View Full Version : ATI X1900XTX ownage
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1250055&postcount=142
:eek:
someonesick
01-23-06, 23:19
izskataas bidzot ka ATi izlaidiis ko sakariigu :D
Jā izskatās jau labi, bet sazin cik labs būs OC.
someonesick
01-23-06, 23:28
dziisies gan jau kaa parasti... viena labaak cita sliktaak... viss atkariigs buus vai tieshaam vinjaam visaam buus 1.1ns rami?? ja jaa... uu tad dziisies zoliidi (nju vismaz memory zinjaa)
par corem... ja nebus coldbug (90nm.. maybe buus CB?) un vai buus normaali hardwariskie modi? gan jau... bet cik labi taas kartes uzvediisies varees spriest eec kaada laika...
Nu veciit, leetie suuda baroklji jau sen smird ar vienu nepaaraak nevaaju kartiiti :D Taa kaa te jau prasiisies 1kW un tad viss buus Ok ar X1900 seerijas karteem + pamatiigu CPU ;)
mēs vēl neatlaižam pekas - bik paturpināsim 7800 lauciņā... tad - ja kāposts pieturēsies tad jau - will see :]
mrlobber - are you in?
****u, taa karte ir vienkaarshi monstrs, rekjinieties ar to, ka gan jau ka draiveru aptimizaacija arii veel ko dos klaat atrdarbiibaa ;) ATI foreva, bus atkal jameklee kur pikji sagaadaat :confused: :D
kaaposts jaagaadaa taavaitaa un veelams regulaari, bet ja par lietu, tad izstaas, shis nu buus pietiekoshi nopietns arguments, lai beidzot nomainiitu veco labo 850xtp;)
kaaposts jaagaadaa taavaitaa un veelams regulaari, bet ja par lietu, tad izstaas, shis nu buus pietiekoshi nopietns arguments, lai beidzot nomainiitu veco labo 850xtp;)
wilkinz, tavai kaada cena? :D
Un cik sapratu, te jau dazji taadas gaida: taatad ko tur staastit, cena sanaak ne mazaak par 740$! Tatad 650$ ir par karti + shippings uz Lv :D Daargas gan taas X1900XTX kartes tomeer :( Japagaida kas notiks nedadz veelaak, cenaam vajadzetu kristies taa pat kaa X1800 seerijai ;)
njaa, par tiem psu, ar katru meenesi elektriibas reekjins kaapj un kapj :D
njaa, par tiem psu, ar katru meenesi elektriibas reekjins kaapj un kapj :D
Tas tāpēc, ka laukā -20 grādi, elektriskos sildītājus sanāk bieži darbināt :rolleyes: :D
man tam domaata smuka malkas kraasninja :P
un tad bez offtop: izskataas ka shitas zveers buus ne pa jokam, beidzot kas labs no ati
Sampsa jau on the way to 20k :D
05 markā izskatās labi, 06 ne visai :rolleyes:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87389
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87389
te nu tas ir - te tas tūlīt sāksies - nākamās paaudzes video karšu kari... ā un jā - tam pa vidu fx-60...
18k protams ir sweet score, bet vai ta 2gab. x1900xtx iekš CrossFire nevajadzēja dot lielāku scori?
18k protams ir sweet score, bet vai ta 2gab. x1900xtx iekš CrossFire nevajadzēja dot lielāku scori?
Nope.
Sampsai vieniigajam pagaidaam ir Ati Tools versija, kas atbalsta OC shiim karteem.
Defaultaa vinjas veel mazaak dod protams.
Domaajams, ka ar shiim karteem 20k kritiis beidzot.
Jaunajaam Ati karteem liels pluss ir softiskais Vmods, saliidzinot ar Nvidia, un GTX 512MB maksaa tikpat, cik 1900xtx, kas pashlaik izvirza Ati liidzerpoziicijaas.
To Susisusi:
Scalable Link Interface (SLI) is a method for linking two (or more) video cards together to produce a single output. It is an application of parallel processing for computer graphics, meant to increase the processing power available for graphics. An initial version of this technology (called Scan Line Interleave) was introduced by 3dfx in 1998 and used in the Voodoo 2 line of graphics accelerators. NVIDIA Corporation reintroduced the technology in 2004, and intends for it to be used in modern computer systems based on the PCI Express bus.
With SLI, it is possible to roughly double the amount of graphic complexity that can be handled by a computer just by adding a second identical video card. If two video cards are purchased initially, this can give the user significantly more graphics computing power than the same setup with only one card. Alternatively, having one SLI-capable card in a computer can allow a user to upgrade in the future when additional computing power is needed/wanted. However, there are cases where this path could be more costly than merely purchasing a brand-new graphics card.
3dfx's Scan Line Interleave was the first attempt at combining the power of two video cards. Two cards were connected by a small ribbon cable that shared graphics and synchronization information between the cards. Each card rendered alternating horizontal lines of pixels composing a frame. An earlier and more limited technology was the Feature connector found on some older VGA and SVGA card, a simple interface allowing an expansion card to access the main video card's memory, bypassing the system's bus completely.
NVIDIA's design requires a motherboard with two PCIe x16 slots (though only physical slots - most SLI-capable motherboards split the PCIe x16 bus into two x8 buses). The two cards are connected together by a small PCB connector. The software, or the drivers in this case, distribute the workload in one of two ways. The first method, known as Split Frame Rendering (SFR), analyzes the rendered image in order to split the workload 50/50 between the two GPUs. Both GPUs work on the same frame simultaneously, each performing roughly half of the calculations required to render the frame. The second method is named Alternate Frame Rendering (AFR), in which one GPU processes the current frame, while the next frame is processed by the second card.
When a frame is done rendering, the image is sent through the SLI connection to the master GPU, which is then sent as output. Ideally, this would result in the rendering time being cut in half, and thus performance from the video cards would double. In their advertising, NVIDIA claims up to 1.9 x the performance of one card, with the dual-card setup. Generally, cards being used with SLI must be identical.
nu jaa, bet kas to zin kas notiks kad iznaaks 7900 serijas kartes !? :confused:
Paldies artissco par SLi darbības principa izskaidrošanu. Priecē ka ATI ir izlaidusi labu produktu, kas arī performē labi, tomēr kad iznāks G71 no nVidia, tas var izrādīties arī labāks un ātrāks. Nu kā saka: Dzīvosim, redzēsim!
