View Full Version : Atsauksmes par Renault 25
Ko domājat par šo franču autobūves klasiku?
http://foto.inbox.lv/albums/jkey/Baccara/baccara03.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/jkey/Baccara/v6turbo_herz.sized.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/jkey/Baccara/ren254.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/jkey/Baccara/36_g.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/jkey/Baccara/37_g.jpg
Man jau sāk izsīkt cerība, ka mani meistari tiks skaidrībā ar dzirksteles problēmu :(
Bet man jau ir otrs tāds , žēl ka tikai bez turbo.
3 varianti: aiziet "parunāt" ar meistariem,nomainīt meistaru,vai ķerties pie lietas pašam.
2.9T V6 24v?
Cik jamam stock nak ZS/nM ? Kada spiediena turbina? Cik vecs?
Pec dizaina man jams patiik. Kkas atshkjiriigs un unikals. Bet tomer vecais
Citroen XM ir viss krutakais :cool:
Šim ir 2.5 litri 12 vārsti deforsēts no 2.9 litrīgā motora+ Garret TB03 turbīna ar eļļas, ūdens un gaisa dzesi.
Rūpnīcas spiediens 0.7bar
Stock jauda 210Zs. Cik zinu, šim var labi pacelt turbīnas spiedienu :D
Vienreiz skrējos ar Audi universālu - laikam RS4? (ar mazu sarkanu uzlīmīti aizmugurē)
Līdz 245km/h gājām vienādi, bet man izbeidzās spidometrs un vairāk neriskēju, bet šis aizgāja vēl ātrāk.
mhh... ar RS4 nav jēgas mēģināt,tur 380zs un daaaaudz Nm.. Bet ar vienu pašu spiediena celšanu var auzās iebraukt,vajag kompleksus pasākumus veikt.Pag,no 2,9 tā deforsēt ar apjoma maiņu nevar... Vai nu cits bloks,vai arī 2,9 ir pamatīgi izvīlēts motors.Tātad ir vieta,kur izvērsties.
Līdz 245km/h gājām vienādi, bet man izbeidzās spidometrs un vairāk neriskēju, bet šis aizgāja vēl ātrāk.
Kurā vietā? :eek:
DeadmaroZ-TLOTL
06-22-06, 22:55
Kurā vietā? :eek:
kur kur uz latvijas "skrienamajiem baaniem" , pashnaavnieki
DeadmaroZ-TLOTL
06-22-06, 22:58
Šim ir 2.5 litri 12 vārsti deforsēts no 2.9 litrīgā motora+ Garret TB03 turbīna ar eļļas, ūdens un gaisa dzesi.
Rūpnīcas spiediens 0.7bar
Stock jauda 210Zs. Cik zinu, šim var labi pacelt turbīnas spiedienu :D
Vienreiz skrējos ar Audi universālu - laikam RS4? (ar mazu sarkanu uzlīmīti aizmugurē)
2.5 i V6 Turbo (210 Hp) jau naak no ruupniicas , kaapeec tu domaa ka vinsh ir deforseets no 2.85? Issti neesmu paarliecinaats , bet galvas mainu jau nu nevar saukt par deforsaazu , domaaju ka princips ir taads pats kaa audi burbulu motoriem , apaksha 1.6 , 1.8 , 2.0 ir vienaada tik mainaas galavas
kur kur uz latvijas "skrienamajiem baaniem" , pashnaavnieki
Tieši tādēļ es jau arī jautāju :D
Tas bija uz jūrmalenes!
Tādā ātrumā braucot vairs nedzird motora skaņu - tikai dobju dūkoņu no gaisa plūsmas :)
Un tas patiešām ir pašnāvnieku bānis, jo pie tādiem ātrumiem tas ir nevis gluds, bet vilņains!!!!
Turpat Jurmala ir laba bode kur to motoru varetu parvilet, nomainiit galvu pret 24V un patirit turbinu, uzlikt metala trubas. Butu tev tads drapaks, ka prieks skatities :)
Tas tev visticamakais ka bija S2 vai S4
RS4 ir 440ZS 4.2l ;)
Instigater
06-23-06, 10:54
Es domaaju, ka franchu autobuuves briinums Renault ir jau no ruupniicas pa taisno uz shrotu velkams, shamie manaas rokaas mirst kaa mushas viendieniites.
Es domaaju, ka franchu autobuuves briinums Renault ir jau no ruupniicas pa taisno uz shrotu velkams, shamie manaas rokaas mirst kaa mushas viendieniites.
A Tu Formula 1 skaties?
Kas ir līderos??? :D :D :D
Instigater
06-24-06, 19:26
Njaa, kaarteejais upuris, tev pirmaas formulas tehnologjijas neredzeet ielas auto veel gadus 10 kaa minimums, bet nu auto jau nesastaav tikai no motora.
Instigater,atzīsti,ka tu lauz mašīnu,tapēc arī Renault netur.. :D
Ko domājat par šo franču autobūves klasiku?
Es domāju, ka es te ar Tolx esam vienīgie auto idioti, bet redzams, ka esmu pamatīgi nokļūdījies :D :D :D .
Man jau sāk izsīkt cerība, ka mani meistari tiks skaidrībā ar dzirksteles problēmu :(
Bet man jau ir otrs tāds , žēl ka tikai bez turbo.
Tur uz katru sveci ir sava spole, vai sadalītājs?
Instigater
06-25-06, 14:07
tolx, nipiga, es auto nelauzju, es tos izmanto peec noziimes, BTW vakar biju patiikami paarsteigts, ka ar savu piekto un veel automaatu varu uzbraukt turpat kur kvatra pa smilshainu celju kaapaa augshaa (ziimes, kas to liegtu, nebija).
Maniac,tādi brīnumi,kā spole uz cilindru man liekas ir tikai Saab sastopami...
Maniac,tādi brīnumi,kā spole uz cilindru man liekas ir tikai Saab sastopami...audi??
vai ta? nu lab,es taksh zinu,ka varu samuldēties.Saab arī tur bija ļoti interesanta konstrukcija.
Instigater, ja tev nav informets, tad automats by default spole mazak nekas manualais.
Par tavu braukshanas prasmi - visi auto ir labi, problemas ir bliivee starp stuuri un sedekli
Instigater
06-25-06, 20:56
tolx, taadi briinumi ir sastopami BMW motoros taa saucamajaas "pliitiis", shamos motorus saaka izmantot 90.gadaa
Maniac,tādi brīnumi,kā spole uz cilindru man liekas ir tikai Saab sastopami...
BMW plītis, nissan, Honda, vairāk neatceros
Nu tā!
Šī diena ir klāt!
Beidzot ir skaidrība par maniem autiņiem.
Baccara Turbo taisnā ceļā iet uz metāllūžņiem :(
Baccara bez turbo jau vakar padeldēja riepas pa Rīgas gludajiem ceļiem :D
Protams, apskates un apdrošināšanas nav :p , bet toties 17" diski jau virsū.
Priekšā 225/45, aizmugurē 245/40 :D :D :D
Baccara bez turbo jau vakar padeldēja riepas pa Rīgas gludajiem ceļiem :D
Protams, apskates un apdrošināšanas nav :p , bet toties 17" diski jau virsū.
