View Full Version : atsauksmes par Volvo S80
Vai kadam ir bijusi kada saskarme ar Volvo s80 (2.5dizelis)(1999-2003gada modelis), gribeetos dzirdeet komentarus un atsauksmes, plusus un minusu.
Bet tikai rakstam to ko patiesham zinam, nevis tjipa man taa liekas
ir bijusi dariishana ar S70/V70 2.5 diizeljiem un ar S80 nediizeli ..... kaut kas kopiigs jau visumaa sanaak .....
S80 nediizelis (automaac) '03
1) auto plash un eerc
2) riiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmaaaaaaaaaaaaaaa ~13l videeji
2) remonti nejeegaa daargi un daudz (2 gados ~3000Ls)
V70 diizelis (automaac) '98
1) arii eerc un var pat diizvaanu vest
2) nenormaali ekonomisks - zem 4 litriem pie 90km/h
3) remonti nejeegaa daargi un daudz (1 gadaa ~2000Ls)
S70 diizelis (manuaals) '97
1) salonaa biku mazaaks par S80, nav V70 diivaana vietas
2) arii ekonomisks, bet uz shosejas rijiigaaks par automaatu (~4.5l)
3) remonti praktiski nekaadi, bet kas bija tie daargi (4 gados ~800Ls)
abi pirmie bija vairaak dziiti un arii dauziiti bijushi, a 3 bija no viena laba choma njemts vaaczemee - pat nebraucot skatiities :) secinaajums taac - nevajag tev Volvo ....... nu ja baigi paveicaas, tad baigi paveicaas, bet parasti jau tieshi baigi nepaveicaas :)
pac peec V70 paarkaapu uz VW Sharan '01 TDI ...... tagad jau vairaak kaa 3 gadi nobraukti un remontos kaadi ~1000Ls salikti ....... naakamais auto kas buus kaut kad veel peec 2-3 gadiem atkal buus VW un ar vismaz 7 vietaam :)
kur tikai veikti remonti, ka tik arpratigs cipars?
S80 tika remontees tajaa serviss liidz kuramn vareeja tikt katraa konkreetajaa gadijumaa - nepaartraukti elektronikas gljuki ..... un arii dzinaajs no ta praataa sajuka un naacaas biku taisnot kaut ko
V70 siikumi tika man tepat laukos dariiti bet dzineeju visu paarlasija/kapitalku veica StarMotors vai arii kaa tur to Volvo centru bergjos sauca (detaljas par ~10% un darbs par ~20% leetaaks nekaa Musa Motors ..... bet taapat ~900Ls samaksaaju par dzineeju) ...... hadene regulaari niika aaraa un bija jaataisa, amji visi tikai mainiiti, stuures pastiprinaataaja suuknis par 320Ls ..... u.t.t. - auto jau bija labs un eerts un zupu needa, bet nu biju laimiigs kad tiku valjaa
S70 praktiski jaaremontee nebija, un kas beigaas tomeer bija jaadara to ar tepat laukos sadarija (sanaaca taa ka siksna paartruuka un virzulji sadeva pa purnu vaarstiem .... dabuja biideli jaukt aaraa un paarlasiit biku ..... par apmeeram 500Ls) a paareejo remntu tam auto nebij ..... kodikji uzpildija, kaadu sharniiro nomainija un tik brauca, brauca, brauca
mani atrunāja no volvo S80 un S60!
cik pats pasēdēju un vērīgāk ieskatījos - pahabnā salona apdare (lēts plastmass) - grabošs, remonti dārgi.
