View Full Version : iPhone austiņu garantija
Sabojājās austiņas, kreisā praktiski vairs neskan, vizuāli nekādu defektu nav. Man tas ir pilnīgi normāli - nevienas austiņas nav izvilkušas ilgāk par 4-5 mēnešiem un pilnīgi visām viens un tas pats defekts. Laikam esmu nolādēts.... Telefona garantija tak attiecas arī uz austiņām? Kur man viņas stiept un nav tak jāstiepj ar visu telefonu, ko?... Ir kāds saskāries ar šito?
spriežot pēc garantijām uz pleijeriem, garantija uz austiņām parasti neattiecas, bet nu kas zin, varbūt ābolam savādāka politika
(es tavā vietā aizietu un nopirktu kādus sennheiserus cx300 vai cx500, tici man, skan krietni labāk par oriģinālajām apple)
skan ta labāk, bet viņām nav vadības pogu uz vadiņa... Un oriģinālās nav tās sliktākās, nesūdzos.
Kr4 uzzvanīju garantijas servisam... Jocīgi, ka viņi paši īsti konkrēti nezin, tjip teica, lai aizbraucu uz servisu, paskatīsies doķus, ja pie viņiem pirkts, tad vajadzētu būt.. Teica, ka tā kā nāk komplektā, tad vajadzētu būt 1 gada garantijai...
Ir, ir garants ausīm. Man TSC SE ausis mainīja.
Tas iPod austinjas ir fuflo (pieljauju kad iPhone ir tadas pashas). Ka tad nav vadibas pogas uz austinjam? :D CX500 ir kjipa "Volume Control", bet vinjas ir diezgan salitas.
vimba_zlobnaja
03-23-09, 08:14
http://www.aboluveikals.lv/Skullcandy-Full-Metal-Jacket-iPhone-sudrabs/1186
Ja nepieciešams izmantot kā HF.
Ja tikai priekš klausīšanās - sennheiser (modeli gan nepateikšu, paša izvēle).
No offense Vimba, bet Skullcandy ir 15 gadigiem emocionaliem puishiem ar socialamam problemam. Par vinam vairak ka 5ls maksat ir apzagshana.
;) apple produkcijai uz austiņām garantija darbojas :)
tāks, aiznesu uz Capital servisu, austiņas tjip pieņēma, bet pateica, ka tik un tā labo pie LMT. Jocīgi.
Anyway, negribu nevienu apvainot, bet tie, kas piedāvā mazās austiņas pa 50< LS, ir bik galvu saspieduši. :doh:
Paspēlējoties ar EQ, standarta austiņas priekš manis ir gana labas.
vimba_zlobnaja
03-23-09, 18:21
Laikam vajadzēja ar lielākiem burtiem uzrakstīt.
Ausis ar iebūvēo MIC. Ir cilvēki, kam HandsFree ir nepieciešamība!!!
Es sapratu tavu domu. #9 postā savas domas jau izteicu.. :)
Nepieciešamība ir viens, bet 50< LS ir absurds.
Es sapratu tavu domu. #9 postā savas domas jau izteicu.. :)
Nepieciešamība ir viens, bet 50< LS ir absurds.
Nevaig uzreiz tik traki, nav absurds bet kvalitate. Paskaties uz Shure, Westone, Kustom u.t.t.
ne ne, es jau neko nesaku, nemaz i neapšaubu kvalitāti... Kuram ta mājās nestāv Bang & Olufsen sistēmiņa... Krīze nav šķērslis....
vimba_zlobnaja
03-23-09, 18:46
Daži Ls un Elkors tev ar prieku kaut ko notirgos.
Anyway, negribu nevienu apvainot, bet tie, kas piedāvā mazās austiņas pa 50< LS, ir bik galvu saspieduši. :doh:
ne vairāk saspieduši, kā tie, kas pērk mobilos uz pāris gadiem par vairākiem simtiem :D
un tādas austiņas, kuras jāpiespiež skanēt ar ekvalaizera palīdzību, es nenosauktu par labām
btw, cx300 ja atmiņa neviļ maksāja zem 30 ls, un bija sennheiseram arī pasākums priekš aifōna uz to pašu ausu bāzes
jā, 2 pāri nobeidzās, kamēr nopirku normālas austiņas, kas paredzētas iphonam- zagg z-buds. Skaņa ļoti baudāma, ērtas un diezgan par visu ir padomāts, vienīgi tangle free vads nevis piņķerējas, bet skruļļojas, kas, man šķiet, pamatīgi saīsina vada mūžu...
Ja reiz panesās spams par austiņām un mans jautajums nav īsti vesela topika vērts, tad iespamošu tepatās. :lookaround:
Kur varētu iegādāt un cik aptuveni varētu maksāt normāla 2,5mm -> 3,5mm austiņu pāreja priekš Nokia (6300 ja tas ko maina)? Defaultās ausis vienas jau paspēju piebeigt, otras, tapat kā pirmās, skan kā sētmalas kaķis, kad to parauj aiz astes. :rolleyes:
Savā gorodā tādu pāreju neesmu redzējis, bet aizbraukt uz Rīgu un ieberzties arī īsti negribās, tapēc interesē nedaudz sīkāk šī lieta. Vienīgais ko zinu, ka variants "tāpat pa taisno" tur nederēs, jo biju mēģinājis pārlodēt štekerus, bet telefons nejūt, ka pieslēgtas ausis, tātad tur jābūt pa vidu kaut kam vēl. :)
Var nopirkt adapteri vai IC (Interconnect), IC gan bus jataisa pasham (visdrizak) un ja likas rokas tad vnk uz veikalu pakalj adapterim.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.