View Full Version : LMT mazcenas mobilās trubas
Čav visiem.
Man te parādījās iespēja nomainīt telefonu, līdz ar to tēmēju uz LMT mazcenas trubām.
Interesētu viedokļi par telefoniem, kur maksā 15Ls un 19Ls (LINKS (http://www.dual.lv/lat/e-shop/?category-list&catID=1039842&page=2)).
Pats it kā metu aci uz Samsung GT-S5230, taču visu savu mūžu esmu lietojis SE, līdz ar to biedē doma pāriet uz ko citu.
Kāds varbūt varētu padalīties pieredzē par kādu no šiem telefoniem.
Paldies!
vimba_zlobnaja
07-10-09, 12:13
Sataupi vēl naudiņu un ņem
SonyEricsson W595 (http://www.dual.lv/lat/e-shop/?products&prodID=1088677&specialCatID=1039842)
SonyEricsson W980i (http://www.dual.lv/lat/e-shop/?products&prodID=1069553&specialCatID=1039842)
(http://www.dual.lv/lat/e-shop/?products&prodID=1069553addprodID=1069553&specialCatID=1039842)
Paldies par infu ;)
Bet ja konkrēti runājām par to Samsung?
SE vairāk kaut kā nevelk, jo pēdējiem modeļiem, kurus lietoju, bija kaut kāda laža ar mikrofonu...līdz ar to gribās ko citu izmēģināt
samsung taču nemāk ražot telefonus, nav manīts neviens normāls modelis ;)
tak pameklē kādu review vai apskatu, kaut vai http://www.youtube.com/watch?v=Xt0WXUPltq0
ja māki lasīt krieviski tad labs apskats ir kā parasti http://www.mobile-review.com/review/samsung-s5230.shtml :)
Paldies par infu ;)
Bet ja konkrēti runājām par to Samsung?
SE vairāk kaut kā nevelk, jo pēdējiem modeļiem, kurus lietoju, bija kaut kāda laža ar mikrofonu...līdz ar to gribās ko citu izmēģināt
Pats agrāk strādāju LMT, riskants pasākums ņemt Samsungu, var nepaveikties. Kādu laiku gan nēsmu sekojis līdzi telefonu jaunumiem, bet iespaids par samsungu palika. Bet nu tas mans viedoklis.
viss labākais telefonu review saits ir www.helpix.ru tad kad pienāk laiks pirkt sev vai kādam citam cilvēkam telefonu pirms tam izluru visus reviewus par to telefonu helpix majas lapā ja nebiedē RU valoda.
šeit tieši tas modelis ko skaties SPIED (http://helpix.ru/samsung/s5230/)
Paldies, shteecers :)
Viss ir skaidrs par šo agregātu!
Priekš kam izgāzt "tādu naudu" par telefonu? :) Lietoju jau gadu nokia 3110, man sanāca samaksāt veselus 85 sant. par to :D Zvanīt var, problēmu ar dzirdamību nav - es dzirdu citus un citi dzird mani, sms arī var nosūtīt, uz pogām viegli trāpīt, ar Opera mini var pat webu sakarīgi browsēt, baterija kādu nedēļu tur, ja pārāk daudz nezvanās. Ja gribas mazu datoru, tad labāk uz iphone pusi skatīties, kā telefons tas ir neērts, bet kā ļoti mazs dators tas ir labs.
smartdevil
07-10-09, 22:19
o, veel viens no chuhnjas izliidis, kursh tikko uzzinaajis, ka caur modinaataaju var arii zvaniit :shura:
Priekš kam izgāzt "tādu naudu" par telefonu? :)
...lūk, dažas dienas atpakaļ sīkā man nosprādzināja iemīļoto 2,8`` MP4 touchscrren atskaņotāju (made in hvz), mājās sauktu par "ciku caku", tagad es nevaru vēlos vakaros gultā skatīties filmas un klausīties mūziku :( (devaiss nr.1)
vēl... es gaidīju dzimeni lai sev uzdāvinātu gps, nu sagaidīju, bet... žēl izsviest naudu (devaiss nr.2)
vislaik domāju ka forši būtu gultā globālo tīmekli pārlūkot ar kādu mazāku ierīci (portatīvais guļot nav ērts) (devais nr.3)
nu tad kāpēc gan man sev dzimenē neuzdāvināt šo augstākminēto visu vienā (ar 3,8`` ekrānu)?!
