View Full Version : Disciplina EOZ forumaa
Zinu, ka piektdienas vakars nav tas labakais laiks lai sakt tada veida diskusijas, bet tomer meginashu.
Es neesmu vienigais, kursh pedejaa laika pamanija ka lasit EOZ forumu ir jo mazak un mazak interesanti dazadu iemeslu delj. Manuprat, tie butu
- nesaistitu ar IT temu uzplaukums
- biezi uzbrucieni viens otram virsuu
- topiku "derail"ing (nezinu ka shito pateikt latviski)
Es uzskatu, ka ja EOZ tuvakajaa laikaa negrib nokrist lidz boot.lv limenim, japadomaa par disciplinu.
Japarskata administratoru/moderatoru sastavs, lai tur paraditos adekvati cilveki, kuri butu gatavi kaut ko darit forumaa labaa, nevis skatities no malas.
Arii, te forumaa ir bridinajumu sistema (vai vismaz bija izmeginata), kura ljoti labi stradaa uz daziem krievu forumiem, piemeram overclockers.ru
Vopshim, manuprat kautkas jadara lietas labaa nevis jadegradee.
Ko saka citi?
(kaut shito topiku varetu paturet bez augshamineta spama? ludzu)
DeadlyShooter
04-18-09, 01:25
Par to, ka ir dažas tēmas, kam grūti uzreiz saskatīt saikni ar IT iebildumu nav, bet sīko kŗupiku bariņš, kam liekas, ka pēc katra uzbrauciena viņiem paliek +1cm, gan ir apnicīgs.
Nu ja buutu kaut kur Latvijas internetaa apkopota kaadu populaaraako, laameriskaako tuusktosh jautaajumu un atbilzhu enciklopeedija un uz to tad sheit ofociaali varetu atsaukties - ja taa nav izlasita un ja kads no tur esoshiem jautaajumiem sheit tiek uzdotas - tad automaatiski seko bans uz paaris nedeeljaam - tam es visam piekristu !
Bet taa kaa viss tas nav un neizskatas ka tuvaakaja laikaa bus reaali - tad visa modferaacija un cenzeeshan p[aliek ljotiu sibejektiiv alieta un atkraiiga no katra modera dzives izpratnes, eetikas un sirdsapzinjas ... ;)
Un kameer es pats ar tadu mederu nesu paari sreiuzes reali sadzeris un un sapratis kas tas iisti ir par putnu - tikmer es nevienam tads tiesiibas nejuutos tiesiigs delegjeet ! :shura:
TaPaKaH - ja neesi pamanījis - šis jau sen kā vairs nav ekstrēmo overclockeru forums :D
TaPaKaH - ja neesi pamanījis - šis jau sen kā vairs nav ekstrēmo overclockeru forums :D
+1
Kāda jēga cīnīties ar sekām! Kamēr šim forumam nebūs reģistrēšanās tikai uz ielūgumiem un/vai ieteikumiem tas būs tikai tāds sava veida attachment`s PĀRDOD sadaļai!!!!!!
Cik atceros par newbee`u problēmu esmu izteicies jau vismaz gadu atpakaļ! :shrug:
nu un reaals risinaajums?
Ja ir vēlme uzturēt klokerisko un IT garu, tad dzēst bez žēlastības jebkādas ar klokošanu un IT nesaistītas tēmas, dzēst nevietā iepostētas lietas un krāmēt pašiem postotājiem negatīvo karmu - rep punktus samazināt (ne uz visiem iedarbīgs pasākums), zem nika kabināt sliktas piezīmes, ierobežot piekļuvi atsevišķām foruma sadaļām... un pazaudēt 1/3 - 1/2 apmeklētāju. Nu, vismaz sākt ar masveida brīdinājumu par spama un flūda ierobežošanu un sliktajiem pasākumiem pret noteikumu neieverotājiem.
Tikai kurš šo miskasti sāks tīrīt - ellīgi nepateicīgs darbs...
P.S. Es laikam viens no pirmajiem banānu saņemšu... :D
HHO līmenis kur visi runā pa lietu ? Šeit ilgi augt lidz tam .
Kārtējais bla bla bla pavediens :)
Tā pat lā lāmeri nemirst tā šādi pavedieni tiek veidoti visos forumos ar apskaužamu regularitāti.
Foruma interesantumam nav nekāda sakara ar to ko kukainis ieteica kā risinājumus. Tie risinājumi nepadarīs forumu interesantāku, bet gan sterilāku.
