View Full Version : Vada (-u) pagarināšana
Vajadzētu kaut ko saveidot, taču netieku gudris, kā labāk darīt: dabūju autiņam jaunu aķi, taču šamajam ir pretēji izvietoti poli - (skatīt ūberkruto zīmējumu zemāk). Līdz ar to (+) klemme nedavelk līdz aķim (arī pagriežot jamo otrādi). Vai ir kāds hardcore risinājums bez lielām izmaksām? Bija ideja vienkārši atvienot klemmi no vada un pagarināt kaut kādā veidā vadu, taču klemmi nevar dabūt nost - pārāk cieta, maita. Ko apskatē teiks, ja es tur (+) vadu kaut kā saķīmiķošu - tipa atbilstošs mm2 vads + izolācijas lenta? :shura:
Vai var aķi likt šķērsām, ja vieta to atļauj? Šajā gadījumā (+) davelk, a (-) ir krietni vienkāršāk uztaisīt garāku!
Vai tad daudziem autiņiem aķi ar neapbruņotu aci ver redzēt? Man cik bijuši, vienmēr zem kaut kādas plastmasas vai vispār zem beņķa, neviens inspektors tur nelien. Bet jātaisa tāpat labi, ja iemetīsies kāds zaļais vai vēl ļaunāk dzirktele, var švaki beigties.
Šrotā paņem atbilstoša izmēra vadu. Par stiķēšanu var "2" norauties. TA viņa gan akumulatoru pakustina, gan vadus izļurkā.
Šrotā paņem atbilstoša izmēra vadu. Par stiķēšanu var "2" norauties. TA viņa gan akumulatoru pakustina, gan vadus izļurkā.
nja...tas mani visvairāk biedē.
A kā ir ar to likšanu šķērsām?
DeadlyShooter
09-29-09, 09:41
Kas TA pakustina akumulatoru? Man akumulators ir zem aizmugurējā beņķa un nekas neesmu manījis, ka kāds TA tur līstu klāt.
Bet ja akumulators ir dzinēja nodalījumā, tad tas ir pirmais ko skatās, kad atver haubi. Tā ir vieta, par kuru vismazāk uztraucās pirms TA, tātad visvieglāk izčakarēt. Un kā tu domā šķērsām nolikt?
Ministru kabineta noteikumi Nr.466 , Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem.
706. Akumulatoru baterija
Akumulatoru baterijai jābūt atbilstoši nostiprinātai izgatavotāja paredzētajā vietā. Akumulatoru baterijas spailes nedrīkst būt bojātas, to savienojumam ar jaudas vadiem jābūt nekustīgam, bez starpelementiem.
man vecajam audi bija 2 punkti par to ka nebija nostiprināts aķis(zem haubes man;ejam) tā kā apskates vīram patiktos
Un kā tu domā šķērsām nolikt?
Man vieta atļauj lik arī gareniskā virzienā, tikai jāpadomā, ka namertvo viņu piestiprināt
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.