P.S. es te tikai sevi pieradinu pie domas... :)
Bonifācijs
07-11-09, 09:56
No LMT esmu ņēmis tikai divus mazcenas mobīlos - tālajā 2005-ajā galēja izmisuma apstākļos Sony Ericsson k300i un pagājušā gada februāra mēnesī - Nokia 6300. SE atdevu projām pēc pusotra mēneša, jo iegādājos no kataloga citu trubu. Pēcāk, pēc pāris mēnešiem pienāca info, ka tā truba dīvaini nosprāgusi. Bet 6300 kad paņēmu, uz vietas nepārbaudīju - mājās izpakojot un pirmoreizi ieslēdzot secināju, ka uz matricas ir viens beigts pikselis. Tagad kameras caurumu aizsedzošais plastmasas gabaliņš krīt ārā - nācās ielīmēt pa jaunam... Labāk tomēr ņemt tālruni ne uz nomaksu - lielāka šanse, ka tālrunis nokalpos garantijas laiku un vēl pa virsu.
smartdevil
07-11-09, 10:21
un ko tu gribi ar to pateikt? ka mazcenas ir braakji vai sliktaaki? :doh:
un ko tu gribi ar to pateikt? ka mazcenas ir braakji vai sliktaaki? :doh:
kas @ LV sāka parādīties, tad +- jā, tie bija telefoni, kas kautkādus kritērijus kvalitātes ziņā nebija izgājuši....
Nu man arī tāda nelāga pieredze ar mazcenas telefoniem. Tiesa gan, ne LMT, bet būtību tas nemaina, jo ražotājs telefoniem tas pats. Biju iepircis k320i un pēc ~ mēneša nojuka softs - nevarēja vairs ieslēgt, parādās balts ekrāns un viss. Atdevu pa garntiju, pēc 2 nedēļām saņēmu atpakaļ, tjipa salabots. Slēdzu iekšā, viss ok, bet tās pašas dienas vakarā atkal nojūk. Atdevu atkal pa garantiju un pēc 3 mēneši ( :crazy: ) dabūju atpakaļ jaunu un tas nokalpoja divi gadi bez problēmām. Gada sākumā paņēmu 6300 un telefonam jau lādētāja un austiņu ligzdas ir var teikt beigtas - strādā tikai ja tā labi pagroza un trāpa īstajā pozīcijā. Softs arī gļukains - ik pa brīdim ekrāna augšējās daļas attēls nomirgo apakšējajā daļā. Ir mēģināts softu pārlikt bet nekas nemainās. Māsa ~ nedēļu pēc manis ar paņēma 6300 un arī austiņu ligzda vairs nestrādā pilnībā.
Nu apēram tā :)
Portams, jā, par to cenu ko par viņiem prasa neko ūber jau gribēt nevar un šitā čīkstēšana ir galīgi nevietā. :D
Instigater
07-11-09, 13:58
Nokijām ir vismaz 2 līmeņu softi:
1.levels - jūzera programmu līmenis, tas ir tas, ko mājas lietotājs atjaunina
2.levels - pamatOS, to manējai E60 tikai servisā noupdeitoja, kas palīdzēja dažus ļoti nelāgus gļukus noņemt.
Sievai iepirku Samsung Star aka S5230, pašam Samsung i450, samērā regulāri tiek pirkti LMT mazcennieki (nu jau 5 gab.) - nekādu problēmu. Nesaprotu - vai nu jūs esat baigie nelaimju putni vai arī nemākat telefonus lietot... :doh: Sieva ar savu S5230 ir apmierināta - zvaigznes no debesīm neceļ nost, bet visā visumā jauka rotaļlieta (man patīk tādi gadžeti, taču neredzu tiem ikdienā pielietojumu), iepriekšējais samsung nokalpoja 4,5 gadus kamēr baterija pavisam nobeidzās... Kas man patīk samsungiem (vismaz tiem, kas manās rokās pabijuši) - dzidrā polifonija.