Priekšā 225/45, aizmugurē 245/40 :D :D :D
Kā tad deldējas, kūpot vai miegaini ripojot? ;)
Miegaini ripinājos :)
Strjomna ārdīties pēc 9 mēnešu dīgstāves. :rolleyes:
pag,pag... stāsti,kas tur īsti ir? turbo motors ir kirdik ar galiem un bez izredzēm?
Turbo neremontēšu gan laika, gan finansiālu apsvērumu dēļ.
Pārāk lielas izmaksas, lai būtu vērts veikt dzinēja kapitālo remontu, jo pie avārijas bija plīsusi motora ķēde un 3 cilindriem saliekti vārsti + vēl visādi nepatīkami sīkumi + lielais ceļa nodoklis 50Ls gadā....
Man ir citas, interesantākas lietas, ar kurām ņemties :D
Motortelpa rulez :) Salons- sux... :(
sorry, ka izvilku šo topiku, bet negribējās šamo bildi vien tāpat izdzēst...
tātad :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1418&stc=1&d=1161949209
Instigater
10-27-06, 15:07
Toties paskataas, kas videejaa klasee ;-) Peedeejais gads E46 modelim laikam ir taa pa iistam izdevies.
Es jau biju pazaudējis šito topiku!
Auto jau kādu laiciņu ripo un tfū, tfū pašlaik viss super!!!
Dažreiz gan traucē sēdinātās sporta atsperes :)
Vienīgā lielā šaize, ka sanāk braukt ar benzīnu, jo nevaru atrast sakarīgu gāzes meistaru :(
V6 2.9l motoram, kā zināms ar apetīti viss ir kārtībā, bet pārāk traki arī nav - vidējais patēriņs pilsēta+šoseja = 12.2l/100km
Kad iztīrīšu cūku kūti no salona, sabildēšu :D
eu!
cik normāli maksā gāzes iekārta uz karburatora?
Taa nu sanaaca, ka sanaaca tikt pie 18" diskiem :D
Un protamz - nu kaa muusdienas bez XENONiem ? Atskiriiba celja paaredzamiibaa vienkarshi graujosha. Kad uz apskati uzliku atpakalj parastaas gaismas, vispaar likaas, ka braucu bez ugunjiem.
Ar reizi apmeram septiito beidzot izgaju tehnisko apskati. Za to pilnigi oficiali :D
Benzina paterinjsh ariidzan palicis skaidrs.
Pa pilsetu +/- 14l/100km, arpus pilsetas 10l/100km.
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2945&d=1179172599
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2946&d=1179172599
A sheit peerle no fotosesijas :D :D :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2947&stc=1&d=1179172998
Toties paskataas, kas videejaa klasee ;-) Peedeejais gads E46 modelim laikam ir taa pa iistam izdevies.
Nu tas rezultāts laikam tapē ka pirms tie Bemkas saplīst viņus saimnieki nošķelt paspēj :rolleyes:
Proxis :eek: smuki saķīlējis autiņu ! Kad redzēju dabā tik smuki neizskatijās :rolleyes:
man jaunu liekas, ka prieksh 2.9l vinsh tev reaali maz rij... mans M50 2.5i 15l/100km taisa elementaari, mazaak nekaadiigi nesanaak, bet nu daudz kas arii no braukshanas stila ir atkariigs :cool:
a tu forsēšanas līmeni parēķini ;) tad viss paliks skaidrs.
Modifikaacija Baccara - MAX komforts un pusliidz ekonomiskums.
Prieksh jaudas+komforta+pateeerinja ir extremely rare artefact Baccara Turbo :D
Prieksh JAUDAS Renault Alpine A610 LeMan BiTurbo
http://www.renaultalpineownersclub.com/images/Images%20B/bi%20turbo%202a.JPG
es juusu francisko valodu nesaprotu :D
mjā,tu jau savējo Turbo tā arī nesataisīji :D
Nu principaa tas IR iespeejams!
Man ir:
1)turbiina Garret-TB03 pilnaa komplektaacijaa
2)Interkuleris
3)Sudraba sveces, kuras paredzeetas ekstremaaliem apstaakljiem
4)Magnecor svechvadu komplekts
5)UN1 atrumkaarba, kas spej izturet lidz 100% lielaku jaudu
Probleemas ir:
1)Gredzenu elloshana nav esoshajaa dzineejaa
2)Turbiinai vajag pievest ellju, tosolu, gaisu dzesei
3)nav zinoshu meistaru bez liikaam rokaam, kuri uznjemtos shito paveikt
Un protamz - nu kaa muusdienas bez XENONiem ? Atskiriiba celja paaredzamiibaa vienkarshi graujosha. Kad uz apskati uzliku atpakalj parastaas gaismas, vispaar likaas, ka braucu bez ugunjiem.
Un pretīmbraucošajiem redzamība arī vienkārši graujoša. :mad:
Vienīgais mierinājums, ka tie ķīniešu sūdi ātri izdeg un megatūneriem priekš jauniem vairs naudas nav :D
Instigater
05-15-07, 09:50
Vispaar turbonizeeshanai kaareiz gaazes inzjektoru vajag likt, oktaanskaitlis lielaaks, ar gaazi vareesi vairaak jaudas nosmelt nekaa ar benziinu. Tiesa, uz V6 tas prieks izmaksaas ~900Ls.
Esmu Tevi apzhilbinaajis? Nedomaaju gan, jo ja lampas normaali saregulee, neviens netiek apzhilbinaats!
Tu priecaasies, kad man izdegs xenoni? Tu neesi ar novirzeem gadiijumaa? :D
Vispaar turbonizeeshanai kaareiz gaazes inzjektoru vajag likt, oktaanskaitlis lielaaks, ar gaazi vareesi vairaak jaudas nosmelt nekaa ar benziinu. Tiesa, uz V6 tas prieks izmaksaas ~900Ls.
Gaazes iekaarta ar 80l balonu gulj bagaazhniekaa un gaida savu salaboshanu, jo pashlaik , kad iesleedz gaazi - eed gan benziinu, gan arii gaazi :D :D :D
Esmu Tevi apzhilbinaajis? Nedomaaju gan, jo ja lampas normaali saregulee, neviens netiek apzhilbinaats!
pievienošos josi.
kreisie ksenoni, pat "pareizi" saregulēti traucē pārējiem satiksmes dalībniekiem.
arī man ir prieks, ka tiem ir salīdzinoši īss mūžs.
Ja jau esi tik pārliecināts par savām lampām, kāpēc tad neej godīgi tehnisko ar tām? :D
1 - jā, 2 - nē.
Varu pateikt vēl konkrētāk - tos, kas uz ceļa iedomājas, ka ir pārāki par citiem, kaut vai uzlabo savu redzamību uz citu rēķina ar neatļautiem paņēmieniem, es saucu un saukšu par *****iem.
