PDA

View Full Version : Dual Core CPU uz S939! Būt vai nebūt...

Arvix
06-11-06, 23:56
Labdien visi foruma iemītnieki un gaišās galvas (Labvakar! , Labrīt! atkarībā, no laika, kad vērojat šo topiku ) :)
Nu tad tā :)

Tā kā jau ir paredzēta CPU maiņa vēl nenopirktam datoram, tad ir jautājums, ko tauta var ieteikt no Dual Core CPU uz s939 ?

Pats skatos uz

X2 3800+>>> http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1526470&Sku=CP1-A64-3800X%20E&SRCCODE=DATAFEED&CMP=BAC-TOMSHW

Vai uz X2 4400+ >>> http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1446877&Sku=CP1-A64-4400%20E&SRCCODE=DATAFEED&CMP=BAC-TOMSHW

Kas savā dziļākajā būtībā ir tas pats X-60 tikai ar mazāku Rezinātāju un iespējamo OC potenciālu :rolleyes:
Bet nu cena arī ir stipri smagi lielāka...

Vai tomēr,kādu Opteron???
Esmu apjucis... Ir pat tik nenormāla doma, kā neveikt upgrade !!! :D

Skatos arī čartos, šeit>>> http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=247&chart=51&model2=235

Ka tas Dual Core nemaz tik ļoti neieliek spēlēs, kuras tieši praktiski tikai arī tiks spēlētas, jo Interneta browzēšanai man vēl Laptops labu labais :)

Lūdzu izteikt visiem Dual Core īpašniekim savu viedokli, kur Jūs tiešām pamanāt reālu labumu no divām Corēm ;)
Protams viens ir pie zālīšu aprēķināšanas vai r divas Core izmantor( divas nodes, katru uz savu core)

PS Ak jā ;) Esmu divus gadus sēdējis uz P4 ar HT, tāpēc pie Task Manager gribās vismaz divus lodziņus :D

Paldies par pacietību ;)

Kashelz
06-12-06, 00:01
Nu ko, tevi incee Opteron ar dualcore? Vareetu meegjinaat tev izgaadaat Operonu, kas labi celjas, ja kas tad atmet PM! Pats seezju uz Opteron 165, mazaakais savaa klasee, ir 2Mb kesha un 9x reizeklis, tachu shaadas nedeeljas un steppinga CPU iet +/- 3Ghz un tas jau pamatiigi iekabina FX-60 CPU defaultaa par ljoti labu cenu :D Zinu, kas tirgo taadu CPU, vismaz nesen veel tirgoja, saki cik esi gatavs teereet CPU iegaadei un taalaak jaskataas ko var izliidzeet un piedaavaat!

mrlobber
06-12-06, 00:02
Dualcore ir spēks :D

Grūti vairs ko salīdzināt, jo uz dualcore jau sēžu vairāk kā pusgadu, bet nu, piemēram, kamēr maģistru taisīju, viena core man tur rēķināja manu spēļu visumu, otra rakstīja Wordā :D

Opteron 170 - laba manta, varu pačukstēt, kur vienu tādu var dabūt ;)

Arvix
06-12-06, 00:08
Es jau zināju, kur īstā vieta prasīt :)

Nu tad Jūs man tos Opjus tik grūžat? Nav nevienam pieredze tieši ar aukstāk minētajiem? Tik slikti vai tad tie ir, ka nevienam nava?
Un jā, no manis klokotājs, kā no suņa lidotājs... Varbūt iemācīt var, bet labāk nespēlējos smilšu kastē, kura nav manā teritorijā...

Un jā... CPU varētu kaut 2k atvēlēt, bet nu neredzu rezonu... Domāju ap 200 ne vairāk iztērēt, plus vecā Cpu cena ap 60.. Nu tātad @260Ls lieta grozās, ja ir posible, tad es skatos ;)
Pagaidām vairāk interesē Piedāvājumi no Rīgas, jo esmu Baldonē, tas ir 30 Km no Rīgas, diži tālāk nekur negribas pērties...