Principā piekrītu Kunz - man arī pa ntajiem gadiem vairāki mazcennieki bijuši un ne ar vienu nav bijušas problēmas - ja nu vienīgais ar tagadējo pēdējo SE W302i, kurš šad tad mēdz iegļukoties.
Bet nu šā kā tā - šodien tiks iegādāts Samsung Star S5230....tad jau manīs kas un kā!
smartdevil
07-13-09, 09:39
cik es saprotu tad Samsung S5230 nav mazcenas
19+(3.03*24+21%)=106,99
Veikala cena = 115
;)
P.S. kas attiecas uz braakja procentu. Tikko LG KP500 koleegjim saacis ne pa jokam kaarties. Vieniigi taa gan laikam ir softa probleema un vispaar Samsumg un LG, tfu :D
AcId
review studijaa, ok?
Ošibka:shura:
19 + (24 x 2) = 67Ls
Vismaz man teica, ka pie rēķina katru mēnesi divītis nāk klāt
smartdevil
07-13-09, 09:53
un tu tici ka LMT nenosleepj PVN?
Tas nebuutu vinju stilaa
nu ok
19 + (24 x 2+21%) = 77.08Ls
Vienalga to nevareetu saukt par mazcenas. Telefons par 115 latiem buutu jaamaksaa tikai tos 19 latus. Njemot veeraa, ka tu buusi pievergots LMT.
Kad buusi nopircis, tad pajautaa, cik buus jaamaksaa, ja riitaa izdomaasi mainiit operaatoru, atstaajot teleponu. :D
Nu nevienu šāda tipa trubu nevar nosaukt par mazcenas - ja mēs sākam rēķināt to, ka katru mēnesi pa tel vēl pāris Ls jāpiemaksā, kā arī to, ka esi 24 piesiets pie LMT, tad sanāk, ka labāk pirkt ir veikalā tīru telefonu un atsevišķi slēgties klāt LMT :shura:
Manā situācijā sanāk, ka esmu ieguvējs, jo - truba paliek man, pieslēgums uz 24 mēn un nr aiziet sievai + Vienotais7. Man šķiet, ka ir tīri OK.
Un vispār - dīvains tas LMT ir, ibo.....truba jau būtu piektdien manā īpašumā, ja vien LMT nebūtu tik jokainu lietu izstrādājuši. Sieva nekad nav bijusi LMT kliente, līdz ar to ar vēsu prātu un valgām acīm vilkāmies uz Trodeksu iepirkt kāroto verķi.
Trodeksā iesniedz visu, kas tur vajadzīgs....pēc pāris min pārdevēja paziņo, ka nepieciešama izziņa no darba vietas :shura::doh:, jo sievai esot "nepietiekama kredītvēsture" - kaut kāds unikums :shura: Drīz jau maizi un konservus veikalā pērkot, būs jāuzrāda darbavietas izziņa par ikmēneša algu:shura:
Review par trubu noteikti iemetīšu!
A kas tur ko revjūvot? iPhone attāls konkurents, attēlus var skatīt, grozot telefonu, ir 3 darba virsmas (var mainīt, ar pirkstu nobīdot wallpaperi), info dienestiem zvanīt bezcerīgi, jo sarunas laikā trubai ekrāns ir nobloķēts un nospiest kādu taustiņu, lai izvēlētos sarunas tēmu centrālē, nevar. Nav 3G, ir tikai EDGE, nedēļā runājot 15 minūtes, bača tur 5-6 dienas, var lādēt no jebkura datora ar USB, WIndows 7 tīri labi atpazīst šo gadžetu, var izmantot gan kā multimēdiju atskaņotāju, gan neta pārlūkošanai.
smartdevil
07-13-09, 10:33
Ja esi ilgadeejs LMT lietotaajs, tad nav shkjirba. Mazcenas telefonam nav jaamaksaa nekas papildus. Shis Samsung driizaak vareetu saukties - uz nomaksu. Gan jau iepirkuma summa arii ir taada, kaadu tu segsi ar ikmenesha piemaksu pie reekjina + jauns klients ar paarmeeriigi lielo maksu par minuuti.
