PDA

View Full Version : Darba piedāvājumu/darba meklētāju sadaļa

CyberGhost
10-16-09, 16:17
Ko tauta saka par tādas sadaļas izveidi, neesmu manījis ka tāda būtu...
Tagad krīzes laikā vel jo vairāk aktuāli daudziem man liekas.
Man, piemēram, vajag freelance tulkus dažādiem valodu pāriem...
Pamazām meklējam arī kādu pieredzējušu php koderi...

Skalds
10-16-09, 16:22
Kad tu vienreiz noņemsi savam kaķim to izoleni no galvas? Tā ir necieņa pret kaķiem... :D

Labi ja tā nopietni, tad es nezinu vai vajag vai nevajag...hmmmmmmmm nav ko teikt par šo tēmu :D

TokRa
10-16-09, 16:24
Manuprāt, ideja būtu atbalstāma.

CyberGhost
10-16-09, 16:24
Kad tu vienreiz noņemsi savam kaķim to izoleni no galvas? Tā ir necieņa pret kaķiem... :D

Labi ja tā nopietni, tad es nezinu vai vajag vai nevajag...hmmmmmmmm nav ko teikt par šo tēmu :D

Tu vispirms izņem savējo no veļasmašīnas un tad runā :shura:

shteecers
10-16-09, 16:25
nezinu vajag vai nevajag, tas jau man liekas ja iet liels spams par šo tēmu tad vajadzētu uz balsošanu uzlikt.. tad arī redzētu vai vajag vai nē.

Angelz
10-16-09, 16:26
Neko sliktu tajaa nesaskatu ja darba piedaavaajumi ir saistiiti ar IT.

Par cik driizumaa forumam gaidaamas diezgan lielas, pozitiivas paarmainjas tad sho priekshlikumu var njemt veeraa pie sadalju paartaisiishanas.

OzYs
10-16-09, 16:28
Neko sliktu tajaa nesaskatu ja darba piedaavaajumi ir saistiiti ar IT.

Par cik driizumaa forumam gaidaamas diezgan lielas, pozitiivas paarmainjas tad sho priekshlikumu var njemt veeraa pie sadalju paartaisiishanas.

taatad es nevareeshu likt savas maximas paardeveeju vakances? :D

ArtieB
10-16-09, 16:29
Klusā balstiņā:"Par!" Varbūt atrastu kādu haltūriņu, lai uz ZS dāvanas sapirktu mīļumam...

shteecers
10-16-09, 16:31
vajag palidus komentiem uzlikt balsojumu lai vismaz % var redzet

Vai vajag jaunu sadaļu: Darba piedāvājumu/darba meklētāju sadaļa

*Vajag
*Nevajag
*Pajāt kaķi rullē gurķi

Angelz
10-16-09, 16:32
Par "maximas" vakanceem pat gruuti teikt, tagad ir tie laiki kad taada infa cilveekiem ir diezgan noderiiga.

OzYs
10-16-09, 16:32
nu patiesiibaa es te jau pamanos arii bez taadas sadaljas nodarbinaat cilveekus ;)

CyberGhost
10-16-09, 16:35
nu patiesiibaa es te jau pamanos arii bez taadas sadaljas nodarbinaat cilveekus ;)

Neģēlis! :D
A kā uzlikt balsošanu? Moka kāds admins var uzlikt? :emo:

ventolin
10-16-09, 16:36
Es par!

shteecers
10-16-09, 16:41
Uzliku - Nerūp, kapēc, ir paris iemesli, tatad šajā forumā apgrozās lielākā daļa Rīdzinieku un ap Rīgu dzivojošie (protams ne visi), piemēram esmu no Liepājas, un cik te ir Liepājnieku (hvz pat īsti nezinu paris meibii) un man pārsvarā aktuāli būtu darba piedāvājumu Liepājā, bet pārsvarā būs piedāvājumi no Rīgas puses kas man nav aktuāli, tāpēc nerūp man tas... bet protams Rīdziniekiem ok, ši sadaļa būs noderīga.

Skalds
10-16-09, 16:48
Es ar ieliku nerūp - iemesls tāpēc, ka to ierosināja CyberGhost :beee: būtu kāds cits to ierosinājis, tad ieliktu - 'jā' :D

Laikam piektdiena :shura:

gudolfs
10-16-09, 16:49
nezinu, cik daudz te apgrozās darba devēju, bet ir diezgan skaidrs, ka šeit ir vai nu cilvēki, kas ir sava amata entuziasti, kuriem, protams, pat krīzes laikā nevajadzētu būt problēmām kotēties, vai tīņi bez izglītības un pieredzes, kuriem visdrīzāk nav izredžu patreizējā ekonomiskajā situācijā sakasīt monētas jaunai vga. Nu mans viedoklis ir tāds, ka diezgan bezjēdzīgs pasākums tas būtu imo.

