View Full Version : Dzērušo šoferu aizvešanas mājās pakalpojums.
Nu aizdomaajos sodien par taadu lietu.
Vai Latvijaa ir kaada firma organizaacija kas nodarbojas ar to ka aizved mashiinu ar vinja saimnieku maajaas.
Nu piemeers teiksim aizbrauc uz Riigu kaads un redz tomeer sadomaa iedzert, bet vadiit nedriikst, buutu tak lieliski ja buutu taada iespeeja pazvaniit un firma aizgaadaa cilveeku maajaas ar visu transportliidzekli un nav lieku probleemu.
Nu domu saprataat :)
Tā iegūtie dati: SIA "Sarkanie deguni" http://www.kontakti.lv/lv/infopage.php?code=C746_00653724&kw=&cname=&tel=&zip=&city=&street=
Tālrunis uz dežurējošo nummuru: 29666662
Tad nu visiem iesaku ieglabāt šo nummuru telefonā un gadījumā, ja jums vai draugam ir šāda šaize- to pielietot, un nebraukt dzērušiem!
ir taada lieta - nosaukumu neatminos, bet uz auto ir sauklis:
"Tu + Auto = Mājās" vai kaut kaa taa
cenas nezinu, pasham nenaakas izmantot - sievai ir tiesiibas :)
Laba lieta, dereetu uzzinaat, loti nodereetu.
Un domaaju ka daudziem tas buutu aktuaali.
Jaapagooglee.
Varbuut ja atceries vai uzzini vari iedot kontaktus, google nez neko praatiigu neraada.
SIA "Sarkanie Deguni" :D un "Kaspers"
Liels tev paldies :)
Tagad visiem pazinjaam arii shoo lietu ieteikshu.
Jo braukt dzeerusham ir slikti! (Pats esmu sodiits peec jaunaa likuma, un taapeec neveelu citiem ne arii sev naakotnee shaadas probleemas).
Palūgšu Relax lai pārvieto šo topiku uz auto moto sadaļu un ja var uzliek kā "sticky".
:eek::eek::eek::eek::eek:
(Pats esmu sodiits peec jaunaa likuma, un taapeec neveelu citiem ne arii sev naakotnee shaadas probleemas).
15 dienu "atvaļinājums"? :eek:
Jaa, bet tas jau bija janvaarii/februaarii... Jau vairaak kaa pusgadu bez tiesiibaam.
Man bija 11 dienas, lieliskos piespiedu apartamentos Dubultos jaapavada :D
Zinu ka nosodaami, bet uzskatu ka esmu izmaaciits.
Man bija 11 dienas, lieliskos piespiedu apartamentos Dubultos jaapavada :D
Nepacēli taču cietumā dušā nokritušo ziepju gabaliņu, no kā CSDD reklāmās tiek brīdināts? :D
metāla bikšelēs - mierīgi... :D (movie - kailais ierocis) :D :D :D
bet ja par tēmu, tad - mūsu pusē ir tā, ka džeks pālī izsauc divus takšus - viens taksis ved džeku uz māju, otra takša taksists stūrē piedzērušā īpašnieka auto (arī uz mājām)... ;)
Nepacēli taču cietumā dušā nokritušo ziepju gabaliņu, no kā CSDD reklāmās tiek brīdināts? :D
Nepacēlu gan :D
vimba_zlobnaja
07-03-06, 16:49
metāla bikšelēs - mierīgi... :D (movie - kailais ierocis) :D :D :D
bet ja par tēmu, tad - mūsu pusē ir tā, ka džeks pālī izsauc divus takšus - viens taksis ved džeku uz māju, otra takša taksists stūrē piedzērušā īpašnieka auto (arī uz mājām)... ;) Lūk tā ir izdoma!!! ;)
Un ja taksists prasa pārāk lielu cenu par pakalpojumu, tad vajag asprātīgi uzjautāt "Vai rēķinā ir iekļauta taksometra cena?" Tas iz bē bē brokaztīm
cik esmu dzirdējis pēc nostāstiem, dažam tā ir paveicies - piedzērušā vadītāja auto brauc pa priekšu taksim, uz ceļa stāv CP un par cik ļoti zīmīga mašīna, tad nu viņu notur... a mentiem aplauziens, jo pie stūres takša šoferīc un pie kam pilnīgi skaidrā :D
cena par šādu pakalpojumu - nu nez, jebkurā gadījumā mazāk kā LVL 100; 200; 300; 500; un vēl -15 sutkas ;)
ir taksometru firma kura šādu pakalpojumu piedāvā! Atbrauc ar taksīti divi dzekiņi, viens ved tevi ar taksi uz kurieni tev vajag....otrs tikmēr brauc ar tavu drapaku līdzi!
A kas tā ir par firmu?
Nosaukums un telefons?
Melnajā Kaķī tualetē redzeju firmu, kas piedāvā šadus pakalpojumus, zvanam 26399993.
Bēdīgi kad cilvēkiem ir vājš raksturs :(
tikko redzēju vienu no šiem pakalpojumu piedāvātājiem....
viņu nummurs - 26553443, ja nu kādam noder
tikko redzēju vienu no šiem pakalpojumu piedāvātājiem....
viņu nummurs - 26553443, ja nu kādam noder
huh, SIA ar drūmu, draudīgu nosaukumu "Nebrauc Dzēris"; tiesa, neskan tik krāšņi, kā "Sarkanie Deguni" :D
CyberGhost
07-06-09, 15:40
kāds zin vispār cik tāds prikols izmaksā?
Mans domāt vismaz 2x takša cena līdz mājām... :confused:
drunk_lizard
07-06-09, 16:03
orheologa, mljin :>
http://www.nebraucdzeris.lv/lv/services/
Jābūt spējīgam nosaukt savu un sava auto atrašanās vietu, kā arī adresi, kur vēlaties nokļūt ar savu auto.
:D:D:D
Bet nu cenas psc., ar taksi var mieriigi turp/atpakalj braukt
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.