5. What motherboard is required for a CrossFire system?
A. Radeon Xpress 200 CrossFire Edition and Intel i955X based dual-slot motherboards are supported platforms.
laimīgais Raimiza :D
man ieper 1900xtx cenas. tās vienk ir :eek: zemas!
te klačas par to kāpēc nvidia kartes neper iekš HL2 (http://www.petitiononline.com/nvidiafx/petition.html)
a par x1900xtx un g71 runājot - tādas pīles tiek palaistas ka bail pat lasīt... man tagad jau labāk tīk nvidias lolotais sli - jo tas man saprotamāks, jo man ir sli plate - laba sli plate. crossfire amd plates tagad nav vēl tādā līmenī man liekas (relax, kā tas dfi/ati krustojums strādā?)
nu otrs variants ir pāriet uz intel - jamie supportē crossfire :D bet tanī lauciņā arī pilnīga mistika...
Beidzot ATi ar x1900 seerijas karteem nospeeleeja pareizi ar korektaam cenaam.
Domaaju ko lai panjem, x1900xt masteru vai x1900xtx...
BTW, ja kaadam ir intrese iehavot X1900 series karti tad PM.
khe, 19k paarsisti, bet ne ar X1900XTX :D
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87492
Iedomaajos kaada skore buutu no x1900XTX + x1900XT Master + FX@3.5...3.6Ghz
Principaa nav neiespeejama kombinaacija, par cik CF mobo mums ir, cpu bench'able @3.5...3.6Ghz varam dabuut un driiz buus arii kartes.
Principaa nav neiespeejama kombinaacija, par cik CF mobo mums ir, cpu bench'able @3.5...3.6Ghz varam dabuut un driiz buus arii kartes.
Nju tad tik uz priekšu! Gribētos redzēt :p
Nju tad tik uz priekšu! Gribētos redzēt :p
Apmeeram 2...3 nedeeljas Video jaagaida kameer atnaax @LV. Paareejais jau ir ready! ;]
Shonedeelj uzbiidiisim x1900 pasuutiijumu, ja kaadam ir veelme tad var veel paspeet, viss @PM.
Cik saprotu, jūs ņemat arī Master card? Man tādu nevajag, man tikai, lūdzu , XTX ;)
Cik saprotu, jūs ņemat arī Master card? Man tādu nevajag, man tikai, lūdzu , XTX ;)
Oki, MrLobber, tev njemam XTX. :]
Relax njems pa pilno programmu gan XT Master gan XTX.
Es domaaju ko dariit, to ka njemshu vienu gfx tas ir skaidrs tikai nezinu kuru, vainu x1900xt master vai x1900xtx.
Jaasaak mekleet vmodi 4 x1900 series :>
BTW, tiko atnaaca DHL paka ar Dual GFX Vapo.... :eek: :eek: :eek:
someonesick
01-25-06, 14:06
vaaks... blin... kam es vinju peectam paardoshu... :mad:
Tapeec neslikts variants ir x1900xt master, jo veelaak jamo var iepaarot ar otru x1900. Principaa starp x1900xt un x1900xtx liela skjirba taksh nav? Same pcb, same mem tikai Mhz samazinaati biku liidziigi kaa bija senos laikos ar XT un XT PE.
someonesick
01-25-06, 14:13
nez... CF naf vajadziigs... ja nu vieniigi njem uzreiz.. es jau nenjemu taadas kartes deelj taa lai ikdienaa performance buutu...
tas taapat kaa ar x850xt bija, nju kursh iznjemot RaimizA panjeema sev CF, jaa performance ikdienaa ieper, bet man ikdiena neruup :D
vajag MAX... un MAX ir tikai ar jaunaakajaam karteem :D
Tu tachu piekritisi ka taa ir...
es jau toch nekraashu baksu CF bet aatraak pardoshu to 1900 un iepirkshu 2000xtx :D (nju tad kad jamaa iznaaks)
vaaks... blin... kam es vinju peectam paardoshu... :mad:
Shaadus jautaajumus mees sev vairs sen neuzdodam...taa jau ir diagnoze:D
Tas taapat kaa kastes kopeejo praisu vairs nepieminam un neskaitam... :>
Tas taapat kaa kastes kopeejo praisu vairs nepieminam un neskaitam... :>
Oi, neatgādini tādas lietas labāk :p
someonesick
01-25-06, 14:24
nee nu vienkaarshi kacina aara ka peec trim meneshiem es to karti kaadam laimiigajam paardoshu pa 200Ls tad jau mosh jaasaak vinjas labdariibai atdot??? :D
un arii grr... nez kas veel ar to 7900GTX buus... jamai tipa marta saakumaa jau jaabuut tirdznieciibaa..:o
un ja jamaa ir speecigaka par galvas tiesu tad jau iznaak ka pec viena meenesha buus taa 1900 jamet aara...
hochitsa no koljitsa...
labi Angelz gaidi PM, gan jau sho divu dienu laikaa izlemshu..
Nja kaa viens taa otrs razhotaajs maarketingu mochii labi...neesi veel taa iisti vienu iespraudis, kurnuveel... taa jaarauj laukaa un jaakjer naakamaa...:D
Nja kaa viens taa otrs razhotaajs maarketingu mochii labi...neesi veel taa iisti vienu iespraudis, kurnuveel... taa jaarauj laukaa un jaakjer naakamaa...:D
Jā, neiespraušana nenāk par labu ne tur, ne arī kur citur :rolleyes: :cool: :D
Vislielaakais prikolz sanaak ar Relax'a x1800xt, tiko panjemaa X1800XT pat normaali skaidinju nav panjeemis, knapi pasmarzhojis un she tev jaatirgo nost... :D
Mlin... spriezzot pec bench rezultatiem man ir aizdomas ka 48pp ir pa daudz priekss R580 :confused: ka arii 256bit atminnas josla (ja nemaldos :rolleyes: )
P.S. 512bit tak bija RAM kontroleris?
Kad atnaax x1900 tad jau maniis kaa buus tur ar joslaam un pipkaam... :D :D :D
mani kacina ārā kingpina ~3,6ghz dualcore cpu :mad: nu kur krāns rāva tādu cpu? ne jau aizgāja uz blakus stūra bodi un nopirka...
a par videokartēm - pilnīga mistika... pilnīga... bez crossfire nu nekur... :confused:
Ja kaadam incee var paluret kaadas ir Powercolor (http://www.pcstats.com/releaseview.cfm?releaseID=1368) X1900 kartes
enabling anti-aliasing with HDR for incredible visual effects
WTF :confused: tas tagad skaitas ATi ficca?
