PDA

View Full Version : Pastūža remonts???

Reigo
06-21-06, 11:53
Tā, kungi!
Sakarā ar to, ka grasos drīzumā pāriet uz kīnozāles resīveri (vajag pasivo SUB-OUT un 5.1 atbalstu), jāpārdod būs mans pastūzis -MONSTRS :D...
Jaudīgs jau nu viņš ir baig: 2x180W viņam ir izejas (var pieslēgt 4 skandas)
4x 100W (2xS90 un 2x Estonia 100W) griež uz pilnu skaļumu un dzērumā kad par skaļu uzgriez, sita ārā...
Viņš varējā vēsā pacelt arī estrādnieces (kur katrai bija 40Cm skaļrunis, un 30cm skaļrunis + pīkstulis) Karoč kaimiņi no blakus privātmājām bija nelaimīgi...
Nu tāds monstrs vot..
Ražotājs ir AKAI (modeli tieši neatceros, nav pats svaikgākais) - Vakarā pateikšu.
AM-A90

Nu tad kur ir problēm - pirms pārdot, negribas cilvēkam atdot ar mazu defektu.
Defekts izpaužas tā: pie maziem skaļumiem (fona muzons), skaņa tiek mazliet kropļota, tā kā bišķi čarkst kaut kur...
Pie pie lielāka skaļuma tā problēma pazūd...

Tātad kas tur varētu būt par problēmu un vai tas varētu būt viegli novēršams? Vai tas kāds skaņas filtrs beigts vai kas? Es nezinu?
Varbūt varat ieteikt kādu spečuku pazīstamu, kas labi orientējas šajās lietas.. Vienam jau bija iedots, bet tas neko lāga nevarēja pateikt...
Bet servisos kur ness, tur noplēš bešano piķi, bet pēc tam tu īsti nesaproti par ko tevi notāme... Esmu gatavs maksāt par padarīto nevis par kaut ko izdomātu..

Ja kādam ir interese nopirkt, var PM vai tepat rakstīt...
Vai ietikumi varbūt???

PROBZA NOVEERSTA - BIJA PAARIS KONDIKJI LAIKAM JAANOMAINA UN PAZUDA TAS FOONS :)

http://foto.inbox.lv/albums/reigo/Pastuuzis/hpim0138_sized.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/reigo/Pastuuzis/hpim0139_sized.jpg

r21vo
06-21-06, 13:45
A tu tumbas esi mēģinājis mainīt? mok tev vienkārši izcentrējušās un vaina ir tumbās nevis pastūzī.

Proxis
06-21-06, 14:19
Kādas naudiņas tad gribi par šo??

Skarbais
06-21-06, 17:10
Man ir aizdomas ka tev taa ir tumbu vaina.

Paarbaudi atseviskji pa vienai tumbas. Man bija liidziiga lieta kad mans modificeetais PSRS pastuuzis vilka seshas 90s, un arii vienai bija taada probleema kaa tu apraksti.

kostja_petroff
06-21-06, 19:33
...pie maziem skaļumiem (fona muzons), skaņa tiek mazliet kropļota, tā kā bišķi čarkst kaut kur...Pie pie lielāka skaļuma tā problēma pazūd...
vainīgs varētu būt potenciometrs (skaņas jeb izejas jaudas regulētājs)

Kashelz
06-21-06, 19:47
vainīgs varētu būt potenciometrs (skaņas jeb izejas jaudas regulētājs)
Itkaa taa vajadzeetu buut, bet ja jau jams nests pie meistara, tad taas ir pirmaas lietas, kuras tiek apskatiitas un paarbaudiitas, vel var buut arii dzen basa, vidu, balances vai sazin kaadi veel tev tur tie pochi var buut, pasham arii ir prozbas ar basinieku, ja jamo groza, tad nedaudz charksts, bet kad jams nostaadiits kaa vajag, tad viss ok :)

Reigo
06-22-06, 10:48
Ar tumbām viss ok... Savā mūžā man viņas desmitiem ir bijušas. Un pašlaik arī mājas ir kādas nū... 10 dažāda veida (tai skaitā RRR new generation, kurām nu nevajadzētu čarkstēt...) Mēģināts uz dažādām...

Par tiem meistariem - nu HVZ, kāds tas čalis tur bija...

Nu ir tā, ka ja ņem kāds ir tad kādus 50LS gribu...
Ja viss būt ok, tad varētu kādus +/- 70 moš prasīt...
Bet no otras puses cik diez maksātu tāda pociķa maiņa? :rolleyes:
Kā jau teicu probza ir tikai pie ļoti maza skaļuma!

Reigo
06-22-06, 11:24
Atradu bildes un modeli:
AKAI AM-A90

Reigo
06-26-06, 13:28
Vēl aktuāla padarīšana!
Tiešām nevienam neviens labs servisa cilvēks nav paziņu loka? Vai var ieteikt labsu, uzticamus cilvēkus varbūt?

R@imizA
06-26-06, 13:33
Bija taads useris ieksh boot, un ja nekluudos arii mobileaudio grozijaas Niks. Ezis666 vai kaut kaa taa. Ja es nekluudos vinam loti patikaas ar lodaamaru nemties.

Reigo
06-26-06, 16:27
Saki viņš ar audio tehniku arī ņemas?
Vai tev ir bijusi pieredze ar viņu?

R@imizA
06-27-06, 16:52
Nav man pieredzes ar vinu, bet cik atceros tieshi ar Audio vinsh arii neemaas... Nu veel ir taads cilveeks... http://www.ltn.lv/~aa/index.html

drunk_lizard
06-28-06, 19:34
varam sarunaat, bet tad jamaa kaste jaaved pie manis...

Reigo
06-30-06, 10:22
Iečeko:
PM

Reigo
08-11-06, 10:10
Problēma atrisināta!