OzYs
10-16-09, 16:49
Es ar ieliku nerūp - iemesls tāpēc, ka to ierosināja CyberGhost :beee: būtu kāds cits to ierosinājis, tad ieliktu - 'jā' :D

Laikam piektdiena :shura:

ljoti objektiivi...

CyberGhost
10-16-09, 16:55
ljoti objektiivi...

jā jā, šitais ir grīdiņā! :D

ArtieB
10-16-09, 16:58
nezinu, cik daudz te apgrozās darba devēju, bet ir diezgan skaidrs, ka šeit ir vai nu cilvēki, kas ir sava amata entuziasti, kuriem, protams, pat krīzes laikā nevajadzētu būt problēmām kotēties, vai tīņi bez izglītības un pieredzes, kuriem visdrīzāk nav izredžu patreizējā ekonomiskajā situācijā sakasīt monētas jaunai vga. Nu mans viedoklis ir tāds, ka diezgan bezjēdzīgs pasākums tas būtu imo.

Nekur neviens nepieminēja, ka te dos darbu uz pilnu laiku,līgumu etc., kur vajadzīga iepriekšēja pieredze. Haltūriņas piespēlēt, lai forumietim būtu lieka kapeiciņa, vai ja pats neprot, tas tak nav nekas nosodāms.

Un tīņiem nevar būt nekāda darba pieredze? Kas tā par herņu? Pa vasarām strādāju nu jau bankrotējušajā "Profā", 2 gadus biju pārdevējs, trešajā gadā, man uzticēja projektu vadītāja asistenta amatu, tad tu gribi teikt, ka tas viss ir kaķim zem astes? Es tā neuzskatu, man tas deva daudz ko... Nevajag būt aprobežotam, ne visi tīņi ir vienādi, ir arī liela daļa, kas spēj daudz ko tu nespēj! :beee:

StyleZ
10-16-09, 16:58
:eek::confused:
davai, koļījies! :)

Par tēmu:
Man pagaidām pofig, bet tas laikam tādēļ, ka pašam, tfu-tfu-tfu, tas nav aktuāli, bet gan jau citiem ir pat ļoti..

noname
10-16-09, 17:42
kaut kā neesmu pamanījis, ka te to darba piedāvājumu/pieprasījumu būtu tik daudz, ka tiem nepietiktu ar tām pašām pērk/pārdod sadaļām

gudolfs
10-16-09, 18:04
ArtieB,
Ok, haltūras piemirsās, jo pats tādām laiku netērēju. (tādā gadījumā varbuut, bet neesmu manījis te daudz haltūru)
2-3 mēn. pieredze ir kaķim zem astes.
ps. Nespried par mani, ja mani pat nepazīsti.:ok:

ArtieB
10-16-09, 18:31
Tad kādēļ, tu spried par tīņiem tā? Nevajag dzīvot savās iedomās, ka visi ir stulbi un tizli mērkaķi, kam galvenais pielieties, sakrāsotas mazgadīgās, kam galvenais padrāzties.

Iesaku aizčāpot uz gfx.lv un paskaties, ko turienes grafiķi spēj veidot, un daži no viņiem tā arī pelna naudu ar diez gan lielu klientu loku. Ak jā, aizmirsu, viņi ir tevis nosauktie tīņi...

pagalms
10-16-09, 18:33
Ja ne sadaļa, tad atsevišķs topiks par ļaunu nenāktu. :)

Biostar775
10-16-09, 18:43
mani interesetu autovaditaja darbs tapec es nobalsoju ka vajag tadu sadalu jo ceru atrast darbu

JANKS
10-16-09, 19:21
Pa vasarām strādāju nu jau bankrotējušajā "Profā", 2 gadus biju pārdevējs, trešajā gadā, man uzticēja projektu vadītāja asistenta amatu, tad tu gribi teikt, ka tas viss ir kaķim zem astes? Es tā neuzskatu, man tas deva daudz ko...

kaatad kaatad....
:gygy:
p.s. kaa teicis J.Pliekshaans
'' dir*aa darbs un materiaals''
:shura:

