View Full Version : Kas tas ir par NOKIA mobiilaa modeli?
http://cache.gizmodo.com/gadgets/images/nokia_8xxx_3.jpg
Peec tam topiku dzeeshat...
man domāt,ka tik nav kāds Nokia Vertu,vai kas tāds.Imidža modelis,baigi dārgs.
Nokia 8801. Vertu bija daudz p0k3m0n15k44k5 ar V veida taustiņiem.
VNK cilvis grib labu trubu :/
vimba_zlobnaja
06-11-06, 22:23
Man shefam taada ir, nu no tehmologjiskaa viedoklja jebkursh samsungs vinjai iekabina. Tikai un vieniigi stilinjsh... $$$ - ~550-600Ls
Man liekas ka tiešām notiek tāda tehnoloģija: Ieeju veikalā skatos kas dargākais un pērku!
jap, man arii shefam taac pac ...... funkciju zinjaa kaut kaads N6100 + BT :)
Titāna korpuss. Ar jamo var ne tikai runāt, bet ari pa galvu dot:D Izskatas labi un
roka ari patikami turēt, bet dārgs gan:( Mans švāgers tadu lieto.
Nu mans braaleens taads ka ja uznaak lielaas juutas tad grib arii ar telefonu kaadu nosist :>
Cilveex grib labu telefonu, laikam nems eeriku, jo NOKAS ar flipu nerulz.
Man liekas ka tiešām notiek tāda tehnoloģija: Ieeju veikalā skatos kas dargākais un pērku!
Taa nav, es un mans cilveeks gribeejaam, labas trubas panjemt. Tur nebija vipendromu doma....
LABI ka nepanjeemu....
Dumji domaa, ja taa spried, taa lai dara krievu loliishi, kas seezh ziidainju bumeros :>
Man shefam taada ir, nu no tehmologjiskaa viedoklja jebkursh samsungs vinjai iekabina. Tikai un vieniigi stilinjsh... $$$ - ~550-600Ls
464Ls.
Bezsakariigs ziimulju aparaats, taac dereetu T44 :]
Bezsakariigs ziimulju aparaats, taac dereetu T44 :]
:D :D :D
ir ari gold edition un kristalu edition par ~1000ls.
manam tetim ir gold edition . funkcionals tadiem cilvekiem vispar nevajag . prieksh ka? fotografet ? cilvekiem, kuram ir 1000ls uz mobilo ir ari nauda dargai fotokamerai . tadi telefoni ir stils un nekas cits
kaimiņam ir tāds.
Fuflo, sanāk bariņš \m/ biznesmeņi un mērās...
Baterija ~dienu vai divas tur :p
a ir citi modeli kur baterija tur vairak ka dienu ? mp3 ~ 3 stundas, 20x fotos ...
n90 pusdienu tur pie pilnas izmantoshanas
Nu nezinu, man tomeer galvenais ir izmeers... tendeets uz "mazaaks" jeb taa skaitaas ergonomika?
Nju gribaas jau lielu ekraaninju, bet upureejas eertums uzreiz, vismazz man taa skiet. Taapeec pieturos pie 6230, 6020,8210 tipa mobilajiem.
Cilveeks izveeleejaas nemt tomeer SE :)
Nez man shis modelis uz aci iepatikaas, bet nepirktu.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.