PDA

View Full Version : par jauno iPhone

Mateus
06-09-09, 13:31
http://www.apple.com/iphone/specs.html
te neatradu info par ekraana tipu. No taa var secinaat, ka baumas par AMOLED jaunaja iPhone 3Gs bija tikai baumas? Vai arii ir tomeer kaada info kas to apstiprina un apple lapaa tas nu it kaa netiishaam nav ielikts?

nosaukums
06-10-09, 02:28
figvinj zin. man liekas nav oled. buus 20ajaa datumaa jaaiziet apchamdiit.
bet manupraat izmainjas paaraak mazas, es izveelos labaak mazcenaa panjemt "veco" pa 99$.
nah man kameras upgrade un nah man speed increase, ja viss gana labi jau straadaa.

horrorlv
06-10-09, 08:19
Es gaidu Nokia N97, flagmanam cena bus ap 280EUR !!!

Kunz
06-10-09, 08:57
Es sievai paņēmu mazcenas Samsung S5230 iPhone vietā - neko, sagremoja... :D Spēļmantiņa paliek spēļmantiņa - neredzu nopietnu pielietojumu ikdienā tādiem telefoniem. Tiesa, vienu brīdi pats gribēju tādu iepirkt, taču tagad priecājos, ka to neizdarīju - spēlēties jau patīk, taču ikdienā tas pamatīgi traucē.

Lapelis
06-10-09, 09:10
Nu es labprāt gribētu uzpgradoties uz 3GS, pus gadu 3G jau palietots.. vot tikai jāizdomā kā labāk nogrūzt. Cerams, ka esošie iphone īpašnieki, kas grib upgradoties, nesāks mest nost cenu...

Mateus
06-11-09, 09:48
Nu tagad 3G LMT jaunu bez saistiibaam (saistiibas tik kameer kaa mazena) pa 450Ls tirgo, netbodes ~300 ss.lv 220Ls jauns 16GB

Kaads te mineej N97... jams 2dien bija Hotel Maritim apskataams. Ekraana juutiiba taada pati kaa Nokia 5800, es pat teiktu viens un tas pats telefons, tikai N97 klaviere un lielaaks ekraans i vidzheti uz feisa, tas ari viss. Veikala cena LMT bodees 450-480Ls (prezentaacijaa teica 450, bet Nokia paarstaavis ka 480Ls)

Nu par iPhone 3Gs man tomeer gribas sho jauno... 3G ir identisks iPod Touch 2g ko tagad lietoju... gribu jaudiigaaku :) ka Oled nebuus zheel... pat jaunajam Samsung Omnia HD ir OLED un kapacitativais ekraans... iPhone sanaak tas pats bet tomeer bez OLED

kriii
06-11-09, 18:26
Cerams, 3GS plastmasa (korpuss) nebūs tāds sūds kā 3G.

genius
06-11-09, 18:27
jā, jāgaida kā da izturība + vai nav ekrāna, skaņas u.t.t. gļuki...

Altair
06-12-09, 12:01
Uzlabojumi, uzlabojumi, tas viss tikai vēlreiz pierāda to, cik Iphone ir nepilnīgs telefons, jo par katru nākamo modeli visi sajūsmā spiedz tikpat skaļi, kā par pašu pirmo. Copy/paste, mms u.c... tiešām mazsvarīgas funkcijas, kuras pievieno tikai trešajam tālruņa modelim. Forša spēļmantiņa ar kuru pazīmēties (i to tikai uz kādu laiku) un reāli, parasta truba ielikta smukā apvalkā. Tas gan, smuks maita.

deff_ins
06-12-09, 12:51
nu kā to ņem - nepilnīgs. es diezgan it kā pieredzes bagāto Nokia N85 arī sauktu par baisi nepilnīgo... visādas sīkas lietas kas vienk. tracina!

Lapelis
06-12-09, 13:33
par iphone ir viens trāpīgs teiciens - "iphone nedara daudz, bet to, ko dara, dara to izcili". Vēl jāatgādina tiem, kas te ***uj par specifikāciju - dzelzis ir viena lieta, softs pavisam kas cits un ābolam softs ir augstākajā līmenī. Winda uz tādiem dzelžiem vilktos bez gala, kamēr OS X darbojas ļoti ātri.

