View Full Version : Internet Explorer 7 Beta 3
HX_unbanned
07-06-06, 08:33
Nus - ko sakat par šito kakuci?
Ir kaut kas graujošs, lai pārietu no otrās Betas ? :)
Mok kāds aņuks jau ir uzcepts? (..)
http://msdn.microsoft.com/ie/releasenotes/default.aspx
Izskatās, ka vairāk bugu nekā labuma ....
Jūsu viedoklis?
Viedoklis tāds, ka izlasi "Late Breaking Notes and Issues" pirms prasi, kas tur ir graujošs. Tur viss ir rakstīts.
Priekškam vispār IE vaig (izņemot windows update un kādas specifiskas muļķības)? Ir citi, daudz labāki pārlūki ko izvēlēties.
AndzX8-842
07-06-06, 23:54
Cik esmu skatījies sarakstus, kur ir uzskaitīts, kas ir mainījies CSS atbalstā un citu standartu atbalstu -- tur praktiski nekas nav mainījies. Ir mazliet labāks izskats, nosperts meklēšanas lauciņš no uguns lapsas un kas nu tur vēl ir...var veidot grāmatzīmes visām atvērtajām lapām vienlaicīgi, nospertas sadaļas no uguns lapsas. Lieliski, lieliski, bet kamdēļ nevar piestrādāt pie standartu atbalsta, tas ir nenormāli kaitinoši web izstrādātājiem, ka IE ir specifiskas vajadzības. Tā, kā bembijs autiņos 50 gadu vecumā ;>.
HX_unbanned
07-07-06, 08:54
skaidrs - kaka no dzimšanas :(.
OFFT: Andz, tavs paraksts reaļi atspoguļo Kaspara RTK dzīves pieredzi. Man sirds saraujās čokurā (..)
AndzX8-842
07-08-06, 00:21
IE7 standartu nodrošinājums ir tikai par kriksi labāks nekā IE6, cerams līdz ne beta versijai kaut kas tiks uzlabots tajā sakarā.
Turpinot ne pa tēmu, kas tā par K-RTK pieredzi, kāds notikums(-i)?
Atceros draugu stāstot, ka no tusiņa mājās nākot, piesējušies divi krievi, kad vienam roka iegājusi kabāta, to draugs nogrūdis un kopā ar otru draugu abi skrējuši, ko kājas nes...viens šāviens, abi dzīvi palika, bet rajons tiešām drošs 1 nāktī.
Par šaušanu ar klusinātāju telefonbūdiņā rakstija pat "Neatkarīgā Rīta Avīze(tā viņu sauca?)." Mikriņš dega, laikam, nedēļas divas atpakaļ. Patiesi skaisti.
Nu man ir 3 beta. Neesmu novērojis nekādas izmaiņas, atskaitot savādākas ikoniņas.
Kāpēc es esmu vienīgais kam IE negļuko? :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.