P.S. vieniiga speele(kuru pats meigginaju) kura nevar vienlaicigi lietot HDR + FSAA bija Far Cry v1.3 :rolleyes:
oho http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/107.gif, es lasot nepiefiskeeju taadu teikumu http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/hit.gif
mani kacina ārā kingpina ~3,6ghz dualcore cpu :mad: nu kur krāns rāva tādu cpu? ne jau aizgāja uz blakus stūra bodi un nopirka...
Protams, ka ne... viņiem visiem ir "konekcijas" un "sakari" pie ražotājiem, viņu pārstāvjiem... droši vien, ka viņi maksā par savām lietām paši (jo pretējā gadījumā Amerikā viņam VAJADZĒTU reklamēt savu sponsoru, bez tā viņš netiktu cauri (kaut vai uz sava krekliņa neuzrakstot)), bet nu vismaz tāda privilēģija, kā "atlasīt labākos" dzelžus, gan jau ka viņiem noteikti tiek nodrošināta... lai gan, pēc būtības, tu nevari pareizi pateikt, kā tas vai cits procis izturas zem tur -70C, jo neviens ražotājs tādas lietas netestē... vienīgi varbūt tev iedod kaudzīti vēl ar tām mantām, no kurām tu vari izvēlēties sev labāko un tad atdot pārējās atpakaļ...
Ugh, es arii gribeetu taadus blatinjus... :>>>
Būtu kādi 100000 Ls, ko var ziedot overclockingam, varētu nopirkt 10x FX-60, 10x jaunākās videokartes utt., iztestēt, paturēt labākās, atlikušās pārdot Latvijā par 1/10 cenas :p - kādus pāris gadus tā pat ORB top3 varētu noturēties ;) Un tad jau būtu reputācija un varētu arī pie konekcijām jau piestrādāt :D
labi, nedaudz te piemineejam divgalvaino pukji, japaraada taksh ari kaa jamais izskataas :D
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/157159.jpg
someonesick
01-25-06, 16:05
kaads vinjam kompresors iekshaa staav??? kaa razojums?
to paradis "vskritije" :D
whoa, izskatās sweet mantiņa :eek: kāda šim specifikācija, kādi mīnusi un pie cik W?
P.S. Skatos, jums tur ar Vapo jau kaudze, kaut kāds pusducis gandrīz vai, bet kastes vēl pēdējā Lanparty visas ar gaisu strādāja? :D
P.P.S. someonesick, kas ar tavu avataru noticies?
someonesick
01-25-06, 16:14
[off] nevaru uz jamo skatiities.. paarak smuks meichuks... novaacu lai nekacinaatu sevi katru reizi :D [off]
klau mrlobber... kaadam no mums jaapanjem ir CF master karte..citadi EOZ divgalvainajam puukjim buus gruuti pakalj skriet.. ;) kaa domaa???
aljo, ar gaisu gan nestraada jau sen :confused:
aljo, ar gaisu gan nestraada jau sen :confused:
Nu labi, ūdeni, whatever :D
Nu labi, ūdeni, whatever :D
Aga, visas EOZ kastes bija ar uudeni pagaajusho reiz. Uz sho LP5 es ieradiishos ar Vapo un pavisam citaadu Armor'a keisu... 8]
Ceru kad arii Mr. Freezer Santa Relax un Wilkinz.
a par videokartēm - pilnīga mistika... pilnīga... bez crossfire nu nekur... :confused:
FX60 >> opteron 170
DI/LN2 >> Vapo
Vo tev arī ir 3.6Ghz :D
Iepērc 3 cpu, katru no savas bodes un gan jau kāds no viņiem celsies labi. Pārējos notirgo.
Aga, visas EOZ kastes bija ar uudeni pagaajusho reiz. Uz sho LP5 es ieradiishos ar Vapo un pavisam citaadu Armor'a keisu... 8]
Ceru kad arii Mr. Freezer Relax un Wilkinz.
nu nezinu, ja panjemshu veel otru vapo, kaa ir plaanots, tad bus pilnigs piii, es jamos labaak nekustinashu no majas araa.
un kas veel ir maajaas jauns???
Droši vien vēl kādas pāris mātesplates un HDD kaudzīte kaut kur dziļi skapī stāv noslēptas... un koridorā vēl nomaskēts Vapo par ķeblīti, uz kura apsēsties kurpes uzvilkt :D
lmao :D
veel par piebilst, fx60, x1900xtx x2 un t.t. :D
veel par piebilst, fx60, x1900xtx x2 un t.t. :D
no kurienes x1900xtx???
par to kas skapii - apmeeram nojaushu
someonesick
01-25-06, 17:59
viss kartiiaa...
izskataas ka Relax taisaas buuveet augshaa PCmark/3Dmark killer machine :D
taa tam jaabuut... pareizie ierochi jau izveeleti ;)
to paradis "vskritije" :D
http://www.vr-zone.com.sg/?i=2472&s=1
:D
Zadajom žaru :p
kas nav prieksh AMD, njeponjal??? viss ir ok :cool:
Nav prieks AMD, bet tomer, kads nav megjinajis teiksim Vapo radiatoru dzeset ar DIce, praktiski vajadzetu iegut iepriecinosus minusus... :confused: Lai gan, protams, jega maza, jo tad jau uzreiz LN2 vieglak pielietot...
Iedzer LN2, atslaabsti.
Domaaju, ka ja radiatoru ar LN2 saldeetu, tad buutu bums :D
Relax, JAV domāja coldbugz, tāpēc ne priekš AMD.
man pilnigi pietieks, ikdienaa juzot cpu uz 3500
someonesick
01-25-06, 19:33
da nu... vapo ikdienaa... es jau paarjuuzojos... tagad gribeetos salikt klusu jauku un veesu gaiming sisteemu ar w/c...
varbuut nomierinaaties ar OC?? man ja godiigi jau ir pieriebies, bet vienalga gribaas...
