PDA

View Full Version : Creative Gigavorks S750

Skarbais
06-20-06, 17:40
Lieta sekojoša gribu arii bez austinju surround skanju.

Vai shiis buus labas: http://www.am-pm.lv/product_info.php?cPath=166_73&products_id=2901

Vai arii ir kaads nipraaks kvalitatiivaaks komplekts?

Gaidu juusu viedoklus.

murajs
06-20-06, 17:47
Nu par tādu naudu labāk neko neieteikšu! :D Bet kārtējo reizi "sūba" jauda nav atbilstoša pārējiem skaļruņiem (vismaz priekš manis)! Bet nu skaņa būs iespaidīga tā vai šā, bet tā cena...

R@imizA
06-20-06, 17:49
Ir ok.. pats taadas jau pusotru gadu lietoju. Kaa alternatiivu var ieteikt: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928

P>S

Nu tad kad es taspirku Logitech nebija ko pretii likt.. miinus vareetu buut nav aareejaa decodera... bet nu es taadu iegaadaajos :)

Skarbais
06-20-06, 18:15
Sanaak buuferim ir taadi labi basi?

Man vajag lai ir jauda. piesleegt pats laikam pat nemaaceetu to briinumu :D

Nju tad saki ka manta ir to veerta un kaiminus arii varees patraumeet?

R@imizA
06-20-06, 18:20
Nu ja gribi sirsniigi traumeet peerc kaadu RRR 5,1komplektu pluss resiivers...tas gan sanaaks tuvaak 500 Ls... Man to tumbelu pilniibaa pietika... bet es jau pedeejaa laikaa neizeju uz skalumu, bet gan smukumu skanaa :)

Skarbais
06-20-06, 18:24
Nekas buus septinju kanaalu skanja :) Nemshu to Creative.

Proxis
06-20-06, 18:44
Ne jau skaļruņu daudzumā ir kvalitāte :D
Ar 15W uz kanālu ar kvalitatīvām komponentēm var panākt labu labo skaņu!!!

p.s. man gan autiņā stāv 4x150W RMS DLS Ultimate, bet tas neskaitās :)

Skarbais
06-21-06, 12:25
Gribi teikt ka shamajam komplektam sateliitu RMS jauda nebuus 15? :confused:

Kaa jau kaarteejo reizi e-shops izceelaas, tumbu veel nav uz vietas, pele arii citaa kraasaa buus, baisais bizness jamiem, iemet tik GNT cenas un pat neparaada kas ir awailable :///

Kaads var pateikt kur toch ir shaads skalrunju komplekts?

Reigo
06-21-06, 12:29
Es tev ieteiktu labāk kaut ko no Logitech Hi-End...
Skaņa dzidra, basi dziļi un izteiksmīgi!

Ja patiešām jaudu, tad RRR 5.1 (kā Raimiza teica)
Bet tur pa 300 būs tikai tumbas un resīvers vēl pa kādi 150

Skarbais
06-21-06, 22:44
Un taads jociigs jautaajums. Pielauju ka daudziem no jums ir datorsisteemas ar austinjaam un arii ar tumbaam, tieshaam nav kaads risinaajums kaa paarsleegties no viena agregaata uz otru? Tjip kaa ar tumbleriiti. Nu tad paarsleedzos kad vajag uz ausiim uz tumbaam un otraadaak, bez vadu raustiishanas.

ORiONz
06-21-06, 22:53
siim tak tajaa "Audio Control Pod" ir austinju izeja, tb piespraud ausis un datora parsledz no 7.1 un Headphones konfigu :> nav tak tik traki, ja taa kastiite staav netaalu no kastes ;)
es tomeer laikam nemtu kaadu specigaku 5.1 komplektu par so cenu, jo visas filmas (dvd un ac3) ir 5.1 formaata, bet nu prasi Raimizai, vinam siis tumbas ir bijusas un vins labaak zinaas par 7.1 dekoderiem utt.

Skarbais
06-21-06, 23:41
Nemshu sho, jo gribaas naakotnei to 7.1 kaa nekaa tumbas uz gadu nepeerk.

Labi ka ir headphones spraudnis, bet vai ir daudz kanaalu ausiim vai vienkanaala ausiim paredzeets :rolleyes:

xexe
06-22-06, 07:19
Un taads jociigs jautaajums. Pielauju ka daudziem no jums ir datorsisteemas ar austinjaam un arii ar tumbaam, tieshaam nav kaads risinaajums kaa paarsleegties no viena agregaata uz otru? Tjip kaa ar tumbleriiti. Nu tad paarsleedzos kad vajag uz ausiim uz tumbaam un otraadaak, bez vadu raustiishanas. nopeerc spliteru un lieta dariita mans draugs tikai npeerc to pa 40 sant bet pa kaadiem 2LS, jo tie pa 40 sant mazliet izjauc pretestiibas
kautkas liidziigs shim, un peerc cik vajag
http://i17.ebayimg.com/01/i/03/4d/c7/60_2.JPG

R@imizA
06-22-06, 09:34
Naf taas suuc vajadziigs... shiim tumbeleem pie vadiibas pabela ir Lini in un Headphones piesleeguma vietas!