DeadmaroZ-TLOTL
05-15-07, 10:28
josi ja ksenoni nenaak no ruupniicas tad ar viniem tehnisko tu nekad neiziesi ;-)
Tā nav. Ja taisa visu kā vajag - atbilstošos lukturos, ar automātisko augstuma korektoru un mazgāšanu, plus vēl piereģistrē pārbūvi CSDD, tad var godīgi iziet. Zinu vismaz 2 BMW, kam tas ir izdevies, bet tas prasa vismaz 5x vairāk naudas, kā ielikt ķīniešu lampas un uzspļaut pārējam.
DeadmaroZ-TLOTL
05-15-07, 11:19
ak jaa pareizi , aizmirsu par to mazgaashanu ;-)
Ja jau esi tik pārliecināts par savām lampām, kāpēc tad neej godīgi tehnisko ar tām? :D
1 - jā, 2 - nē.
Varu pateikt vēl konkrētāk - tos, kas uz ceļa iedomājas, ka ir pārāki par citiem, kaut vai uzlabo savu redzamību uz citu rēķina ar neatļautiem paņēmieniem, es saucu un saukšu par *****iem.
Tādēļ, ka :
1.prasa pilnīgi bezjēdzīga jaunā standarta bļembu uz fārām.
2.luktura mazgāšana - to varu uzlikt, bet neuzskatu par vajadzīgu, jo regulāri tās notīru.
3.manam auto ir manuālā augstuma regulēšana, ko vajadzības gadījumā pats varu pieregulēt atbilstoši.
A par *****iem var nosaukt skaudīgus neapmierinātus tipiņus, kuriem ka tik kādu apkakāt!
Ja man tuvākajā laikā izdegs xenons, zināšu, ar kura *****a svētību tas būs noticies. :D
Man prieks, ka dzīvoju vienā laikmetā ar dižo optometrijas speciālistu Proxi, kurš zin, ka visi lukturi viens no otra atšķirās tikai ar bļembām :p Pārējās muļķības nemaz nekomentēšu.
Tavi xenoni man galīgi neskauž, tāpat kā man neskaustu, ja tev uz mašīnas būtu salikts kaut viss Maximas tūninga nodaļas aksesuāru klāsts un pašam vēl velosipēda lukturītis uz pieres, vismaz tik ilgi, kamēr tas aprobežojas ar krāniņa staipīšanu rajona džeku un veceņu priekšā. Bet ja tas man vai kādam citam uz ceļa traucē, tad lietas ir jāsauc īstajos vārdos.
Nu tad cerēsim, ka es Jums, augsti godātais, neiztraucēšu braukšanas priekus ar savām neiedomājami neciešamajām gaismām, pat ja tās netraucē citus satiksmes dalībniekus! :D
Ak jā... maximas tūnings :D
Tas patiesi spēj aizkustināt manas dvēseles stīgas
Lai ikkatrs redzot zina, ka es esmu Rīgas
no Maximas tūninga augstākās līgas.
Tas nekas, ka man galvā nav kepkas stilīgas
nav arī dragultumeitburnout uzlīmes nesakarīgas
Sonī maģis ar 100 lampiņām arīdzan nav
Un tumbas no Rumbulas nav tās, kas man skan
Vēl tūkstotsunviena rindiņa, bet klau -
Tas patiesi būs rupji un man negribās ban :D
nu izkaujaas, izkaujaas :D
Instigater
05-16-07, 08:38
Kaa izraadaas, tad renju brauceeji ir veel vieglaak aizkjerami kaa BMW. :D
Ne jau automarkā ir tā sāls.
Tā ir cilvēku attieksme. Kāda pipeļa pēc Josi novēl man ļaunu tikai tādēļ, ka kāds kādreiz ar līdzīgu tehnoloģiju izmantošanu ir traucējis komfortablai braukšanai? Kas par zemiskumu no Viņa puses novēlēt man sliktu?
Tev patiktu, ja es novēlētu lai nosprāgtu Tavs suns tikai tādēļ, ka tāds suns mani vienreiz bija sakodis? Kā Viņs var spriest par to, kāda līmeņa tūnings ir manā auto, ja nefiga nezin?!
Ja Josiprāt Borbet,Spax,Magnecor,DLS,Blaupunkt Skyline,Alcantara u.c. nosaukumi ir Maximas tūnings, tad varbūt lai Viņš apgaismo mūs visus ar savām atklāsmēm šajā jomā :D
Josi ne hrena nezin iemeslus, kādēļ tas tiek darīts, un izdara secinājumus, iespējams balstoties uz SAVU pieredzi šajā jomā.
Tieši tā - problēma ir attieksmē. Kāda pipeļa pēc tu savas intereses uz ceļa stādi augstāk par pārējo interesēm?
Tavas xenona lampas ir Maximas tūnings, jo neviens sevi cienošs ražotājs tādas neražo, un tās nav sertificētas lietošanai ceļu satiksmē nevienā ES saistošā institūcijā.
Kaut kad ZaRuljom žurnāls testēja tādus kreisos H4 xenonus parastajos lukturos un sanāca, ka punktā B50L (ko tas nozīmē, tu jau droši vien to zini, jo esi spečuks par lukturiem :p) "labākie" paraugi pārsniedza maksimālo pieļaujamo apgaismojumu 20! reizes. Laikam lieki piebilst, ka normās neierakstījās neviens komplekts, lai arī testēts tika ar pilnīgi jaunu lukturi, kurš ar standarta lampu pilnībā atbilda visās normām. Atliek tikai minēt, kādus nāves starus raidīs tavi lukturi ar noplukušiem reflektoriem un laika gaitā matētu izkliedētājstiklu.
EDIT: pašu ZR rakstu ātrumā neatradu, varbūt tas tomēr bija citā krievu žurnālā, bet nu pievienošu bildes no cita ZR raksta (http://www.zr.ru/articles/50072/).
Kādi mēs esam pareizi! :D
Tu laikam vienmēr brauc uz 50,0 km/h, rokas uz stūres turi uz 10iem un 2iem, nekad Tavs auto neripo tukšgaitā, bet aptieciņa, ugunsdzēšamais un trīsstūris vispār kādos 3 eksemplāros. Tas viss, lai točna būtu pēc direktīvām :D :D :D
Un vispār no kurienes Tu izrāvi, ka tas ir TŪNINGS???
Es vienkārši ieliku tādas lampas, ar kurām mana braukšana ir komfortablāka un drošāka.
Tu takš neesi redzējis, kāds spilgtums ir maniem lukturiem.
Vēl jo vairāk nāves stari :eek: :D :D :D :D
uhhh....jei bogu, kā tīnis
Es vienkārši ieliku tādas lampas, ar kurām mana braukšana ir komfortablāka un drošāka.
Ar to arī diskusija pirms 2 dienām sākās :)
Tu takš neesi redzējis, kāds spilgtums ir maniem lukturiem.
Vēl jo vairāk nāves stari :eek: :D :D :D :D
Pat negribu redzēt. Paliksim katrs pie savām domām.