draugs - vārdabrālis havo OOOO A6 2001.gada dīzeli automātu. nopietnas problēmas līdz šim (rudenī būs divi gadi, laikam) nav bijušas. ziemā, lielajā salā gan bija mironis, bet tā OK. salons - gaiša āda, vienīgais kas varētu satraukt, bet ja neesi CYKA (cūka :D) tad ir OK. un vispār audi (jaunākiem modeļiem) izplatīti ir gaiši saloni. filiāles auto arī BIJA 2003.gada A4, arī gaišs salons, manuālis. it kā OK, bet nu tādi gļuki, tādi remonti... oj oj oj. eļļa zuda nezinkur, elektronika čakarējās tā ka varēja vēsi palikt uz ceļa nemaz nenojaušot kas noticis (tā pārs reizes gadījās), karoč tādu gan nah... bet nu tas laikam vienīgais tāds brāķis gadījies. ai te varētu gana daudz pastāstīt bet slinkums klabināt klavieri.
kā tev SAAB 95? neesi čekojis? man jau nu patīk (sport combi), bet nu serviss arī nav no lētajiem!
saabu diemzhel nee, jo ir dzirdets, ja aiziet pa pieskari elektronika, tad principaa puss auto summa ir norakstama,
pastasti mosh tomer sikak kas un kaa, paklabini klavieri, nenoslinko :rolleyes:
Nu nee, labaak Volvo nee, itkaa komfortabls auto skaitaas, bet diez cik labs nav... nesen vecam liidzeeju auto iegaadaat, tomeer nopirka to ko pats gribeeja, bet tas taa, labi ka ne Volvo! Saksim ar to, ka sakotneeji skatijaas uz Volvo S70, ja nemaldos 1997. gads, kluss, eerts, itkaa labs, bet nu rati nenormaalie, uz muusu celjiem amiishi, bukses domaajams, ka jaamaina buus katru sezonu, ciets nejeegaa :mad: Talaak skatijaas Volvo S40 1998. gada, jams jau bija komfotablaaks, eerts, tiiri labs, tachu shis konkreetais ar mazu dzineeju, laikam 1.8, siiks perdelis uz sho auto un atkal slikta izveele, knapi kustas... par remontiem nezinu, bet labi vien ka taadu nepanjeema, servisaa buutu patstaaviigs klients un tadaa gadiijumaa jaateeree daudz $$$ :(
nu 40 serija patiesham ir buulshits, jo to jau citaa rupnicaa liek.
nu 40 serija patiesham ir buulshits, jo to jau citaa rupnicaa liek.
Ja salidizina komforta zinjaa, tad tas S40 bija dafigaa labaaks nekaa S70... bet nu engine bija paaraak jeels un miiksts, lai taadu njemtu, tomeer vajag zinaamu jaudu taadam auto!
tapec jau runa iet par s80
hmmmzzz, nu nez kaa brauc cilvji un kaadus suuda amjus liek virsuu..... taadeelj arii paareeja piekare klaajas nost. Ja cilvis domaa braukt kaadus gadus triis, un ir jaamaina amji, uzliec koni un aizmirsti par vinjiem
Neznjuadzies un panjem, EOZ stilaa, BMW 530D/330D ar kaut kadiem 230!!! lopiem un baudi dziivi/graavjus! Ja tomer nee- tad vieniga izvele ir Audi ar 4wd- pat labaka par bumeru!
PS. Kada ir atveletaa summa auto iegadei? Moz esi krutaks un panjem Golf R36 4moution... :D
da njemtu BMW, tikai kretinee taa pakaljejaa piedzinja, diemzheel, bet to gan neiztirzaasim
Hmzz Volvo, teetuks tieshi tiko gribeeja njemt S80, izbrauca testa braucienu utt... nez vinsh no mashiinaam loti labi ceert. Pats var remonteet, vieniigi detalas daarags Zviedriem :/
Beigaas panjeema 1998 gada Mersi (bet to Volvo arii grib nemt :/), nu ne grab, neko, viss ideaals, par 5000Eur.
Motors vieniigi 1.8, nju man pa maz :D
Tev Relax mosh pietiktu, par cik kungs esi gados :p
A6, ja njem tad njem to kas naak uz jaunaa audi 100 virsbuuves, nebuus ar to daargo richagu mainiishanu jaachakareejas, kas baisi pliist pa muusu celjiem 600Ls visu mainja...