Tominjsh
10-16-09, 23:42

:eek::confused:
davai, koļījies! :)

a kas tur ko koljiiities?
Sia "Image" tirgos banerus baneru vietaas eoz forumaa :ok::shura:

ensation
10-16-09, 23:52
nobalsoju nerūp, kaut gan tiks izveidota sadaļa, lieliska iespēja izpausties foruma iemītniekiem :)

gudolfs
10-17-09, 00:27
ArtieB,
Ja paskatījies manu profilu, tad tur viegli redzēt manu vecumu... runā tā it kā es esmu kkāds 40it gadnieks:shura:
Nē nu arī šeit ir izņēmumi(tāpat kā ķīmijā diemžēl:D). Tikai nemēģini man iestāstīt, ka 80% skolēnu ir tādi, kā tu stāsti, nevis <20% labākajā gadījumā.
Bez tam es runāju konkrēti par šo forumu, nevis globāli. Šeit tak visi tādā vecumā dzenā spēlītes un nekas cits viņus neinteresē. Patiesībā šeit ir eksemplāri, kas pat cienījamā vecumā spēlē visas spēlītes pēc kārtas un tas viņiem liekas normāli. Es nesaku, ka tās ir sliktas, bet nu vajag tak nedaudz ar mēru. :D Gadā tāpat iznāk labi ja 3-4 ok spēles, pārējas ir tīrākā laika nosišana.
Tāpēc tāds viedoklis, ka šajā forumā <18 nekas prātīgs neapgrozās.
Un bez tam nedomāju, ka patreizējā darba tirgus situācija, kad cilvēks ar >10 gadu pieredzi ir gatavs strādāt par niecīgu atalgojumu... kāds darba devējs skatās uz tiem, kam vajag naudu jaunai vga vai lai piedzertos. Es personīgi pieņemtu vecāku cilvēku, jo tam varbūt ir ģimene un mazi bērni, un naudu vajag, lai izdzīvotu, un, protams, arī lielāka pieredze un līdz ar to arī > darba ražīgums.
ps. Es tak nebalsoju par to, ka nevajag, bet es vnk tam neredzu reālu pielietojumu.:)

ArtieB
10-17-09, 01:03
Ok, es drusku aizsvilos, Līdaka savu dara! :D

Un es sen nevērtēju cilvēkus pēc viņa vecuma. Zināmi arī vecāki dīvaiņi, kas nu nav draugos ar smadzeņpodu! :D

ensation
10-17-09, 01:11
10+ gadu stažs=zems atalgojums, ko tu centies apcelt ? :gygy:

Gints
10-17-09, 03:17
Kā man māicija uz šo pasauli ir izdalīts noteikts daudzums saprāta .

andrisll
10-17-09, 15:22
Nevajag. Lauziens meklēt to tomjinsha citātu par pamperiem, bet nu apmēram doma tāda pati
tāpat te nekas labāks par reņģu vērēja vakanci nav redzēts
un dažiem "es meklēju darbu" sludinājumiem, kuri vienmēr ir arī palikuši tādā stadijā

un to visu var nesāpīgi nodarīt beztēmas sadaļā
kas tie par jauninājumiem forumā?
kaut kas ar image, kam bija kaut kāds sakars ar boot.lv, estevsekoju.lv un tml projektiem?

Tominjsh
10-17-09, 15:34
par "image" bija mana maza :shura::ok:panjirgaashanaas

CyberGhost
10-17-09, 16:38
ArtieB,
Ja paskatījies manu profilu, tad tur viegli redzēt manu vecumu... runā tā it kā es esmu kkāds 40it gadnieks:shura:
Nē nu arī šeit ir izņēmumi(tāpat kā ķīmijā diemžēl:D). Tikai nemēģini man iestāstīt, ka 80% skolēnu ir tādi, kā tu stāsti, nevis <20% labākajā gadījumā.
Bez tam es runāju konkrēti par šo forumu, nevis globāli. Šeit tak visi tādā vecumā dzenā spēlītes un nekas cits viņus neinteresē. Patiesībā šeit ir eksemplāri, kas pat cienījamā vecumā spēlē visas spēlītes pēc kārtas un tas viņiem liekas normāli. Es nesaku, ka tās ir sliktas, bet nu vajag tak nedaudz ar mēru. :D Gadā tāpat iznāk labi ja 3-4 ok spēles, pārējas ir tīrākā laika nosišana.
Tāpēc tāds viedoklis, ka šajā forumā <18 nekas prātīgs neapgrozās.
Un bez tam nedomāju, ka patreizējā darba tirgus situācija, kad cilvēks ar >10 gadu pieredzi ir gatavs strādāt par niecīgu atalgojumu... kāds darba devējs skatās uz tiem, kam vajag naudu jaunai vga vai lai piedzertos. Es personīgi pieņemtu vecāku cilvēku, jo tam varbūt ir ģimene un mazi bērni, un naudu vajag, lai izdzīvotu, un, protams, arī lielāka pieredze un līdz ar to arī > darba ražīgums.
ps. Es tak nebalsoju par to, ka nevajag, bet es vnk tam neredzu reālu pielietojumu.:)

