taisno uz DA konverteri.

p.s. Sargieties no AUDIGY LS!!! Mēsls 1000%
p.s.s. Vai tad pēdējie 3538m nestrādā ar veco Live!? Zem Vistas šis draivers strādājot +/- korekti.

netbeast
05-01-07, 22:27
piekriitu par KX, vieniigais, kas man probleemas ir sagaadaajis, bet ko atrisinaaju KX ir tik advanceets, ka defaultaa vinjam viss ir nogiezts, pat mic ieeja ir kaut kaa diivaini noruuteeta. ilgi nokaavos, kameer netaa atradu manuaali, kaa piedabuut straadaat mikrofonu taa, lai vinjsh straadaatu, tb vareetu kaut ko ierakstiit ieksh pc. nevis vinjsh pa taisno salinko uz tumbaam. bet quality ir tik labs, ka nevar saliidzinaat ar creative origjinaalajiem draiveriem.
un nav taa, ka nav EAX, speeles speeleejot nav caur to suuda creative consoli jaasleedz iekshaa kaut kaadi skanjas efekti, lai dzirdeetu skanjas, ko padod ar eax, KX nosaka visu pats, nav katru reizi jaapaarsleedz efekti, lai dzirdeetu kaut ko, dziivot ir eertaak.