View Full Version : W mērīshana netā! psu..
http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
Lūdzams izskaidros visus sīkumus, kāda videokarte un kāds cpu un cik usb porti tas visiem skaidrs bet tie pci un visu paāreejo.........
Nu tak atziimee kas tev no taam PCI karteem ir un lieta dariita, bet taas jau nav taas rijiigaakaas!!!
Nu tak atziimee kas tev no taam PCI karteem ir un lieta dariita, bet taas jau nav taas rijiigaakaas!!!
nu es zinu, bet kur, vai kā var zināt, kuras tev ir???
rijīgākie ir cpu, vga un rams! bet no sīkumiem ar veidojas sasummējot kopā lielas lietas :rolleyes:
rijīgākie ir cpu, vga un rams! bet no sīkumiem ar veidojas sasummējot kopā lielas lietas :rolleyes:
Nu šeit laikam pilnīgi atbilstošs būtu teiciens "ja santīmu nekrāsi, pie lata netiksi", ne? :rolleyes: :D
Nez man sanaaca ka mana sisteema pie MAX load rij vairaak nekaa 550W uz ko nominaali PSU ir speejiigs :rolleyes:
integretas ierices, ka pci nevajag atzimet?
http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
THANKS par PSU online kalkulātoru.
Parēķināju, būs jāpadomā par jauna barokļa iepirkšanu, manējam izrādās ir 85 W deficīts (bet negļuko)...
nav imho tur nekaads deficiits
neticu ka tev visos usb portus ir iesprausts kauktas kas visu laiku teeree elektriibu
+ kompis darbojaas visu laiku 100% noslodzee
cdromi visu laiku lasa/raksta]
etc
Cloudkeeper
10-01-06, 11:24
Bet ja kādriz gadās visu saslēgt reizē? man piemēram gadās.
Jāpiezīmē ka šito kalkulatoru labāk nelietot uz PSU kas maksā zem 25Ls
tas ir normaali ka ar wisiem maniem PC datiem wajadzeeja tikai 192 W???
mana sistema:
DFI nF3 LP UT 250GB
Sempron 2500+ @ 2250Mhz
512MB DDR400 A-DATA
Club3D 6600gt
Barracuda 7200.7 SATA 160GB
Maxtor 15Gb ATA
skanjaskarte, 1x80mm un 1x120mm ventilatori
baroklis kautkads nezinu kads (laikam ka JNC korpusaa defaultais) 300w
itkaa viss rukaa ,tik uz load, GPU smazina frekvences no 500Mhz uz 300Mhz
man izrekjinaja ka vajag 236W :D
vakar manliekas bija vairaak :D
Man sanaaca ieteicamais 456W. Bet tas laikam bez CPu OC. Jo tas suuds nemaak manam jaudu izreekinaat :S
Man sanaaca ieteicamais 456W. Bet tas laikam bez CPu OC. Jo tas suuds nemaak manam jaudu izreekinaat :S
pirms kadam 2 nedelajm, vins radija overklokota cpu wattage piegaumu, bet tagad ma nari rada 0 :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.