View Full Version : PC&C vs Tagan vs kas cits
Lieta taada, saaku nobriest domai par PSU mainju, doma ir tomeer par kaadu dzelzi ar diviem trafiem, chetraam 12V liinijaam, un uz kaadu 1KW.
Ko juus ieteiktu, cena saprotu shaadam briinumam ir 200+Ls, un shippings.
Ir varbuut veel kaads cits razhotaajs, kura preci vareetu ieteikt?
Obligaata prasiiba vismaz divi PCI Express videokarshu baroshanas spraudnji.
Izbeidz ciksteties ar Ķegumu,va ta tev nepietiek shpoņja ???
OFT: Lieta ir nopietna! :D
Hmmm... vairaak saki cik iisti naudas ir un megjinaaism tev ko labu izgaadaat :) BTW kur manu veco Anteciiti liksi? Maasas kastee?
http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32
Mushkin FTW :D
Maasas kastee ir FSP 400W... :> Veco vajag paardot.... Vairaak nah nevajag. Kashelz nauda ir nodzerta, bet buus veel :D
Man gribaas iepirkt barokli, kas turees shpani vismaz liidz 2008 gadam.
Ar kuru var OC padarbinaat un nemot veera ka buus 4HDD, un ja nu taa iznaaks 3 PCI Express kartes.
Ir vel FSP700 ar 4 12V linijam
Un kaa tam ir ar PCI EXP 6pin conectoriem? Cik ir?
Laba izveele attieciibaa nauda/jauda/klusums ir Tagan TurboJet TG900-U95.
Ieliec PSU un aizmirsti par to :] Cenjiks sanaak jamam 160...200Ls. Ja man nebuutu PSU un buutu izveele es ja njemtu TG900.
Bet ja gribi maximum powa, pure 4x12v @20A tad vienoziimiigi TG1100-U95 bet cipars protams buus nepatiikams ~280...350Ls.
Baigi seksiigi ir TurboJet seerijas Taganiem ir 16x SATAs un 9x parastie molexi, pie kam Satas konektoriem var uzmaukt paarejas uz parastiem molexiem :>
Un kaa tam ir ar PCI EXP 6pin conectoriem? Cik ir?
Crossfire bez probzam pavelk (2 vai 3), bet es tani pashaa cenu kategorija njemtu Tagan par ko Angelz runaa
Taganiem man patiik venkjiku termoregulaacijas systeema. Videeji ~19dB. Ar domu venkjiki griezhas, dazhreiz pat vispaar negriezhas, tad kad tas ir nepeicieshams. Liidz ar to ir ljoti klusi. Taganiem ir 2x venti. PC&Cooling saliidzinaajumaa buus stipri skaljaax. :]
vimba_zlobnaja
06-10-06, 13:00
Laba izveele attieciibaa nauda/jauda/klusums ir Tagan TurboJet TG900-U95....
Bes spriezhot peec kaut shiem (http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=6521&head=0) testiem tam Taganam ir nopietnas probleemas ar overvoltaazhu... :( Vislabaak izskataas cits Tagans TG550-U25, kanpi pamanaami mazi soliishi vai nu pa labi vai ka kreisi V virzienaa.
Hmm, jataisa reguleejamas liinijas, tad var piereguleet pac peec vajadziibas, tas man tiik ieksh OCZ barokljiem, arii dzen laba manta! Mozj tev ar shitaadu pietiek: OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI 700W ar venu lielu fanu http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817341002
http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/17-341-002-02.jpg
Itkaa jamam ir 4 liinijas +12v katraa pa 18A! Vadu skaitas arii pietiekams: 1 x 24-pin ATX, 1 x 4-pin/8-pin CPU, 2 x PCI-Express, 6 x 4-pin peripheral, 2 x 4-pin floppy, 6 x SATA! Cik noprotu voltazjas vieniigi gan nevar kurbuleet jamam modelim :(
Mmm, tas tagan 900W iepatikaas, un jamam peec specenes iznaak ka ir taas pashas fiichas kas lielajam braalim.
Cena arii tajaa zonaa kuru vareetu izdot.
Nu ja neuzpeldees kas veel inchiigaas, naaksies jamo suutiit.
BTW, jaa klusumam arii ir loti liela noziime, neder nekaads verkis kam pie jaudas naaks aaraa riktiigs trobelis.
Angelz esi jamo jau dabuujis? Kaa performee?