DeadmaroZ-TLOTL
05-17-07, 10:17
nu nez izlasiiju visu ko esat sablaabushi , bet nu jaapiekriit vien josi viedoklim
Tā ir cilvēku attieksme.
nu par attieksmi pret citiem cilveekiem tev nevajadzeeja saakt. kaada attieksme ir tev, ja vari ar saviem lukturiem buut tik cinisks un pat savaa zinjaa noveeleet ljaunu citiem, jo pieljauju domu, ka ir arii gadiijumi ar nelaimiigaam sekaam. 100% man zinaamie vadiitaaji, tai skaitaa es, lamaa shitos kretiinus un juutas naktiis nedroshi uz celja taapeec, ka dazham labam vinja komforts ir svariigaaks par visu paareejo. ja tas buutu normaali, tad tas arii buutu atljauts. bet es neesu redzeejis nevienu zilo lukturu iipashnieku, kam gaisma buutu patiikama un es ar smaidu veertos tai pretii.
nu par attieksmi pret citiem cilveekiem tev nevajadzeeja saakt. kaada attieksme ir tev, ja vari ar saviem lukturiem buut tik cinisks un pat savaa zinjaa noveeleet ljaunu citiem, jo pieljauju domu, ka ir arii gadiijumi ar nelaimiigaam sekaam. 100% man zinaamie vadiitaaji, tai skaitaa es, lamaa shitos kretiinus un juutas naktiis nedroshi uz celja taapeec, ka dazham labam vinja komforts ir svariigaaks par visu paareejo. ja tas buutu normaali, tad tas arii buutu atljauts. bet es neesu redzeejis nevienu zilo lukturu iipashnieku, kam gaisma buutu patiikama un es ar smaidu veertos tai pretii.
Tu vienkārši mani nezini :)
Pastrīdēties, padiskutēt jā - bet lai tieši vai netieši vēlētu ļaunu?
Par xenoniem - ja būtu tik slikti, kā jūs te rakstat, es noteikti būtu dzirdējis kaut 1 pretenziju konkrēti pret mana auto gaismām.
Pārbaudes pēc šonedēļ uztaisīšu testdraiviņu. Izbraukšu naktī uz ceļa un man pretī brauks paziņas. Pēc tam nokomentēšu viņu viedokli.
Josi - mani vēl pa 11 gadiem braukšanas pieredzes ne reizi nav apžilbinājis xenons! Za to neskaitāmas reizes pat dienas laikā apžilbina tirliņi, kuri brauc ar tālājām gaismām
nu nez izlasiiju visu ko esat sablaabushi , bet nu jaapiekriit vien josi viedoklim
Davai es atbraukšu līdz Tevīm un paskaties pats. ;)
DeadmaroZ-TLOTL
05-17-07, 12:49
nav jeegas ;-) , bet ja ir aizliegumi znacit ir tam pamats un ja godiigi tad labi daargi miglenieki tumsaa dod vairaak ka ksenoni , visu tuvo lampu miinus ir tas ka vinas neapgaismo cela malas
kopš kura laika ir aizliegti ksenona lukturi?
Tie takš ir standartaprīkojumā daļai jauno auto.
Lacom, vismaz pēc manas saprašanas josi satraucas tieši par "xenoniem pašdarbniekiem", jo standarta rūpnīcās liktie xenoni, ar kuriem jau tagad bezmaz vai katrs jauns BMW, Mercedes un Lexus brauc, gan ir sertificēti un visām normām atbilstoši.
nav jeegas ;-) , bet ja ir aizliegumi znacit ir tam pamats un ja godiigi tad labi daargi miglenieki tumsaa dod vairaak ka ksenoni , visu tuvo lampu miinus ir tas ka vinas neapgaismo cela malas
A kaa ar tonetajiem stikliem?
Tur ari slepjas kada neaprakstaama ljaunuma sakne?
Lacom, vismaz pēc manas saprašanas josi satraucas tieši par "xenoniem pašdarbniekiem", jo standarta rūpnīcās liktie xenoni, ar kuriem jau tagad bezmaz vai katrs jauns BMW, Mercedes un Lexus brauc, gan ir sertificēti un visām normām atbilstoši.
Nu vot no kaa, bet no Tevis tochna sho nebiju gaidijis!
Vai tad Tu nezinaji, ka vietejie jaunu auto tirgotaji biezhi vien ieperk tos pashus kitus un bazh iekshaa jaunos autinjos?
Kaa saka - kapec neuzvarities, ja var uzvarities :D
Nu vot no kaa, bet no Tevis tochna sho nebiju gaidijis!
Vai tad Tu nezinaji, ka vietejie jaunu auto tirgotaji biezhi vien ieperk tos pashus kitus un bazh iekshaa jaunos autinjos?
Kaa saka - kapec neuzvarities, ja var uzvarities :D
Par uzvārītiesgribēšanu neapstrīdu :D, bet tu gribi teikt, ka autotirgotāji mašīnas saskrūvē tepat uz vietas? :) Viņu servisi jau tā netiek ar garantijas remontu klientiem galā...
DeadmaroZ-TLOTL
05-17-07, 15:38
A kaa ar tonetajiem stikliem?
Tur ari slepjas kada neaprakstaama ljaunuma sakne?
Nu nez , bet pilniigaa tumsaa toneeti stikli ir pilniigs vajpraats ...
Teiksim veels ziemas vakars un tu dod atpakalgaitaa un aizmuguree ir kaads vecaaku nolaidiibas deel tumshaas dreebees apgeerbts mazulis , tas ir 99% ka tu vinu nepamaniisi caur melnajaam pleeveem , bet ja vinas nebuus iespeja ka pamaniisi ir daudz lielaaka , tur jau taa probleema ka cilbeeki domaa tikai par seviim un aizmirst tos kas ir apkaart ...
un vispaar man nav kompleksi nekaadi lai man buutu jaasleepjas aiz toneetiem stikliem ...
un shitaa varetu turpinaat un turpinaat , nemot par piemeru kapec dugas ielas mashiinaa nedriikst likt un kaapeec kengur sitamos nedriiks utt
Par uzvārītiesgribēšanu neapstrīdu :D, bet tu gribi teikt, ka autotirgotāji mašīnas saskrūvē tepat uz vietas? :) Viņu servisi jau tā netiek ar garantijas remontu klientiem galā...
Skarba taa patiesiiba, vai ne? :)
Skarba taa patiesiiba, vai ne? :)
davai konkrētus faktus un konkrētus tirgoņu nosaukumus, nevis "viena tante teica..." ;)
nopirkt auto ar xenonu jau no rūpnīcas ir lētāk, nekā uzstādīt kreiso šeit uz vietas. nolaidies no debesīm. izskatās, ka nekad neesi bijis offic. dīlera servisā. tur ir tāda pārslodze, ka nevienam nav laika pat domāt par varku šmaucot klientu.
tur ir tāda pārslodze, ka nevienam nav laika pat domāt par varku šmaucot klientu.
Mazliet precizēšu: viņiem nav vajadzīgs šmaukt klientu, jo darba tāpat ir par daudz, līdz ar to viņi var noteikt tādu cenu savam darbam, kādu vien vēlas (vidējais normstundas kāpums pagājušajā gadā dīleru servisos - 50% un šogad tas turpinās ;) )
A davai bez davai!
Info naca no kompetentiem avotiem.Neko sikaak neteikshu.
Xenons nevar but kreiss vai puskreiss.
Taa ir parasta spuldze ar parveidotaju uz 20000 voltiem.
Tadas spuldzes jau sen tiek izmantotas prozhektoros.
