View Full Version : 2 spēles fullscreen modē katra uz sava moņa
video: nvidia 7800gtx
kā panākt lai uz katra moņa man būtu pa gāmei - turklāt abas divas vislaik kā sacīt "stay on the top"
ko meklēt? kurā virzienā rakt?
edit...: tā - atradu kā katru spēli palaist fullscreenā uz katra moņa - bet ne abus reizē...
Nedomaaju ka tas vispar tehniski ir iespeejams.
Suudainais XP pat neljauj blenzt muuviju uz otra ekraana kamer tu dzenaa gaami..
Man shkjiet taa ir DX/OpenGL ierobezhojums.
tehniski var windowētu gāmi raut vienā ekrānā un otrā fullscrenā turēt movi, bet vispirms rodas probl ar sound ( vajg divas izejas vienu geimam otru filmai ) un ne visas spēles suportē cilvēcīgu windowos likšanu ...
Ja nemaldos, tad 3d akselerācija ir nodrošināta tikai vienam monim, otrs paliks bešā.
es varu palaist vienu windowed otru fullscreen
kad aktīvs ir fullscreen - tad abi strādā vienlaicīgi
bet kad aktīvs ir tas windowed - tad fullscreen minimizējas
ar skaņu nav problēmas
Esmu domājis par šo problēmu...
Pie sevis visu laiku domāju, ka tas nav iespējams. Būtu interesanti uzzināt, ja tas tomēr ir iespējams :rolleyes: :cool:
man interesee savukaart kaa var palaist lai vienaa monii var normaali darboties un otraa visulaiku iet cita programma? to var? :)
DeadlyShooter
06-09-06, 09:18
aavars: Nu piespraud divus moņus un parssts dualview.
HX_unbanned
06-09-06, 09:38
Nē - dualview tur toč nebūs.
Es štukoju, ka lai to izdarītu, būtu nepieciešams kāds viģika menedžeris, kurš ļautu norādīt, kura aplikācija uz kura moņa. Hmm .. nez gan, bet NEiespējami mūsdienās vairs nekas nav. Padomājiet - ja jau nVidia piedāva profilus gāmēm, tad kāpēc gan to nevarētu panākt?
Pie tam šaubos, ka tur vajadzētu multi-kodola proci, kkādus SLI/Crossfire. Domāju, ka problēma ir tieši programmnodrošinājumā.
ir risinājums ;)
man ar diviem eve online emulētā fullscreen strādā perfekti ;)
tiesa - linki visi mājās - no galvas neatceros
tas softs derēs visām gāmēm ko var palaist windowed modē
Nesapratu?
A kaa tu taisies ar vienu peli/klavu vadiit 2 speles vienlaicigi?
HX_unbanned
06-09-06, 14:04
teorētiski peli var kontrolēt ar MouseKeys. Tikai šaubos, vai kāds softs kaut ko tādu supportē...
mosh i kaads softs kas lauj piesleegt pan ps2 gan usb klavu un peli vienlaiciigi.
Kāpēc tev vēl softs ir vajadzīgs? Tas tāpat strādās.
Pie usb slēdz peles cik gribi un rauj uz kuru pusi gribi, bet kursors tāpat ir viens :p.
Kā deff_ins teica, tad wondowed tas ir iespējams, droši, ka tāpēc, ka kontorlēts tiek tas logs, kurš ir aktīvs...
Tāds kā prioritāšu menedžments..
Instigater
06-09-06, 20:17
Bet vot movie/game ierobezjojums reaali besii, gribu draudzenei TV uzlikt un pats speeleeties - figu, pat to kretiini ieksh M$ nevar jeedziigi uztaisiit.
Neesmu īpaši dziļi tajā racies, bet vai tad *nix neļāva palaist 2 X serverus, kas katrs izmanto savu viewport vai karti? tādējādi es domāju, ka atrisinās daudzas probēmas.
Bet vot movie/game ierobezjojums reaali besii, gribu draudzenei TV uzlikt un pats speeleeties - figu, pat to kretiini ieksh M$ nevar jeedziigi uztaisiit.
es sho jautaaajumu diezgan vienkaarshi atrisinaaju nopirkdams draudzenei portatiivo tagd vismaz miers maajaas un cilveekiem labs praaats :)
http://grismar.net/shiftwindow/
reku es laikam nepastāstīju iznāklumu toreiz :)
ir softs kas windowed modi emulē ka fullscreen - strādā labi - bet neķers 1st person shooters jo tur jamā sistēma ar to peli ir citādāka... bet stratēģisko game kopā ar kādu mobie nav probz abus fullscreen
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.