PDA

View Full Version : BMW pa leeto

Instigater
06-10-06, 12:11
Nu tad taa, sakaraa ar to, ka ir iegaadaats otrs auto, saakusies vasara, tad varu piedaavaat skolniekiem BMW 320i '83, tiesa, ne pa skolniecisku cenu, ibo par shamo es zinu, ka liidz galapunktam aizbraukshu vienmeer. Lielaakaa beeda ir ruusa un taa kaa auto ir balts, tad uzreiz lec aciis. Neteikshu, ka vinjam buutu bijusi viegla dziive, bet nu vismaz tagad ir ruudiijums :D Un veel, ja iemaaciisieties braukt ar shito auto, tad maaceesiet braukt ar jebkuru, ibo nav ne stuures pastiprinaataaja, ne arii ABS, taa teikt, riktiigs oldskuul, taapeec jau arii var pa ezeru braukt kaa vien gribas, nevis kaa kompis izdomaa.
Pagaajusho ziemu leca bez probleem arii pie tiem -30. Komplektaa naak liidzi ljitaki ar normaalaam riepaam un blekjinieki ar 1 sezonu brauktaam ziemeneem (gandriiz jaunas). Ir arii tehniskaa apskate liidz juulija beigaam, ja gribas svaigu tehnisko izietu pilniigi oficiaali, tad cenai pieliek veel 50Ls.

Pagaajushaa gada rudens:
http://warez.kauguri.net/pic/albums/wpw-20051007/normal_IMG_2058.jpg

Pagaajushaa ziema:
http://warez.kauguri.net/pic/albums/wpw-20060319/11.jpg

Svaigaakas bildes man pashlaik nav.

Cena viss kopaa 350Ls
Cena uz ljitakiem 300Ls
Cena uz blekjiniekiem ar ziemeneem 250Ls

mrlobber
06-10-06, 12:16
Whoa, kas par piedāvājumu :D Par nelaimi, neesmu attiecīgā mērķauditorija :D

krishxxx
06-10-06, 12:48
varu piedaavaat skolniekiem BMW 320i '83,

Ja protams. Skolnieku aparats virzas uz priekshu ar krievu rudijuma motoru un saucas VAZ :D

cena imo diezgan laba, ja driikst izteikties. Nesen pazinja, ta pasha gada Audi nodeva ss.lv, par 250ls. Bet nu taa bundzha bij vnk no comments. tik cik iebrot gridaa jamo no vietas izkustinaat :D

Nexodus
06-10-06, 13:02
interesants piedāvājums... baigi žēl, ka nav stūres pastiprinātāja.
jāpadomā

Instigater
06-10-06, 13:10
Nexodus, kas, tu meitene?!! :D Stuures pastuuzis ir nepiecieshams tikai parkojoties. Braucot jau stuure griezjas viegli neatkariigi no taa vai pastuuzis ir, vai nav.

Relax
06-10-06, 13:18
butu auto kadus 10 gadus jaunaks, nopirktu, ari dargaak :rolleyes:

Nexodus
06-10-06, 14:11
Instigater, nea, meitene neesmu! Ford mondeo maizē atēdies esmu. Patīk komforts.
Piedāvājums tīri tā neko... Bet jāskatāš

Jetijs
06-10-06, 14:12
Instigater, ko ta paņēmi vietā?

Instigater
06-10-06, 14:17
Palieku vecs - 525i ;)
Tjipa shitaadu:
http://www.bmwpower.lv/gallery/gallery/5er/e34/525i_91_2_2.jpg

Ha_Ha
06-10-06, 14:18
vakar tiku vaļā no sava "vecā"!!! esmu priecīgs ;)

Kashelz
06-10-06, 14:23
A man ir vecais 5. BMW 1982. gads :) E28 haizivs, pagaidaam jasaved jaunais engine taa, lai raiti ripo, bus ar ko dragaat kaadu briidi :D

tolx
06-10-06, 15:44
mhh... pat pie visas nepatikas pret BMW,tas aparāts ir makten labs roku taisnošanai.Kā teikt,pirmais solis ceļā uz Quattro. :D

kasparsss
06-10-06, 15:47
TA sim aparaatam jau protams nava !