Kad ilgāku laika posmu cilvēku grupiņa ir komunicējusi paliek ar vien mazāk pa ko runāt. Ļaika gaitā viss tiek izrunāts un arvien biežāk kaut kas svaigs tiek meklēts citos forumos.
Un pirmais kurš jāsāk disciplinēt ir kūms :shura:
a man atkal ir cits viedoklis...
jā,nav vairs ekstrēmo klokeru forums.. bet cik tad mums pašu klokeru ir palicis? Uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi.
Tad varbūt labāk lai EOZ paliek kā vienkārši vieta kur pulcēties līdzīgi domājošiem cilvēkiem? arī tiem,kam o/c nav sirdslieta.Domāju ka no tā neviens nezaudēs.Būs par ko parunāt.Tik vien kā tēmas jāliek korekti.
A par jauniņajiem un uzbraucieniem... nu ko tur padarīt... neglābjamus gadījumus banot uzreiz,pārējiem varbūt mēģināt individuālā kārtā,pēc vajadzības papūderēt smadzenes.Tās tādas sestdienas rīt pārdomas...
Vispār man pirmā doma bija tā pati kas Simsons2.
Tā jau ir interesanti palasīt Kūma viedokli, un lamāšanos :shura: Bet tomēr nereti viņš ir tieši tas kurš aizsāk lamāšanos, tādējādi nokaitinot kādu, kas izpaužas ar attiecīgu pretreakciju.
Nu es domāju, ka šobrīd te OC temats nav topā, jo ir grūti laiki. Cilvēkiem vairs nav līdzekļu lai ņemtos ar dzelžiem, mainītu viņus kā zeķes. Paši zinat ka OC prasa diezgan lielus līdzekļus, vismaz tas ir iemesls kapēc es šo lietu esmu nolicis maliņā. Kautgan man tas ļoti patīk un gribu ar to nodarboties kautvai krietni zemākā līmenī kā to dara Kukainis, aspms, Kiwi, Bornbad utt....
Es neesmu vienigais, kursh pedejaa laika pamanija ka lasit EOZ forumu ir jo mazak un mazak interesanti dazadu iemeslu delj. Manuprat, tie butu
- nesaistitu ar IT temu uzplaukums
Cilvēki mūsdienās socializēja interneta vidū, ne tusiņos,sanākšanās, tāpēc ir loģiski, ka te vērs visādas tēmas un parunāšanos..
- biezi uzbrucieni viens otram virsuu
Tad pirmo izmest kūmu un tad jau pats redzēsi, ka lamāšanās būs minimāla šeit... kā Kūma nav , miers virs zemes.
- topiku "derail"ing (nezinu ka shito pateikt latviski)
Katram ir savs viedolkis+ dažreiz iemetot kautko ne pa ķeksi nonākam pie vajadzīgā risinājuma, bet jā dažreiz ir reāls sviests zem jautājuma...
Risinājumi.
1.EOZ veidot tīri kā IT forumu ar O/C novirzienu
1.1 Limitēts useru skaits + jauni useri nāk ar ielūgumiem, atļaujām.
1.2. topiki tiek apstiprināti
1.3 viss spams tik dzēsts + spameri kastrēti (dzēsti,banoti u.t.t.)
2. EOZ ir Forums ar IT novirzienu
2.1 viss paliek pa vecam, tikai varbūt jāveido sistēma, ka, ja ir kas sakāms, bet nav īsti pa tēmu, tad tas teksts teiksim kautkā minimizējas, vai samazinās (kā tādas kā piezīmes, kas netrucē galvenajai domai, bet uzjautrina,liek padomāt kautkā tā, grūti izstāstīt)
2.2. jauni useri nāk ar ielūgumiem
P.S. Ja kūmam, kas nepatīk var iet nošauties... :beee:
Instigater
04-18-09, 11:52
Nekad neesmu atbalstījis OC kā mega $ projektus. Ikdienā stradāju pie OC kastes, kurai procīts savulaik izmaksāja zem 50Ls un jūtos ļoti labi izmīlējis kapeiku, jo tagad sēžu pie tāda, kas tajā laikā pēc jaudas maksāja kādas 3 reizes dārgāk.
Tominj, vai te vel strada bridinajumu sistema vai ne?
