PDA

View Full Version : kur meklēt info par mobtelu "jūtību"?

sharix
06-15-06, 08:36
taatad sencim savajadzējies jaunu trubu, principā Nokia lietotājs ir, bet šoreiz var būt arī citi varianti - dziivo laukos un "zona"/pārklājums tur ir švaks .... nu pagalmā ārā ir OK, bet mājai ir metāla jumts un iekštelpās "zona" ir tikai pie pāris logiem ......

esmu jau acis no pieres izskatijis meklējot kādu salīdzinājumu par telefonu jūtību ..... saprotu ka tas gandrīz nemaz vairs nav aktuāli, jo pārklājums ir 98.xx% Latvijas teritorijas, bet nu manā gadijumā tas neko pārāk nepalīdz :)

so - varbūt kāds zin kur to lietu var noskaidrot?

kādreiz pat bija doma ka maza GSM stacija vai pastiprinātājs bēniņos jaaliek, bet sabasidija mani ar izmaksām - 3kLs un vairaak :)

Instigater
06-15-06, 08:43
7110 bija afigenna laba juutiiba. Iz dziives. Pirts pasaakumaa visi iet aaraa uz kalninju runaat, bet frukts mieriigi iekshaa pirtii neiespringstot bazaree. Otrs variants ir 1611, ieksh Kabatas pagrabaa visiem nezona, a partijs uz paaris sekundeem apstaajaas, kad tuvaakie izdzirdeeja tik ierasto pagaatnes "ljur, ljur, ljur". :D

Tominjsh
06-15-06, 08:44
nu baigais monstrs reiz bija tas eriksons, kaa nu bija, 618( vai 668) laikam. nu taads vecs, kantains un ar mazu ekraanu :)

sharix
06-15-06, 08:47
to kas "BIJA" es arī pac jau zinu, man vajag info par to kas "IR" vai "BUUS" ..... a to taa jēga tik pat liela kā no laika ziņām kurās stāsta par to kāds laiks bija pirms 3 gadiem :)