Tā ir slimība! :D Man arī visu laiku kaut ko jaunu gribas, bet daļēji cenšos atturēties :p Varbūt kādam ir lieks DFI NF4 LP dēlis, ja pārejat uz Expert :D Skatos GNT ir gan Expert, gan RDX
someonesick
01-25-06, 20:00
jap, tas tiesa... taapat kaa toreiz ar DI, aplauzaamies ka ir coldbug, sadusmojamies ka nekas nesanaaca un visu izjaucaam, es jau paspeeju plati notiiriit un ieskruveet keisaa, taapat arii deff`s visu jau salika smuki... un naakamajaa dienaa atkal visu izjaucam lai iztesteetu buutiibaa tikai vienu siikumu, kaut arii idejiski tas mums nepaliidzeeja... bet nagi niez visu laiku... :D
Jaa, tikliidz tu beidz klokot, tad vairaak speeleem FPS nepietiek :D
vispaar slimiiba ir liela, jo iisti nezinu kam man Relax x1800 xt bet vajag.
someonesick
01-25-06, 20:03
2 kasparz -> Tu neizmirsti kas Tev riit ir jaaizdara :P
(eh atkal slimiiba)
SLIMIBA rakstaama ar lieliem burtiem
someonesick
01-25-06, 20:13
tu slimajam maaci kaa slimiiba jaaraksta :D :D :D:rolleyes: ;)
kaads ta ir japamaaca :D :D :D
psc... mes tee gaidam (vissmaz es) kad 1900XTX @ CF "pacels" 19K iekss 05Mark'aa :D
bet ree, to izdarija vecs labs 7800GTX 512Mb @ SLi :cool:
http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1745035
someonesick
01-25-06, 21:09
:mad: :mad: :mad:
ieniistu AMD :D
iisaak sakot jamie paceela Opteronu cenas un mans Opterons (146) netiek mainiits uz RMA :( AMD atsakaas to dariit, vieniigais ko jamie dari ir atgriez naudu... pisec, normaala politika... tipa, o, jums nodega CPU, sorry mees jums vietaa neko nedosim.. njemiet naudu atpakalj.. LOL...
njaa...
hmmm, tad mosh nenjemt pagaidaam 1900xtx un panjemt pienaaciigi CPU?? tas fx-55 veel ir paardoshanaa??? ja jams ir 3D benchable 3,5Ghz dat itkaa der....
he he, normaali chalji !!! Cik tad vinji tev dos !?
Nu bet kaut vai nauda atpakaļ - arī vismaz nepaliec pie sasistas siles...
Njaa... es ta skatos ka AMD uz vietas nestav :cool: visu laiku tik cell un cell... cenas :rolleyes:
someonesick
01-25-06, 21:17
Nu bet kaut vai nauda atpakaļ - arī vismaz nepaliec pie sasistas siles...
un ko man pa to naudu panjemt :D kaukaadu dranjka Venice?? opteroni jau saliidzinaajumaa ar vence lido :D
eh... izskataas ka vieniigaa izeja buus pakjert kaadu x2 3800+ :( liidz AM2 atnaakshanai...
Njaa... es ta skatos ka AMD uz vietas nestav :cool: visu laiku tik cell un cell... cenas :rolleyes:
jaa... Opteron cena no 125$ uzauga liidz 222$ pisec...
egege... :eek: vai tad par sso naudu
Opteron cena no 125$ uzauga liidz 222$
var dabut kautko kaut cik normalu?
Paprasi cab3e 3700+ SANDY ;)
someonesick
01-25-06, 21:25
da nee... man buus vairaak kaa 125$ taa bija cena par 1K gabaliem... :p
bet nu vienalga... jamie taapat vietaa neko nedod... tikai baksus atpakalj :D
BTW, @GNT paraadiijaas x1900XTX. Cenjiks vienkaarshi nosit uzreiz visu vienaa reizee videeji 500Ls+
in LV uz doto priidi taad cena buus ;)
Kurš tev teica, ka AMD nemainīs? Es tam negribu ticēt! AMD vēl ne to vien ir mainījis.
AMD vēl ne to vien ir mainījis.
Laikam tas bija davno i ne pravda :o
Mans riivee rokas un blauvj: griiibuuu aatraak x1900xtxtxtxtxtx :]
Vai kādam gadījumā nav viegli pieejami Team Group bh5? Šitie zvēri iet 275+ 2225 :D Bet baigā probza viņus dabūt. It kā varētu no DE mēģināt atvilkt.
Vai kādam gadījumā nav viegli pieejami Team Group bh5? Šitie zvēri iet 275+ 2225 :D Bet baigā probza viņus dabūt. It kā varētu no DE mēģināt atvilkt.
Biju par Team raamjiem dzirdeejis bet taa neesmu chekojis jamo cenjikus un pieejamiibu.
Padomasim logjiski, AMD tos Opteronus bija izlaidusi vienkarsi nejega leeti ;) 146 BOX vareja iehavot letak neka 3200+... Es pat nesaprotu- kadelj tads dempings bija taja bridi... :confused: Iespejams, ka AMD dod atpakalj naudu, jo vairak FX-55/57 labuma chipus negrib dot pa leto ;)
Mana teorija :D
Dell ta ka 146 Opterons perfekti klokojas (pie tam par savu cenu) tas bija/ir lloti izplatits overclockeru ierindas :cool: kas savu kart nozime palielinato pieprasijumu... un laikam biezzako RMA :p paaugstinat cenu (~ uz 80% :o psc, sen tadu liekssanu neredzeju) AMD vares vairak nopelnit :D
Izskatas ka AMD sezz labi marketologi :)
BTW, @GNT paraadiijaas x1900XTX. Cenjiks vienkaarshi nosit uzreiz visu vienaa reizee videeji 500Ls+
:eek: :eek: :eek: :mad:
shi ir offtopic, no manas puses, bet kur var nokachaat smartgurdian !? Parliku os un tagad vaig !
http://www.techpowerup.com/articles/114/images/Ihdoctor.zip
o - būs jāpaņem no gnt - normāls price - pieejamība tūlītēja :)
o - būs jāpaņem no gnt - normāls price - pieejamība tūlītēja :)
A mosh Mildu fajers tipa 500Ls + 500Ls = real powah :D :D :D
relax, tu varetu paradit savu speku un salaist Cross`a divas 19XT :D
someonesick
01-25-06, 23:17
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87557
lol... 15K ar vienu karti ieksh 3Dmark05... smuki, smuki...