Nu ko, katrs spriež pēc sevis, ja tev ir 18 un nekas cits kā pirkt jaudīgākas videokartes spēlītēm neinteresē, tad lai tā būtu ;)
Cik man ir sanācis tikties ar forumiešiem, pats esmu pārsteigts, ka izrādās liela daļa ir onkuļi ap gadiem 30+ un 40+ :D var jau būt ka tas ir tāpēc ka netirgoju košļenes un videokartes spēlēm bet anyway iespaids ir tāds ka šis nav padsmitnieku forums :ok:
Par 10< gadu pieredzi un algām runājot, ir zināms vecums līdz kuram algu tikai palielina un arī vecums no kura to jau sāk samazināt ;) Es neņemtu darbinieku kuram vajag naudu ģimenei, bet gan darbinieku kas vislabāk sajēdz konkrēto sfēru, tas ko viņš darīs ar to naudu, mani pilnīgi neinteresē! ;)

Tominjsh
10-17-09, 16:52
to tak var sameeraa viegli apskatiities: Community - Members list - ....
un kaartojam peec postu skaita, peec reputaacijas utt ujtp un peetam dzimshanas gadus (ok, visiem nevar redzeet, bet neko daudz tas nemainiiis)

Tominjsh
10-17-09, 22:57
nevienam nevienaa valdee ar 2k uz kjepas tik vecas miskastes nepiedaaavaa. Cel latinju augstaak, citaadaak padomaas, ka nenopietns kandidaats

drunk_lizard
10-18-09, 09:43
Es arī meklēju darbu kādā valdē ar algu 2k+Ls uz rokas, darba auto (neko sliktāku par 10 gadus vecu A6 nepiedāvāt) un brīvu darba laiku (uz obligātajām sēdītēm gan jau ka atnākšu) :D
alone saacis arii sjo forumu piekakaat?
iesaku laiciigi perventiivo. jeb sjitam forumam klaunu nepietiek?

OzYs
10-18-09, 10:23
psc dzheki jums ambiicijas - es te peros par 200 Ls uz kjepas un 2% no apgroziijuma un nesuudzos :D

Kuuminsh
10-18-09, 10:34
Ozij.. kā tas nākas ka tu piedāvā pivi sākot ar 0.30Ls, bet tai tavā vebā piedāvā sākot ar 0.20Ls ?
Sasodītais spekulants!

drunk_lizard
10-18-09, 10:36
tie ir tie 2% :>

OzYs
10-18-09, 11:07
nu Finlandia maksaa saakot no 0.2 Ls, bet nav tas labaakais ekstrakts. Coopers saakot no 0.3 Ls un tas mums ir pamatprodukts ;) ai da tie webi taapat ir slima sunja murgs un admins idiots :D piektdien vismaz palaboju gramatiskaas kljuudas kaut cik necik :)

Tominjsh
10-18-09, 12:46
alone saacis arii sjo forumu piekakaat?
iesaku laiciigi perventiivo. jeb sjitam forumam klaunu nepietiek?

shitas tak ir rtk muudziitis

drunk_lizard
10-18-09, 12:53
tak jamie abi vienaadi gudri :>

kexxx
10-18-09, 13:22
psc dzheki jums ambiicijas - es te peros par 200 Ls uz kjepas un 2% no apgroziijuma un nesuudzos :D

hm, ja apgrozījums 1 000 000, tad neslikta alga sanāk... :beee: atliek tikai censties :D

Hrjum
10-18-09, 19:31
Nekur neviens nepieminēja, ka te dos darbu uz pilnu laiku,līgumu etc., kur vajadzīga iepriekšēja pieredze. Haltūriņas piespēlēt, lai forumietim būtu lieka kapeiciņa, vai ja pats neprot, tas tak nav nekas nosodāms.

