PDA

View Full Version : Mazda Xedos 6 rezerves dallas

Svinger
01-26-06, 12:12
Jautajums adresets Mazda's ipassnikiem :)
Kur Juus parasti peerkat rezerves dallas savam auto?
Vai arii kuros veikalos ir liels asortiments un sakariigas cenas?
P.S. konkreti interese aizmugurejajs kreisajs amortizators.
Paldies par atbildem :)

R@imizA
01-26-06, 12:22
www.mazdapower.lv pielauju ka tur atradiisi labaaks atbildes...

kiwi
01-26-06, 12:29
Atkarīgs cik rets vai populārs modelis. Ja rets, kā manā gadījumā, tad neko labāku par oficiālo dīleri m-motors pagrūti vai pat es teiktu neiespējami atrast.

Tas tev nav VW golf :D

Angelz
01-26-06, 13:09

Uzsit PM Relax'am par Mazdas rezerves daljaam.

DeadmaroZ-TLOTL
01-26-06, 13:44
Taakaa Xedos latvijaa neviens oficiaali netirgo cenas buus shaushaliigas , pirms peerc padomaa ko peerc! :D :D

Angelz
01-26-06, 14:03
Taakaa Xedos latvijaa neviens oficiaali netirgo cenas buus shaushaliigas , pirms peerc padomaa ko peerc! :D :D

Tieshi taa. Xedos vienkaarshi detaljaas ir mega daargz saliidzinoshi ar citiem Mazd'as modeljiem.

perkonens
01-26-06, 15:56
To Svinger: kurš gads un kāds motors tam Xedosam, var mēģināt kauko pameklēt!

p.

poller
01-26-06, 16:11
To Svinger: kurš gads un kāds motors tam Xedosam, var mēģināt kauko pameklēt!
2.0L 1992.gads (pirmais izlaidums ja nemaldos) :)

perkonens
01-26-06, 17:21
Zinoši cilvēki stāsta sekojošo - attiecīgajai Mazdai amīši der no mazda 626 91-96g., iesaka lietot gāziniekus, bet eļļas arī šancēs normāli!

Apzvanot dažus populārākos veikalus cenas sekojošas - Bilstein 42Ls gab, Zaks 51Ls gab., gan jau ka kādu atlaidi ar varētu izspiest, diemžēl Mazdas centru neizdevās sazvanīt (neviens plkst 16:30; 5 min garumā neceļ klausuli) tāpēc cenu nezinu.

Es pa labu cenu varu iegūt KYB, japāņu amortiņi, itkā labi kalpojot tieši uz japāņu auto.

Sīkāk uz PM

P.S. Manuprāt nekāds "kosmos" cenās nav novērojams...:confused:

TritoN
01-30-06, 08:20
Un neaizmirsti ! pec buutibas jamaina abi amishi un nekaiteetu pie reizes nomainiit arii atsperes :p

DeadmaroZ-TLOTL
01-30-06, 12:36
Un neaizmirsti ! pec buutibas jamaina abi amishi un nekaiteetu pie reizes nomainiit arii atsperes :p

nu beidz taks , domaa vinsh ar to kasti taisaas braukt gadus 10mit :-) Ja dulais vaacietis nav valkajis pa pus eiropu treileri tad atsperes ies vismaz gadus 15!

Maniac
01-31-06, 11:14
Zinoši cilvēki stāsta sekojošo - attiecīgajai Mazdai amīši der no mazda 626 91-96g., iesaka lietot gāziniekus, bet eļļas arī šancēs normāli!

Apzvanot dažus populārākos veikalus cenas sekojošas - Bilstein 42Ls gab, Zaks 51Ls gab., gan jau ka kādu atlaidi ar varētu izspiest, diemžēl Mazdas centru neizdevās sazvanīt (neviens plkst 16:30; 5 min garumā neceļ klausuli) tāpēc cenu nezinu.

Es pa labu cenu varu iegūt KYB, japāņu amortiņi, itkā labi kalpojot tieši uz japāņu auto.

Sīkāk uz PM

P.S. Manuprāt nekāds "kosmos" cenās nav novērojams...:confused:

Aizmugures amīši ONLY GĀZES!!! Iemesls kāpēc? Vasarā ir OK, bet ziemā, pie t zemakas par -15 grādiem, braucot pēc kāda laika priekšējie amortiņi vairāk vai mazāk atsasilst no stūres griešanas un motortelpas izdalītā siltuma, tad pakaļējie ir mūžīgā sasaluma zonā, vienkārši sanāk braukt uz "kokiem", bieži vien šādi izbraucieni beidzas ar salocītiem amortizatora štokiem :), pats arī esmu divus salocījis :p .
P.S. Ja liec jaunu amortiņu, ne šrotu, obligāti jāmaina abi, citādāk pa nelīdzenu ceļu mašīnu mētās, būs tas pats variants, kas tagad, varbūt tikai "cauri nesitīs" tik traki!

perkonens
02-14-06, 17:32
To Svinger:

Nu kā, izdevās Xedosu sevest kārtībā, interesē problēmas atrisinājums.

