PDA

View Full Version : Vajadzīga palīdzība pie Raid 0!

Arvix
06-14-06, 21:22
Vai ir iespējams nokonfigurēt Raid 0 un uziznstalēt Windows, neizmantojot disketes ?? Es te mocos, bet visus atduros pret to, ka man jāieliek diskete To B:\ ... Bet lieta tāda, ka manam datoram nemaz nav FDD ... :( Ir citam kompim, bet nav nevienas disketes :D Un tagad vakarā nekur nevar dabūt:(
So.. Jautājums sekojošs, vai kādam ir izdevies bez disketēm Raid 0 uztaisīt ?

Un Infai>>> MoBo Asus A8N-E un divi WD2500KS...
Bios tipa parāda, ka ir vien Vesels Array, Win pie instalācijas neko neatrod... Un arī, kad spiežu F6, lai intalētu raid driver, nekas nenotiek un tik Win instals iet uzpriekšu, bet tiekot līdz Setup, saka, ka nav nevienas diska, lai pārbaudot :D

Paldies jau iepriekš ;)

Angelz
06-14-06, 22:04
Vienkaarshaa celjaa diemzheel bez floppy neiztikt.

murajs
06-14-06, 23:36
Pavisam vienkārši, man bija tā pati problēma! Paņem ar Nlite uztaisi XP CD ar integrētajiem Raid un SATA draiveriem, kurus izroc no Nvidia draiveru pakas!

Ātrumā nevaru atrast infu netā, bet bija smuki pa soļiem aprakstīts!

Angelz
06-15-06, 09:11
Tas nav vienkaarsh veids :] Vot ekonomisti, deelj ~4.5Ls sarezhgjiit sev maximaali dziivi...

murajs
06-15-06, 09:55
Diskešu iekārtu varu dabūt par velti, viena pat kaut kur mētājās, bet bijā tikai skatu, problēma ir ar disketēm, kuras nezin kāpēc ar laiku visas nobeigušās, bija visai daudz, arī platei līdzi nākusī! Un visa iepriekš aprakstitā procedūra man aizņēma apmēram 5 minūtes!