Jav
06-12-06, 00:10
Lūdzu izteikt visiem Dual Core īpašniekim savu viedokli, kur Jūs tiešām pamanāt reālu labumu no divām Corēm ;)
Esmu divus gadus sēdējis uz P4 ar HT,
Atsledz HT un paskaties, kur tev vajadzigajas aplikacijas samazinaas jauda stradajot ar 1 logjisko cpu...
Es personigi parsedos no Sempron uz P4 HT, iznjemot *******, nekur man vinjs ta isti neko ikdiena neiebuustoja (nu HT spej iedot dualas aplikacijas liidz 30% buustu), vienigais, kas man iepatikas, bija tas, ka ja kaut kas noptiet greizi un kads process pakaras un uzbliez 100% noslodzi, tad vareja so neitralizet bez restarta... Dual Core tev buustos tad, ja lietosi 2 smagas aplikacijas vienlaicigi!
Manuprat, ja ir nauda, tad DualCore par sliktu nenaktu :) Vispar jau tajos THG chartos var ari redzet skaidri kuras aplikacijas ieguust to jaudas palielinajumu!

Kashelz
06-12-06, 00:18
Pa 260Ls jau var labu Opiju atrast, bet nu jaakloko buus, savaadaak standartaa taas frekvences nebusu tik labas kaa saklokotas :D Un Lv buus gruuti taadus atrast, jasuuat no aarzemeem, tev piegaadaas majaas vai pastaa, taa kaa nebuus pat liidz Riigai jaabrauc pakalj, vieniigi savs laiks jaapagaida :p

Arvix
06-12-06, 00:25
Nu es ļoti atvainojos, bet nu apmēram zinu, kur gūst labumu Divas Cores, bet vienkārši interesē novērojumi vairāk tieši pie spēlēm, varbūt ir FPS vairāk vai stabilāk iet, vai AA var likt lielāku , vai mazāk restartu, nekas nekarts, nerij mega Watus... Nu visu jau varu sameklēt netā, bet gribas tieši infu no cilvēkiem kas jau pārbaudījuši ;)

Un Par to pašu HT runājot zinu, ka ne visas aplikācijas atbalsta to HT un praktiksi nekad nav 100% slodze procim... Tas pats jau laikam ir arī ar DC? Tā ir. ka, piemēram, pie bootmark proča noslogojumu rāda tikai 50% ?

Arvix
06-12-06, 00:32
Pa 260Ls jau var labu Opiju atrast, bet nu jaakloko buus, savaadaak standartaa taas frekvences nebusu tik labas kaa saklokotas :D Un Lv buus gruuti taadus atrast, jasuuat no aarzemeem, tev piegaadaas majaas vai pastaa, taa kaa nebuus pat liidz Riigai jaabrauc pakalj, vieniigi savs laiks jaapagaida :p
Nu tur jau tā lieta, ka neko negribu gaidīt :) ZB kaut ko gaidīt, jau kad biju UK, visu ko atgaidījos...
Un neko pašan negribas sūtīt, esmu slinkā kā maita un patīk, ka visu pieved klāt :D Lab, ta nopietni, tad tauta iesaka skatīties Opju virzienā?

Skarbais
06-12-06, 00:53
Žiguļu ienaidnieks iesaka tev DC Opteronu nemt!

Kashelz
06-12-06, 00:56
Ar labu stepu + sakariigu maateni arii 9x reizeklis veesaa mieraa 2.7Ghz :D Un ne visi 10x Opiji speej 2.7Ghz. Paskaties ko Lv piedaavaa, kaadas cenas un iespeejas, apdomaa, ka tik nav izdeviigaak pagaidiit briidi un iegaadaat labaakas lietas arzemees, jo pie mums Opteronu itkaa var dabuut, bet ko zini cik labu klokoshanaa, ja par standarta frekvenceem runa, tad pilniigi vienalga, a cena vienalga ir faktors...

Arvix
06-12-06, 00:59
Tātad visi mani spiež 170 Opja virzienā, tādā pašā, kā Angelz... Nu okz, bet cena... Nu nemaz nav patīkama...

Un gan jau man arī Conroe būs :) Kad visu visu pēc kāda pusgada, vai vēlēkais pēc gada mainīšu, šas paknapināšos :D

Un Wendy jau tagad var mācīt visus spēlēt uz visa AMD 2500+ Mobile :)
Mani nu točno :D

Arvix
06-12-06, 01:07
Un cik tad gribi par savu kruto Opi??
600?
:D

PS Un izdzēs pāris PM, lai var ko aizsūtīt ;)

Skarbais
06-12-06, 01:28
Par savu 175 Opiju gribu 250Ls :>

Arvix
06-12-06, 01:31
eeee...Woww

Tad es ir ņēmējs vecais :)
Kaut uz sitiena :)
Tas procis tak maksā kūdīšs vairāk ;)

Kashelz
06-12-06, 01:33
Njaa, kaa jau raxtiju ieprieksh padomaa ko pats tiehsi veelies iegaadaaties, tas Opijs ir labs :)

Skarbais
06-12-06, 01:34
Man *****, riit sarunaasim....