Hmm, jataisa reguleejamas liinijas, tad var piereguleet pac peec vajadziibas, tas man tiik ieksh OCZ barokljiem, arii dzen laba manta! Mozj tev ar shitaadu pietiek: OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI 700W ar venu lielu fanu
Tas taču tas pats FSP Epsilon 700W, tikai citā noformējumā :)
Līnijas tam regulēt tiešām nevar, jo priekš 3.3V un 5V tam nav atsevišķas stabilizācijas.
Triton lielijas, ka, laikam 650W, Enchance ari ir 2 trafi...
vajag Taganu 900w, atvilkshu bez probzas.
Protams Mr Freezer, to arii dariisim :>
patikami sadarboties ar cilveekiem, kas atbild par vaardiem
http://www.pcpowercooling.com/products/viewproduct.php?show=TC1KWCF
Saprotu ka shai manitinjai ir triis atseviskji trafinji, jeb maldos?
Jā, trīs atsevišķi trafi - 2x12V un viens kombinētais 12V/5V/3V.
Triton lielijas, ka, laikam 650W, Enchance ari ir 2 trafi...
Neviss lielijaas , bet atraava valaa un apskatiijaas :p
PS Enhance 600W :p
Jā, trīs atsevišķi trafi - 2x12V un viens kombinētais 12V/5V/3V.
Paldies znachit es peerku :D
HX_unbanned
06-12-06, 11:03
Sifozais!
Atļaušos mazu offtopic! :D
>>> Relax, tak beidzot tiekam skaidrībā par PSU!!!
Ljoti ceru liidz jaanjiem savu TG1100 sanjemt back no RMA. Tad arii uzcepshu mazu review par jamo :]
Nu jaa, tad vareesim padaliities pieredzee ar divu lielo konkurentu top modeliishiem.
Nepatiik tik ka jau peec specenes top skaidrs ka buus palieli db :/
Nu jaa, tad vareesim padaliities pieredzee ar divu lielo konkurentu top modeliishiem.
Nepatiik tik ka jau peec specenes top skaidrs ka buus palieli db :/
Ko tad noleemi panjemt?
Es gan neteiktu ka 19dB ir skalsh PSU.
Nju ja nebuus probleemas ar afigenna daargu atgaadaashanu tad tomeer PC&C 1KW Crossfire, doma par triis PCI EXP karteem mani uzkurina :D
Bet to zinaashu tik uz nedeelas beigaam.
Jo virs 300Ls par PSU tas buutu paskarbi:rolleyes:
Sifozais!
Atļaušos mazu offtopic! :D
>>> Relax, tak beidzot tiekam skaidrībā par PSU!!!
izlasi ko topika esmu uzrakstijis, PSU ir tikai celjaa no aizrobezhas, kaa atnaks, taa to varesi savaakt
http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=1695
Nju ja nebuus probleemas ar afigenna daargu atgaadaashanu tad tomeer PC&C 1KW Crossfire, doma par triis PCI EXP karteem mani uzkurina :D
Bet to zinaashu tik uz nedeelas beigaam.
Jo virs 300Ls par PSU tas buutu paskarbi:rolleyes:
Tu biji domaajis PC&C SLi? Zini cik jams naak? Videeji 500$ + shipi :>>> Un jams nebuus 19dB kluss ;>
Nu P&C psu vajag ventu likt uz 5V un vel klat 1-2 gab. :)
Troksnis nenormals :D
Bet kaa taisi valjaa PSU taa warranty void... ;>
It kaa jaa, bet uz mana bijushaa 510 SLI modelja nebija uzlimes (plombes) taisot valjaa. Un tadi PSU man liekas loti reti iet uz RMA. Gadas protams
Tu biji domaajis PC&C SLi? Zini cik jams naak? Videeji 500$ + shipi :>>> Un jams nebuus 19dB kluss ;>
http://www.pcpowercooling.com/products/viewproduct.php?show=TC1KWCF
Sho biju domaajis. Jaa apmeeram zinu cik jams naak.
Latiņu jau var pacelt par zinaamiem LS. Nu nekas sonedeelj jau zinaashu kas pasuutiits.
Tur jau taa lieta ka vieniigais ko sliktu par PC&C esmu dzirdeejis ir tas, ka vinji skalji esot, bet kaa jau teica, var tak modeet dzesi :D
man ar radaas mazs jautaajuminjsh! :)
ja gadiijumaa izdomaatu pirkt taadu videejas klases psu (kaut ko, kas nau domaats prieksh augstfrekvenchu teeraudlietuveem), ko juus ieteiktu?
nosaukshu dazhus modeljus, lai rodas kaukaada nojausma par ko es domaaju!
