View Full Version : atsauksmes par Chrysler Voyager no 1996
DeadmaroZ-TLOTL
06-15-06, 20:31
Nu taa ko tautaa teiks??
matorz kāds? uzreiz pasaku,pasīvā drošība bija pirmā vai otrā sliktākā klasē,pats vari iedomāties,no kā tas...
daudz vietas un patikams brauciens. Nesap pakalja pec gariem kilometriem pie stuures, kaa tas ir verojams piem. hondam ;)
DeadmaroZ-TLOTL
06-15-06, 21:37
matorz kāds? uzreiz pasaku,pasīvā drošība bija pirmā vai otrā sliktākā klasē,pats vari iedomāties,no kā tas...
2.4 benziins , diizeli nagribu
pareizi nagribi,tas ir VM Motori izstrādājums,no tiem pa gabalu.Aber pārējais... es domāju,ka Voyager klubā tev labāk izskaidros.
DeadmaroZ-TLOTL
06-15-06, 21:57
pareizi nagribi,tas ir VM Motori izstrādājums,no tiem pa gabalu.Aber pārējais... es domāju,ka Voyager klubā tev labāk izskaidros.
ar tiem klubiem ir taa , ja voyager klubs tad voyagers ir super ja volvo klubs ta volvo ir super utt , zuud tajos klubos objektivitaate
nu ko tu tiesi veelies zinaat? kaadel tiesi 2.4 motoru un vai tu velies parasto vai grand?
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 11:40
parasto , intresee kaa ar remontiem kaa tagad ar detalu pieejamiibu utt
zinu ka pirms gadiem 6shiem kad vajadzeeja remonteet vienu bija probleemas ar detalu dabuushanu
Es saprotu ka tas ir tipa vēl vecais (pārejnieks) voygers, tad esi uzmanīgs ar motoru! Čomam ir vēl tagad, motors ir no alfa romeo (2,4 dizel), katram cilindram atcevišķa galva, kur katrai ir atsevišķa blīve, džeks visu laiku mocās ar motoru, ta šāles, ta eļļas spiediena nav, kaukādas problēmas ar sajūgu arī bija, man liekas ka vienu motoru jau nomainīja, tāpat kaukas tur negāja kā vajag.
Šobrīd džeks ir atvedis 2000 gada voygeri no amerikas, šeit sanāca 3000 USD! - koža, automāts viss uz podziņām (arī beņķi), abās pusēs sānu durvis...
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 14:37
Es saprotu ka tas ir tipa vēl vecais (pārejnieks) voygers, tad esi uzmanīgs ar motoru! Čomam ir vēl tagad, motors ir no alfa romeo (2,4 dizel), katram cilindram atcevišķa galva, kur katrai ir atsevišķa blīve, džeks visu laiku mocās ar motoru, ta šāles, ta eļļas spiediena nav, kaukādas problēmas ar sajūgu arī bija, man liekas ka vienu motoru jau nomainīja, tāpat kaukas tur negāja kā vajag.
Šobrīd džeks ir atvedis 2000 gada voygeri no amerikas, šeit sanāca 3000 USD! - koža, automāts viss uz podziņām (arī beņķi), abās pusēs sānu durvis...
biku sajaucu ne no 1995 bet no 1996 un ir tieshi intrese par 2.4 benziinu
Par jaunajiem vēl neko nezinu (mašīna vēl nebrauc - atnāca bišku sista), zinu tikai ka leišos nav problēmu ar šamo detaļām un naudiņas arī normāli maksā, jāmeklē tik gali tur :)
nu ir 2000 gada t&c 3.3 benziins, gadu remonti nav bijusi, taadel nezinu par detalaam :(
uz kuru gadu pats teeme? manuprat parastajam voyager ir loti mazs bagaznieks, tb ja seez visi 6 vai 7 purni mantaam viniem vietas nepietiek, nu tas kaadam garakam izbraucienam. savukart ja nem grand tad 2.4 motors buus par maz un jams riis vairaak nekaa kaads lielaks motors.
DeadmaroZ-TLOTL
06-17-06, 00:35
Nav plaani 6shus 7tinus vadaat , izmetiishu aimugureejo rindu aaraa un buus vietas cik nu vien sirds veelas!
Pērkot amīšu mašīnas ir jārēķinās ar 2 lietām: benzīna patēriņš(96. gadā benzīns bija neiedomājami lēts vēl) un amerikāņu mērvienību sistēma...
Visas skrūvītes un citi štrunti būs collīgie, tāpēc kautvai kautko pieregulēt garāžā būs problemātiski...
Cik esmu tādā sēdējis - baigi labi! Sēdeklis ērts un capable of fat yankee ass, autiņš ne klabēja ne grabēja. Un to visur raksta, ka amerikāņu auto līdzīgās cenu kategorijās sit pušu eiropeiešu auto gan komfortā, gan kvalitātē.
DeadmaroZ-TLOTL
06-17-06, 11:46
Pērkot amīšu mašīnas ir jārēķinās ar 2 lietām: benzīna patēriņš(96. gadā benzīns bija neiedomājami lēts vēl) un amerikāņu mērvienību sistēma...
tas mani maz uztrauc , nekad neesmu maaceejis braukt ekonomiski :D :D :D
Visas skrūvītes un citi štrunti būs collīgie, tāpēc kautvai kautko pieregulēt garāžā būs problemātiski...
Straadaaju taadaa darbavietaa kur pieejami visi colliigie instrumenti taakaa tur nu ar nekaadas probleemas
Cik esmu tādā sēdējis - baigi labi! Sēdeklis ērts un capable of fat yankee ass, autiņš ne klabēja ne grabēja. Un to visur raksta, ka amerikāņu auto līdzīgās cenu kategorijās sit pušu eiropeiešu auto gan komfortā, gan kvalitātē.
taapec arii domaaju par jenku auto :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.