View Full Version : Barot subi ar PSU
Ir vajadzība, interese notestēt subi mājas apstākļos. SUBis aktīvais.
SUbim ir 3 vadu konektori - GND, REM un 12V.
PSU 12V līnijai ir 10A, uz subja FUSE = 20. Tātad drošinātājs tur 20A strāvu, kas nozīmē, ka šis baroklis derētu.
Tātad domāju vienot PSU 12V līniju pie 12V uz subja, melno GND pie subja GND, bet kas ar REM ieeju?
neesmu elektrikjis, bet visticamaak tu shitaa davienosies :D
rem ir domaata devaisam, kuru iesleedzot, automaatiski palaizhaas arii subis
pie REM jāslēdz tie paši +12v lai pastiprinātajs ieslēgtos.
Nu skaidrs, pie REM teiksim arī piejūgšu +12V, bet tā pārējais vismaz teorijā pareizi? :D
PSU 12V līnijai ir 10A, uz subja FUSE = 20. Tātad drošinātājs tur 20A strāvu, kas nozīmē, ka šis baroklis derētu.
Apbrīnojumi loģisks secinājums :D
Pie pirmā basa tam PSU nostrādās aizsardzība, jo 10A < 20A.
laikam par daudz esmu gulējis elektrotehnikas stundās, tāpēc vari izskaidrot ka, precīzi vajadzētu notikt pie tā pirmā basa, kāpēc nostrādā psu aizsardzība?
Ja jau esi maacijies elektroniku, kaadeelj uzdod tik diivainus jautaajumus, kas pat aunam elektronikaa shkjiet saprotami :)
Tev driizaak jaasaprot kaadu daudzumu straavas jams riis. Ja droshonaataajs ir 20A taatad sanaak (ja nejaucu) ka orjigjinaali maximums tur iespeejams 240w(?) Attieciigi 10A baroklim (pie 12v) tie buus 120w(?) Tad kad kaadreiz lasiju kaut ko par pastuuzhiem, sapratu, ka baroklim jaabuut 50-100% rezervei. Ja pienjem tos 100% tad Tavs subis ir ap 60w RMS?
BEt tuliit naaks guru Latish un visu noliks pie vietas :)
cik es saprotu no el:
oma likums, subim parak liela jauda(pari par 120w ganjau) un maza pretestiba. aķim ir 40A, tavam baroklim 10. neiet kopā.
Neies vispār vai nespēs nodrošināt pietiekamu jaudu? Man primārais ir notestēt viņu vai vispār skan...
Slēdz klāt droši! Priekš notestēšanas šis pasākums der.
Tik negriez uz pilnu čadu, ir ne tādas vien lietas darītas ar datora PSU:emo:
Pie REM šie +12V ir jātur pastāvīgi, vai vajag tikai impulsu? :confused: :doh:
Nu tā.
Slēgums aizgāja, viss štokos. Neskatoties uz brīdinājumiem, uzgriezu uz SUBja arī max LVL, nekā slikta nenotika, viss turpināja skanēt, protams šis maksimums nebija ne tuvu paša SUBja iespējamam maksimumam.
Nu tad laikam tas drosinaataajs tur ar baigo rezervi :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.