Ha_Ha
06-12-09, 14:27
vai ir bijis kādam storijs ar ifoni, ka tas uzkaras tā ka nereaģē neuzko, pat izslēgt nevar... normālām trubām var baču izņemt un ielikt a ko darīt tādā gadījumā?
dzirdēju ka tāds atgadījums bija vienam jūzerim pārs dienas atpakaļ, nezinu tik kā beidzās ;) mož pats pieteiksies?!

uculs
06-12-09, 14:40
Gaida kad nosēžas bača un tad viss atkal štokos:ok: Nē, bet ar Apple tāda situācija nav iedomājama

Aigars
06-12-09, 14:42
man tā pāris reizes ir bijis :shura: piespraudu lādēties un jams pats saprata, ka kkā uz to jānoreaģē laikam - sāka strādāt :beee:

btw... kāds man var apskaidrot nakui te brēc, ka vajag mms? mms'u izdomāja, kad nejēdza kā epastu iebakstīt telefonā...

Lapelis
06-12-09, 16:53
nekad pa mms neko neesmu sūtījis.. ne silts, ne auksts, ir viņš vai nav..

Ha_Ha
06-12-09, 17:06
nu... veikalā stāvot un štukojot kuru (tipa dizainisko) štelli pirkt ir bijusi nepieciešamība aizsūtīt foķeni uz citu mobzi.

Seph88
06-12-09, 18:08
Vienīgā reize , kad esmu novērojis noderīgu mms pielietojumu , bija rtu matemātikas eksāmena pirkšana , tjip nofočē un aizsūti un tev sūta mms atpakaļ ar risinājumu .. un viss :D

Altair
06-13-09, 10:39
par iphone ir viens trāpīgs teiciens - "iphone nedara daudz, bet to, ko dara, dara to izcili". Vēl jāatgādina tiem, kas te ***uj par specifikāciju - dzelzis ir viena lieta, softs pavisam kas cits un ābolam softs ir augstākajā līmenī. Winda uz tādiem dzelžiem vilktos bez gala, kamēr OS X darbojas ļoti ātri.
Nu par "izcili" tu nedaudz pārspīlē. Otrkārt neviens te nesalīdzina OS, tapēc īsti nav skaidrs kāds te Windai sakars. Es vnk norādīju uz to, ka telefonam ir trūkumi kā tādi. Ja tevi viss apmierina, tad lieto uz nebēdu, es jau neiešu ieslīgt diskusijās par to vai šis telefons ir, vai nav labs.
man tā pāris reizes ir bijis :shura: piespraudu lādēties un jams pats saprata, ka kkā uz to jānoreaģē laikam - sāka strādāt :beee:

btw... kāds man var apskaidrot nakui te brēc, ka vajag mms? mms'u izdomāja, kad nejēdza kā epastu iebakstīt telefonā...
MMS bija tikai kā piemērs. Paskaties visas izmaiņas, kādas tika veiktas telefonā no 2G līdz 3Gs versijai un tad padomā vai daudzām no šīm "ekstrām" nevajadzēja jau būt pirmajā versijā. Stipri apšaubu, ka visuvarenajam ābolam nebija iespējas jau pirmajā versijā iestrādāt kaut vai to pašu "normālo" kameru. Galu galā viņiem viss vienmēr tak ir augstākajā līmenī ;) Tas tā, kā jau minēju, ja patīk, lietojiet na zdarovje.

genius
06-13-09, 10:44
da viņam jau pirmajā reizē kameri bija labākā 2-3Mpixel kāda starp telefoniem ir...

uculs
06-13-09, 14:33
Skatos iphone piekritēji iecēluši to trubu dieva vietā un uzrunā bez maz vai uz Jūs :D

Mateus
06-13-09, 16:42
Es neesmu iPhone fans. Vienmeer bijushas nokias, arii tagad lietoju E71. Bet nu reaali paareejo daru uz iPod touch. Pa trubu tikai runaaju. Taadeelj mana izveele ir ljoti pat racionaala par labu iPhone