Instigater
06-10-06, 16:11
Ja buutu uzmaniigaak lasiijis, tad buutu sapratis, ka ir liidz juulija beigaam, un nav probleema pilniigi legaali iziet arii tagad, tikai gan jau kaads siikums buus un liidz ar to cenai +50Ls.

jonixins
06-11-06, 00:10
mmm, incants piedaavaajums, lai gan esmu kritis uz gredzenu paveelniekiem (jebkaadaa komplektaacijaa)....
varbuut vareetu intereseet, bet bik veelaak...tiiri interesei - cik vins eed uz 100km? ja brauc normaali (ne kaa pendzja vai dzigits)...

Instigater
06-11-06, 10:37
man videejais sanaak 10 uz simtu

krishxxx
06-11-06, 10:49
A man ir vecais 5. BMW 1982. gads :) E28 haizivs, pagaidaam jasaved jaunais engine taa, lai raiti ripo, bus ar ko dragaat kaadu briidi :D
Damn, vot tas aparats reali piedur :) Imo labakais dizains kads BMW ir bijis ever. (ja neksaita M6 :D )

Instigater, neesi ss.lv ielicis? imo tur tev atri jamo panjems. Tik novac visu vertiigo :D

kitaps
06-11-06, 10:56
Kashelz cik liels tev motors?

Pirmiit ar draugu ar taads bija, tikai 84. gada, 2.8L. Gāja lopaa :D

Instigater
06-11-06, 11:34
Ieliku, tikai tur neko par MP3 magjiiti un Pioneer tumbaam nekaa neesmu teicis ;-)

Kashelz
06-11-06, 20:17
Kashelz cik liels tev motors?

Pirmiit ar draugu ar taads bija, tikai 84. gada, 2.8L. Gāja lopaa :D
Bija?? Kur palika? Motors nav dziivs? Reaali incee! Manam tagad tikai 2.0 engine, jauda maza, bet motors tiek daljeeji paarlasiits, taa kaa buus ok, ir veel shaadas taadas ljaunas idejas praataa kaa motoru spiidzinaat :D

Agnisr
06-12-06, 10:22
Instigater nevēlies 318 touringu 97 gada ideālā stāvoklī?? Žēl pārdot, pats nesen iegādāju, bet nu sročna vajag naudu!

2 Airbagi, el. logi, el. spoguļi, klimata kontrole, stūres pastiprinātājs, centrālā atslēga ar pulti, stūres lifts, tumšais salons, sekretka, lietie diski, sēdekļu apsilde utt. Karoče ekstru ļoti daudz

Cena ir virs vidējās: 5200EUR, bet autiņš tiešām ir ideaļņiks, ir servisa grāmata!

P.S. Ja pērc manejo, tad es tavu paņemšu ar ko kādu laiciņu braukt, kamēr atgūšos!

Damn, vot tas aparats reali piedur :) Imo labakais dizains kads BMW ir bijis ever. (ja neksaita M6 :D )

Instigater, neesi ss.lv ielicis? imo tur tev atri jamo panjems. Tik novac visu vertiigo :D
Par dizainu kļūdies, the best ir e21 un tas ir fakts, tik tagad topinieku (323i) kā ar uguni neatrast kaut cik ejošu!

Instigater
06-12-06, 10:54
njea, 3 BMW man nevajag, labaak maajai seetu rekonstrueeshu

Agnisr
06-12-06, 11:18
tādā gadījumā, ja pērc 5-er, tad skaties uz 530, nesaku, ka 2,5 neiet, bet nu benzīna patēriņš 3,0 un 2,5 ir praktiski vienāds, tad kāpēc lai neizvēlētos lielāko?
pietam 525-to vairāk pirka mazāk turīgie vācieši, kas ar to pārvietojās ikdienā un noskrējieni būs salīdzinoši lielāki nekā 3,0.
Ja tomēr ieciklējies uz 525, tad obligāti pērkam pēc 92. gada, kad mainījās motori, bet to jau laikam pats zini!

