View Full Version : Paskat ko man shodien piegaadaaja!
Sen biju sapnjojis par shaadu kameru, bet nu tad beidzot pie taadas tiku :).
http://i74.photobucket.com/albums/i273/BigAndy_1979/9de0402c.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i273/BigAndy_1979/48e294d8.jpg
Features
8.0 MP
3 fps with up to 14 image burst
E-TTL II flash system
DIGIC II
7-point AF
DPP RAW image processing software
Separate RAW/JPEG image recording
USB 2.0 Hi-speed/Video Out
Compatible with EF/EF-S lenses/EX Speedlite flashes
PictBridge compatible
http://www.canon.co.uk/Images/14_285640.jpg http://www.canon.co.uk/Images/14_315548.jpg
Tagad tikai biki jaapaspeeleejas ar to un jaaizpiipee kas ir kas :D.
spoguljakamera?:rolleyes:
minēšu - Canon EOS 350D
P.S. he he - uzminēju - bildes iepriekš neredzēju... (mdsl - rullz)
P.P.S. vot es lāme - otrā posta virsraksts arī neredzams palika :o alus spiež smadzenes laikam!
Digitaalaa SLR kamera ;) Spoguljkamera :) Skatiishanas notiek tikai caur okulaaru, ja to verkji taa var saukt :D Kad fotografee, tad LCD ekraana neko nevar redzeet, jo matricai priekshaa ir spogulis, kursh Shoot laikaa paceljas uz augshu kaa vecajiem labajiem Zenit ;)
Ir mainaami objektiivi un Maksimaalas kvalitaates bilde aiznjem no 3-4 Megabaiti :)
Ne viens viens tuukstotis jau ar shitoo uzblieszts :) 8)
Un ir entie rezhiimi ar kuriem fochhe, lai arii veel visi nemaz veel nav liidz galam izkosti :)
minēšu - Canon EOS 350D
P.S. he he - uzminēju - bildes iepriekš neredzēju... (mdsl - rullz)
P.P.S. vot es lāme - otrā posta virsraksts arī neredzams palika :o alus spiež smadzenes laikam!
LOL, izgaazies gan biki :D.
Ir jau labi :).
Digitaalaa SLR kamera ;) Spoguljkamera :) Skatiishanas notiek tikai caur okulaaru, ja to verkji taa var saukt :D Kad fotografee, tad LCD ekraana neko nevar redzeet, jo matricai priekshaa ir spogulis, kursh Shoot laikaa paveljas uz augshu kaa vecajiem labajiem Zenit ;)
Ir mainaami objektiivi un Maksimaalas kvalitaates bilde aiznjem no 3-4 Megabaiti :)
Nu taa arii ir kaa tu saki ;):).
LaimīgaiZ! :)
Es arī sev gribu spoguļus... :rolleyes:
ar shadu butu prieks darboties ;)
Vai kaadam erii interesee cik maksaaja :cool: :D
arī gribu šito - kolēģis māsai iepirka - ir baigi ok... patrenējāmies fočēt braucošus auto - rulzz
Man neinteresee, jo zinu :D
Teikshu taa... Vainkaarshi daargi :D
Bet ja nopietni tad cenas ieksh LV nav taas draudziigaakas, jo pliko foto, ar vienu objektiivu pa 550 un up tirgo..
Bet veel nesen in UK shis prieks taadaa pashaa komplektaacijaa vilka vien 425 latus, un ar mainaamo objektiivu... karoche, visu pilno komplektu, ap 630 latiem :)
Iespeejams, ka tagad ir veel leetaak :rolleyes:
Vai kaadam erii interesee cik maksaaja :cool: :D
nesaboja prieku par krutiem aparatiem :D
mrrr... gribu... laikam pamazaam briestu naakamajai spēļmantiņai :D, bet pagaidām paspēlēšos ar zenītu :D.
vimba_zlobnaja
06-22-06, 07:18
Nu me arii ir Canon iipashnieks tikai 20D, Slimajam ar 350D.... Veel kaadiem 5 pazinjaam ir shaads aparaats Vot ko noziimee pilnais un nepilnais komplekts? Domaats laikam ar kita objektiivu un bez? Cenas ir atbilstoshas shiem agregaatiem. Leecu cenas - ne visai. Bet var pieciest ;)
No rezhiimiem lietoju tikai un vieniigi Manual... :zloba:
par cik ir iespeejams dabuut 350d latvijaa? pati leetaakaa samaksa!?
par cik ir iespeejams dabuut 350d latvijaa? pati leetaakaa samaksa!?