A4 taa pasha laika, 1995+ gada loti slimo ar sho probleemu.
Nez mans viedoklis vienkaarshs, ja grib mashiinu kurai detalas nemaksaa miljonu, tad jaaizveelas starp Audi, BMW, WW, vai Mercedes.
Es taa dariitu. Japaani toch nevajag nemt.
Tas tikai mans subjektiivais viedoklis.
Offt: Par degvielu, diizeli vajag nemt ja taisaas loti daudz braukt, vai arii mineeto degvielu var dabuut leetaak pa blatu, savaadaak detalu cena neattaisno ietaupiitos l/100Km.
da degviela man po barabanu, galvenais besi serviss ar kosmiskaam cenam, lidz shim sedeju uz japanjiem un ljoti veiksmigi, bet nu sagribeejas ko citu un nu luuk rezultats :D
P.S. nu par tiem richagiem esmu dzirdejis, ik peec 30-40 t., km jamaina (audi, WV un veel kautkam, kas ir ar aluminija piekari tochna)
Domaaju, ka jaizveelas turbo diizelis, ja daudz jaabraukaa, iet jau ok, jamam pateerinsh ir normas robezjaas, diizelsi itkaa maksaa vienaadi kaa bendziins, tachu diizeliiti ir vieglaak pa blatu dabuut pa leetaam naudaam :D
mhh.. diskusija ne pa knapu...
tā...
Ko es varu teikt.Volvo ir jāņem labs,jāliek labas detaļas,tad nekas tur nelūzīs.Apdare:nu ir ok,negrab viņa tā.Toties komforts un vēl gaišas salons iekš S80 ir super.Dīzeļi:ir ok,gan jaunie,gan vecie.
Par citiem auto:es balsoju par Audi,īpaši par A6.Tomēr,pie mūsu klimata,cik tas vēl ir,simetriska pilnpiedziņa spārda.Jā,nu ir tur jāuzmana piekare,bet ja skatās,kur brauc,tad ir ok.Dīzeļi ir tiešām izcili,galvenais,lai nav kāds galīgi beigts,bet visi dīzeļi ir dārgi remontā.
Par pārējiem laikam nebūs ko teikt šobrīd...
Jūs sapotiet, ja paņems sūdīgu mašinu, tad jebkurā modelī var iegrūst 3K LS...
Lai tas BMW, Mersis, Audi, volvo vai saab-s. par 10-12K Euro...
Vienkārši vajag akurāti, cik nu var izložņāt pa autiņu pirms pērc... Visu apostīt, pačamdīt, paņemt līdzi riktīgu specu.. (ir tādi, kas pielaiž autiņu un jau caur troksni foniņā dzird visus motora defektus... Vēl vajag testa braucienā riktīgi nodot pa bruģi, lai dzird vai plastmasas grab, vai arī hadene kaut kur neklab.. utt.) Skaidrs, ka visu nevar uziet, bet nu jācenšas, it sevišķi ja runa iet par 10-12K euro.
Karoč dārgi remonti ir visiem, gan zviedriem, gan BMW un mersim... Laikam no visiem šeit aprunātajiem +/- ciešamas remonta cenas ir audim (palabojiet ja maldos)
Ja tieši runa par S80, tad jāņem T6 :D... Iet lopā!
Ja runā par jebkāda veida dīzeļiem, tad problēma ir tāda, ka vāczemē dīzelis nereti ir izmantot par kaut kādu darba auto un nereti nobraukumi 2000-2001 gada mašīnām sasniedz tam vecumam nesmukus skaitļus...
Ko gan var gribēt no auto, kas jau ir noripojis 1/2 sava motora resursa....