Shis ir vienkarshi miniaturas variants.
A tie visi papildus pribambasi ir tikai ES regula.
DeadmaroZ-TLOTL
05-17-07, 16:29
pati lampa varbuut arii atbilst kautkaadiem standartiem , bet ar shaubos
ka jau josi teica ksenona gaismas ieksh auto ir vesals kopums kas sastav no reflektora , pasha stikla un leecaam , tatad ja tu ksenonu iemuhlii parastaa lampaa tas jau ir sherpatrops un var jau saak saukt par maximas tjuningu ;-)
Taa ir parasta spuldze ar parveidotaju uz 20000 voltiem.
Tadas spuldzes jau sen tiek izmantotas prozhektoros.
Shis ir vienkarshi miniaturas variants.
A tie visi papildus pribambasi ir tikai ES regula.
Nu tik vienkārši jau tomēr nav, ka "tikai lampiņa jānomaina"
http://www.howstuffworks.com/framed.htm?parent=question387.htm&url=http://www.mvlc.info/tech/xenon_faq.html
Un tur arī ir skaidri pateikts, ka (attiecas uz štatiem, bet ES nav citādāk):
A full Xenon lighting system consists of the following components:
Xenon Light source
Ballast
Igniter
Reflector
Lens
All of these components are designed together to work as a system and meet Federal regulations. Simply substituting a Xenon bulb for any other light source does not provide a legal headlamp beam pattern.
a ar shitajiem ksenoniem nav taapat kaa kad ieskruuvee stipraakas lampas ?
no karstuma sadeg reflektors un peec tam neko iisti neredz ? :D
DeadmaroZ-TLOTL
05-18-07, 14:55
hmm ja gidiigi tad nemaz nezinu kaa ksenoni silst , mosh kaads var pastaastiit?
tāpēc jau arī ir vajadzīga lukturu mazgāšana, jo ksenoni izdala ļoti niecīgu daudzumu siltuma. ziemā viens, divi un lukturis vairs nespīd ar šļuru aiz****ts.
hmm ja gidiigi tad nemaz nezinu kaa ksenoni silst , mosh kaads var pastaastiit?
Es varu pastāstīt :D
Nifiga šie nesilst!
Un tagad visiem teorētiskajiem ģēnijiem na zlo!
Veicu testu par apžilbināšanu un NEVIENS cilvēks nesūdzējās par nāvējošiem stariem, G punktiem un vēl visādām nezjelkādāmturvēl šausmām.
Tā ka josi ar visu savu atbalsta komandu var iet dēt :D :D :D
Bez OBID ;)
tad jau nākamo TA iziesi pilnīgi legāli neliekot vietā vecās lampas ;)
saki, ka tev ir iebūvēts kopš rūpnīcas.
veiksmi.
P.S. tiem kas vēlās legāli iegūt vairāk gaismas iesaku izmēģināt Philips Blue Vision vai Narva baltās lampas (nosaukumu neatceros, bet ir krietni lētākas par Philips). Mūžs šīm lampām ir krietni īsāks, bet starpība arī ir manāma.
shitaas ir vairaaki modelji testeetas
un nu baigie meesli :D
tad jau nākamo TA iziesi pilnīgi legāli neliekot vietā vecās lampas ;)
saki, ka tev ir iebūvēts kopš rūpnīcas.
veiksmi.
P.S. tiem kas vēlās legāli iegūt vairāk gaismas iesaku izmēģināt Philips Blue Vision vai Narva baltās lampas (nosaukumu neatceros, bet ir krietni lētākas par Philips). Mūžs šīm lampām ir krietni īsāks, bet starpība arī ir manāma.
Philips Cool Blue ir laba lieta, tikai ātri maitas izdeg pie standarta elektrobarošanas, jāliek paildus kondiķu kaudze, lai pīķstrāvas ierobežotu.
P.S. Par nestandarta Xenon lukturiem ir absolūta taisnība Josi un pārējiem pret argumentētājiem. Dienā vēl nekas, bet skaidrā naktī tā ir Acu nāve pretimbraucošajiem. Lai liktu xenonu, ir jāmaina izkliedētāji un reflektori.
sen nekas jauns nav bijis šajā pavedienā :)
Rīt uz apskati dosies Renault 25 V6 Turbo :gygy:
Ir ievākta informācija par jaudas tūningu iespējām šamējam brīnumam.
Sasniedzamā jauda zirgspēkos ap 400. :shocked::shocked:
Priekš auto ar priekšējo piedziņu tas ir vairāk nekā pietiekoši
Tieši PRECĪZI tādā pašā busiņā ar tieši tādiem uzrakstiem nošķīlu savu iepriekšējo V6 Turbo :D:D:D:D:D:D:D
Vai varat palīdzēt ar čiptūningu manam auto? :)
Pēc ievāktās info, tik aiz tā vien esot paslēpušies 260 zirgi :D a cik ņūtonmetri :crazy: priekš niecīgās pašmasas
Instigater
02-11-09, 08:47
Tev turbai wastegate ir mehāniskais vai elektroniski regulējas?
Vai varat palīdzēt ar čiptūningu manam auto? :)
Pēc ievāktās info, tik aiz tā vien esot paslēpušies 260 zirgi :D a cik ņūtonmetri :crazy: priekš niecīgās pašmasas
~ +60Nm :)
Vakar tiku pie sava, ilgi gaidītā Renault 25 V6 Turbo 1990. gads, sudraba krāsā. :shura:
Foto iepostēšu, kad notīrīšu virsbūvi un uzlikšu 18" diskus :D
Njā, apsveicu :shura: :ok:
Paldies :)
Salonu pēcāk ielikšu
http://www.cardesign.lv/lv/interior.php?cat_id=175
šeit skataties mana auto stūri ar uzrakstu V6 Turbo
Audi 3,7l quattro šodien smuki aplauzās :shura:
Cik izmaksāja stūres apšuve?
Garajās pirms Līgo/Jāņu brīvdienās pieķēros pie durvju iekšpuses un apdares:
Tāds bija original :roll:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669553/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5874.sized.jpg
sāku ar rūsas noslīpēšanu un apstrādi ar BRUNOX:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669559/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5866.sized.jpg
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669566/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5867.sized.jpg
kamēr brunox gaidīja savu nākamo uzklāšanas kārtu, ieliku svaigi izmazgātu un saeļļotu K&N filtru un samainīju stūri:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669602/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5871.sized.jpg
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669595/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5870.sized.jpg
priekšējo durvju iekšpusē ielīmēju bituma loksnes un izvilku skaņas vadus:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669608/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5884.sized.jpg
pielīmēju podiumus:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669574/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5886.sized.jpg
un beidzot uzliku smukās apšivkas:
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669589/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5880.sized.jpg
http://content9-foto.inbox.lv/albums102669582/jkey/R25-V6-Turbo-2/IMG-5879.sized.jpg
Nice! :)
Vairāk tādu entuziastu! :thumbsup:
Instigater
07-02-09, 09:00
Ja neražotu priekšpiedziņas auto, tad arī vairāk entuziastu būtu! :D
Ja neražotu priekšpiedziņas auto, tad arī vairāk entuziastu būtu! :D
īstiem entuziastiem arī tas nav šķērslis! :yo:
Ir redzēti pāris projekti celica gen7 modi uz 4wd aka celica GTX :shura:
reku mans favorite: http://www.fensport.co.uk/fensportcarsfiles/FensportNewCelica.htm
un te krievu gaumē tiesa baigais šķūnis :doh:: http://www.celica-club.ru/board/index.php?showtopic=14141&st=460&start=460
Instigater
07-02-09, 09:34
Aaa, tā celica izskatās labi, kamēr nepaskaties dyno testus. Protams, asfaltam der, toties pa pa pilsētu pārvietoties būs problēmas, kaut cik lopu parādās tikai no 3k rpm.
