View Full Version : AC izvēle
Gelid vs Noiseblocker vs Nanoxia - Nevaru īsti izvēlēties.
Vajag 2x92mm [VGA], 1 gab - 120mm (CPU) un 1 gab - 120mm (aizmugures izpūtējs) un 140mm (priekšā,. gaisa iesūkšanai).
Tiktāl par 2x120 un 2x92 kandidāti ir:
Gelid:
- [92mm] WING 9 [x2 VGA]
- [120mm] WING 120 [CPU, izpūtējs]
Noiseblocker:
- BlacksilentFan XE2 [x2 VGA]
- S-Series MF12-P (PWM) [CPU]
- BlackSilentFan XL2 [izpūtējs]
Nanoxia:
- Nanoxia FX09-1400 [x2 VGA]
- Nanoxia FX12–2000 [CPU, izpūtējs]
Vēl tad paliek atklāts jautājums par 140mm gaisa sūcēju. Te nu es gaidu ieteikumus. :)
Sistēma atradīsies 24/7 OC, bet negribētos arī blakus traktoram gulēt. :) Pagaidām šie varianti ir gan pēc specenem skatīti gan vadoties no iegūtās info šeit pat EOZ forumā. Man pašam galva ir putrā jau :D
Pats neesmu testējis Noiseblocker, bet cik dizrdēts tur arī viņiem ir vairākas revīzijas un performance jūtami atšķiras (bet veikalā jau tev to neviens nepateiks)!
Bet nezinu vai tu tiešām to Lian Li taisies graizīt, ja tev vajag tos bling Nanoxia vai Gelid wing ventus- es tak teicu labāk paņem par sviestmaizi Gelid silent līnijas (baltos)- jamiem gultnis arī gana advancēts un ražotājs garantē tos pašus 5 gadus, ko wing sērijai! Kā arī teicu jau, visi wing @12V būs par skaļu un keisam priekšā- pakaļā tur neko diži nevajag meklēt ņem tik klusāko un miers- hw temp izteiksmē tu tur nejutīsi atšķirību pat 10CFM izteiksmē! ;) Vienīgi uz CPU vari piemest kādu kapeiku un paņemt PWM gelidu (1500rpm) lai biku headroom kādam karstākam procim! :ok:
Es pats personīgi lietoju Nanoxia 120mm ventus - kā jau tevis pieminētos FX12–2000 tā arī FX12–1250. Vienu lietu gan ņem vērā - ja FX12–2000 izmantosi bez fankontroles vai nebarosi šiem mazākus voltus, tad garantēju Tevis pieminēto "gulēšanu pie traktora" :D Cik zinu, tad Gelid ir pilnīgi tas pats, kas Nanoxia - vienāda izmantotā gultņa tehnoloģija. Par Noiseblocker neko nezinu/neesmu lietojis. Ja nelietosi fankontroli vai kādu citu voltus samazinošu agregātu stingri iesaku padomāt par Nanoxia FX12–1250, jo tāpat es personīgi tos 2000rpm modeļus ikdienā tāpat turu uz ~1100rpm ;) Faktiski lobēju Nanoxia/Gelid produkciju :shura:
Nanoxijai 1250 pie pilniem apgriezieniem gaisa plūsmu arī tīri labi dzird :)
Tapēc keisa vajadzībām jāņem Gelid silent sērija (baltie) ar defaultajiem 1000rpm :ok:
Fankontroli nav dižā vēlme lietot.
Graizīt neko netaisos :D Bet nu skatījos, ka Wing tomēr nedaudz jaudīgaki par silent sēriju.
Nu labi. Tad VGA mēģināšu sagādāt 2x92mm Silent sērija un cpu Silent 12 pwm.
Tūdaļ sadomāsim variantus priekšai/pakaļai.
Tas Noiseblocker savā lapā gan baigi izslavējies. Jauno un pwnojošo tehnoliģiju bla bla bla :D
Bet testos rezultāti labi šitajiem ventiem.
Par to spraušanu domās, kad būs kur un ko spraust :D
Komplektiņš šāds bīdās:
2x GELID SILENT 9
1x GELID SILENT 12
1x GELID SILENT 12 PWM
Vēl tik 140mm jāatrod.
aspms* - to priekšējo ventu tam keisam viegli mainīt ?
Priekšējais panelis Lian Li ņemas nost tik viegli kā nevienam citam ražotājam, bet lai pašu ventu izņemtu ārā vajadzēs arī no apakšas atskrūvēt to HDD bracket, bet nu tas tur arī sīkums! ;)
Priekšējais panelis Lian Li ņemas nost tik viegli kā nevienam citam ražotājam, bet lai pašu ventu izņemtu ārā vajadzēs arī no apakšas atskrūvēt to HDD bracket, bet nu tas tur arī sīkums! ;)
To par to priekšējo paneli pamanīju. :)
Skaidrs. Kad būs maiņas 140ieks, tad arī realizēšu šādu izgājienu.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.