View Full Version : Auto reģistrācijas numuru rāmji
... tie melnie, plastmasas!
Man viņi tādi apbružati - doma nomainīt! It kā sīkums, taču lielākie portāli un interešu grupas uz viņiem krāso savas www vietas un nikus, utt.
Kāpēc EOZ sevi nevarētu šādi reklamēt? Ar ko patreiz nodarbojas EOZ mārketinga nodaļa? ;)
P.S. esmu ar mieru pareklamēt šo forumu arī tādā veidā!
Var jau arī tādus saveidot,bet vai savāksies pietiekams skaits cilvēku,lai būtu vērts viņus taisīt? Zem 30gab. liekas nevarēja,lai gan varu kļūdīties.Bet tad jau pilnam komplektam vajag arī uzlīmes,mazās tādas,15x20. :D
vai nebūtu jauki?!? :)
bez tam paskaties cik aktīvo lietotāju - 30mit toč var savākt!
me pass līdz laikam kad būs auto. :D Aiziet,uz priekšu,izstrādājiet logo,kas labi izskatās uz tā palikņa un drukājiet aukšā.Tikai aptauju gan vajadzētu veikt,ja būs vairāki varianti.
Kad maaciijos iepriekseejaa augstskolaa, mees ar chomiem no parastaas baltaas liimpleeves izplotereejaam uzrakstu un saliimeejaam uz jauniem palikniem (1ns paliknis 1,2Ls maxaaja).... veel jo projaam abiem maniem chomim ir sie palikni - pasam gan vairs nav - saluuza masiinu mainot...
tātad - priekšlikumu vairāk nebūs? tad es pērku jaunus rāmjus ar kaut kādu VW virsū, ja?!?
Hmmm, doma jau ir sen tikai rokas neaizlien izdariit.
Labpraat gribeetu pasuutiit numuru tureetaajus ar EOZ logo un niku.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.