P.s. Par amīšu sasalšanu - amīts 99% gadījumā sasalst kad ir principā beigts vai arī tūlīt izbeigsies, jo saļņiki ir padiluši, amīša cilindrā ir iekļuvis mitrums, kurš sasalst un traucē amitim normāli strādāt.:p

loģiski, ka ar sasalušiem amjiem labāk ir nebraukt, jo cienījamais jau iepriekš izstāstija rezultātu:)

Ja amīts ir kārtībā, tad nekas tur nesasalst...

Torado
02-15-06, 01:32
Pa amishiem es tev saku vienu(man pasham Xsedis-6)LIKU,LIEKU un LIKSHU es uz visiem originaliem amiem,ir tads kantoris PlazaBaltik,taisa cooligus amjus pa Cooligam cenam,ne es zhelojos ne kads no pazinam,nu protams ja tu netaisies likt kadus drumos firmas amishuspa 200Ls katru!!!A vidpar es praktizeju GrosAuto,AutoPlus.Vechi tur choini strada un normalas atlaides taisa.

Nu tik nevajag,man pasham Xedos,problemas ir ja sakas jautajums pa lampam,a parejais ir OK,ja grib leti brauks tad japer pirmais Golfs.

DeadmaroZ-TLOTL
02-15-06, 06:24
Ko katrs uzskata pa OK , es teiksim VOLVO detalas ar uzsktu par sameeraa daargaam , bet taapeec jau nenoziimee ka es ar vinu netaisos braukt ;-)

PS

runaajot par plaza , meesli koncenijie ja nem leeto galu (krievijaa razota manta ,paliek krievijaa razota manta)

Torado
02-15-06, 11:00
runaajot par plaza , meesli koncenijie ja nem leeto galu (krievijaa razota manta ,paliek krievijaa razota manta)
nu nezinu,nezinu sailidzinoshi ja originalie Xedos-6 pakalas amishi 95Ls viens bet Plaza 35Ls,vienigais janem pusspertinieki,un pazinas ir likushi uz BMW kas ir smagi un vis OK.a runajot pa to ka tu saki kievija razhots vienmer bus suds,nu es domaju ka ta ir tava skeptiska nostaja!Krkievija ir krievija,tur ir daudz inchigu lietinu,vienigais ka to kadreiz izpildija,kad visiem bija pofig.A tagad daudz kas ir mainijies.Neaizmirsti pirnie tomer kosmosa bija Krievi!!!Un to ir gruti noliegt.

perkonens
02-15-06, 11:19
Man uz audi stāv Plaza Sport (priekša, aizmugure)! Kad liku virsū man bija izvēle - koni dzeltenie (cena labākā gadījumā 70Ls/gab - pie tam tauta runā ka ir iespēja iegūt arī poļu ražojuma ar attiecīgu kvalitāti) vai arī "krievijā" ražotus plaza (cena ap 30-35Ls/gab.) Laužu apmēram gadu pa amatieriem - pagaidām nekādu problēmu, secinājums - pie manām slodzēm priekšā prasās kaukas vēl cietāks, vai arī jādomā par atsperēm.

Manā uztverē Plaza par savu cenu rulz...:)

P.S. Cik esmu runājis ar bembistiem (lasi cilvēki kuri pārvietojas ar BMW auto), plaza vienkārši iespārda :p

Maniac
03-08-06, 12:40
Man uz audi stāv Plaza Sport (priekša, aizmugure)! Kad liku virsū man bija izvēle - koni dzeltenie (cena labākā gadījumā 70Ls/gab - pie tam tauta runā ka ir iespēja iegūt arī poļu ražojuma ar attiecīgu kvalitāti) vai arī "krievijā" ražotus plaza (cena ap 30-35Ls/gab.) Laužu apmēram gadu pa amatieriem - pagaidām nekādu problēmu, secinājums - pie manām slodzēm priekšā prasās kaukas vēl cietāks, vai arī jādomā par atsperēm.

Manā uztverē Plaza par savu cenu rulz...:)

P.S. Cik esmu runājis ar bembistiem (lasi cilvēki kuri pārvietojas ar BMW auto), plaza vienkārši iespārda :p

Plaza priekš savas cenas ir nenovērtējami! Vienu brīdi ar Plazu brauca viens Mitsubishi no 5x5 līdz imidža dēl neuzlika Proflex.
P.S. Par eļļas amortiņu sasalšanu ir iebildumi... pagāšgad decembrī vienam Nissan Sunny ekonomisku apsvērumu dēļ uzlika Moroe eļļiniekus, visus četrus. Ar priekšējiem šā gada salā viss bija Ok, bet aizmugure sasala (sastinga)... Labi, ka štoki nesaliecās, tie tur kārtīga resnuma :). Kāpēc sasala - minerālā eļļA saglabā viskozitāti ~ līdz - 15 grādiem, pēc tam sāk pāriet kurkuļos :). Bet nu ne man Tev to stātīt, pats tak ļoti labi zini :)!