Un tagad iedomājies, ka pie katra luksafora ir jāuzceļ apgriezieni līdz tiem 3k, lai pie izkustēšanās nenoslāptu.
Tak tā pirmā celica bija ražotāju sponsorēta un tikai dragiem reklāmas nolūkos!
Par to krievu leo- tas jau ir cits stāsts! Tur principā ir pārmesta stock gen6 gt4- ar ko braukt ikdienā ir kaifs!
Ieguldīt 25 gadus vecā sūdā ir jabūt drosmei. Un nedaudz (vai pat daudz) arī stulbumam.
Aigars
Visvairāk par Renault zin tie, kam nekad nav bijis Renault :shura:
un ar kādu sūdu pats pārvietojies? Idiņš.
Aigaram gadījumā nebija tas Opeļa tīģeris! :shura:
Tīģeris? :eek: :shura: :emo: bez komentāriem... :winner::cheer::dancing:
Tīģeri rullz :shura: tikai uzliftēt vajag.
juus dziivojat pagaatneee. Tiigjeris bija ievinja pirmaa miskaste
Veci auto ir daduz labaaki nekaa liela dalja jauno suudu, leeto jo ipashi, tajaa laikaa auto razjoja, lai tas kalpotu, nevis lai tas iztureetu garantijas laiku un pec tam sadalitos reizinataajos :shura:
Kur apshifkas tev taisija vai arii pats uzs***i? Tiri labi nostradaats liekas :ok:
Veci auto ir daduz labaaki nekaa liela dalja jauno suudu, leeto jo ipashi, tajaa laikaa auto razjoja, lai tas kalpotu, nevis lai tas iztureetu garantijas laiku un pec tam sadalitos reizinataajos :shura:
eeee, dafai tikai nevajag................ :doh:
veljasmashiinas riiga un vjatka ar ir labaakas par muusdienu meesliem....
Kur apshifkas tev taisija vai arii pats uzs***i? Tiri labi nostradaats liekas :ok:
Vecie auto tika taisīti radoši un ilgam laikam. Protams, ka vecuma vainas nav gājušas secen.
apšivkas taisīja čoms no http://cardesign.lv (http://www.cardesign.lv)
Tom.
ērtuma ziņā šim auto ir ļoti ļoti maz konkurentu. Ātruma ziņā savā klasē arīdzan un vēl niknākas klases autiņus rausta aiz ūsām. Patēriņš ar manu crazy braukšanas stilu 9,5 litri jauktais cikls un 11,5 tīri pa pilsētu.
es vismaz esmu spējīgs atzīt kļūdu, nevis turpināt censties kko akli pierādīt un investēt pēdējā mēslā naudu :beee:
nē nu, ja, piemēram, krīti visās malās un ūdens smeļas mutē, tad auto tiešām jātaisa tāds ērtāks, lai var pa nakti palikt... bet tad ar hrenova francūzis ir visai kreisa izvēle
Jā respekt Proxi, man jau visu laiku arī prātā ir doma atjaunot uz uzturēt kādu +- labu ''klasiku'' ar labu jaudu, bet finansiāli nevaru tādu prieku atļauties personīgi ja izlemtu kaut ko atjaunot un uzturēt utt utt iespējams izvēlētos Toyota Supra tās kuras iet no 87 - 93g ar 3.0 Turbo, ceru ka nepārāk tālā nākotnē varēšu kaut ko īstenot. ALBŪMIŅŠ (http://s16.photobucket.com/albums/b47/mightymijo/)
vēl jau patīk Honda NSX bet cena par 92 gadu par normālu modeli ir virs 20 000 jevras.
es vismaz esmu spējīgs atzīt kļūdu, nevis turpināt censties kko akli pierādīt un investēt pēdējā mēslā naudu :beee:
nē nu, ja, piemēram, krīti visās malās un ūdens smeļas mutē, tad auto tiešām jātaisa tāds ērtāks, lai var pa nakti palikt... bet tad ar hrenova francūzis ir visai kreisa izvēle
Klau šmurguli!
Da kas Tu tāds esi, lai varētu spriest par to, ko gribu vai negribu atzīt, censties vai necensties vai kamī investēt un ko ignorēt?
Pateikšu Tev priekšā, cienītais. Tevi ignorēt nevaru, jo dēļ tādiem, kā Tu, Latvijā iet slikti!
Un šis auto ir MANA izvēle! Un kopumā Tavi teksti norāda uz tipisku pāķu letiņa aprobežotību.
Atliek tikai nedaudz plašāk paskatīties uz pasauli! Tur visapkārt ir visādas interesantas lietas, par kurām,iespējams, nekad neesi pat nojautis :)
Tik tiehsaam, labaak naudu investee vecaa meslaa, vismaz ir reals merkjis un rezultaats, prieks par padariito, neka citi to nodzer, nopiipee vai ka citaadi izteree meslos, kas nenes pilniigi nekaadu labumu!
Atziishos, ka arii es labak stuteju un taisu vecaaku auto ar zinaamiem defektiem un kaiteem, nekaa kritaa peerku kkadu jaunaaku Hyundai Getz shrotu, kas nojuuk un taa pat vajadzees finanses guldiit + tajaas kondzervbunjdzaas juutos ka parkaa uz solinja stipraa vejaa!
Kashelz, nejauc te visu kopā- tak Getz un tāds Renis ir pilnīgi nesalīdzināmi auto un dažādiem mēŗķiem!
Jābūt mazliet debīlam, lai to pašu Reni dzenātu ikdienā pa Rīgu t.sk. darba vajadzībām! Proxim šitas ir tāds hobija objekts un ikdienā tak viņš ar tādu pašu +/- getzu vizinās! ;)
Nu es isteniiba tikai delj kriizes apsveru domu tikt pie kaut kaada mikro auto, taadu, kuru dizji nelabo, reali Riga ar kaut ko labu braukt, lai urlas apskruvee, nu nee, paldies. Kaut vai vecs auto ir zjeel, ka to kaads apskruvee.
6 litri....12 cilindri...2 turbīnas...
Lūk TAS IR SPĒKS, ar ko esmu pabraucis!