Instigater
06-12-06, 11:21
auto jau sen ir, taa kaa vari mani nemaaciit ;-)

Agnisr
06-12-06, 11:35
posto bildes, šeit vai bmwpower.lv:)

Instigater
06-12-06, 11:43
Veel ne, vienam moldingam stuuriitis atnaacis valjaa un pakaljbuferi jau fakin'pilseetaa paspeeju noraut no stiprinaajumiem, kretiiniskie pagrabu vaaki, ar balto parkojos kaa gribu, ar jauno stipri jaapiedomaa. Tagad servisaa pie reizes arii citus jauno auto iegaades siikumus izveikt.

Reigo
06-12-06, 11:56
tādā gadījumā, ja pērc 5-er, tad skaties uz 530, nesaku, ka 2,5 neiet, bet nu benzīna patēriņš 3,0 un 2,5 ir praktiski vienāds, tad kāpēc lai neizvēlētos lielāko?
pietam 525-to vairāk pirka mazāk turīgie vācieši, kas ar to pārvietojās ikdienā un noskrējieni būs salīdzinoši lielāki nekā 3,0.
Ja tomēr ieciklējies uz 525, tad obligāti pērkam pēc 92. gada, kad mainījās motori, bet to jau laikam pats zini! Pēc 92 nāca ar 24Vārstiem, ja?
BTW, agnisr, tas tavs BMW ir E36?
Tad 318 nav tas labākais varaiants...
Viņš tak neiet :)
2-nieks jāņem...
Uzreiz 150kundziņi!
(starpcitu, E46, pēc 2001 laikam 2-litrīgie jau ir ar 170 kumeļiem... :) )

tolx
06-12-06, 12:26
eu,eu,šite netaisiet man bmwpower vai bērnautu,ja?

Instigater
06-12-06, 12:29
njea, BMW ir jaanjem maksimaalais tilpums no cilindru skaita attieciigajam motora modelim. Teiksim M20 ir modifikaacijas 2, 2.3, 2.5 un deforseets 2.7l, vislabaak iet 2.5, bet 2.7 arii nav slikts variants, kaut gan zirgu ir tikai bish vairaak kaa 2litriigajam, M30 vislabaak uzreiz 3.5l, utt.

Instigater
06-12-06, 12:31
eu,eu,šite netaisiet man bmwpower vai bērnautu,ja?
Buudaa! http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/icon_smile_chairshot.gif BMW saakot ar 70.gadu beigaam iekshaa naak kompji!

Angelz
06-12-06, 12:34
Ja tomēr ieciklējies uz 525, tad obligāti pērkam pēc 92. gada, kad mainījās motori, bet to jau laikam pats zini!

525i maniijaas saakot ar 92 gadu? Ja runa iet par M50 24v pliitiim tad shie motori E34 5ajiem ir kops 90 gadu beigaam, kas nomainiija M50 12v!

Instigater
06-12-06, 12:40
92.gadaa paraadiijaas M50TU alja VANOS, taa pati jauda, bet griezes moments lielaaks zemaakajaa daljaa.