relax, tu varetu paradit savu speku un salaist Cross`a divas 19XT :D
veel nav ko
Hmm, a ko tauta saka par X1900XT karteem? Jamaam vareetu buut tuuliit labas cenas :) Kaut kur lasiijua ka iespeejams saakotneejaam karteem vai arii vispaar vareetu buut labi RAM chipi uz borta :p 25Mhz core un 100 Mhz RAMs, bet ja vienaadi RAMi uz XT un XTX, tad janjem ofic ir XT karte ;) :confused:
Hmm, a ko tauta saka par X1900XT karteem? Jamaam vareetu buut tuuliit labas cenas :) Kaut kur lasiijua ka iespeejams saakotneejaam karteem vai arii vispaar vareetu buut labi RAM chipi uz borta :p 25Mhz core un 100 Mhz RAMs, bet ja vienaadi RAMi uz XT un XTX, tad janjem ofic ir XT karte ;) :confused:
x1900xt un x1900xt masteram ir uz borta 1.2ns raamji. Savukaart x1900xtx havojaas 1.1ns
Aha, sapphire XT it kā esot tie paši 1.1ns, kas XTX. A varbūt arī kļūdos. Un vispār pirmo reizi redzu, ka tik ātri kaut kas LV parādās. XT cena ~440Ls
Aha, sapphire XT it kā esot tie paši 1.1ns, kas XTX. A varbūt arī kļūdos. Un vispār pirmo reizi redzu, ka tik ātri kaut kas LV parādās. XT cena ~440Ls
Es vairaakos reviewos redzu 1.2ns bet nu anyway nebuus slikti. GNT laikam peec maniem daudziem luugumiem ir izmetushi aaraa vecos produktu menedzerus un pienjeemushi jaunus tapeec arii aatri paraadiijushies stokos x1900 pie mums :D :D .
Njaa, par to es arii domaaju, rami vienaadi, tad jamiem jaceljas ar +/- vienaadi! 1.1ns RAMs tas ir kaut kas labs, ljoti labs :D Japacheko, tie Sapphire XT varianti, izskatas arii pieejami un cena veel kaut cik Ok!
Kaadam nevajag manu Sapphire X1800XL??? :) Knapi lietota ;)
Heh, tas ir cool protams, bet anyway, es nekad vēl neko dārgāku par 300Ls savam kompim neesmu pircis. Nezinu vai ir vērts tagad uzreiz iespringt.
mee domaa, ka shoreiz labi nostraadaja ATI marketings, aizsutija uz visaam valstu noliktavaam laicigi, un tad gandriz vienaa dienaa blieza jamaas araa
hm...sameeraa normaals raksts...
http://www.fcenter.ru/online.shtml?articles/hardware/videos/16410#01
Testi interesanti, gtx vēl turās tīri labi. Reka plikas 3d markas neko vēl nenozīmē. It sevišķi man patīk Nvidia iekš unreal tournament :D Cerams, ka tik pat labi būs ar jauno Unreal3 engine.
Bet kvalitaate ATi gfx tomeer ir nedaudz labaaka nekaa NV. It iipshi to var redzeet kaa rendereeejas speelees migla, duumi, eenas... Protamz 7xxx seerijai ir kudish labaaks gfx vizuaalais kaa 5xxx/6xxx karteem, bet ATi tomeer...
Jasaka, ka ir sasniegts laps limenis ;) Ar karti, kas maksa 2x mazak ka jaudgaka var visu iznjemot COD2 raut uz 1600x1200@MAX+Filtracijas :D Bet nu uz 17 vai 19" jau pietiek ar 1280x1024, man patik sada situacija nezinu, ka citiem... Parastie lietotaji un o/c'eri var uzgavilet!
Tu domā salīdzinot ar 1800XL?
Vispār, kas par h***, xtremesystems forums man neiet jau 2. dienu
Vispār, kas par h***, xtremesystems forums man neiet jau 2. dienu
Vēl vakar bija Vbulletin paziņojums, ka forums downā, un jāsūta e-pasts fuggeram.
man ir taa: rakstu galaa .org a nomainaas uz .com :D
http://www.xtremesystems.com/index.php
Parādās title, un konektējās līdz taimoutam.
http://www.xtremesystems.com/index.php
Parādās title, un konektējās līdz taimoutam.
Nomaini savu UserTitle!
Dariits.
Bet kvalitaate ATi gfx tomeer ir nedaudz labaaka nekaa NV
Nekad nezinu ticet tadam viedoklim vai neticet :confused: cik petiju screanshotus... nekadas atsskkiriibas neredzeju... vieniigais eenas NFS:MW :rolleyes: bet tur jau nekadigi nevar teikt ka ATi ir labak neka NV :D
P.S. kas nu kuram patik :)
Nekad nezinu ticet tadam viedoklim vai neticet :confused: cik petiju screanshotus... nekadas atsskkiriibas neredzeju... vieniigais eenas NFS:MW :rolleyes: bet tur jau nekadigi nevar teikt ka ATi ir labak neka NV :D
P.S. kas nu kuram patik :)
Papeeti kaadas bagainas eenas 3Dmarkaa 05 otrajaa testaa mezhaa renderee NV un kaadaam jamaam jaabuut by ATi. Tas patc par duumiem, iecheko Fear'aa kaadi izskataas uz ATi un kaadus renderee NV, ATi 32bit bet NV 16bit...
We hace confirmation that Nvidia has now taped out its G71 chip. It is up and running and according to our sources Nvidia is on schedule.
The only problem is that we're unsure what the real schedule is. I can tell you that it is probably not realistic to expect this chip and cards based on G71 sooner than end of February. Early March could be the best bet, but this is the perfect case scenario. It is a long time from tape out till final chip and we know that Nvidia taped out the chip in the first half of January.
It's possible that the G71 may get its old GTX suffix. Nvidia hopes the G71, Geforce 7900 GTX may end up even faster than R580, Radeon X1900 XTX solution but we cannot confirm that. For Nvidia's sake, we hope it will and the chip should have 32 real pipes inside.
