PDA

View Full Version : PSP VS PS2!

rinalds6
05-16-09, 17:48
Sveiki! Es te vēlos pirkt konsoli un nespēju izvēlēties starp pārnēsājamo PSP un stacionāro PS2, kuru būtu izdevīgāk pirkt? Kuram ilgāk iznāks spēles? Kurš ātrāk apnīk pēc pieredzes? Vai PSP var normāli paspēlēt pieslēdzot pie TV?
Kādi katrai konsolei plusi? Kurai labāka grafika?

genius
05-16-09, 18:04
nejauc divas dazadas lietas! PS2 mājās ar čomiem, psp braucot autobusā...

rinalds6
05-16-09, 18:07
Bet kuram labāka grafika, piemēram, spēlē Smacdown vs Raw 09? Kuru jūs ieteiktu?

Richuks
05-16-09, 19:29
Manuprāt abi jau ir novecojuši. Labāk pakrāt biš' naudiņu un paņemt kaut kādu Xbox vai ko tamlīdzīgu.
Runājot par grafiku, PS2 protams ir jaudīgāks, tāpēc grafika varētu būt labāka, lai gan, papētot skrīnus PSP izskatās labāk. Taču pluss PSP dārziņā ir tāds, ka vēl kādu laiku iznāks jaunas spēles.
Izvēle tavās rokās, taču es tavā vietā nopirktu modernāku konsoli! :ok:

rinalds6
05-16-09, 19:31
Nu bet budžetā iekļaujas PS2 un PSP! Vai tad uz PS2 spēles vairs nenāks?

wooz
05-16-09, 19:33
Kāda jēga pirkt vecu konsoli? Protams, ka PSP labāks, vari iziet pagalmā un parādīt čomiem kā gta jākapā.

rinalds6
05-16-09, 23:43
Es bieži braucu uz laukiem, vai pieslēdzot PSP pie TV var normāli paspēlēt spēles?

genius
05-16-09, 23:44
nē.

CeleronS
05-17-09, 00:21
Man ir psp fat, ja godīgi tad 80% aiziet mūzikas playeri 10% youtubā un 10% citur ieskaitot spēles. Kārtīgam geimingam psp neder!
Silktās lietas:
* Jau tas, ka ja aktīvi geimo, tad rokas sanāk kratīt un tad grūtāk skatīties tajā ekrānā.
* Nav vibrīts :D Nezinu, laikam nostaģija pēc psx
Labās lietas(Well, ir jābūt custum firmware):
*Ja kaut kur ilgi jāsēdž, jāgarlaikojas, tad labākā manta ko zinu pagaidām. Vienīgi vaig viņu regulāri papildināt ar ko jaunu.
*Wifi=internets,youtuubs
*Ir iespējams spēlēt īstu mantu ar sega, psx, dendy emulātoriem.
*Ir visvisāda aizraujoša homebrew programmatūra:html, ftp serveris, softs, vnc, IR pultiņa, tb vari slēgt visādus tv utt. iekšā vēl viskaut kas.

Jā, un lai cilvēcīgi pieslēgtu psp pie televīzora ir nepieciešams psp slim, bet to grūtāk uzhackot.

Ja es tagad atrastos tavā pozīcija, tad es krātu priekš WII. Grafiks viņai ir sliktāks kā ps3 vai xbox360, bet spēlēm ir vēl arvien kaut kāda ipaša noskaņa.

kraanc
02-07-11, 17:35
nu jā PSP ir tīri bērniem ko daŗīt uz aizmugurējā beņķa, kamēr brauc mašīnā.
PS2 jau kaut arī vecs, tusiņā pie alus paprikoloties ir ok. hmm a kur lai dabū, es ar labprāt iegādātos lietotu bet ejošu.

Latish
02-07-11, 20:06
Tumsonībā jel mēs dzīvojām un pēc diviem gadiem mironis(topics) ir augšām cēlies un pestītājs ir nesis apgaismību mūsu prātiem...

uculs
02-07-11, 20:42
Tak nobanojiet to krānu! Idiņš kaut kāds.

sandors
02-07-11, 22:18
Kad sakrās postus, lai var tirgoties, tad arī banos. :shura:

kraanc
02-08-11, 11:36
... no idiņa viedi vārdi nāca.
ko var darīt ka vajag kaukādus stulbus postus krāt...
tā kā no tā būtu baigā lietotāju kvalitāte atkarīga :D

katass
02-08-11, 13:07
:D kāds sagribējis izcelties