Pašam ir S40 no rudens (tad sanāk ka vairāk kā pus gadu)
Līdz šim 1 remonts par 110Ls + 50Ls kosmētiskais (sieviets darbs :) ) //protams pirmreizējā apkope neskaitās...
Ar viņu nemaz tik traki nav kā visi te bļauj, ne plastmasas grab ne arī lūst tik traki un raksturīgi ka pēc 4K rpm parādās otrā elpa...
Es te arii mekleeju auto 98- 01g.! Nu par to S40 man arii bija doma njemt bet pirms meenesha tomeer izveeleejos Saab 9-3 2,2TDi! Bet nu tas salons S40 bija tik prasts ka tur tieshaam nav kam grabeet un nevereeju atrast nevienu S40 ar daudzmaz normaalu noskreejienu un visiem saloni bija diezgan nodraazti! Nedauz samulsinaaja ka s40 un v40 esot Renault dzineeji par citiem gan nezinu!
Izbraucu gan ar s40, gan 9-3 nu jaudas zinjaa nesaliidzinaami! Bet galvenais bija noskreejiens 112k ar servisa graamatinju un regulaaraam apkopeem, atdziits no Vaacijas pirms 2 meen., balts aadas salons- uzreiz taada svaiguma sajuuta.
Man jau arii biedeeja runas ka zviedri esot daargi remontos, bet paardeveejs iedeva paaris privaatos seervisus kuri njemoties ar saabiem nokauleeju cik vien vareeju un bez lielas domaashanas jau tagad vizinos ar 9-3. Saaba diizeljiem esot Opelja dzineeji un kaarbas taa ka, kas tur var buut daargs+ kvalitatiiva salona apdare!
Saab-s dīzelis nav Saabs :D... (tas nu tā manas subjektīvās domas... Tāpēc ka saab uzskatu par sporta auto, līdz ar to primais uz ko var skatīties ir 2.0T-2.3T un beidzot ar AERO, bet tas nu ir subjektīvi un fuel patēriņi protams nav salīdzināmi)
BTW, servisa grāmatiņas melnie vācijā pirms ārā dzīšanas saraksta kādas vajag... :p :D Visus zīmogous sapiež utt..
Vienīgā cerība ja kāds paziņa... (ā un vēl tās basņas, kā piemēram... viens opis brauca... vai arī ... vecs ārsts 5km uz darbu katru dienu... arī ir dzirdētas 100 reižu :D
Es reālajam noskrējienam ticu tikai tiem autiņiem, kas pirkti LV!
Man ir 'pedejais mohikaanis' VOLVO 850 , kas ir ists Zviedru auto , paareejie peec 1997 vairs nav isti Volvo :p 95% renault dalas . Ko var gribeet ?
P.S. Es ar savu auto esmu apmierinaats , detalu cenas labas jo draudzeejos ar Ape Motors :p Remonteju parsvaraa gadiijumu pats :D :D :D
Vakar apskatiijos klienta autinju Volvo S60, 2001 gada. Taa neko, pajautaajos jamam kaa cipari. It kaa detaljas nav supa daargas, remontee un maina jams pats. Pirms tam braucis ar Michuku Galantu. Baigi apmierinaats ar S60. S80 nenjeema jo jams vinjam licies vizuaali nepievilciigaax saliidzinoshi ar S60.
Man ar S80 vizuālais ne visai..
C70 ir smuks, bet dārgs attiecīgajam gadam (skaitījās Lux Coupe):
http://www.turbobricks.com/feature/img/fall_05a.jpg
Jaunais vispār spārda:
http://www.bimmerfest.com/photos/data/500/1056810131_PXPXHIYFVRFPF.jpg
Saab-s dīzelis nav Saabs :D... (tas nu tā manas subjektīvās domas... Tāpēc ka saab uzskatu par sporta auto, līdz ar to primais uz ko var skatīties ir 2.0T-2.3T un beidzot ar AERO, bet tas nu ir subjektīvi un fuel patēriņi protams nav salīdzināmi)
BTW, servisa grāmatiņas melnie vācijā pirms ārā dzīšanas saraksta kādas vajag... :p :D Visus zīmogous sapiež utt..
