PDA

View Full Version : p5n-t deluxe

melts
10-28-09, 11:54
setup:
2x 8800gt (sli)
Q6600
2x 1gb kingston hyperX 1066mhz
2x 1gb ocz sli-ready edition, 1066mhz
3x 80gb hdd (raid 0)
----------------------------
*rami griežās uz 800mhz ( bet tas ir normāli jo cik skatījos tad 1066mhz tik ūber-nvidia-ready modē divus moduļus pavelk)
*bios updeitots uz jaunāko versiju
----------------------------
lieta tāda, ka sistēmā neprognozējami frīzo - tas var būt 5min pēc ieslēgšānās, var arī visu dienu nostrādāt heavy slodzē un nenofrīzot. ārzemju forumos izraku, ka p5n-t deluxe mēdz būt cimperlīga attiecībās ar ramu. un principā, ar tikai hyperX ramu strādā diezgan stabili, pieļauju ka pieregulējot timingus un voltāžas var dabūt pavisam stabilu setupu, bet faktiski sanāk, ka lai šo mammu piedabūtu stabili darboties vajag hevot vienādus ram moduļus un pacietību.
gribētu dzirdēt citu pieredzi ar šo mobo.

Miezy
10-28-09, 12:41
Man bija ļoti līdzīgi, tā kādu pus mēnesi izturēju, tad vienreiz nofrīzoja ar pogu aiz barokļa izslēdžu pc un HDD nolika galus, pirms tam nebiju viņam pievērsis uzmanību, pēc tam kad sistēmu palaidu uz cita hdd, daudz bad sektoru jau bija sakrājušies uz cietņa, kas nolika galus. Ar to pašu HDtune paprovē vārbūt cieto disku(s) nočekot.

StyleZ
10-28-09, 13:11
Uuuii, ar manējo P5N-T Dlx arī ir bijis gana seksa i RAM'u i VGA ziņā ;)

Ar RAM'iem ir tā, ka, lai tas dēlis spētu kaut cik sakarīgi griezt 4us moduļus, tam uz crappy nVidia NB vajag padot vairāk elektrības kā standartā.
Arī BIOS'u nevajag aizmirst apgreidot!

definition
10-29-09, 17:54
Man šitādas pašas probzas vienīgi dēlis assrocka.
Lieku vainu uz pusbeigtu HDD jo videnes ir mainītas un ramus ar mainīju.

Angelz
10-29-09, 18:01
No savas pieredzes 80% gadiijumu freezings ir ar HDD saistiits.

melts
10-30-09, 06:52
No savas pieredzes 80% gadiijumu freezings ir ar HDD saistiits.

esmu uz dažādiem cietņiem instalējis windu, bet just in case nochekoshu uz bad blockiem un erroriem.

melts
10-30-09, 13:13
nochekoju visus savus 6 hdd un visi tīri no badblockiem. nolaidu memtestu, arī rami kārtībā.
nāksies vien norakstīt uz mobo to frīzošanu.