So Nvidia finally has its big 90 nanometre chip out from the blueprint specs. The fun chase begins again.
interesanti....
hmm
http://www.vr-zone.com/?i=3170
:o
grr, XS forumaa par 3dmark vairs nav ko lasiiit... pirmaa lapa tik vien kaa par X1900XTX :D
http://www.pixmania.com/lv/uk/184196/art/sapphire-technology/radeon-x1900-xtx-512-mb-d.html?itag=3894#
http://www.pixmania.com/lv/uk/184195/art/sapphire-technology/radeon-x1900-xt-512-mb-dd.html?itag=3894
Buy, buy, buy.
It kā BBA/retail XT kartēm ir 1.1ns ram. Tas nozīmē, ka var pārflašot par xtx :D
Sanjeemu x1900XTX pakas tracking numberu, jamaa ir celjaa uz LV. Naakamnedeelj beigaas beidzot tiksim pie 3x x1900XTX :]
2dien atnaax Vapo, jaudas zinjaa apmeeram Vapo LS, prieksh x1900 kartiites speciaaly, buus suudi... 8]
Sanjeemu x1900XTX pakas tracking numberu, jamaa ir celjaa uz LV. Naakamnedeelj beigaas beidzot tiksim pie 3x x1900XTX :]
2dien atnaax Vapo, jaudas zinjaa apmeeram Vapo LS, prieksh x1900 kartiites speciaaly, buus suudi... 8]
Galvenais lai lai ir laiks,a to taveejo cpu taa arii neesam iisti pamociijushi;)
vels, bet vieni suu(*&(* token buus, man tak uudensgalva uz chipseta atkal neliidiis...
vels, bet vieni suu(*&(* token buus, man tak uudensgalva uz chipseta atkal neliidiis...
Paņem tādu pašu Chipsatzkuhler, kā Angelz'am ;)
Mjaa beidzot kartiite ko gaidiiju ir aaraa :>>>
Nu buus tik jaapiemet truukstoshais :cool:
Deff, te ir vienc review'z kur var maniit 7800gtx 256/512Mb, x1800xt, x1900xt un x1900xtx.
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1811
Galvenais lai lai ir laiks,a to taveejo cpu taa arii neesam iisti pamociijushi;)
nomaini mb :D
someonesick
02-01-06, 01:36
Runaajot nopietnaak par x1900... tiem kas jau agatavojaas vinjas uzdziit :D mazlietinj interesanta info sheit:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87890
Runaajot nopietnaak par x1900... tiem kas jau agatavojaas vinjas uzdziit :D mazlietinj interesanta info sheit:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87890
un? saakums parasti ir gruuts:D anyway uz shii briinuma kaadu laiku varees patupeet, man jau laboratorija ir apnikusi,dereetu beidzot kasti sakopt, lai var kautko padariit;)
jap - man ar labaratorija zb - lai normāli varētu ocoties vajag labaratoriju atdalīt no dzīvesvietas un otru kasti ikdienai.
HA_HA bija apmēram tā uztaisīts - ar to bīdāmo durvju sienu... nez cik jamam tas maksāja?
jap - man ar labaratorija zb - lai normāli varētu ocoties vajag labaratoriju atdalīt no dzīvesvietas un otru kasti ikdienai.
Hehe, tas jau man ir (pareizāk sakot, viena o/c laboratorija netiek aiztikta, kamēr otra izjaukta un otrādi :D ), bet par atsevišķu telpu jādomā - tas kaut kad nākotnē, kad man būs sava pils :D
HA_HA bija apmēram tā uztaisīts - ar to bīdāmo durvju sienu... nez cik jamam tas maksāja?
check this -> kontaktiem (http://www.ripo.lv/lat/bidamasdurvis.htm)!
Lēti tas nav (bija izņēmuma gadījums, kad virinās visas trīs daļas. parasti tikai divas), bet rezultāts priecē (ērti).
yeeeeeeeeee, nu man patik iemest sexy bildites, uzminam kas tas ir?
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/159810.jpg
Relax, apsveicu ar jaunajaam XTX karteem, luudzu tagad testus, testus un veelreiz testus :) :D
someonesick
02-01-06, 13:25
2 Relax...! saac burnot... gribaas redzeet kaa jamaas uzvedaas...
(jaabrauc pie tevis ciemos :D )
yeeeeeeeeee, nu man patik iemest sexy bildites, uzminam kas tas ir?
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaah!!!! Manc powah ir atnaacis! \mm/
davai Angelz, paradi kaa tad uz standartinja iet !!! :D :D
ughhhhhhhhhhhh, kaa spraags, man shipings paarseidza, paars dienaas atnaaca, kaut ari gaidijaam uz nedeljas beigaam, nakoshaas saakumu, un ne atraak
njaaa !! Relax tev jau kastee griezaas vinja ?! paraadi kaadu shaavinju, ka vinja uz standartu iet !!
veel negriezhas, seezhu uz portagljuka, vienkaarshi nofotograafeju uz sitiena, kaa man to atnesa majaas, tagad vienu eksemplaaru peetu taalak
veel maza fotosesija :D
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/159814.jpg
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/159812.jpg
http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/159813.jpg
he he, normaali liela karte :p :p
Njaa... Skaisti! Dēļ sarkanaas kraasas vien buutu veerts pirkt ATI :D Kaa ne kaa, kas sarkans, tas skaists, kas salds, tas garshiigs :D:D:D
bet, te jau vairaak skataas peeec performances, ne peec skaistuma, cik redzu parxtaa ka someonesick naak jau maajas 7900GTX karte ja ?!
Edit: ir iznaakushi karteejie Nvidias driveri 83.40. Kaads jau ir shamos meginaajis, man baigais besi atkal nest vecos nost un likt jaunus, jo katru nedelju bezmazvai liekas kad iznaak jauni !!!???
:eek: nekad nevareetu iedomaaties, ka tik aatri var atshipot! un veel pie tam no usa!
someonesick
02-01-06, 14:14
cik redzu parxtaa ka someonesick naak jau maajas 7900GTX karte ja ?!
jaa... man naak ES veel neizlaistai kartei... nju testeeshanai pirms Cebit2006 :D
a kad tad tev vinja vareetu buut ?!
a kad tad tev vinja vareetu buut ?!
Tici vien viņam uz vārda ;)
baare sameloja man ja, un ko vispaar noziimeeja Es ?! :mad: :confused:
someonesick
02-01-06, 14:30
Tici vien viņam uz vārda ;)
LOL :D
nee parakstaa man vija ir jo es izlaidiishu x1900xtx un gaidu 7900gtx...
baare sameloja man ja, un ko vispaar noziimeeja Es ?! :mad: :confused:
OMG, some1sick owN3d yū!!!111
keke^^ x1900XTX spārda.