Vienīgā cerība ja kāds paziņa... (ā un vēl tās basņas, kā piemēram... viens opis brauca... vai arī ... vecs ārsts 5km uz darbu katru dienu... arī ir dzirdētas 100 reižu :D
Es reālajam noskrējienam ticu tikai tiem autiņiem, kas pirkti LV!
Nu bet saliidzinaat S40 diizeli ar Saab tikai 98-01g. diizeli arii nevar, jo peec 01 volvo liek pats savus dzineejus un taapat arii saabs, bet cik noprotu tad tev ir bendzina dzineejs!
Kopumaa uzskatu ka dziizelja dzineeji ir progreseejushi un peedeejaa laikaa par jaudu suudzeeties ir diezgan nezoliidzi!
BTW , servisa grāmatiņas melnie vācijā pirms ārā dzīšanas saraksta kādas vajag... Visus zīmogous sapiež utt..
Vienīgā cerība ja kāds paziņa... (ā un vēl tās basņas, kā piemēram... viens opis brauca... vai arī ... vecs ārsts 5km uz darbu katru dienu... arī ir dzirdētas 100 reižu
Tas tiesa man paaris plachos arii taa bija, kaut uz vietas to graamatinju vareeja noformeet un noskreejienu sagroziit:D , lai tik es nemtu mashiinu no vinjiem nevis no kaada cita! Bet taa jau uz aci var redzeet, kaa salons ir izseedeets- it sevishki aadas!
DeadmaroZ-TLOTL
06-15-06, 23:16
Taa ir man pazinam s80 , 5gadu laikaa padveska paarlasiita jau 2vas reizes ...
Peedeejais kaut cik nemamais volvo ir 850 un ar jau ar padveskas nikiem stikiem slimiigs .... saku peec pieredzes , nu jau 5to gadu ar taadu vizinos ;-)
Par S80 varu izteiktiez diezgan konkreeti. pirms gadiem 7 braaleens nopirka pirmo nu kapaaja ar to kaadus gadus 4-5 ppec tam panjeema jaunaaku ar to pirmo iipashu probleemu itkaa nebija vismaz pats vinjsh ipashi nesuudzeejaas kaukaadi siikumi jau bija bet nu taadi nieki itkaaa. A ar to jauno gan isti labi negaaja sakumaa elektronika chakaajaas un pirms kaada pusgada braucot pilseetas centraaa pirms krustojuma bremzes pazuda un rezultaatu jau varat iedomaaties :rolleyes: nu no taas mashiinas priekshas nebija iipashi daudz ko salasiiit.........
p.s. pec tam shameejais dabuuja kaadu meenis vai divus ar kaajinjaam pakapaat kameer izskasiijaas ar diileri un pieraadiija savu pravdu
volvo ir laba mašīna, ja nav nojāta, pie mums pārsvarā nāk gļukainās, daudz nobrauktās, piemēŗam, vācijā takš bešenie gabali... interesanti varianti ir redzēti no itālijas, Beļģijas...
Jā, remonti nav lēti, bet jāskatās kur taisa, parasti jau uzskrūvē bešeno piķi dēļ tā, kāda mašīna... nav pārāk sarežģīta piekare (atšķirībā no BMW)... arīsamērā izturīga (nav tik izturīga, kā C4 audim)...ja brauc ar apdomu - ir ok...
automātu nekādā gadījumā... nezinu kapēc, bet tā džeks no volvo centra pateica....
pēc uzbūves 1:1 ar 60to sēriju.
Ja gribi ņemt dīzeli tad tikai un vienīgi nojātu - par atbilstošu ciparu... varēsi pie laba meistara aizvest, noskaitīt viņām iepirkuma starpību, lai saliek visu pajaunam - tad viss būs bumbās.
