View Full Version : Digitālo foto izdruka
Iesakiet, kur Rīgā/Jelgavā visizdevīgāk veikt standarta 10x15 izdruku.
erafoto.lv (http://www.erafoto.lv) - 0,07 Ls (minimālais pasūtījums 50 bildes)
picturehappy.lv (http://www.picturehappy.lv/prints/) - 0,08 Ls, ja zem 300 bildēm
Pats nevienu gan pagaidām neesmu izmantojis, lai gan tāda doma ir
Varbūt citiem kādas atsauksmes par erafoto.lv vai picturehappy.lv kvalitāti? Tā cena ir vienkārši satriecoša!
iekšs picturehappy esmu ņēmis kalendāru priekš sevis modeficētu - kvalitāte un izpildījums pa pirmo! Domāju, ka foto ir tāpat ;)
vimba_zlobnaja
08-12-09, 17:20
Arī fotkas.lv pieņem dajebkādu izejas materiālu. Meklē tikai kur lētāk.
es ar picturehappy ņēmu kalendāru ar savējām bildēm, bija labs
p_happy fotograamatas ir the best
(posted by Ha_Ha)
pirms laika tika uztaisiitas testa partijas minoltaa, elkoraa, picturehappy, beigaas 500+ bildes picturehappy...
cik tas picturehappy prasa par piegādi?
hmz. istās cerīgi.
man ir jautājums. man ir bildes kas bildētas ar 3.2 Mpikselu kameru jebšu bildes izmērs ir 2048 X 1536 pikseli jeb 28,9 X 21,67 cm,
ne vienam no norādītajiem izdruku formātiem šī izšķirtspēja neatbilst, tuvu var dabūt pie 15 X 11,25 cm
Jautājums - man pašam ir jāapgriež bilde tā kā es vēlos lai atbilstu formātam vai viņi paši apgriež malas skatoties/neskatoties? :emo:
EDIT: tiku ar visu pats galā. kas to būtu domājis,ka 15X12 ir 15.2X11.4 :D
Izmēģināju picturehappy.lv foto izdruku, liekas ka kvalitāte laba, tikai vienai bildei bija kautkāds mitrs pleķis, bet tas noteikti radās aplūkojot. Par bilžu malu apgriezšanu tur var veikt vai nu automātiski, vai arī pats katru bildi atsevišķi, tā arī tad darīju, beigās tik pamanīju ka ja ir augstas kvalitātes foto tad ar to rīku saglabājot malu attiecības var taisīt crop.
DPD Kurjerpasts (1-2 darba dienas) 3,07 LVL
Pa pastu (4-14 darba dienas) 1,00 LVL
Piegāde ar kurjeru (Rīga) (dienā, kad pasūtījums ir gatavs) 15,40 LVL
Izņemt Picture Happy birojā 0,00 LVL
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.