View Full Version : USB help
Sveiki.. Ir probleema ar usb.. Kadu gadu atpakal nopirku usb bluetooth ierīcīti prieksh elefona, lai varētu kachat muziku, bildes, etc.
nesen parinstalēju win (nomainiju mobo, tapēc vajadzēja). Shodien gribēj uzzinstalēt sho ierīci, bet sprauzhot jebkura no saviem usb protiem man vinju neviens neatpazīst... kas varētu būt par lietu???
Paldies, jau ieprieks.. Rakstu sho ziņojumu te, jo nevareju atrast normalaku sadalju par sho attiecīgajai tēmai..
P.S. iespraužot MP3 pleijeri, to kompis spēj atrast un atpazīt...
Es to Bluetooth dongle toreiz uzinstalēju. Viņa tak ir plug'n'play.
DeadmaroZ-TLOTL
06-06-06, 17:56
nu ja "neatpaziist" tad triis varianti , vai nu jau vina jau ir atpaziita un uzinstaleeta , vai nu nem search new hardware , vai arii tev tas BT ir kirdikt
nu tā pievienoju bildes.... tagat kāds var palīdzēt??
1. Pamēģini iztīrīt spraudņa kontaktus!
2. Iespējams aukstais lodējums kur usb spraudnis pielodēts pie Bluetooth plates.
Ja nelīdz, tad vari pateikt ardievas tam brīnumam
pamegini biosaa, diseiblot usb un ieladet windu.
pec tam panjem atkal eneiblo usb un palaid windu, man taa ar parasto usb flash atminju ir paris reizes sanacis. (vaina laikam bija windas draiveros, bet toreiz ari nelidzeja vienkarsh draiveru reinstals windaa, hvz kapee)
nu bet citus usb vinsh lasa, gan flashus, gan mpr kgan foto aparata vadu...
Viss ir ok ar Hardwarei!
Tev jāuzliek tam BT štukam softs ar draiveriem!
Ja šitas izlec, tad Plug&Play nostrādā!
Un tas Unknown nozīmē, ka windai nav iebūvēto draiveru tavai iekārta (BT tev nav kaut kāds Flash diks.. Tur lai menedžētu, parasti vajag kādu softiņu, jo tam verķim jau jāsazinās ar visādiem šakāļiem, sākot no kaut kādiem PDA un Portablēm, līdz pat telefoniem un BT HandsFree aparātiem...
DeadmaroZ-TLOTL
06-08-06, 10:57
Kaada vinda? ja xp tad ir sp2?
nop, pec draiveru ieinstaleeshanas, mani vinsh klaat pie instalaacijas nelaizh un met ara to pashu ka nevar atpaziit usb!! mosh pie vainas ir driveri, es driverus instaleeju no orginala cd... uz mana kompja neaizgaaja - man ir win xp ar 2 paku!! uz mammas ari vinjai xp0 bez pakas... uiz mammas kompja izmeta man shitadu sudu.. kas pie velna ir tas tāds?
Kautkāds stulbums, dabuju 128MB atminjas karti bet neko iekšā nevaru dabūt@!!@
DeadmaroZ-TLOTL
06-08-06, 11:25
visa vaina ir tavos draiveros , no saakuma nones visus draiverus ko esi uzinstalejis (protams atvieno BT), tad restart , tad spraud klaat BT un uzinstaleesies draiveri (xp sp2 ir jau visi nepiecieshamie draiveri) , ja gribi lietot orginaalos tad pie servisiem buus jaatsleedz XP sp2 BT servisi!
Dead, nav teikts ka visām ierīcēm ir supports!
Man piemēram arī SP2 vēl nopačota līdz vella paraušanai.
Un neatpazina MSI USB BT Key.
Uzliek CD draiverus, viss aiziet...
Tā lūk...
bet tur jau ta lieta, ka no diska uzlieku draiverus, vinsh man paasa iznjemt BT ara no komja, 3 sek pagaidiit un likt atpakakl, lieku ka noradits, taja pasha slota bet tik un ta vinsh man met ka nevar atrast to BT, un apaksha izmet ka nevar saprast ka tas ir par usb!! :(
Ded, es nesapratu ka to visu izdariit, ka tu ieteici, mosh palidzetu bet es neprotu :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.