Es te arii mekleeju auto 98- 01g.! Nu par to S40 man arii bija doma njemt bet pirms meenesha tomeer izveeleejos Saab 9-3 2,2TDi! Bet nu tas salons S40 bija tik prasts ka tur tieshaam nav kam grabeet un nevereeju atrast nevienu S40 ar daudzmaz normaalu noskreejienu un visiem saloni bija diezgan nodraazti! Nedauz samulsinaaja ka s40 un v40 esot Renault dzineeji par citiem gan nezinu!
Izbraucu gan ar s40, gan 9-3 nu jaudas zinjaa nesaliidzinaami! Bet galvenais bija noskreejiens 112k ar servisa graamatinju un regulaaraam apkopeem, atdziits no Vaacijas pirms 2 meen., balts aadas salons- uzreiz taada svaiguma sajuuta.
Man jau arii biedeeja runas ka zviedri esot daargi remontos, bet paardeveejs iedeva paaris privaatos seervisus kuri njemoties ar saabiem nokauleeju cik vien vareeju un bez lielas domaashanas jau tagad vizinos ar 9-3. Saaba diizeljiem esot Opelja dzineeji un kaarbas taa ka, kas tur var buut daargs+ kvalitatiiva salona apdare!
S40 ir tas pats reno - respektīvi sucks un pretīgas probzas ar elektroniku...
Saabam IR daargs remonts... dievs pasarg, ja vajadzēs ķēdi mainīt... saab peec '01 ir gandrīz tas pats subaru, tikai bundža cita (atceramies subaru kārbu gļukus).
kkā opelim nezinu tādu 2,2 TDi... ir, tāds pats kā BMW 2,5TDi (nejaukt ar Audi)....
Man ir 'pedejais mohikaanis' VOLVO 850 , kas ir ists Zviedru auto , paareejie peec 1997 vairs nav isti Volvo :p 95% renault dalas . Ko var gribeet ?
P.S. Es ar savu auto esmu apmierinaats , detalu cenas labas jo draudzeejos ar Ape Motors :p Remonteju parsvaraa gadiijumu pats :D :D :D
Tur es Tev piekriitu. Pirms kadas nedeljas tiku pie ratiem 850 2.5L 95` gada. Njams, patikamas sajuutas, jo jams ka valis peld pa Jurmala - Riga shoseju virs 150kmh :D turklaat pamatiigs komforta nodroshinajums 8)
S80 ar ir labi auto. Sencim darba rez bija S80 2.9L T6 @ 320ZS, un verpas ta ka maz neliekaas. Veda mani uz gailjezeru ar to apratu, un katra likuma rati verpas lidz duumiem :D. A ieksha reali plashs 8)
P.S. Ka jau Volvo, detaljas pietiekoshi dargas. Sanaca transmisija vienu sudinju, par paris simtiem pirkt. Mazdai tas maksatu 2ciparu skaitli :D
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 00:17
P.S. Ka jau Volvo, detaljas pietiekoshi dargas. Sanaca transmisija vienu sudinju, par paris simtiem pirkt. Mazdai tas maksatu 2ciparu skaitli :D
nu nezinu ko tu esi pircis , bet tevi ir tocna apkaasushi :-) detalas nav iipashi daargaakas kaa citiem auto
Pēter,tu nu gan auzās iebrauci....
ir Opelim 2,2td,tikai tas ir jauns motors,to veco bmw dīzeli tur neliek jau kādus 5 gadus stabili,i to viņš tika bija Omegai.Šitais 2,2 ir drusku jaudīgāks variants 2,0 dīzelim.Ir ok motors.