Man te profilaa ir viens senais bridinajums no HX... :D
Konkrets piedavajums - ievest jaunus noteikumus:
- par apvainojumiem : bridinajums visam pusem
- par topika piespamoshanu : bridinajums visiem, kas piedalijas
- par piekroploshanu : bridinajums
- 3 bridinajumi : menesha/pusgada "atvalinajums"
Zinu, ka kadam varetu bus slinkums sekot visam lidzi, bet joprojam var meginat.
tarakan,tad par spamošanu ir topika autoram jāizvēlas SPAM ON, vai SPAM OFF...
par apvainojumiem, tad jāliek viens topiks kur var abi gaiļi taisīt vārdu kauju...
TaPaKaH, it kaa viss straadaa.
No atvaljinaajuma kaut kaada nebuut jega ir, ja vinjsh ir liidz nedeeljai/10 dienaam
genius pieprasa sev atsevišķu pa pavedienu gaiļu cīņām ?
Forumā palicis nedaudz pa šauru?
mhhh
- par topika piespamoshanu : bridinajums visiem, kas piedalikas
.
baisi.... jaunus topikus vairs netaisiishu, vdrug kaads iespamo kaut ko, tad es arii briidinaajumu atraushu???
vienkaarshi te sanaak taa
-iespamoji .... bans
-nepareizi kaut ko pateici ... bans
-nepareizi uz kaadu paskatijies ... bans
:D
un dziive tiira tiira liksies ;)
smartdevil
04-18-09, 13:55
:doh:
izlasi veelreiz savu Quote
ja nemaki lasit, tad bija mineets "visiem kas piedalijas piespamoshanaa"
pirmaam kaartaam tur ir rakstiits taads vaards kaa piedalikas :doh:
otraam kaartaam, melns uz balta uzrakstiji: briidinaajums visiem, kas piedalikas, taatad autors savaa zinjaa arii tur piedalaas ;)
labi mieraa, viss buus labi
a man atkal ir cits viedoklis...
jā,nav vairs ekstrēmo klokeru forums.. bet cik tad mums pašu klokeru ir palicis? Uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi.
Tad varbūt labāk lai EOZ paliek kā vienkārši vieta kur pulcēties līdzīgi domājošiem cilvēkiem? arī tiem,kam o/c nav sirdslieta.Domāju ka no tā neviens nezaudēs.Būs par ko parunāt.Tik vien kā tēmas jāliek korekti.
Pilnīgi piekrītu. pietam:
Varētu izveidot čupiņu cilvēku, kam ir ķirbis uz pleciem, kuriem būtu tiesības brīdināt. Banošana varbūt lai paliek adminu ziņā, kurus arī vajadzētu pārskatīt/palielināt.
Tikt iekšā forumā tikai ar ielūgumiem (kā tas kādreiz bija, vismaz kad es reģistrējos, ja nekļūdos) un par jauno lietotāju atbild tas, kurš viņu ielūdzis. Ne līdz banam, bet ar kaut kādiem brīdinājumiem un tā - vieglākā formā...
smartdevil
04-18-09, 15:28
otraam kaartaam, melns uz balta uzrakstiji: briidinaajums visiem, kas piedalikas, taatad autors savaa zinjaa arii tur piedalaas ;)
labi mieraa, viss buus labi
tev latvieshu valodaa 2, seedies :D
... ja forums ļoti sktrikti specializēsies uz kaut kādu noteiktu virzienu, tas agri vai vēlu nomirs, jo vnk pirnāks brīdis, ka nebūs vairs par ko runāt... Mēs neesam nekāda lielvalsts, kurā ir miljoniem iedzīvotāju un visiem vieta nepietiek vienā forumā.. tieši otrādi..:shura: mums ir vairāki IT, auto utt. forumi, kuros +/- apgrozās viena un tā pati publika..
:beer:
smartdevil
04-18-09, 15:31
vajag pie posta piekabinaat katram votekick un voteban
liidz ko savaacas noteikts skaits balsojumu taa automatiski sodiit ;) :D
A tā bez disciplinas katrs kareivis sēdēs uz kokiem un daris kas ienāks prātā!!!:ok:
smartdevil
04-18-09, 20:40
Amattieriss
nu tur savukaart atkal var taalaak domaat
teiktim balsojumus var likt tikai ar atljautaam tiesiibaam to dariit, kurus izveelas admins un tos arii var limiteet, teiksim, ne vairaak par 50gb
Un veel buutu labi ja pie votes jaapieraksta par ko vinja likta. Ja ar stulbu iemeslu vai bez iemesla, tad admins paarcelj voti par sliktu pasham liceejam.