Briivaas vietas izdzeesu.

Kashelz
06-12-06, 01:35
Man *****, riit sarunaasim....

Briivaas vietas izdzeesu.
Cik esi dzeeris? Liekas, ka kaut kas asiniis ir :( Skaidraa praataa taa nelamaajies!

Arvix
06-12-06, 01:37
Njaa, kaa jau raxtiju ieprieksh padomaa ko pats tiehsi veelies iegaadaaties, tas Opijs ir labs :)
Man nemaz nebija jādomā :D
Edit :)
Proci pa 250 pirkt, kas maksā 500 :)

AMD OPTERON UP 175 X2 S939 BOX [OSA175CDBOX] 402.61 Ls

josi
06-12-06, 11:58
Tirgoņi, piedodiet par biznesa čakarēšanu :D
http://www.overclockers.ru/hardnews/22505.shtml
"в конце июля цены на Athlon 64 X2 снизятся на величину до 25-50%, при этом стоимость Athlon 64 X2 3800+ достигнет $152-161."

mrlobber
06-12-06, 12:13
Tirgoņi, piedodiet par biznesa čakarēšanu :D
http://www.overclockers.ru/hardnews/22505.shtml
"в конце июля цены на Athlon 64 X2 снизятся на величину до 25-50%, при этом стоимость Athlon 64 X2 3800+ достигнет $152-161."

Nu jūlija beigās jau pat arī tie vairs nebūs jāpērk... Conroe faktors :D

Angelz
06-12-06, 12:14
Arvix, ja jau noleemi njemt X2 tad labaakaa izveele ir 165...175 Opiz, jo jamie baazeeti uz jaunaas E6 reviizijas kristaala, same kas FX60 Toledo, havo 1Mb kesha uz katras kores. Un o/c potencaals stipri labaax nekaa X2. Protams ir arii X2 E6 un 2Mb kesha bet o/c potencaals Opjiem ir labaax. Taakaa domaa ko gribi dabuut no kastes aaraa.

BTW, par lamaashanos forumaa buus http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/h050.gif

josi
06-12-06, 12:22
Nu jūlija beigās jau pat arī tie vairs nebūs jāpērk... Conroe faktors :D
Kā nu ne - visi masveidā pāries uz Conroe un varēs pa lēto kādu Opiju ieķert :)

Arvix
06-12-06, 14:23
Nu jaunā kaste tagad ir mājās :)
So skatīsies, ko nu varat piedāvāt :)

3200+ Venīcijas, kas stabili iet 2.7 Gz vietā 8)

Bet vispār lieta tāda, ka tas Asus ne īpaši draudzējās ar Pariotiem, konkrētajiem un mož nekāds dižs OC nemaz nesanāk :confused:

Angelz
06-12-06, 14:55
Kā nu ne - visi masveidā pāries uz Conroe un varēs pa lēto kādu Opiju ieķert :)

Kapeec tu domaa ka visi un masveidaa?

TritoN
06-12-06, 15:15
Buus masu psihoze :D :D :D

Jav
06-12-06, 15:24
BTW, par lamaashanos forumaa buus http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/h050.gif
Kaa tas izpaudisies? :D

Skarbais
06-12-06, 15:58
Vainiigs, ļoti atvainojos :o

Arvix, lasot sodienas zinjas, iesaku pagaidiit biku, un panjemt uz AM2 divkodolnieku, jo driiz laikam ~50% kritiis.

Arvix
06-12-06, 16:21
Un kur es šito visu likšu :D Mobo, rams un vēl CPU cits :D Nu nevelk man :)
Vispār man pat sākt likties, ka esmu jau tā smagi partērējies...

Angelz
06-12-06, 17:51
Kaa tas izpaudisies? :D

Iesaakumam var plaaksteri uz mutes iehavot... :mad:

Sifozais, taa var visu dziivi gaidiit :]

Cloudkeeper
06-12-06, 19:15
Pagaidīšu kad pirmajām Conroēm cenas kritīs un tad :]]]...

Skarbais
06-12-06, 21:52
Angelz tur tev taisniiba =)

DC rullz, vnk, ja AMD uztaisa riktiigu cenu samazinaaajumu, tad deel latiem 50-100 jau var pagaidiit meenesiiti :)