Un par Saab vēl lielākas auzas.Jā,pieder viņš pie GM,tāpat kā daļa Fuyi Heavy Industries.Un tad? Ar Subaru kopīgs ir tikai 9-2,bet to tirgo tikai ASV,nekur citur.Jā,jaunais 9-3 ir uz vienas platformas ar Opel Vectra (jauno).Nu un tad? Uz kvalitāti tas neatsaucas,toties ļauj samazināt izmaksas un noturēt šo unikālo marku virs ūdens.
salaveci - visām mašīnām ir savas slimības arī parastajam auģija 2.0 115HP dzinējam gaisa mērītājs pie 300 piķo...
tolx... ok, par dzinēju varbūt... opelis kā suga besī + izurbos saab cauri ~1,5 gadu atpakaļ, kad sencis gribēja pirkt autiņu jaunu... nopirka a6 (labi ka tagad citos medību laukos tā grabaža)
bet par subaru nefiga... rīt mēģināšu atrast dažus interesantus raxtus par 9-5 un 9-3...
nerunājam par pašām jaunākajām mašīnītēm...
nu nezinu ko tu esi pircis , bet tevi ir tocna apkaasushi :-) detalas nav iipashi daargaakas kaa citiem auto
Pats es neesmu pircis un nepirkshu, fakts ir tads, ka sakara ar motora pacelshanu transmisija sakas brinumi, so, aizdzina uz offical centru un noplesa pamatigo summinju pa "siikumiem".
saabu diemzhel nee, jo ir dzirdets, ja aiziet pa pieskari elektronika, tad principaa puss auto summa ir norakstama,
pastasti mosh tomer sikak kas un kaa, paklabini klavieri, nenoslinko
Jap, tastiesa. Mums bija Saab 98` gada 9000CSE, skaitijas lukss, 2.0t, un elektronika pilnigais murgs vinjam bija. Pa servisiem izvazaajaas, bet taa ka viss funkcione vienlaiciigi bija gruti saremonteet. kkada slimiba tam musu autinjam bija
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 00:23
salaveci - visām mašīnām ir savas slimības arī parastajam auģija 2.0 115HP dzinējam gaisa mērītājs pie 300 piķo...
kas ibio ir gaisa meeriitaajs ? lambdas zonde? Ja godiigi nevaru iedomaaties kas volvo transmisijaa varetu maksaat triisciparu skaitli!?
mēģini uz veselību.Vienīgais,ko tu atradīsi ir tas,ka lielais dīzelis ir no Isuzu.
dead,tas aparāts ieplūdē atrodas,mēra gaisa daudzumu.
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 00:25
kas ibio ir gaisa meeriitaajs ? lambdas zonde? Ja godiigi nevaru iedomaaties kas volvo transmisijaa varetu maksaat triisciparu skaitli!?
Pats es neesmu pircis un nepirkshu, fakts ir tads, ka sakara ar motora pacelshanu transmisija sakas brinumi, so, aizdzina uz offical centru un noplesa pamatigo summinju pa "siikumiem".
nu re kaa jau es domaaju :D :D :D :D :D tur arii par lampinas apmainiishanu panems divciparu skaitli :D :D :D :D
Mainiiju savam 850 sajuuka disku ar visu kurvi kopaa ar darbu 70Ls , nu ja jaamaina kaaba tad taa arii vareetu buut ka 3ciparu skaitlis sanaak un ja liek jaunu ne lietotu , jauna kaaba jebkuram auto maksaas 3ciparu skaitli
mēģini uz veselību.Vienīgais,ko tu atradīsi ir tas,ka lielais dīzelis ir no Isuzu.
dead,tas aparāts ieplūdē atrodas,mēra gaisa daudzumu.Tieši, kad manam čomam šitais te noplīsa bija vienīgā reize, kad nopriecājos par savu ABT bezmotoru :D:D
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 00:28
dead,tas aparāts ieplūdē atrodas,mēra gaisa daudzumu.
jasna buus jaapapeeta kas tas par briinumu kas maksaa vaacu zigulim taadu ciparu
PS
mosh kaads zina vina anglisko nosaukumu?