Cik zinu ROZE teamam arī x1900xtx ienākušās, bet tik ātri benči nebūs ;)
ticu ka vinja, spaarda ;) Gribu redzeet, kaa vinja iet ar stock frekvenceem !!! Ceru ka Angelz vai Relax man to pireku sniegs !!! :D
Pagaidām neesmu redzējis nekādus īpašus rezultātus. Vienīgais 05 marks un single card, bet tas arī viss.
Salīdzinot ar GTX. Un CF būs probzas ar cold, jo cik saprotu Master kartēm coldbugi esot
Cik zinu ROZE teamam arī x1900xtx ienākušās...
Kas tad tie par tādiem fruktiem?
Pagaidām neesmu redzējis nekādus īpašus rezultātus. Vienīgais 05 marks un single card, bet tas arī viss.
Salīdzinot ar GTX. Un CF būs probzas ar cold, jo cik saprotu Master kartēm coldbugi esot
tad jau nav ko mīžļāt :D jātaisa tik 7800gtx mega score augšā!
eee... tikai žēl ka vairs nesanāl sli :mad:
Kas tad tie par tādiem fruktiem?
Nezinu kas pa fruktiem, bet manliekas ta ir taa jaunaa komanda ieksh XS http://burnout.lv/forums/images/smiles/383.gifUn pareizi vinja saucas Rosettahttp://burnout.lv/forums/images/smiles/tongue.gif
Anglez, es ar iisti nesaprotu, visu laiku domaaju maybe kad vinji domaa to Rosetta team no XS, bet izraadas kad laikam taa nav :mad:
Maz raxtinsh te taads, jums vareetu inceet !!!
First G80 and R600 rumors
Well, the R580 just hit, and the G71 also known as the 7900 is not yet available, but there are already interesting news about the next generation chips out there. The G80 may be a 80nm part, possibly DirectX 10 and SM 4.0 capable. The memory will be Samsung GDDR4, and even dualcore GPUs may be possible, making for QuadSLI setups with two boards and 2 physical GPUs. The ATI R600 will be a 65nm part with 64 Shader *****ines (Vec4+Scalar), 32 TMUs and 32 ROPs. The core may run at 800Mhz, and it will use GDDR4 as well.
Galiig jau vairs netieku liidzi shim visam, nu jau atkal ir jauna zinjas kad iznaaks tas un tas !!!
Ko es varu pateikt, pasaule iet uz galu! :]
vov o, tie tik grib nopelniit un nopelniit, es buutu laimiigs ja visus shito s Ati Nvidia un visu parejo razotaajus vienkaarshi uzspirdzinaatu, un buutu miers maaajs, vareetu nopirkt Pedeejo krutaako karti un seedet 2 gadus, un tad atkal kautko jaunu, nevis taka tagad, visu laiku ik peec mensesha janjem kas jauns :mad: :mad:
someonesick
02-01-06, 18:28
HeUeR kaada ir ideja... ATi un nVidia HI-End kartees sacenshaas tiiri pricipa peec... ne jau ar to vinji pelna naudu... nauda tiek pelniita ar mainstream produktiem...
par jaudiigaakas kartes titulu ciinja notiek tikai reklaamas deelj (varbuut arii vienkaarshas konkurences peec)
ne jau vinji nopelniis no taa ka paardos 10K x1900xtx, nopelniis uz taa ka ka paardos 999K ar integreetam Ati m200...
nu jaa vieniigais, bet taas tehnologijas jau gribaas, kaa jau tur bija raxtiits buus GDDR4 un DirectX 10, bet kartes atieciigi arii maxaas, nu gan jau arii jabuut kaadai leetakaai kartei ar taadam fiichaam ne ?!
jaa, shito izlasiiju jau shodien (btw, man jauns paraksts :D )
bija raxtiits buus GDDR4 un DirectX 10
Will see ;) pagaidam tas viss ir tikai un vieniigi baumas http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a086.gif
gaidiism informaciju no oficialiem avotiem ;)
Ne jau vienmēr vajag jaunu karti. 9700Pro arī pēc 4 gadiem vēl rox :D Nu protams ne uz high settings, bet tomēr
EOZ jau pirmos 11.5k @05 Markaa ir ieraudziijis :]
Video defaultaa, CPU @3.2Ghz http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/k020.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/sportlich/g065.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/k020.gif
Dziedāsim dziesmiņu.
Melodija no visiem zināmās Ziemassvētku dziesmas "Jūs bērniņi nāciet"
Vārdi:
"Jūs EOZ nāciet ar priecīgu prāt'
Pie savām mega kastēm visi nu klāt;
Beigs lobbers ar xtx acis blisināt,
Tad varēsiet viņa scorēm no pakaļpuses māt."
http://www.xtremesystems.org/forums/images/smilies/bouncing_smiles.gif http://www.xtremesystems.org/forums/images/smilies/bday2.gif
someonesick
02-02-06, 00:30
LOL mrlobber, LOL :D
Dziedāsim dziesmiņu.
Melodija no visiem zināmās Ziemassvētku dziesmas "Jūs bērniņi nāciet"
Vārdi:
"Jūs EOZ nāciet ar priecīgu prāt'
Pie savām mega kastēm visi nu klāt;
Beigs lobbers ar xtx acis blisināt,
Tad varēsiet viņa scorēm no pakaļpuses māt."
http://www.xtremesystems.org/forums/images/smilies/bouncing_smiles.gif http://www.xtremesystems.org/forums/images/smilies/bday2.gif
Eto jesho posmotrim... :]
lol, labs txt
vispār jau gaidam gaidam ... kaut stock benčus ;)
edit/ ātri gan te tās lapas skrien, jau 10ā
Mr Lobber, touch this: :D :D :D http://foto.apollo.lv/files/Relax/large/161503.jpg
Eto jesho posmotrim... :]
Как всегда EOZ по задницу :p :D :D :D
someonesick
02-02-06, 00:50
2 Relax... Tu paskatijies kas pa kompresoru jamaa iekshaa ir? un kaada gaaze?
Danfozz :] Uzpildiits iespeejams ar R404A vai R507 freonu.
Nu taa ar Kashelz nospriedaam ka suutishu 1900XT un jaanem buus arii mobo ar CF atbalstu.....