Skarbais
06-22-06, 14:54
Bet lieta jau taada ka taam manaam ausiim ir triis stekeriishi.

Tumbas nopirku, un jau lietoju, mhh esmu loti apmierinaats ar pirkumu, vieniigais jaaizpiipee kaa sabu labaak novietot, un kur lai tumbaam statiivus dabonu :)

R@imizA
06-22-06, 15:02
pajautaa slimajam.. manliekas ka vareeja dabuut... es saveejaam arii akut kad mekleeju...

Skarbais
06-23-06, 15:34
Jautaajums tiem kas ceert ko no audio.

Ko labaak likt, kartee integreeto Dolby dekoderi, vai skandu komplekta aareejo izmantot, kursh labaax? :confused:

Un veel kas, vai var maukt veel klaat pastuuzi un veel lielaas skandas piepirkt?

Skarbais
06-23-06, 17:32
Nobeidzaas viens sateliits :(

Skarbais
06-23-06, 21:58
Taads sviests, konkreetaam dziesmaam pie max skaljuma, ik pa laikam pazuud skanja uz milisekundeem, kas ir loti juutams, zinu ka ar Zalman austinjaam taa nebija, kas par *%*&*^&^%% &&^^&&**

Niez nagi to kasti pa logu izlaizt, taa jau svinu maajaas un veel nevar normaali paklausiitiesz muzonu :///

tolx
06-23-06, 22:01
nogriez mūziku un paņem vēl alu :D un pēc jāņiem stiep uz garantiju p.s. visus vadus esi saslēdzis?
p.s.s. es vispār neko nesvinu,priecājies...

Skarbais
06-23-06, 22:04
Vadi ir oki, iznemot beigto sateliitu...

Nee man domaat ka vaina windaa, jo ne visaam dziesmaam taa ir :/
Tur kaads risinaajums jaameklee, domaajams ka format:c ... (jaapaarmet svariigie faili un nah jaanes nost)

Jo jau sapujusi instalaacija, taa skandas spaarda, bet baigi zheel ka neiet taa viena tumbinja. :(

tolx
06-23-06, 22:08
ko pamanījies izdarīt,ka jau neiet? hmmzz... nav kāds playeris vai kas,kur muzonu samest un pieslēgt pie tumbām,lai pārbaudītu un vajadzības gadījumā šovakar arī visu vakaru tā turpinātu?

Skarbais
06-23-06, 22:12
Nea, da buus jau labi.

Mees te tik dazhi cilveeki havojam tusu.

Naakamnedeelj jaasakaarto kaarba beidzot buus, lai var pabeigt upgreidus utml

Offt: Ko seedi maajaas, kas nav jaasvin?

tolx
06-23-06, 22:17
es jāņus laikam vispār nesvinu.Tagad ar lasu grāmatu,iešu futbolu skatīties... Ko lai padara,ka manu vārdadienu tā neatzīmē? :confused: :D :(

Skarbais
06-23-06, 22:22
Vienmeer pret skalruniem esmu iztureejies saudziigi, taapat pret sho komplektu, taapeec arii briinos ka sateliits nobeidzaas :///

Jo man loti nepatiik muzons bagaats ar glukiem.

Skarbais
06-23-06, 23:25
Un ko gribeeju pateikt, ka shamaa modelja sabs ir taads viltiigs.
Kaadaa zinjaa? Vienaas dziesmaas vinsh spaarda konkreeti, citaas vinjam it kaa buutu paarslodze un dziesmas ar tiem basiem nav klausaamas, (t.i vai nu basi ir ar glukiem, vai peec reguleeshanas vinji galiigi nav nekaadi).

Respektiivi ko tieshi ieveeroju, kad ar continious basiem, (kad jaaariibina no vietas, bez iistas atelpas) vinjam galiigi neiet, bet kur vajag iistu sitienu un rock stila dziesmaam vinsh spaarda. RNB cieniitaajiem izvairieties no shamaa komplekta.

tolx
06-23-06, 23:49
uzliec Sanctimony "Eternal suffering",redzēs,ko tad teiks...

Skarbais
06-24-06, 00:42
Softa zagleens nav uzlikts, so sodien neiznaaks :/

Sapratu kur skanjas MAX gluks sleepjas, uzliku Creative Beta draiveri... pirms tam nebija taada fignja, so zofts liiksz :///

Mlin tagad jaadomaa kaa novaakt jaunos drivakus un uzmaukt vecos, vot tev BETA :///

ORiONz
06-25-06, 19:48
kurs sateliits tad tev nestraada? par basiem, vai esi meeginaajis speeleties ar ekvalaizeri?

Skarbais
06-25-06, 20:56
Un pasakiet kaa izraveet to nolaapiito BETU :///

Sateliits ir pakaleejais kreisais :/

Uz firmenno softu (channel test) , taa arii gluko, tieshi konkreetais sateliitsz :/