Truba iisteniibaa ir baigi :ok:
Nevaru gan veel pierast pie touchscreena, tachu viss paareejais ir ok - nedaudz neerti kontaktus ar touch rulleet, bet pie taa, kaa jau teicu, jaapierod.
Kopumaa peec 12h lietoshanas esmu ljoti apmierināts - skanja dzidraaka nekaa SE - arii krietni skaljaaka. Interesanta fiicha ir 3daljiigs displejs - sakraamee piemeeram vienaa visaadus widgetus un paarbiidi, lai fons buutu tuksh.
Pilniibaa veel visus navarotus neizpeetiiju, bet ir ok.
btw - kaadam nav lieka Micro SD 1gb karte prieksh Samsungiem? Reaali aplauzos - bija man viena 1gb MicroSD kartinja (prieksh SE), tachu jamaa nelien iekshaa - vajag mazaaka izmeera.
Cik izmisušam vai neinformētam jābūt, lai vispār mestu acis uz Samsung vai LG tipa crapiem? :eek:
Cik izmisušam vai neinformētam jābūt, lai vispār mestu acis uz Samsung vai LG tipa crapiem? :eek:
a kas tad nav craps tavuprāt?
Nosauc man 5 iemeslus, kādēļ Samusng telefoni ir craps un tad es tev piedošu.
Enīvej, citam patīk nokia, citam SE, vēl kādam citam LG utt utjp...tas, ka tev Samsung ir craps, nenozīmē, ka citiem tas arī ir mēsls.
man piemēram nevienu reizi dzīvē nav bijusi Nokia, jo man viņa nepatīk, značit, pa manam Nokia ir craps! :beee:
Skrullēt meņučus var ar pogām augšup-lejup telefona kreisajā pusē - nebūs gar ekrānu jābakstās.
Aigar - tev vispiemērotākais telefons ir VEF... :shura:
DeadlyShooter
07-14-09, 10:48
Nezinu vai kas ir mainījies, bet pirms ~4 gadiem Samsungiem baterija pēc ~1-2 gadu lietošanas turēja precīzii vienu dienu..
Man sievai ir U600 - nu jau laikam kādus 2 gadus kalpo godam, arī bača tur ilgi.
Btw - kāds neapgaismos, kādā rakā pieslēgt šo S5320 pie pc?:eek:
Uzinstalēju no Samsung Studio New, taču pie neviena no četriem usb portiem man devaisu neatrod...kur āķis? :shura:
esi sveicināts gamsung pasaulē:shura:
ps. Man arii ar jamiem tikai negatiivas atminjas...
Lūk man škrobe, kā jau ašpadsmit gadus vairs neeksistējoša mobilo tālruņu ražotāja Siemens lietotājam - pēc S75, ko lietoju pēdējos 3+ gadus, vairāk nav kur uzlaboties :doh: :D Taisni vai būs kaut kad jāpāriet uz kaut ko no Nokia E sērijas, nez :confused:
Tev ir šitais Siemens S75 (http://www.neostore.lv/item/NS-00029667/)? Baisi dārgs.
Es kafiju nedzeru :beee: :ok:
Uzinstalēju no Samsung Studio New, taču pie neviena no četriem usb portiem man devaisu neatrod...kur āķis? :shura:
Pie pc izdevās pieslēgt - tā ka Samsung rullē :shura:
Pie vainas bija Mobile USB Modem 1.0 neesamība.
vimba_zlobnaja
07-14-09, 13:38
Iekakāšu zināšanai:
http://www.zeltazivtina.lv/?object_id=2704
Paziņa paņēma vienu Nokia modeli tikai par 30Ls. Diemžēl nezinu nevienu cilvēku ar ZZ, lai pats iehavotu kādu SE.