Un tīņiem nevar būt nekāda darba pieredze? Kas tā par herņu? Pa vasarām strādāju nu jau bankrotējušajā "Profā", 2 gadus biju pārdevējs, trešajā gadā, man uzticēja projektu vadītāja asistenta amatu, tad tu gribi teikt, ka tas viss ir kaķim zem astes? Es tā neuzskatu, man tas deva daudz ko... Nevajag būt aprobežotam, ne visi tīņi ir vienādi, ir arī liela daļa, kas spēj daudz ko tu nespēj! :beee:

Atvaino, bet tas pat nav kaķim zem astes, bet krietni dziļāk...

Pat projektu vadītājs/sales reps, kurš gada laikā vismaz 1M EUR neapgūst ir kaķim zem astes ja paskatās biki plašāk par savas ģervņas(LV) robežu.

Ambīcijas gan kūstāt kūsā, tukšu uber pašapziņu gan tagad visi uzkačājuši. Vaidzēs man kādu kas tikai ar pižiku rokās pret ložmetējiem ar Urā! saucienu iet un pēctam tiek norkakstīts statiskā padošu ziņu! :shura:

kexxx
10-18-09, 21:17
Atvaino, bet tas pat nav kaķim zem astes, bet krietni dziļāk...

Pat projektu vadītājs/sales reps, kurš gada laikā vismaz 1M EUR neapgūst ir kaķim zem astes ja paskatās biki plašāk par savas ģervņas(LV) robežu.

Ambīcijas gan kūstāt kūsā, tukšu uber pašapziņu gan tagad visi uzkačājuši. Vaidzēs man kādu kas tikai ar pižiku rokās pret ložmetējiem ar Urā! saucienu iet un pēctam tiek norkakstīts statiskā padošu ziņu! :shura:

nu i ko Tu ar to gribēji pateikt? ka pats ūber-kruts, vienīgi pieturzīmes klibo? :doh:

ArtieB
10-18-09, 22:17
Hrjum, ja tev acis rāda 360 grādos, ka tik plaši skaties, iesaku:
1. apmeklēt acu ārstu ar steigu, nedomāju, ka tas ir normāli.
2. kapēc neesi plašajā pasaulē, ko tu dari ģerevņā? Tinies prom no šejienes, vai arī baidies, ka īsti nenokļūsi ķīseļupju krastos, nav pārliecība par sevi... saprotu, ir dažādi veidi kā to labot, kāds smuks vāģis, lai meitiešus piesaistītu... vai arī pielietot to trumuli, kas tev ir.

Daži panāk kaut kaut ko darot, nekas par kaut ko nekļūst. Tad es varētu pildīt savus pirdienus pudelītēs un pārdot kā smaržas.

shteecers
10-18-09, 22:56
es tā sāku domāt, iespējams es pat varēšu gabal darbu piedāvāt bet pēc kadiem paris men. jo ir no sakuma šis tas jaizstrādā tad varēšu prasit lai kads to izdara bet vai tādēļ vajadzīga ir jauna sadaļa nez, bet varbut pa ļaunu nenāktu.

Hrjum
10-19-09, 11:45
Hrjum, ja tev acis rāda 360 grādos, ka tik plaši skaties, iesaku:
1. apmeklēt acu ārstu ar steigu, nedomāju, ka tas ir normāli.
2. kapēc neesi plašajā pasaulē, ko tu dari ģerevņā? Tinies prom no šejienes, vai arī baidies, ka īsti nenokļūsi ķīseļupju krastos, nav pārliecība par sevi... saprotu, ir dažādi veidi kā to labot, kāds smuks vāģis, lai meitiešus piesaistītu... vai arī pielietot to trumuli, kas tev ir.

Daži panāk kaut kaut ko darot, nekas par kaut ko nekļūst. Tad es varētu pildīt savus pirdienus pudelītēs un pārdot kā smaržas.

Te sēžu, jo patīk! Patīk, ka pēc 2h jau esi neapdzīvotos "mūža mežos" nevis vēljoprojām pa pilsētu brauc. Te sēdēt nenozīmē darboties arī "ģerevnjas" mērogā. Pieaugot mērogam pienāk brīdis, kad fiziskā atrašanās ir otršķirīgs jautājums. Pašreiz ir izvēle starp Viļņu, Rīgu, Tallinnu un Stoholmu. Par cik ar H2O sportiem aizraujos, Rīga man ir ģeogrāfiski viss izdevīgākais risinājums, jo varu pludmali ar pareizo vēja virzienu atrast vienmēr :D

Ar manu trumuli viss :ok: Tev gan nedaudz atslābt vajadzētu un paskatīties cik bieza ir tā siena, kuru ar pieri centies caursist! ;)