Instigater
03-08-06, 13:49
Nu man ar Plazu ir beediiga pieredze, neiztureeja pat gadu. Parastie gaazes Plazas, Ziniet, vinjam shtoks saruuseeja ar taadaam mazaam bedriiteem, tad pa taam iekshaa iepumpeeja uudeni un pagaajsho ziemu shamais tur iekshaa sasala, rezultaataa dikti praatiigi vienu riitu taisnaa celjaa devos uz servisu un iemainiiju pret kaut kaadiem leetajiem, shoziem nekaadu probleemu.
Protams, man sabrauca augumaa, ko ta es neurbju statnees caurumu un kaapeec arii amim to caurumu pats neizurbu, ziniet, smiekliigi, ka vot normaali amortizatori uzliec un iet, bet shitaam plazaam vajag drenaazjas caurumus taisiit, pie tam pat pasham amortizatoram. Tad kaada huja peec tie caurumi amortizatoram jau nenaak no ruupniicas? Jebkuraa gadiijumaa garantija nav - vai nu izdraazj par nepareizu uzstaadiishanu vai arii izdraazj par to, ka amis ir ticis saurbts.

perkonens
03-08-06, 13:51
... mēs neviens nezinam kādu eļļu ražotājs iepilda amortizātoros (minerālo vai sintētisko + vēl eksistē piedevas kas traucē sabiezēt un izstrādāties eļļai, kā arī notur to vajadzīgajā viskozitātē), bet tā saucamie "gāzes amortizātori" (lasi ielas variants) pēc būtības ir tie paši eļļas amortizātori tikai ar gāzes "spilvenu apakšā vai aukšā", kā nu kurš ir uztaisījis!!! Manā uztverē ja amīts sasalst, tad ir problēma ir ne tikai eļļā, bet arī pašā izstrādājumā kopā...:p

tās tā, tādi nostāsti vien ir, tipa viena tante teica:)

perkonens
03-08-06, 13:56
Jautājums Instigater:

Kur pirki Plazas?

Ja plāzā tad varēji arī tur amīšus uzlikt, un nebūtu nekādu problēmu ar garantiju?!

Un vai uzliki jaunu "piļņiku" kad mainīji amīšus;)

...ne kāda sakara ar apmaksātu reklāmu...:D

Instigater
03-08-06, 14:53
Pie vinjiem pashiem gan neliku, jo auto visu priekshas piekari paarlasiija servisaa un pie vienaam saapeem arii amortinjus. Piljnjiks tik tieshaam tika likts jauns, nogriezts vajadziigajaa garumaa (2cm zemaak par amaja korpusa augsheejo malinju mashiinai atrodoties uz ritenjiem uz taisnas virsmas) un atstaats apakshgalaa ventileejamies. Plazas pirku tajaa tur veikalaa fakin'pilseetas centraa laikam Artileerijas iela skaitaas.
Es uzskatu, ka ar krievijas preceem var visaadi gadiities, gan taapiities baigi labi, gan buut totaalaakiem meesli, un tur visu nosaka laimes speele.

josi
03-08-06, 14:53
Jebkuraa gadiijumaa garantija nav - vai nu izdraazj par nepareizu uzstaadiishanu vai arii izdraazj par to, ka amis ir ticis saurbts.
Vajag uzstādīt pie viņiem, tad nebūs par ko drāzt. Man uz viena BMW arī stāv visi četri Plazas pussporta amortizatori, viens priekšējais gan pēc ~8 mēnešiem izbeidzās, bet to bez problēmām pēc garantijas samainīja.

DeadmaroZ-TLOTL
03-08-06, 15:47
... mēs neviens nezinam kādu eļļu ražotājs iepilda amortizātoros (minerālo vai sintētisko + vēl eksistē piedevas kas traucē sabiezēt un izstrādāties eļļai, kā arī notur to vajadzīgajā viskozitātē), bet tā saucamie "gāzes amortizātori" (lasi ielas variants) pēc būtības ir tie paši eļļas amortizātori tikai ar gāzes "spilvenu apakšā vai aukšā", kā nu kurš ir uztaisījis!!! Manā uztverē ja amīts sasalst, tad ir problēma ir ne tikai eļļā, bet arī pašā izstrādājumā kopā...:p

tās tā, tādi nostāsti vien ir, tipa viena tante teica:)

tieshi taa mees neviens neko nezinaam un zinot krievijas razotaaju godiigumu ar vinu razojumiem ir jaabuut loti uzmaniigam , tas tapat ir ar shell ellam kas razotas krievijaa , itkaa vienaadas ellas , bet testos krievijaa razotaa ir pilniigs germo