View Full Version : Alus un variaacijas.....
Taatad Luuk!
Shodien darbaa seezhot aiz besiigaakaas aiznjemtiibas (t.i. aiz neko Dariit) un Jaanju gaidaas :rolleyes: starp koleegiem paceelaas jautaajums kaada varetu buut ekstreemaakaa alus + "kaukaa" kombinaacija :cool: Pagaidaam apstaajamies pie ALUS + ARBUUZS (nezi cik aatri parautu :D ja tos lietotu kopaa).
Varbuut kadam ir liidziga pieredze labpraat uzklausiitu jusu variantus.
Drauga "dāčā" :D jaunībā esmu dzēris alu un piekodis pazaļus ābolus, baigi labi iet iekšā :D
alus ar kolu - esot garšīgi, negribu mēģināt
alus ar citronu - nesaprotu
alus ar šnabi - vanags :D:D
alus ar ūdeni - ice beer
alus ar zemi - par daudz alus
alus ar alu - labs alus...
alus ar zemi - par daudz alus
shitas toch ir labais :D
dzirdeeju, ka alus ar spraitu esot labs!!
a nafig vajag kaut ko tādu mēģināt? :D mans variants - alus,uzkožot šokolādi,vēlams saldu kādu.
Alis bez alus nejegaa ieper ;)
Alis bez alus nejegaa ieper ;)
Alis? WTF????? :o
vimba_zlobnaja
06-21-06, 18:20
Jep, baigi labais Alus+Sprite. Un ja vēl maliņas ar pūdercukuru + citrona šķēlīti izrotā.... lepota....
alus ar pienu - alus angļu gaumē
alus ar vīnu - dzirkstošais alus
alus ar burkānu sulu - ēnerģiskais sporta dzēriens
alus + cēsu alus (aldaris un visi šitie ievestie žļurgi) - ātras kājas (jeb kunģis)...
kas tev pret cēsu alu? šodien vēl dzēru Premium,bija garšīgs.
man viņš kā suga !@$#@%$@^ - visi tādi šķidri, paskābi ūdeņi...
atzīstu:
1) Užavas
2) Tērvetes orģin.
3) Piebalgas
4) Bauskas
5) Tērvetes Senču.....
nu ko kungas.. vairaak nav neviens kas vareetu padaliities ar pieredzi vai variantiem??? :rolleyes:
ekstrēmas variācijas. nebūs tā, ka pēc tam būs nedēļa jāsēž tuptūzī pēc šādu brīnumu izrprovēšanas? kādās attiecībās alus ar spraitu jājauc?
vimba_zlobnaja
06-21-06, 22:43
50:50
tiiri neko ir alus + shampanietis. (abi gaišaie)
Instigater
06-21-06, 23:06
Man te sanaaca ar vienu japaanieti pabazareet, shamiem tur ir aluzz ar tomaatu sulu un veel ekstreemaaks ir zaljais aluzz. Vot tos shkjiibacainos es nesaprotu.
PS. Veel esmot labs aluzz ar saldeejumu, bet man cereetais efekts neizpaudaas, citi gan briiniijaas.
vells,vajadzēja šovakar sajaukt alu ar sidru,diez kas sanāktu? :confused: :D
Alus ar kolu principaa ir lietojams... Tikai reti kursh alinjsh iet labi kopaa ar kolu... Labus alus ar kolu nejauciet, tad nepeec kaa negarsho...
Respektiivi suudu var nedaudz uzlabot, bet labaaku tikai samaitaat ar kolu.... ;)
kaa alu vispaar driikst jaukt ar kaut ko kopaa - taa ir zaimoshana :mad:
Svēti vārdi - Āmen :cool:
alus+zacenē banānc (edamais)= viena zināma frīka superīgākā paika!
alus + spraic = dzerc - tā neko, beibju limonāde, bet nu.... ghm...
Iz personiigaas pieredzes:
alus+shampis
alus+shnabis
alus+kola
alus+sprite
alus+hvz= kokteilis saucas "alus soljanka"- pilniigs 5uud5
kaiminja bruuveetais- ar daudz cukuru bruuveeshanas procesaa.
Un vispaabaa shnabis shodienu ir padariijis nekaadu :(
es alu ar neko nejaucu un ja dzeru tad tikai alu,
ir bijas taa ka izdzeru dazus alinjus un tad snjabi, iznaakums-vakaraa veemu,miegaa veemu, no riita veemu.
veelvienu reizi iedzeeru paars alinjus, tad shnjabi, viss bija ok kameer neizdzeeru veel vienu alinju, iznaakums-bezfilma+veemiens.
vispaar neatceros nevienu raizi kad esmu dzeeris shnjabi un neveemis :D
atceries,ka vajag arī uzkost,tad būs labi.Lasi,mazsālītus gurķīšus utml. ;)
Jā jā, bet krabju nūjiņas gan nevajadzētu!
pie alus vai šnabja? es jau par šnabi runāju. p.s. kapēc vēl pie kastes sēdi,nevis gatavojies svinībām? :D :D
tagad shnjabi vispar nedzeru,jo, jau sajutot taa smarzu, saak straadaat visa uz augshu paraushanas refleks....slikta pieredze-beerniibas traumas :D
Zwan - man tieši tas pats, nepanesu šnabi un citus stipros brūnos nepakam.
Tolx, a kas man ko nesēdēt, viss jau gatavs, šašļiks marinējas, graudi diedzējas, alus dzesējas :)
Ehh, beidzot atkal varēs pielikt māgu pillu ar gaļu :D
alus+brendijs-griida
alus+brunais barcalay(vai stiprakas)-zivju ruupnica
alus+udenspiipe(udenspiipe brendijs)-gravju izguleshana
Nu es te vienreiz dzeeru alu un uzkodu zjaaveetus banaanus, pecc otraa alus panesaas zivju baroshana :D.
Nezinu vai toreiz tas bija taads mirklja vaajums vai kaa, bet neesmu vairs nekad otreiz meigjinaajis taapeec iesaku kaadam noproveet un tad pateiksiet kaa bija :D.
tikko parbraucu majas no 48h nonstopa alus pudelju tiiriishanaa. Viskas bija - no pashmaju medalus lidz lachplesim premium. ir ok. spainis galvaa liidzausiim :D
Jaanji bij labie :cool:
serioussam909
11-19-07, 22:45
Alus+sūdi=aldaris
Nu tie končūdeņi (D-Light) nav nemaz tik traki uz pohu... Tātad- alu ar citronu sulu var jaukt! :D
oi no taada tipa kaa d light mani uzreiz rauj uz augshu.
tad jau labaak dzert atshaaleejushos alu, sajauktu ar jeelu olu un pieshaut veel klaat zaljos locinjus un dilles :D
oi no taada tipa kaa d light mani uzreiz rauj uz augshu.
tad jau labaak dzert atshaaleejushos alu, sajauktu ar jeelu olu un pieshaut veel klaat zaljos locinjus un dilles :D
Kārumnieks! :D
alus + sprite = Dlight :cool:
redzu, ka daudzi pieminējuši variantu alus+sprite, bet ir vēl labāka lieta - šķiet, neviens nav minējis. varbūt neizklausās kārdinoši, bet ir labs.
alus (vēlams gaišais) + sprite + vodka. alus nosit to šņabja aromātu.
izskatās tas apmēram šādi :D
alus nosit to šņabja aromātu.
nevajag dzert suudiigu snjabi pa 2.50 polshaa.... un nebuus ne galjimaas smakas ne garshas mutee... :)
pa teemu runaajot - neredzu vajadziibu jaukt alu ar kaut ko
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.