Un kaada raznjica kuums vai nekuums, noteikumiem jaabuut stingriem pret visiem, ja nebuus, tad vinji nedarbosies, buus gluzji preteeji un tas ir redzams jau sen zaabaku forumaa. Neviens jau vinju nemetiis aaraa, bet liegtu vienkaarshi iespeeju uz kaadaam 14 dienaam posteet. Otro reizi jau ilgaak u.t.t Un lai cik juutiigs :D, tas nav par iemeslu, lai saaktu lamaaties uz tiem uz ko to nav veerts dariit. ;)
Ai -nu nevajag ar to sodīšanu pārcensties. Visur tik sodīt, sodīt, banot, vēl pa muti. Kaut kāds sviests. Ja cilvēkam normāli pasaka, - "lūdzu nevajag tā un tā darīt, vai rakstīt" - pārsvarā jau cilvēki saprot.
Ar audzināšanu jānodarbojas. Pie tam - tā nemanāmi.
Manuprāt tomēr kultūras līmenis šeit ir cēlies, pat Kūms palicis zolīdāks, kaut gan dažreiz stipru vārdu kādam vajag arī pateik. :)
HX - manprāt arī cilvēks tomēr sakarīgāks ir palicis.
Protams - ir arī bezcerīgi gadījumi. Tādus, kā mcbetons šeit tiešām nevajadzētu turēt.
Principā piekrītu tolx, -būs jau labi, -ja pārāk dzelžainu kārtību šeit gribēs ieviest, tad tas viss pasākums pārvērtīsies par kaut kādām armijas kazarmām un neviens šeit nejutīsies kā mājās.
Vēlētos tomēr labvēlīgāku attieksmi vienam pret otru, tad jau viss būs ok.:)
smartdevil
04-18-09, 22:25
Vai tad kaads runaa par dzelzjainiem likumiem?
Dazjas siikas, elementaaras lietas, kas iespeejams noveersiis liekas lamaashanaas ar triistaaviigiem vaardiem un taadus "atsaldeetus" jautaajumus kaa par 20 gigabaitu pazushanu :D
A kur ta paliek demokrātija un vārda briviba, par ko ta mēs cinijamies uz barikādēm?:eek:
Nu tieši tamdēļ jau vajadzētu sadaļu "Iesācējiem", kur varētu arī iepostēt kādu dumju jautājumu. Braukt virsū jauniņajiem tur nevajadzētu, - gribi - atbildi, gribi - ne.
Man arī dažkārt sāk kaitināt posti par tēmu "Kā savienot 2 pc pie dsl tīkla" vai "ntldr is missing - ko man darīt?"
Bet tāda ir dzīve, katrs no mums vienreiz ir sācis ar šīm lietām nodarboties, pamazām mācījies, mācījies, mācījies.
Es arī varbūt esmu grēkojis novirzoties no tēmas, bet pārsvarā tas ir darīts tieši apzināti. Izskaidrošu - kāpēc. Tamdēļ, ka bieži vien jau pats jautājums ir nekorekti formulēts, un atbilde (uzbrauciens) - tipa - "tu esi muļķis, ko jautā, pameklē googlē" pilnīgi neko nedos. Tas tikai izsauks vēl lielāku spamu, apvainojumus, u.t.t. Tad varbūt labāk ir uz šādu jocīgu jautājumu atbildēt tā, lai pats jautātājs sāktu domāt, ko nepareizi pajautājis vai izdarījis? - ka problēmai ir arī citi risinājumi, un kā sākt meklēt pareizās atbildes.
"Kā savienot 2 pc pie dsl tīkla",- šitais jautajums ir mužigs kā ļenins, un tapēc svēts. Un svētas lietas, kā zināms, nedrikst aizkart ar rokām un šā tā novāļāt?:jerkoff:
Man patik,ka lietas tiek biditas ixbt.ru,nezinu gan cik daudz puļu tas prasis no saita menedžeriem, aber tos jautājumus derētu grupēt pa tēmām. Viņi gan tos tā nejēdzigi salimē,ka nezini, - kur sākums, kur gals, bet citādi viss tā diezgan pārskatāmi. Varbuut jāveido katrai tēmai apakštēmas,- tādi kā atzarojumi?:emo:
Paskatoties uz tevis uzdoto jautājumu daudzumu (http://eoz.lv/search.php?searchid=1908660), priekš tevis pat boot.lv ir rocket science. No offense, kid.
