View Full Version : x4 955 BE vai i7 920
domāju PC koplektēt un domāju vai jēga ņemt x4 955 BE varbut piemest paris latus klāt un skatoties nakotne i7 920 būtu pareizaka izvēle būs 50 ls starpība bet ilgtermiņa manuprāt atmaksāsies , viedokļi pieredze ietekumi ...
da kas tur atmaksāsies... hw tā tev nav investīcija, bet stabili zaudējumi:)
i9 >>>> i7.
ja vari paņemt 920, tad tā arī dari, bet rēķini, ka ne tikai procis ir dārgāks, bet arī mātene un ram.
katkariibaa kam lietosi,
amd labs ir neklokots prieksh speeleem (klokots arii labs, bet ja kloko tad izveletos intel)
intel izveletos ja man ar to maiziti japelna aptradajot video, foto utt
ja vajag tik karbu ar ko draugos ieietu tad intel atom
katrai specifikai var piemekleet vislabaako variantu.
Nju es tev jau piedāvāju i7 kombo par saldu cenu. Par tādu tev lāgā pat tas AMD variants nesanāktu! ;)
Nju es tev jau piedāvāju i7 kombo par saldu cenu. Par tādu tev lāgā pat tas AMD variants nesanāktu! ;)
mb 100 cpu 180 ram 50 cooler 40 jauns izejot no veikala preces vertiba jau krit pa 30 % + gads lietots
amd be x4 955 135 ls jauns mb 100 ls + pie 300 ls jaunas daljas
mb 100 cpu 180 ram 50 cooler 40 jauns izejot no veikala preces vertiba jau krit pa 30 % + gads lietots
Fascinee shitie teksti. Varbut kriit 50%? Kur vispaar shitaada mistika ir izrauta?
ta nav mistika, bet gan religija :D
amd be x4 955 135 ls jauns mb 100 ls + pie 300 ls jaunas daljas
Izstāsti kur ASUS P6T Deluxe var jaunu nopirkt par 100 latiem?
Plus no kurienes tu rāvi, ka gadu lietots - neko tādu tev neesmu teicis! :doh:
Jauna komplekta cena bija 180+180+65+40=465, so manis nosauktā cena bija pat vairāk salda, kā tie -30%, lai arī uzskatu, ka tāda mērīšana ir muļķīga, vienīgais kas patreiz tā nosaka cenas ir krīze!
AM3 platformai ir nākotne, LGA1366 drīz būs izmiris.
Aha un Maikls Džeksons un Elviss ir dzīvi! :doh:
Q2 2010 iznāks Westmare 6kodolu proči uz LGA1366!
:jerkoff:
par i5 esi dzirdejis ?
i5 būs uz LGA1156!
AM3 platformai ir nākotne, LGA1366 drīz būs izmiris.
Naakotne? :doh: Tu paskaties labaak uz i9, kas buus 2010 gadaa, reali 6 kodoli (12 ar HT), 32nm, pie kam tas buus uz LGA 1366 :ok: Dotajaa momentaa tev iteiktu njemt Quad core no Intel uz 775, leeti, ir DDR2, kas arii ir leti + OC. Kaadu Q9550 CPU. :)
http://xtreview.com/addcomment-id-9563-view-Gulftown-processor-LGA-1366-Core-i9.html
Naakotne? :doh: Tu paskaties labaak uz i9, kas buus 2010 gadaa, reali 6 kodoli (12 ar HT), 32nm, pie kam tas buus uz LGA 1366 :ok: Dotajaa momentaa tev iteiktu njemt Quad core no Intel uz 775, leeti, ir DDR2, kas arii ir leti + OC. Kaadu Q9550 CPU. :)
http://xtreview.com/addcomment-id-9563-view-Gulftown-processor-LGA-1366-Core-i9.html
Kashelz nu c`mon - tu vēl viņam Pentium 4 piedāvā! :D Spriežot pēc jautājuma cilvis grib hi-endu, so paliek tikai i7. Ja tomēr obligāti nevajag pašu jaudīgāko, tad C2Q vietā ieteiktu sagaidīt pēc mēneša būs i5 quadi uz LGA1156!