Un visādi mani Renaulti, Celkas, bemebisti kas ar visu savu M zīmi paliek klusi stūrītī... kad pretizspolēšanas sistēma rubās iekšā uz 160km/h piespiežot gāzes pedāli, saproti, kas ir īstais pārvietošanās ātrums un tā fiziskais limits...
p.s. pat varenais Vaipers arīdzan klusi stūrītī sēž un neuzdrošinās ko komentēt
Instigater
07-03-09, 00:56
Priekš Volvo FH12 uz apledojuša ziemas ceļa tā kā tilpums par mazu! Vot, ja būtu aprakstā 12litri 6 cilindri, biturbo, tad tas noteikti būtu Volvo! :D
Davai, atzīsties, kas tas bija par lopu!
Draudzene teica, ka esmu vainīgs pie ziemassvētku nogalināšanas (zviedrijā pusdienās iekodu ziemeļbrieža gaļiņu), te forumā es jau esmu pie valsts nogrimšanas vainīgs. :crying: :sorry:
http://www.burnout.lv/forums/viewtopic.php?f=27&t=10252
Še, palasies kas ir normāls projekts. Tur puika vismaz nebildē lolotās mašīnas pietirstos paklājiņus. Un pāris mēnešos padarīts arī bikuc vairāk par stūres apšūšanu un durtiņu paķimerēšanu.
Vot točna neaptēsts Tu esi :D Tas megaprojekts ir sākts no 2007.gada un vēl joprojām nav pabeigts. :shura:
Vēl nav zināms, vai tas brīnums vispār piešķilsies :beee:
Instigater.
tas bija 2durvīgais Mercedes :shocked: , kam būtu svētīgi uzlikt aizmugurējās riepas uz vismaz 350mm platumu. :shura:
Instigater
07-03-09, 10:29
Un ko tev dos tas platums? Domā, ka saķere būs labāka? Noskaties TGA šīs sezonas 4.sēriju par Holden Sport Vehicles Clubsport R8 Sportwagon, kuram vēl Walkinshaw Performance puiši uzklupuši virsū bija.
DeadlyShooter
07-03-09, 10:47
Iemet kādu linku uz to raidījumu
Instigater
07-03-09, 10:56
http://www.finalgear.com/shows/topgearaus/2/4/
Lūdzu stipri nelamāties par slikto video kvalitāti un čīkstošo stūri, bet nu pirmais kakiņvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=8-1elsxlOkc :shura:
Lūdzu stipri nelamāties par slikto video kvalitāti un čīkstošo stūri, bet nu pirmais kakiņvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=8-1elsxlOkc :shura:
un ? ko tu mums ar to gribēji parādīt ? 2 minūtes zaudētas dzīves
Es gribēju ar to parādīt, kāds Tu esi auns :shura:
atkal pilnmēness :emo: :D
Prozi tak paņem parādi kā no 0-150 iet viņš, tad arī būs kautkas ko rādīt..
Ja vēl zinātu, kā labāk to nofilmēt, būtu pavisam čoina :)
a? taisns gabals. kamera pielipināta pie stūres, ne rokas un stiepjam...:shura:
:happy: 20gadīgas cietās plastmasas graboņa un degoša errora lampiņa. :yo:
a kas tur bija jaaskataas? :jerkoff:
:happy: 20gadīgas cietās plastmasas graboņa un degoša errora lampiņa. :yo:
Misters Pērle kā saukts klāt :shura:
Ja Tu nespēj atšķirt skaņas, iesaku tomēr nemazgāt ausis ar ķīseli :beee: Stūre bik ķerās pie paneļa klāt. Vajadzēs bik pieregulēt.
Un tā nav errora lampiņa, bet gan servisa lampiņa, kura mēdz iedegties arī jebkuram pat samērā jaunam auto, izņemot Tīģerus protams :emo:
Tu esi ļoti nelaipns. Es taču speciāli ieliku smaidiņus - tie norāda, ka manī šis video raisīja siltas emocijas. Esmu pārdomājis savas pagātnes kļūdas un tagad saprotu - 20 gadus veci franču auto ir īstā manta. Tajā ir sava romantika...
P.S. Tīģerīšiem nav ne vainas. Ja ieliek X20XEV, smuki aizietu garām arī dažam labam Dacia veidīgajiem.
Zajepiss!
Šodien uzliktu Turbīnas spiediena regulatoru....
visu it kā pēc instrukcijas...
gribēju pārbaudīt...
pēc 100 metru brauciena ierubījās turbo spiediens un aizgāja pat pāri sarkanajam un tad bija skaļš blīkšķis... tas notika sekundes laikā! :eek:
Dzinējs PALDIES DIEVAM palika dzīvs! :)
Turbīna , var dzirdēt, ka iegriežas, bet vairs nedot nekādu spiedienu...
Palīdzat veči , a to es pavisam tagad sagruzījies un dzeru šņabi :shura:
tajā sekundē sajutu šī auto īsto potenci :shocked:
A ko palīdzēt? Gan jau kāda truba no pārspiediena vienkārši norauta.
Trubas it kā visas vietā...
moš wastegate neizturēja un aizgāja pensijā?
Kā to pārbaudīt, neārdot nost visu turbīnu?
Ja jau bija skaļš blīkšķis, tad jau ir jābūt arī redzamiem kādiem mehāniskiem bojājumiem, tā kā izgulies un rīt turpini meklēt.
Josi ir transformējies!!!!
Visu Cieņu! :) :ok:
Rīt skaidrā prātā pačolēšu vēlreiz visas trubas!
Jā šis Renault, nav slikts auto, man jau no klasikas patīk Renault 5, tas arī zvērīgs, tikai maziņš braucamais.
Un runājot par Renault, man pašam domas dalās, jo kādu brīdi pastrādāju Renault centrā, ir tādi, par kuriem tu tiešām domā šausmas un saproti ka pat savam ienaidniekam tādu neieteiksi, bet ir atsevišķi modeļi kas tiešām ir labi izstrādāti, un patīkami.
heh sen nebiju kārtējo reizi šeit ieklīdis... Proxi ja atceries, tad man tagad puspelējis renault 25 mētājas pagalmā. Toreiz tēvs negribēja ņemties ar viņu... Ir kādas idejas ko iesākt? Varbūt tu gribi kaut ko noraut nost šamam un tad mierīgu sirdi var vilkt nodot?
http://www.iauto.lv/article.php?sid=16310&id=36
:D:D:D
A kas vispār notieka ar to tavu Reņku, kādas modifikacijas, upgreidi ir?... vai stav kaa staaveedams?
Pēc ziemas riepu un 16" disku uzmontēšanas uz slidena ceļa paātrināties nav tas vieglākais tāsks :shura:
Spolē, kā traks :D
pēc 9 mēnešu aktīvas asfalta slīpēšanas ritošajā daļā parādījusies graboņa, aķīts arī nokalpojis savu mūžu, kalodkas ar uz beigām iet. tobiš viss kā jebkuram auto.
No uzlabojumiem ir doma ziemas sezonā pa visu bagažnieku iekrāmēt mega subvūferi ar 2x15" basiniekiem, pamazām samainīt stock bukses uz pulišmulihujzinkādāmtur buksēm, un ielikt ādas sēdekļus :)
bet Tu jau kaut ko biji pasācis ar salonu (aceros kaut kur atpakaļ lapās bija sarkans+balts vai melns) atkal no jauna darīsi? un kas ar ''ļurbu'' ko augstāk mineji ka bija kaut kāds blīkšķis? nu vismaz prieks ka auto joprojām ripo nevis ticis iestādīts kādā krūmā + devies uz tolmetu...
salonam uz šo brīdi esmu samainījis tikai durvju apšivkas.