Es domāju, ka šis ir viens no episkākajiem threadiem tbh http://eoz.lv/showthread.php?t=15395
un tiesham vajadzetu aizliegt aizvainojumus , apnika tikt sauktam par 4iganu :(
Ja palūgsi kādam adminam sev user statusu nomainit uz "4igāns", vismaz es apsolos tevi tā nesaukt :lol: (šī foruma ietvaros :shura:)
un nekautrejaties zõni, ja kaut ko nezinat, šeit publika ir ļoti atverta un toleranta:wish:
un nekautrejaties zõni, ja kaut ko nezinat, šeit publika ir ļoti atverta un toleranta:wish:
A kas tu tāds vispār esi? :confused:
No kurienes esi uzradies? Pēc postiem spriežot esi vismaz supermoderis! Beidz fleimot bez apstājas!!! :censored:
bla bla bla bla bla bla bla
P.S Jums pašiem ņe*****ala ik pa laikam celt šo tēmu augšā ?
Vienmēr viens un tas pats. Identiski posti. Identiskas idejas.
Viss kā parast.. dzives nepieņemtiem pamuļķi kauc ka viņus ap****, dauņi kviec pēc atriebības bla bla bla
*****aļi.. jejbog.
nu blj man nebija laika pasham meklet
Šī ir lielākā problēma. Pat pamēģināju uzgooglēt, aptuveni 10sekunžu laikā man tas tapa skaidrs. Tici man, ieiet forumā un uztaisīt topiku aizņem vairāk par 10sekundēm. Šādi "man nav laika" kadri arī veido nospiedošo pārsvaru tādos forumos kā boot.lv, notepad.lv un datuve.lv.
smartdevil
04-19-09, 12:27
bla bla bla bla bla bla bla
Viss kā parast.. dzives nepieņemtiem pamuļķi kauc ka viņus ap****, dauņi kviec pēc atriebības bla bla bla
*****aļi.. jejbog.
ehh, un es domaaju ka kuums ir beidzot naacis pie praata, nu zjeel zjeel
Kaapeec tu visu tik personiski uztver? Tieshaam dziive tik gruuta? :D
Tev kaa lielaakajam ****eejam vajadzeetu arii atbalstiit daunju atsijaashanu, ne taa? ;)
Es nepiedavaju ievest kadu uberstingru armijas kartibu, vnk jau apnika bezsakariga spama/uzbraucienu uzplaukums un, manuprat, ar to ir jacinas. Pirms posta balsojums rada ka lielaka dalja EOZ biedru doma lidzigi.
Konkrets piedavajums:
- aspms un bornbad dot moderatoru tiesibas (protams, ja pashi nav pretii)
- pienjemt jaunus augshaaminetus noteikumus, kuri soda par piedalishanos offtopikaa/uzbraucienos
Protams, ja neviens neko darit negrib, tad ir cits piedavajums:
- apvienot EOZ forumu ar b00t.lv forumu (tapat starpibas nekadas)
Protams, ja neviens neko darit negrib, tad ir cits piedavajums:
- apvienot EOZ forumu ar b00t.lv forumu (tapat starpibas nekadas)
tev laikam galiigi bailes pazudushas :D nu veel risinaajums ir izraut power cord un panjemt cpu paklokoshanai :D :D
Instigater
04-19-09, 12:53
Vismaz hardware aizietu tieši foruma pamatidejas attīstīšanā :D
Tarakān, gan jau būs labi, atradīsi darbu, vairs nevajadzēs uztraukties par to, ka iekš EOZ kāds atkal kādu stulbu jautājumu uzdevis. ;)
lai izdzīvotu mūsdienu skarbajos dzīves apstākļos, vajadzīgas stipras iekšas un galva uz pleciem. sistēmas mainīšana lai atbalstītu garā vājus un apbižotos, būtu pielīdzināma situācijai, ka neārstējams narkomāns tiek ielikts par bērnu dārza audzinātāju. tā ka vienīgais, ko vēl foruma labā varētu darīt, ir palielināt foruma sanitāru skaitu..
kāda vēl demokrātija? demokrātija forumos NAV? jabūtu demokrātija, tad forums būtu anarhija... ej uz Jēkaba 11 un tur demokratizē....