=> google.lv
mekleet Canon 350D
:D
someonesick
06-22-06, 14:18
490Ls +/-
vimba_zlobnaja
06-22-06, 14:22
Kits, cik saprotu ?
someonesick
06-22-06, 14:23
aha, bet nu KIT objektiivs... :D vajadzīga lieta (lai putekļi netiktu fotoaparātā :D )
vimba_zlobnaja
06-22-06, 14:31
Lūk šeit tev ir pilnīga taisnība ;)
someonesick
06-22-06, 14:33
par objektiiviem runaajot.. pī... gribu atpakalj no tevis savu objektiivu :P man tas prime 50mm neiet pie sirds... (p.s. brauc ciemos.. shade ar tuuliit buus klaat :) )
Sen biju sapnjojis par shaadu kameru, bet nu tad beidzot pie taadas tiku :).
no kurienes njeemi un pa cik? man kaut kaa sirds liek izlaist sho Rebel XT soli un iet uzreiz pie EOS xxD :)
no kurienes njeemi un pa cik? man kaut kaa sirds liek izlaist sho Rebel XT soli un iet uzreiz pie EOS xxD :)
Njeemu no shejienes: http://www.abc-digital-cameras.co.uk/p1781-canon-eos-350d-lens-kit-with-ef-s-18-55mm-f3_5-5_6.htm tur redzeesi arii cenu ;).
Bet Latvijaa droshi ka nopleesiis tev vairaak :rolleyes:.
nu arii 470 nav diez ko leeti.
taa ne-atlaides cena vispaar ir uzskruuveeta veel virs LV liimenja :)
/offt/ kiril piedo bet gribējās vienk. pabrīnīties ka tu cieni vismaz kaut ko dārgu. man likās ka tev jo lētāk jo labāk - viss sucks... šinī gadienā zenit rules uber ales - canon eos sucks!!!
/offt/
varu piedaavaat par apmeeram 500ls KIT komplektu ar eiropas garantiju. Jauns.
someonesick
07-18-06, 09:42
pa 500Ls var uz vietas KIT panjemt un ar LV garantiju :)
par to jau arii runaaju. Manupraat, veikalos ir daudz daargaak.
Ehh, kaardinaataaji, taa jau EOS 350...20...10D ir varen forshi bet man pagaidaam ir cits naudas izniicinaataajs :]
Digitaalaa SLR kamera ;) Spoguljkamera :) Skatiishanas notiek tikai caur okulaaru, ja to verkji taa var saukt :D Kad fotografee, tad LCD ekraana neko nevar redzeet, jo matricai priekshaa ir spogulis, kursh Shoot laikaa paceljas uz augshu kaa vecajiem labajiem Zenit ;)
Un ir entie rezhiimi ar kuriem fochhe, lai arii veel visi nemaz veel nav liidz galam izkosti :)
Šeit nu es tevi nedaudz oponēšu :D
Pirmkārt jau minēšu, ka ne visām dSLR ekrānu nevar lietot kā skatu meklētāju. Par piemēru var ņemt kautvai to pašu Olympus E-330 (laikam tā skaitījās 1. dSLR ar LCD viewfinderi).
Otrkārt, maksimālā kvalitāte diezin vai tev 3-4MB satilpināsies, respektīvi, es kā maksimālu kvalitāti saprotu nekompresētu TIFF (vai arī jēlios RAW datus, no kuriem jau tiek interpolēti tie attēli). Piemēram manam Olympus E-500 viena bilde TIFF formātā (nūūū max kvalitāte) aizņem 25MB :D A tie tavi 3-4MB, man pat 1 SHQ JPEG ap 5MB rij.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.