Taakaa 6800Le un Abits ar AGP S939 paliek paardoshanaa.
mobo varu dabut, video ari....... :D
Viss atkriigs no cenas veciit par cik vari dabuut.
Uzsit pm :)
Nu taa ar Kashelz nospriedaam ka suutishu 1900XT un jaanem buus arii mobo ar CF atbalstu.....
Taakaa 6800Le un Abits ar AGP S939 paliek paardoshanaa.
huh, good woldemaar good:)
15K ieks 3DMark05 sasniegts ar x1900XTX single card :) bet uz horizonta jau GF7900 un ATI mistiskais R600 chipz :)
zb tie muzhigie upgreidi, tikko viens monstrs iznnak, taa pec mirklja cits jau vietaa :mad:
zb tie muzhigie upgreidi, tikko viens monstrs iznnak, taa pec mirklja cits jau vietaa :mad:
vo vajag kontu Sveices bankaa ar ~8 cipariem :D bet taa, smuka score vispaar... gaidam vairaak...
var ari musu banka, bet lai ir tas cipars, a to nu murgs pilnigs, pedejaa menesha laikaa iehavotas divas jaunaakas videokartes no ATI
un veel vieni sudi briest, kas tika izsecinaats, ja likt 2as x1900 serijas kartes, ar barokli nedaudz virs 500w, pat labas firmas razhojuma, NEPIETIEK lai jamaas nobarotu, tapeec ari jau ir jaaskataas uz 1kw pusi :D
Kas traucee uzlikt 2x550W :?
tikai un vienigi vietas trukums keisaa, bet taa ari ir viena no izjaam dotaja situaacijaa
Vo jaa tas gan iznaak skarbi ar to PSU W truukumu...
Diez R600 Ieksh CF straadaas kopaa ar 1900XT? :rolleyes:
Rīt briest interesants vakars, ja nebūs neparedzētu probzu - A64 X2 + x1900XTX...
Jums jau taas kartes laikam ir vairaakas...
Un ja nemaldos CF maatene arii bija...
Vieniigaisl aikam nav master cards lai CF uzblieztu ja? :rolleyes:
tikai un vienigi vietas trukums keisaa, bet taa ari ir viena no izjaam dotaja situaacijaa
nu kastee ir viena lieta - kastee parasti extreeme oc nenotiek - extreme notiek uz galda kur vietas ir visam :)
usjo, es beidzot gribu BF2!savaadaak tasvien kaa burn burn...grr... buus jaasaak taa visa sh&%^*kaudze baazt atpakalj keisaa:D
Rīt briest interesants vakars, ja nebūs neparedzētu probzu - A64 X2 + x1900XTX...
Kurš X2 modelis?
Kurš X2 modelis?
3800+ Manchester (E6)
uhh, nevaru sagaidit jauno moni :cool: shodien peec 16.00 vajadzeetu but :confused:
Viewsonic vx922, gribeju Acer al1951b, bet jamie ir deficits
Es jau domāju 24'' LCD vai 40'' plasma :D
Tiiri neko sev modeliitis un reakcijas laiks arii pii*** 2ms :)
tad jau ko tur di... piekar projektoru:)
mani tak maajas pakaartu, kaut ari ir ljoti lojaala nostaaja shajaa jautaajumaa, jo taa jau ir visaadi ledusskapji uz galda, paars video, cpu, mb, un veel visaaada draza uz sekcijas samesta :D
Taax, sha apstraadaashu savas x1900 naked pics un izveidoshu topiku jamam.
3800+ Manchester (E6)
Tad jau es varu būt mierīgs :D :D :D
mani tak maajas pakaartu, kaut ari ir ljoti lojaala nostaaja shajaa jautaajumaa, jo taa jau ir visaadi ledusskapji uz galda, paars video, cpu, mb, un veel visaaada draza uz sekcijas samesta :D
:cool:
parārt ta nepakārtu, tikai KUR TO VISU SALIKT??? :confused: :confused:
japeerk jauna maaja :D :D :D
japeerk jauna maaja :D :D :D
Atkal attaisnojumi tam, ka nav laika benchiem, ja? :D
P.S. Wife statuss reāli rullē :D
Tad jau es varu būt mierīgs :D :D :D
Nav jau mūsējais,klienta, vienkārši interesē, ko šis spejīgs zem Vapo, pēdējā 3200 Venīcija stable bija 3Ghz
Par gaaziiti varu pateikt ka 100% jams worko ar R507.
es to ari atradu, uz kastes aizmugure rakstits :o un peec kaa tu to noteici?
es to ari atradu, uz kastes aizmugure rakstits :o un peec kaa tu to noteici?
Bet uz kompresora bija abas gaazes mineetas.
uz kompresora jaa, bet aizmuguree veel uz taas uzlimes bija tas mineets
someonesick
02-03-06, 21:11
3800+ Manchester (E6)
shodien tieshi ietesteejam vienu X2 3800+ arii ar taadu pashu Manchester kodolu...
Biedrs ixvars bija iechaapojis ciemaa ar savu CPU un pudeli "Ruskij Standart"..
Tātad CPU: AMD X2 3800+ CCBWE 0535tpmw
dzese: protams ar Vapochill LS
Rezultāti:
Max OC 2,95Ghz@1,7V (baigi rijiigs uz beigaam)
BootMark CPU :8,4K
BootMark Overall: 16,7K (14. vieta un parsitaam Vimbu :D )
uz stock voltaazas (1,33V) jams gaaja liidz 2,4Ghz 32M stable kaa izskatiijaas (augstaak netesteejaam)
hmzz, izskataas ka iistie rezultaati no X1xxx veel tikai naaks :D
http://www.theinquirer.net/?article=29523
hmzz, izskataas ka iistie rezultaati no X1xxx veel tikai naaks :D
http://www.theinquirer.net/?article=29523
:) "Some people don’t like its USB and IDE performance, but hopefully the new SB 600 will fix it and make it better"
Nu ja taa buus tadjau galiig OK;)
Runaajot par defaultaam skooreem te maneejaa: visa kaste un video defaultaa bez o/c: 11531 (http://images.people.overclockers.ru/57048.jpg) 05 Markz v1.2, Kataklizma 6.2 beta, NV chipseta drv v6.70.
Shodien vakaraa ciiniishos taalaak.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.