Angelz
06-12-06, 13:21
Skaidrz. Ehhh, zinu ka kaadreiz man BMW atkal buus :] Tikshu galaa ar dziivesvietas iekaartoshanu un citaam primaaraam lietaam panjemshu kautko no 5ajiem vai 6to, paarejie modelji neincee :]

3x tiinjiem, 7x bieziem lieliem onkaam ar lielu veederu un naudas maku :]

Kashelz
06-12-06, 17:01
njea, BMW ir jaanjem maksimaalais tilpums no cilindru skaita attieciigajam motora modelim. Teiksim M20 ir modifikaacijas 2, 2.3, 2.5 un deforseets 2.7l, vislabaak iet 2.5, bet 2.7 arii nav slikts variants, kaut gan zirgu ir tikai bish vairaak kaa 2litriigajam, M30 vislabaak uzreiz 3.5l, utt.
Aaa nee, labaakais no M20 ir 2.5e modificeets dzineejs! Respektiivi taa ir 2.5e apaksha, kurai tilpums ir 2.7l, + jaliek 2.5i galva, vot tad ir labs spridzeklis, protams jasaforsee viss kaa naakas, taa ap 200 ZS var dabuut araa, uh kaa taads iet... + ja veel piekombinee turbiinu vai kompresoru, tad vispaar mati no galvas notiet nost jaudas zinjaa :D

Reigo
06-12-06, 17:42
Aaa nee, labaakais no M20 ir 2.5e modificeets dzineejs! Respektiivi taa ir 2.5e apaksha, kurai tilpums ir 2.7l, + jaliek 2.5i galva, vot tad ir labs spridzeklis, protams jasaforsee viss kaa naakas, taa ap 200 ZS var dabuut araa, uh kaa taads iet... + ja veel piekombinee turbiinu vai kompresoru, tad vispaar mati no galvas notiet nost jaudas zinjaa :D
Neatmaksājas (tev tas OCera gars, kas auto-lietās diez vai tā atmaksājas)
Man liekas labāk uzreiz paņemt kādu jaudīgu vecu klabatu :rolleyes:

Skaidrz. Ehhh, zinu ka kaadreiz man BMW atkal buus :] Tikshu galaa ar dziivesvietas iekaartoshanu un citaam primaaraam lietaam panjemshu kautko no 5ajiem vai 6to, paarejie modelji neincee :]

3x tiinjiem, 7x bieziem lieliem onkaam ar lielu veederu un naudas maku :]
Angelz, vai tad 6-tie ir par normālu cenu? (E63/64) Man liekas, ka sākot no kādi 60K Euro :)
A vecās klabatas tā nojātas, ka virsū skatīties negribas...

Ehhh, zinu ka kaadreiz man BMW atkal buus // Līdzīgas domas... (man ar reiz bija..) Tagad siekalojos un nevaru izštukot (E39 vai E46, tik vēl peso krietni par īsu.. :( ... Sasodītā LV nabadzība..._)

newbi3
06-12-06, 17:53
zini ka mercedes motorus var dzes ? ap 50 z/s vairak var dabut ar chiptuning .

Reigo
06-12-06, 17:55
Tas čiptūnings rukā normāli un atmaksājas uz Turbo motoriem un dīzeļiem...

Angelz
06-12-06, 17:58
Tagad siekalojos un nevaru izštukot (E39 vai E46, tik vēl peso krietni par īsu.. :( ... Sasodītā LV nabadzība..._)

Peedeejaa izlaiduma E39 3...3.5l ar dzidrinaataam prieksheejaam/aizmugureejaam lampaam ir ok. Jaunie 5tie kautkaa nepatiik, patizli un daargi.

Jap jaunaa 6x kupeja, frichlandee pagaidaam 40...50Eur.

newbi3
06-12-06, 18:00
shodien darbaa bija slk amg ar 7.5 motoru ... maksa ap 500k un numurs mashinai bija TOY ))

Reigo
06-12-06, 18:01
Pilnīgi manas domas...
BMW dizaineris pilnīgi auzās iebraucis... Kaut kā nepiedur jaunie autiņi vispār gandrīz (dizainiski)
Vienīgais ir 6-tais, kuram dizains, manuprāt, Ok..
Nu pārējie... nu man galīgi ne visai.
Pagaidām, gan manā dārziņā saule tik silti nespīd lai varētu kalkulēt kaut ko ap 50K Euro... :D
Tā kā varu gulēt mierīgi ...

tolx
06-12-06, 18:04
shodien darbaa bija slk amg ar 7.5 motoru ... maksa ap 500k un numurs mashinai bija TOY ))

SLR ar 5,5l kompresoru tas ir...