Pirms posta balsojums rada ka lielaka dalja EOZ biedru doma lidzigi.
Kur tu redzi lielāko daļu?
Moš uzvelc brilles.
Es redzu ka mazākā daļa.. tb visādi pamuļķi aļa genius (kāda ironija ne.. kādu segvārdu tas idiņš sev uzlicis :>) amatieris utml., kauc pēc asinīm.
Muļķīšiem sirsniņa sāp ka viņus apsaukā.
Bet nu fakts kā tāds ka te ir garlaicīgi.
Prātīgo pilsoņu te var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt.
Kad rakstiju postu bija 50.67% par tirishanu, tagad gan mazaka dalja.
Demokratija rullee - izskatas ka tautai patik sedet suda kastee.
Labi, vairs nevienu netrauceshu ar sho jautajumu.
A no mana skata punkta tu sēdi sūdos līdz ausīm.
Viss ir relatīvs.
Dārgais einuh, tb Kūmiņš, vēlios vērst Tavu dauņa purnu uz to, ka zem vairākuma ir šādi cilvēki:
Altair, aspms, BETEP, bornbad, brachux, bubu, bumbieritis, Death, deivs001, EXimo, Febonacci, gomez, horrorlv, kasparrs, kenijs, krishax, Kristaps0, Lapelis, Miezy, mihai888, non7sens, Pulkstenotājs, rt25, shteecers, smartdevil, Soundstream, TaPaKaH, Tominjsh, uculs, wooz
un viņi ,pēc Taviem vārdiem kauc pēc pārmaiņām, ka viņus apsaukā u.t.t.
Tad sanāk, ka šie cilvēki, ir Tevis dēvētie dauņi un mudaki, un dzīves pabērni...
Kā arī vēlos vērst Jūsu trulo prātiņu uz faktu, ka internetā vari ****ties cik gribi, bet dzīve kautkur gan saistībā ar EOZ, gan bez satiekot tevi rēķinies, ka dabūsi pa trulo purnu, ja mētāsi savas pārgudrības dzīvajā ēterā...
Bet te interneta vidē.. man jau patīk ka mazais, vientuļais, nelaimīgais, bērnībā sistais cilvēciņš spēj savu nelaimīgo dzīvīti aizmist, kad citus apvaini... Vienu brīdi biji prom no EOZ, pilnīgi bija tāda sajūta, ka ciema muļķītis ir prom.. cik patīkami sajust, ka esi atpakaļ, bet atkal, jau runājām, lai iemācies jaunus trikus... bet nekā... žēl...
kas ir? nespēj kritiku sajust? bēdz prom asti kājelēs iespiedis :beee:
papētot visus konfliktus, TU esi tas, kas sāk kašķi EOZ'ā...
genius pie taa ir japierod,ka netaa tevi noliks liidz ar zemi,bet realajaa dziveee viss buus savadaaak!!!Vispaar neredzu jeegu shitam visam,saakas akal karteejaa uzbraukshana viens otram.
Instigater
04-19-09, 13:28
Cik novērots, tad kūmam kašķis parasti izceļas ar to cilvēku, kurš ir vājāks un tādejādi iedrošina kūmu uz netiklībām izteikti publiskā formā. :D
genius laikam nejūtas labi ja no rīta nav izkasījies.
P.S Palasi visus pēdējos pavedienus kur tu paver muti kakraz tu esi tas kurš sāk kasīties. Kā likums bestolkā.
Arī šis pavediens nav izņēmums.
Kritika.. mhh
Dauns kas dauns. Ne pielikt ne atņemt..
Da i atņemt pat nav ko.
bla bla bla.
Ej na***.
Pareizi teikts :ok:
Da i atņemt pat nav ko.
:shura:
TaPaKaH - nu ir jau, ir, tev taisnība. Kārtībai jābūt. Diemžēl pasaulē lietas ir tādas, kādas tās ir. Savulaik šitas forums tika uztaisīts kā alternatīva w00t, manuprāt w00t pieminēšana šeit vispār ir ķecerība.
Tu vienkārši esi ideālists, varbūt arī, jaunības maksimālists. Taču neaizmirsti, ka pasaulē tikpat kā nav ideālu lietu. Arī ideālu forumu.