Sēdekļus mainot uz ādiniekiem, vajadzēs pasvīst ar provodku, jo tajos ādas benķos ir papildus 5 pogas un kompresori un vēl atmiņas :doh:
Tas blīkšķis bija nekas cits, kā uzspridzināts interkūleris :shura::shura::shura:
Turpmāk Turbo spiedienu celšu TIKAI ar speciālista palīdzību :D
normāli biji uzgriezis ''ļurbu'' ka intercooleris pa ***** aizgāja.. Tev bija no dzimšanas stock interkūleris vai jau biji nomainijis uz ko advancētāku lidz uzsprāga.. (ja vecais bija tad jau nav brinums pa visu dzivi ļurkājot aizgaja pie dieviem)
vismaz tiešām prieks ka šādi auto brauc, nevis stāv :ok:
http://content20-foto.inbox.lv/albums120360003/jkey/R25-V6-Turbo-RIP/22012010-001-.sized.jpg
http://content20-foto.inbox.lv/albums120359992/jkey/R25-V6-Turbo-RIP/22012010-003-.sized.jpg
http://content20-foto.inbox.lv/albums120359995/jkey/R25-V6-Turbo-RIP/22012010-004-.sized.jpg
http://content20-foto.inbox.lv/albums120359999/jkey/R25-V6-Turbo-RIP/22012010-005-.sized.jpg
http://content5-foto.inbox.lv/albums120466008/jkey/R25-V6-Turbo-RIP/22012010-006-.sized.jpg
epic total loss... pats vainīgs vai kāds cits?
Saule apzhilbināja :shocked:
nu smarts buutu droshaaks :D
njaaa, epic
edited: kuru apzhilbinaaja? stiklu nomazgaat vajag :D
redz ka posteee.........
lobber, tad jaadefinee "kaartiibaa".. :)
nu pats necietu, jo paldies Dievam nebraucu kautkādā smārtveidīgajā...
Labi, ka neviens tajā brīdī nesēdēja blakus!!!
lai nu kā, tas nolauztais ritenis tagad izskatās pēc laba sitamā :shura:
man domaat, ka peedeejaas desmitgades auto buutu mazaak cietis...........
nu pats necietu, jo paldies Dievam nebraucu kautkādā smārtveidīgajā...
Pardon, smārtiņam fortwo ir 4 zvaigznes... Tam bleķa gabalam mok divas izvilktu crashtestos.
Tominjsh un Aigars!
Jūs esat epic DEBILI!
Ne bijāt blakus avārijas brīdī, nedz arī zinat konkrētā auto konstrukciju, lai tupi spriedelētu par iespējamajiem bojājumiem, kas būtu ar citu auto!!!
Kur vispar taa var trapiit, tik neveiksmiigi :shura: Galvenais ka pasham viss labi, vienigi projekts taa arii liidz galam isti netika novest ka noprotu. Jaameklee velviens tads? :D
Jūs esat epic DEBILI!
tu atkaartojies, es to dzirdu jau no beerniibas :D ka man aarstu vajag, ka neeesmu riktiigs un vispaar esmu debils :shura:
kas tur var buut par konstrukciju? puspuvis, saguris gandriiz ceturdaljgadsmitu vecs metaals?
Kur vispar taa var trapiit, tik neveiksmiigi :shura:
nu vajag pamaniities :) it iipashi zinot to ielu no visaam puseeem naktii/dienaaa/pret sauli/slapju ielu un spiidoshu sauli...
diez cik km/h..?
Tā bija Renault/Lamborghini kopdarba konstrukcija ar vislabāko kvalitāti.
No pēc 2000.gada izlaiduma autiņa un VADĪTĀJA būtu palicis stipri mazāk pie šādas sadursmes!
Ātrums bija ap 40-50km/h....
Mani apzhilbināja brīdī, kad mainīju joslu, bet ielas malā tusējās asstūrīgais smagsvars MAN...
ievērtē Smarta drošību ;)
http://noolmusic.com/google_videos/crash_test_smart_vs_opel_corsa.php
:doh: jaaa jaaaa, tapeec ka tur kaads no lambo staaveejis tuvaaak pie raseejamaa deelja, taadeelj uzreiz metaals cits, izturiigaaka konstrukcija, negurstoshs metaals utt utjp....
taadeeelj 20gadiiigs kraaams ir droshaaks...
ja jaaaa
arii 205 peugeots ir kaartiiga mashiina, jo tur ir kaartiigs metaals, nekaa tagadeejiem plastmasas meesliem...........................
ievērtē Smarta drošību ;)
http://noolmusic.com/google_videos/crash_test_smart_vs_opel_corsa.php
shis arii smuks http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfyHP0
aha, es redzu, ka lambo ar reni taalajos astonjdesmitajos ir epic fail mashiinu uztaisiijushi, par kuru meegjina staastiit, ka ir mega drosha un labi ka nebrauca smartveidiigajaa.....
http://www.youtube.com/watch?v=pes9DJc4cCw
Nu nesaaksim sarunu kursh droshaks, kursh nee, sheit ne tuvu nav frontala sadursme, tadelj visi tie testi savaa zinjaa ir kakjim zem astes, jaunajaas mashinas tiek izmantoti daudz izturigaki un vieglaki metala sakausejumi, kas gadu gados ir atsradaati, bet nu nezilesim ar domu tas butu droshaks vai kaa, ar smago sadursme jebkura gadijuma ir neparedzama, jo ipashi sadursme ar saanu. Labi ka pasham viss ok :)
pa 20 gadiem metāls tam renim ir tā noguris, ka sen tur 1/3 no izturības nav.
Bet nu pie šādas sadursmes visi auto +- vienādi tiks uzšķērsti.
Genius precīzi definēja - tas vairāk bija uzšķērdiens, nekā sitiens!
Dzinējs laikam ir izdzīvojis šo krašiņu :D
Kashelz - PALDIES :)
Geniuns precīzi definēja - tas vairāk bija uzšķērdiens, nekā sitiens!
Dzinējs laikam ir izdzīvojis šo krašiņu :D
Taatad auto dveeselite savu dziivi turpinas citaa bundzjaa? :ok:
Pa nakti jau lūrēju zem % būdams (negribeju kom. jo zinaju kaut ko sa****ishu) :D
Šodien budams tiirs, varu teikt ka ļoti žēl, jo tādu auto uz čeliem ir maz, plūs diezgan jaudīgs verķis.. - varu teikt ja apžilbina tad reāli daļa vaina ir stiklos - netīros stikos, pats šad tad apžilbinos ja ir netiri logi, kad tiri tad prob. praktiski nav vienīgi vienam otram bremžugunis sūdigāk var redzēt..
A ko domā darīt, ņem maybe vēlvienu 25o, un būs tev viens dzinējs, kā donors..
es zinu, kur Jūrmalā viena braucoša bundža atrodas ;)
Es vēl pa brīvdienām padomāju - kas ar to sauli lēcies, acis dedzina ārā.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.