Angelz
06-12-06, 18:07
Pilnīgi manas domas...
BMW dizaineris pilnīgi auzās iebraucis... Kaut kā nepiedur jaunie autiņi vispār gandrīz (dizainiski)
Vienīgais ir 6-tais, kuram dizains, manuprāt, Ok..
Nu pārējie... nu man galīgi ne visai.
Pagaidām, gan manā dārziņā saule tik silti nespīd lai varētu kalkulēt kaut ko ap 50K Euro... :D
Tā kā varu gulēt mierīgi ...

Man skjiet vai tik jaunaa BMW dizaina radiishanaa nepiedaliijaas Audi dizainers? Kautko miglaini atceros. Zinu ka jauno BMW dizainu izstraadaaja jauna dizaineru grupa.

Ja es izdomaashu shogad mainiit auto tad panjemshu peedeejo gadu E39, ja veelaak tad iekraashu 6tai skaistulei :]

tolx
06-12-06, 18:15
mhhh... jau 5 gadus diskutē par Krisa Bengla dizaina risinājumiem,a jūs tikai tagad attapāties... Nekādas saistības ar Audi viņam nav un nebūs.toties viņš ir radījis tādu šedevru,kā Fiat Coupe:http://www.scorpions.cz/nfsmw/data/car/v/Fiatcoupe.jpg

Kashelz
06-12-06, 19:53
Ar BMW brauc taa teikt atsaldeetie... pietiekami esmu redzeejsi ko dara BMW dzineeji ar ~ 4.0l motoru, nu neesmu redzeejsi nevienu audi kas taa speetu, bet nesaku ka taadi nav, varbuut ir viens no simts! Audi ari labi auto, bet katrs izveelas to, kas vinjam liekas piemeerotaaks, BMW ir speeciiga piekare, laba jauda, ideaali, ka aizmugures piedzinja, labs salons utt, benziina pateerinjsh tiem, kas brauc ar kaartiigu BMW maz interesee :) Un veel jaasaka, ja tu esi braucis ar BMW, tad tev ir attieciigi jamaak braukt, tas, ka saki, ka esi braucis ar sho auto nenoziimee, ka maaki izmantot taa potenciaalu un pilnveertiigi izbaudiit to!

Agnisr
06-12-06, 20:45
To Reigo:
Nu tā sanāca iepirkt 1,8!
Neesmuu rīdzinieks, aizbraucu uz rumbulu, nevienu 2,0 - 2,5 e36 normālu neatradu, iesēdos šitajā, pielaidu un uzreiz sapratu, ka jāņem. Auto cena bij krietni virs tirgus cenas, bet sagrabināju pēdējos grašus, aizņēmos un auto paņēmu. Viss ideaļņikā, pietiekoši daudz ekstru (no pieprasītākajām nav tikai ādas salona), vispār touringam neraksturīgi daudz ekstru.
Tik tā nu sanāca, ka steidzami vajag naudu un auto nākas pārdot!
Runājot par dizainiem, tad mana sirds pieder e21 (kad parādīsies pietiekoši daudz naudas, tad tāds būs no vācijas ar steigu jāatgādā - tiem sāk cenas strauji augt, retro cāri), vēl neko izskatās e30 kupejas pēc facelifta (88-90g), vecajiem lampas aizmugurē nepatīk.

bengls jau ir izvazāts pa visu pasauli ar saviem šedevriem! Bet nu gan jau pieradīsim, e39 savulaik ar norāja par bmw dizaina tradīciju neturpināšanu, neraksturīgu dizainu, re ka tagad pārsvaram tas ir iemīļots auto. Kā saka, dizaineri domā pa priekšu laikam, tip, lai auto būtu aktuāls pēc gadiem, lai nevajadzētu ātri vien ņemt no konveijera nost!