Tā kā jāsamierinās ar to, kas ir. Cilvēki ir tādi, kādi viņi ir, dažkārt mainās uz labo pusi, citreiz arī uz slikto, lai cik tas nebūtu skumji.
Tas ka Kūmam sēit ir garlaicīgi - pilnīgi piekrītu. Šeit varbūt ir kādi 10-15 cilvēki, kuri ir speci it jomā, nespamo, neap**** citus, neuzdod muļķīgus jautājumus, u.t.t.
Tad varbūt taisīt forumu profesionāļiem? - manuprāt arī nebūs lielas jēgas, jo Latvija ir pārāk maza, - un savākt pietiekošu daudzumu sakarīgu profesionāļu, kuriem turklāt būtu vēlme kaut kādā forumā apmainīteis ar viedokli, - manuprāt tā ir pilnīga utopija.
Vienīgais, ko varētu iedomāties, - lai katrs sakarīgs šī foruma dalībnieks uzaicina vēl kādu sakarīgu cilvēku. Diemžēl arī tā varētu būt utopija - jo - saprātīgs cilvēks taču neies šeit ievilkt kādu draugu, kolēģi vai tāpat sakrīgu cilvēku. Ko viņi šeit darīs? Var taču arī tāpat parunāt darbā, personīgajos kontaktos, u.t.t.
Tā kā domāju, ka forums ir tāds, kāds tas ir, paši rakstītāji veido forumu. Bet pārsvarā tie ir dīkdieņi, kas kompīti urķē mājas apstāķlos, līdz ar to arī viņu redzesloks ir tāds, kāds tas ir. Profesionāļi dienā strādā, naktī guļ un arī strādā, nu nav viņiem laika piedalīties vēl kaut kādos forumos. Varbūt es vienīgais tāds fanāts esmu :D:D:D. Un vēl daži, Kūms, Instigater, Triton....
Instigater
04-19-09, 14:03
...
Profesionāļi dienā strādā, naktī guļ un arī strādā, nu nav viņiem laika piedalīties vēl kaut kādos forumos. Varbūt es vienīgais tāds fanāts esmu...
Nē, tā ir nelaime, ja izdomā strādāt to, kas tik tiešām pašam patīk, kad tiek apvienots hobijs ar darbu vai arī hobijs pāraug par darbu. :(
Nē, tā ir nelaime, ja izdomā strādāt to, kas tik tiešām pašam patīk, kad tiek apvienots hobijs ar darbu vai arī hobijs pāraug par darbu. :(
Offtopic:
Tad labāk strādāt tādā vietā kur tev nepatīk, un katra diena ir kā mocības?
Darbu nedrīkst uztvert kā hobiju.
Manuprāt, tā ir nenopietna attieksme.
smartdevil
04-19-09, 15:18
Vispaar jau, ja hobijs paliek par darbu, tad ar laiku tas var izveersties par ienesiigu biznesu, jo ieliec visu sirdi iekshaa un blakus tam paraadiities citi hobiji, jo cilveeks ir nepastaaviigs un vienmeer pienaak briidis, kad gribas kaut ko pamainiit. ;)
Instigater
04-19-09, 15:56
Es to to mērķtiecīgi eju. Izskatās, ka varētu būt sasniegts tas punkts, kad biznesa attīstīšanā vairs nevajadzēs ieguldīt paša naudu un to varēs attīstīt tālāk jau no ienākumiem.
biznesa pamatlikums: nieieguldīt savu naudu... :doh:
Instigater
04-19-09, 16:00
Labāk ieguldīt naudu, kas uz nejēdzīgiem procentiem paņemti bankā? Lai kaut kādas ***ņas gadienā banka pārņem pašu biznesu? Kāpēc man maksāt kādam liekēdim, ja es pats varu nofinansēt?
Genius, parādi, kur ir tas biznesa pamatlikums rakstīts? Laikam jau bankas bukletā! :D
nu blj man nebija laika pasham meklet , gribeju tikai parbaudit ka tad isti ir , jo prms tam pieredzes ar to nebija , zhel ka tavu postu nevar nevienu paradit tautai , nez kam at****ji ka banu nonjema?
Bet laika gaidīt atbildi forumā bija. psc...
Instigater un Raimiza jau tev diagnozi noteica, bet 4igāns :shura: mums ietiepīgs puika, kritiku neuztver.
Un kur problēma?
