View Full Version : Core 2 Duo E4500 vs. Pentium Dual Core E6300
ir tādi 2 proči viens tiks lietots raxtāmmašīnai, otrs mediju centram .... tāpēc rodas jautājums kuram @stock sanāk labāks veiktspējas/silšanas ratio??? ibo mediju centrs 24/7 darbojās un silst/dzesējās/trokšņo, raksāmmašīna pēc vajadzības tikai darbināta .....
ja būtu abi proči pie manis, tad notestētu, bet es pats telefoniski konsultēšu ;)
E6300, ja tas ir jaunais pentium dual core
ja tas ir 45 nm E6300 tad tam vajadzetu buut jutami vesakam par 65 nm e4500 ;)
par spīti E4500=2200Mhz vs. E6300=2800Mhz? ko no jaudīgākiem CPU var iebāzt tajā pat grādu diapazonā?
Instigater
09-17-09, 15:13
Skaties inteļa datašītu, cik daudz šamie ēd elektrības, principā tas arī tev dos priekšstatu par skaļumu.
par spīti E4500=2200Mhz vs. E6300=2800Mhz? ko no jaudīgākiem CPU var iebāzt tajā pat grādu diapazonā?
šajā gadījumā plika frekvence nebūs rādītājs, bet gan elektrība, kas vajadzīga, lai to frekvenci nodrošinātu!
Vispār jau abiem CPU TDP ir 65W. Līdz ar to man liekas ka nekāda dižā atšķirība nebūs. 6300 ir 45Nm un ar 1066 Mhz šinu, E4500 65 Nm, 800 Mhz šinu, Kešs abiem 2 Mb.
ir tādi 2 proči viens tiks lietots raxtāmmašīnai, otrs mediju centram .... tāpēc rodas jautājums kuram @stock sanāk labāks veiktspējas/silšanas ratio??? ibo mediju centrs 24/7 darbojās un silst/dzesējās/trokšņo, raksāmmašīna pēc vajadzības tikai darbināta .....
ja būtu abi proči pie manis, tad notestētu, bet es pats telefoniski konsultēšu ;)
Paskaties uz savu foto, vēl tik maziņš un jau konsultēs :)
Jūtu kad vajag kādus ierobežojumus likt visiem jauniņajiem. savādāk te sākies boot nedienas
EDIT: lasam noteikumus !!!
Nomainīju E4600 uz E6600. Divas dažādas lietas-visas lapas atver daudz ātrāk, "Call of Duty 2" spēlējot, pavisam cita grafika, failu ielādēšana notiek gandrīz 2x ātrāk un temperatura pie slodzes (nu jau vairāk kā mēneša laikā), arī spēlējot spēles nav augstāka par 41 grādu pēc Celsija !!! :ok:
Instigater
09-08-10, 16:05
Tīrākā fantastika, man prieks, ka Tev tā ir paveicies.
Apsveicu tevi ar - silo na milo - apgreidu, ja nedraudzējies ar oc.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.