Nu ta vinjsh ir. REalitate - ja firma dzen autinju labot - ne garantijaa, tad tie skaitnji ir "palieli". + S80 T6 nav Audi A4 un nekad nebuus viena klasee ;)
mhh... ja T6,tad viss skaidrs.Tur ir rindas sešinieks šķērsām ielikts,lai kaut ko izdarītu,pus mašīna jāizjauc.Likumsakarīgi.
ko lai saka... atliek ķerties pie amerikāņiem.... tagad viņiem arī remonti samēŗā lēi palikuši... nav vairs tie bešenie skaitļi, kas par daļām bija senāk jānoliek...
T6 reāli viss ir jāceļ laukā... nav viņiem arī noņemamās priekšas... kā bija senāk...
tikai tu man tagad parādi kādu amerikāņu mašīnu... Corvette un tādi aparāti neskaitās.Tieši vieglo mašīnu,tādā normālā cenā.
DeadmaroZ-TLOTL
06-16-06, 00:34
tikai tu man tagad parādi kādu amerikāņu mašīnu... Corvette un tādi aparāti neskaitās.Tieši vieglo mašīnu,tādā normālā cenā.
runaajot par amiishu auto ... coms atbrauca no jenkiem un man uzprasiija , zini kaapeec vini brauc ar amerikaanu mashiinaam?! Es saku nee , shamais atbild ka taadeel ka ar labaam mashiinaam vini nevar atlauties braukt!
tas viss no gaumes atkarīgs.Bet nu nevar noliegt,ka komforts tajos auto ir.Par pārējo vēl var strīdēties,bet nekur netaisīja tik plašus un komfortablus auto.
Nez, man amerikanju autinji piedur :D
Reala masa - juuti ar ko brauc :D
Nu pashlaik amerikanju autinji ir LEETI - bet ne tik kvalitativi kadiem jabut lai parsteigtu eiropu ;)
Tas pats chevy Lacceti un ta ***nja uz "E" burta :D Leets, bet nekas vairak. ASV KIA varetu teikt :D
krishxxx,tu 3x vari minēt,kas tas Lacetti ir īstenībā,un no kurienes nāk....
Es varu iedomaties :D ganjau ka jamos razho turpat kur musu procesorus :D
Tada zinja skandinavu kvalitate bus krutaka - paraleli ari dargaaka. So kas ir letak - 5x labot miiljo Kia Sorento vai 1x, bet kartiigi S80? :D
nē,nu kvalitāte japāņiem un korejiešiem jāatzīst ir ok.Salons varbūt tā,bet tehniski viņi šobrīd ir labā līmenī.Lai tu nemocītos,varu pateikt,ka Daewoo jau labu laiku pieder GM,bet tā kā Chevrolet nav savu kompakto modeļu,ko tirgot ārpus ASV,tad viņi paņem un nomaina Daewoo bļembas un tirgo visur pasaulē.Zin,iedarbojas arī.
domaju gan. Labak aprvietojos ar Chevrolet nevis ar Daewoo, zinot ka taads pats man viesistabaa staav uz TV galdinja :D
Nenoliedzu ka Honda,Toyota,Nissan,Mazda un Subaru ir ljoti kvalitativas, bet tiem korejieshiem - nu njez...
a sistēma ta viena... korejieši tai lietai pieiet nopietni,viņi grib noķert japānu,tajā pašā laikā negrib pieļaut,lai ķīnīzeri tiktu klāt.Nekas cits neatliek,kā ražot labu mantu.
Kas razo Daihatsu vai Sang Jong? vienam no sitiem bija dzips, kas testaa (kopumaa 50K nobrauce) paris reizes pabija uz garantiju bagazniekam mehanisms nojuka (tas pie atslegas)- tjipa ljurkajas pamatigi :D
Daihatsu ir japāņi,tjipa kaut kāda daļa tā uzņēmuma Toyota pieder.SsangYong ir korejieši,bet kooperējas ar MB.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.