«Gaismā cietējošais materiāls, tautā saukts arī par heliomatriālu jeb hēlija materiālu, ir kompozītmateriāls, kas sacietē gaismā. Tas ir viens no izturīgākajiem mūsdienās pieejamajiem zobu plombu materiāliem, turklāt — zoba krāsā, kas nebojā vizuālo skatu,» atgādina Dr. Bērziņa. Gaismas plombas ir vizuāli pievilcīgākas, tām piemīt unikāla īpašība — plombu iespējams pieslīpēt, precīzi atjaunojot zoba dabisko pauguriņu formu. «Dažkārt visi zobi ir vienās plombās, bet, attaisot muti, spīd tikai balti, skaisti zobi, turklāt pēc gaismas plombas ielikšanas nav nekādu ēšanas ierobežojumu,» zobārste uzsver šī materiāla priekšrocības. Gaismā cietējošās plombas cena: Ls 10–20.
Vai es esmu vainīgs ka zobārste lieto terminu Hēlija plombe? Vai varbūt mazais 4igāns pie zobārsta baidās iet?
dafai puikas nokratiet peedeejo pili no saviem mazajiem mitrajiem galiem un liekaas mieraaaa... vai arii turpinaajumaa lietojiet pm........
lasu un briinos :D
it kaa nav pilnmeeness :shura:
visus jaadzeesh, visiem viss ir slikti... nabadzinji :) samekleejiet sievieti, praats buus mieriigaaks :beee:
a ko tu domā, skolniekiem pirmā skolas nedēļa pēc brīvlaika, visi nervozi palikuši
Eu, supermodeles un vēl augstāk stāvošie! :yo:
Moš kāds paseko līdzi un sakārto sticky topikus pa visām sadaļām- tur puse infas jau sen ir novecojusi un patiesībā reti kam interesē, bet šis tas sticky cienīgs aizceļojis tālēs zilās!
CPU sadaļa: kam tur nah interesē oldschool AMD un s939? citiem topikiem apmeklējums kudi lielāks paskatamies un jaunāku 45nm utml topiku popularitāti!
GPU sadaļa: vēljoprojām tas pats Agelza 1900xtx review, kopš es te reģistrējos :D tāpat vēl pārējās AMD paaudzes
Audio: principā po nav vēl tur baigā liste, bet tāpat Angelza review kā review, bet vai sticky topika vērts?
tālāk neuzskaitu, bet situācija tāda pati, ceru ka ideju saprot
Un tirgus placī arī jau beztolkā sāk pūt vecie topiki- moš katram ir atļauts viens updatojams sale topiks un miers (kā lielākajā daļā bulletin tirgus plačos, kur daudzmaz kārtība valda)
Un tirgus placī arī jau beztolkā sāk pūt vecie topiki- moš katram ir atļauts viens updatojams sale topiks un miers (kā lielākajā daļā bulletin tirgus plačos, kur daudzmaz kārtība valda)
shito es atbalstu :ok:
Par review runājot, nu derētu jamos kautkā izcelt uz citu topiku fona, bet par cik ar esošajiem sticky tur sanāk baigā liste atsevišķās sadaļās, tad domāju moš labāk uzcept atsevišķu galveno sadaļu visādiem review, kur tagad varētu pārmest arī visus esošos review!
Pagaidām liekam visus t.s. review, bet nu kad jau savairosies baigā liste, tad moš jaunu review publicēšanai varētu ta kā arī kādus kavalitātes kritērijus izvirzīt tanī sadaļā, bet nu tas vēlāk!
Eu, supermodeles un vēl augstāk stāvošie! :yo:
Moš kāds paseko līdzi un sakārto sticky topikus pa visām sadaļām- tur puse infas jau sen ir novecojusi un patiesībā reti kam interesē, bet šis tas sticky cienīgs aizceļojis tālēs zilās!
Pilnīgs un galīgs +100! :ok:
Dažās sadaļās tāds bezpriģels ir piestikots, ka bez maz vai uzreiz ieejot sadaļā, jāsāk browzēšana ar otro lapu, lai kaut ko palasītu..
arī atbalstu vienu atjaunojamo sales topiku
Sticky mazliet pašķiroti- gaidam review sadaļu! :ok:
kaa juus visi man esiet apnikushi :beee::D:shura:
Vēl derētu paskatīties, kuras sadaļas ir, un kuras nav pieejamas nereģistrētajiem... :ok:
a kas tur veel ko skatiities?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.