Ja ir Windows 7, tad to sūnaino New PC Studio nemaz nevajag - devaiss tiek atrasts tāpat un bāzes operācijas notiek arī tāpat - gan caur USB, gan caur Bluetooth - internets, mūzika, failu pārsūtīšana, zvanīšana no datora uz citu telefonu. Vienīgi operācijas ar kontaktiem nebija iespējamas. Tieši tāds pats funkcionāls ir pieejams citiem man pieejamiem tālruņiem - Samsung SGH-i450 un Nokia 6120 Classic.
Man XP.
Dabūju to Mobile USB draiveri un viss aizgāja - vismaz varēju normāli sakārtot kontaktus, savādāk pēc kopēšanas no SIM kartes viss bija pilnīgās auzās :shura:
Nosauc man 5 iemeslus, kādēļ Samusng telefoni ir craps un tad es tev piedošu.
Šajā topikā vien atradu 3 iemeslus: :shura:
P.S. kas attiecas uz braakja procentu. Tikko LG KP500 koleegjim saacis ne pa jokam kaarties. Vieniigi taa gan laikam ir softa probleema un vispaar Samsumg un LG, tfu
Nezinu vai kas ir mainījies, bet pirms ~4 gadiem Samsungiem baterija pēc ~1-2 gadu lietošanas turēja precīzii vienu dienu..
Uzinstalēju no Samsung Studio New, taču pie neviena no četriem usb portiem man devaisu neatrod...kur āķis? file:///C:/Users/Aigars/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif
Lietoju trubu un pagaidām ne par ko nesūdzos - teļepons ir labs. Laba skaņa, arī sauktais Walkmans ir labs. Protams, šādi tādi mīnusi ir, bet tas ir vairāk tādēļ, ka visu laiku tika lietota SE produkcija - uz Samsung grūti pāriet. Baterija (ar visu manu daudzo runāšanu un mūzikas kruķīšanu) tur vismaz pagaidām ļoti ilgi - kādas 4 dienas noteikti. Gaidīšanas režīmā, pieļauju, ka tur vismaz 5-7 dienas.
Ir šādas tādas ļoti noderīgas opcijas. Visā visumā esmu apmierināts!
Lai nav dēļ sīkuma jātaisa topiks, iespamošu tepatās, jo telefons ir no mazcenniekiem :shura:
Tātad Nokia 6300 izbeidzās austiņu štekeris un ir jāmaina. Interesē ar kādām summām būtu jārēķinās lai viņu pārlodētu. Protams ne pašrocīgi, jo priekš manis tas par smalku. Pats štekeris maksā ap 1,50, tā ka interesē tieši cena par darbu. :)
Izskatās apmēram šādi (kreisā plate pašā apakšā pa vidu):
http://bildites.lv/images/cxc9zywbpfz3gmtu8_thumb.jpg (http://bildites.lv/viewer.php?file=cxc9zywbpfz3gmtu8.jpg)
klikojama bilde
Nu pag, pag, 3110c man arī ir darba telefons, tam jau virsū simbijānis, ir atmiņas karte, kamera. Tas nebūt nav lētā gala telefons.
neputrojies par to ko nezini, nekads symbian nav tam telefonam, S40 (http://en.wikipedia.org/wiki/Series_40_%28software_platform%29) ! tas tikai ir balstits uz to sistemu viss
Dieva delj nenjemat samsungus, ne mazcenas, ne "cenas". Protams, ar retiem piemeriem, kadam rokas nonak telefons, kas nokalpo savus 4 gadus. pasham bija samsung, jeezinj.. telefons ir ok, bet zona chakarejas, shad un tad biju nesazvanams utt. neko labu nevaru pateikt par sim trubam. ka jau ieprieks dazhi jau piemineja. piemet naudinju un noperc "normalu" telefonu. :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.