View Full Version : Auto cooling:)
Taka ara beidzot ir vasara, tad auto salona tas temperaturas ari aug tapat ka musu pc kastes:).Tas mani piespieda vakar meklet servisu,kur uzpildit mana auto gandriz tukso kondicionieri.Biju nepatikami parsteigts,kad konstateju ka man prieksa ir vairak ka 20 masinas:( darba laika tadu rindu stavet nevareju,tapec nacas meklet alternativu.Parskatot savu tel. gramatu apstajos pie veca pazinas kas...
zinu Jelgavaa vienu labu vietu, kur var uzpildit, tas ir pashaa centraa aiz lielveikala Laimdota, tur kur njemaas ar ledusskapjiem.
pilda ok, un cenas ari ok.
Strada ar kondicionieru uzpildisanu,lai gan ne auto.Man par lielu prieku vins piekrita palidzet un viss notika loti mobili mana darba pagalma.Vel patikamaka bija cena ko es samaksaju tikai 15 ls 35 vieta(10diagnostika+25uzpildisana)
Bet ir 1 lieta kas mani uztrauc saja pasakuma.Uzpildisana notika bez ellas,jo vakar ta nebija dabujama.Ko jus par to domajat?
raimza, tev pagalmā takš ir indutek... gan jau varēs fiksi sarunāt, protams, ja jamie nebūs ļaunatminīgi par eet čakarēšanos ar viņu datoriem...
Ja vajag varu nomest mobo.Aizbrauks pats pie tevis
Nu indutek nav mans laucinsh :).. archa pasaki ~ dislokaacijas vietu :)
ESIET UZMANĪGI!
ne jau pildot freonu, bet gan lietojot kondicionieri! man tagad atliktu izdzert dažus aukstus alus un es gulētu gultā pusbeikc (psc - darbā kondiška, mašīnā ar`, galva dullajo sevišķi no vakardienas "atsvaidzinošā pūtiena" mašīnā). nesaprotu kā iet ārā uzsmēķēt - vilkt žaketi, jeb iet kreklā?
ESIET UZMANĪGI!
ne jau pildot freonu, bet gan lietojot kondicionieri!
Hehehe, tipiska kļūda, it sevišķi, ja iepriekš auto bijis bez kondicioniera un jaunais ir ar :D Par laimi, es darbojos piesardzīgi, zemāk par +21 salonā negriežu, tādējādi pat iesnas neesmu saķēris :D
Instigater
06-20-06, 13:56
vispaar visi tie, kuri staav rindaa uz uzpildiishanu ir ***i, jo suuces sisteemaa ir jaanoveersh, nevis regulaari jaapilda.
17-18 ir optimaalaa temperatura, lai nesakjertu iesnas
Raimiza atkartoju nav dislokacijas vietas.Pie manis atbrauca uz veikalu purvciema ar visiem pricindaliem 10 min un lieta darita.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.