Nu vienakrshi es dotajaa momentaa nenjemtu i7, vai nu gaidiit i5, vai gaidiit veel i9, ja tik tieshama grib pashu jaunaako un labaako :)
Nu vienakrshi es dotajaa momentaa nenjemtu i7, vai nu gaidiit i5, vai gaidiit veel i9, ja tik tieshama grib pashu jaunaako un labaako :)
Nu tā jau vislaik var gaidīt. Kad pienāks i9, tad būs jau atkal kas cits ko gaidīt + i9 būs tikai pēc gandrīz gada. i5 gan ir vērts pagaidīt!
Un vispaar domaaju, ka cilveeks beigaas panjems to kas ir letaaks, ne jau tas, kas labaaks, tuksha runaashana ;) Vai arii vispar neko nepanjems no shii te :shura:
Reku bilde:
http://www.techpowerup.com/img/09-08-03/1a.jpg
Pagaidaam peec ES rezultaatiem izskataas, ka i5/i7 45nm nekas uber dizhs, vienigi memory labi klokojas.
i9 buus tikai q2 2010, 32nm i5/i7 varetu but interesants, bet tas arii tikai q1 2010.
Nu vismaz memkontras pat ES sampļiem i5 esot sick :)
...ka i5/i7 45nm nekas uber dizhs, vienigi memory labi klokojas....
Es domāju tu gribēji teikt nekas ūberdižs salīdzinot ar jau esošo i7. Domāju tur pēc būtības arī nevar būt nekas pārāks ņemot vērā proču pozicionēšanu Intel roadmap`ā. i5 divkodolnieks gan cerams būs labs E8600 pēctecis klokošanas ziņā. Pagaidām gan ziņas ir pretrunīgas. :confused:
A kad beidzas NDA? Kad varēsim kaut ko vairāk uzzināt no mūsu bijušā komrāda.
redzeet un saprast ir divas dazaadas lietas un adzimredzot tu esi ticis tikai lidz redzeeshanai jo lidz saprashanai tev taalu:doh:
Viņš jau neteica ņemt i7, lai pēc tam viegli uz i9 migrēt:doh:
Tak muļķim skaidrs, ka intel izdomās da jebko, lai noslauktu maksimālu labumu. Latviešiem to gan jau vajadzētu saprast..:shura:
Tu jau vari strīdēties, bet tavs posts bija pilnīgs offtopics, jo rādās, ka nesaprati, ko Kashelz (http://eoz.lv/member.php?u=33) gribēja pateikt, guru!:D
Cik norpatu, tad buus supports uz taam pashaam esoshajaam chispeta plateem, tapec var megjinat i7 ko pec tam aizstaat ar i9 proci :)
Vai njmt AMD, nu es nez, AMD vairak var value skatiities, a taa Inteli.
ko man skatīties, jau sen esmu redzējis :)
vai tu tiešām esi tik pārliecināts ka vienāds sokets nodrošina savietojamību?
nāc ka man uzspraud kvadu uz i915 plates
Nu bet tak "guru" tu laikam nesaprati, ka Kashelza dotajā linkā iekš parastas pašlaik pieejamas LGA1366 mātes plates ir iesprausts i9 procesors ar sešiem kodoliem. Tas, ka CPUZ saka, ka tas ir i7 ir tikai CPUZ gļuks.
I7 dziivos veel loti ilgi, taapeec es nemtu 920, ja gribi veel ietaupiit vari pirkt 2 channel ram nevis 3, jo reaali neko nejutiisi, bet peec tam vareesi upgradot.
Nu to vel redzesim. Uz tagadejiem i7 jau arii labi cipari redzeeti, iespejaams, ka videeji protams buus labaak, bet tas arii saprotami. Savukart performance kada buus to vel paskatisimies
Nu kāds biedrs man te pačukstēja par 2300 mhz DDR3 easy :D
autoram 6 kodoli tāpat kā Kashelzam otrais golfs...wait, Kashelzam ir otrais golfs
Nav http://www.bmwpower.lv/files/images/smilies/hohol.gif
http://www.bmwpower.lv/files/images/smilies/icon_smile_bmwdance.gif
Nu kāds biedrs man te pačukstēja par 2300 mhz DDR3 easy :D
Nu bl. ne jau 7-7-7 :D
Un dual channel bus sliktaak prieksh 32M arii, taa kaa veel skatisimies :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.