1. jaunie smukie 700W fortron epsilon,
2.silverstone zeus 750,
3.ocz gamextreme (baigi ozh peec epsilona),
4. kaads no enermax liberty 620W,
5. pcp&c kaads no 510niekiem.
6. ja nu izdodas sakraat naudu un pierunaat iipashnieku, tad no asv izdiikts zippy 700W,
8. mushkin jaunais briinums, kas liekas stipri daudzsoloshs,
7. vai veel kaads cits.
taatad, ko juus teiktu?
P.S. esu atvaljinaajumaa un pie "aatraa" dial-up nau laika stundaam lasiit reviews. sorry.
Saaksim ar to, vai tev tieshaam ir vajadziigs PSU ar jaudu virs 500W?
OFT: Mjā, vai tev priekš "skaļā sūda" tādu vajag! :D
Par tēmu, pats tagad arī sevi nodarbinu ar šo jautājumu, bet man ir jāizšķiras - auto, vai kompis, abus nu nekādīgi nepavilkšu, bet kompis man jau ir! ;)
Manas domas ir taadas, ja nenodarbojas ar extreme o/c un nehavo multi gfx tad jaudiigaax PSU par 500...600W vienkaarshi nav vajadziigs.
Pats galvenais lai PSU jauda buutu labaak sabalanseeta uz 12v liinijaam nevis 5v un 3.3v.
Es panjeemu 1.1kw PSU tikai tapeec ka sanaaca panjemt jamo pa labaam naudaam un ar maniem h/w apgriezieniem nekad neko nevar zinaat. :]
Bet taa man pilniigi pietika ar OCZ 520/600W PSu.
man ar pagaidaam taada pati probleemaa ka nevaru izshkirties kuru labaak nemt vairaak sliecos uz ocz gamextreme 700w :) par enermaxu liberty 620 esmu dzirdeejis gan labas gan ariidzen sliktas atsauksmes.
Saaksim ar to, vai tev tieshaam ir vajadziigs PSU ar jaudu virs 500W?
njemot veeraa cpu attiistiibas tendences - nee nekaadaa gadiijumaa nevaig! tachu kad vga saaks ekonomeet enerdjiju? veel nekas nau dzirdeets!
Nju nez, ja domaa vairaakas VGA tuvaakajaa naakotnee nobarot, labaak njem 600W+ barokliiti, veel neaizmirsti fizikas epopeju, kur toch nekas nav liidz galam skaidrs...
Vispaar tuvaakajaas paaris nedeeljaas tirgoshu savu Antec True power 550W.
Lielisks baroklis ar labiem ampeeriem un loti kluss.
tachu kad vga saaks ekonomeet enerdjiju? veel nekas nau dzirdeets!
Ekonomijas virziens sāksies pēc R600/G80, kuras patērēs līdz pat 300W katra :D
vo, vo...
liidz peak jaudaam izmantot ps negribeetos, karst nabadzinjsh jau taapat. diezvai kaadreiz izmantoshu sli/crossfire, bet kas zin. shobriid man ir ljoti ok psu, bet esu dabujis atvaljinaajuma naudu un mazliet uzradaas bailes, vai tikai netiishaam nesaleju to riiklee :D ! taapeec domaaju, vai ir veerts ieguldiit psu?!
A taads PC&C 1KW Crossfire spees nobarot shos R600 monstrus, jo klusiibaa ir taada doma par diviem taadiem... :cool:
Par cik Unreal 3 taisos speeleet uz max :(
Nus Sifozais kaa tavs 1Kw PSu? Iehavoji?
Nu i kāšs pa 300W.... Kompis rīs štromu tikpat cik gludeklis, vai kafijas kanna :D
Ceru ka man ar 1.1Kw ilgam laikam pietix. :]
Pagaidaam mana kaste burnaa bez o/c eed ~738W vadoties peec PSU Calc'a (http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp#footnote2)
Nezinu cik patiess jamiem W apreekjins. Tapeec vajag man CM Powa meteru! :]
Varu tev testiem iedot reālu powa meteru, būsi smagi vīlies tajā softiskajā kalkulatorā pēc rezultātu nolasīšanas :)
Varu tev testiem iedot reālu powa meteru, būsi smagi vīlies tajā softiskajā kalkulatorā pēc rezultātu nolasīšanas :)
Galvenais, uz kuru pusi, labo vai slikto ;)
Ar domu kjeedee pieviest ampeermetru? Es jau saku ka man liekas ka jamaa lapa apreekjina nesameeriigi daudz, kaut arii pie max burna, hvz.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.