View Full Version : Centrālā atslēga (vai var uzstādīt)
Vien dien aizdomājos būtu ērtāk izmantot centrālo atslēgu autiņā (draudzenes mašīnā nav centrālā atslēga), iedomājos vai maz var uzstādīt autiņām cetrālo atslēgu ja tam nav (divām durvīm + bagažniekam) ka atslēdzu vienas durvis un atslēdzas durvis un bagāžnieks! (baigi besī atslēg vadītāj pusē durvis jaiekāpj un jāatrauj tas ''porķītis'' otrām durvīm) ja tas ir iespējams nu tikai aptuveno cenu kāda varētu būt?
Auto ja kas (Rover 214 96g)
draudzenes mašīna nav centrālā atslēga
Nu un kas tad ir Tavas draudzenes mašīna? :D
:D viena garumzīme izmaina visu teikuma būtību :D
nu itka var laikam uzstādīt tikai nezinu cik +- izmaksā LINKS (http://www.soivs.lv/public/?ln=lv&id=3)
var
nezinu par bagazhnieku bet durviim var uzlikt pats
kautkaads leetais kits maksaa ~ 20ls
var
nezinu par bagazhnieku bet durviim var uzlikt pats
kautkaads leetais kits maksaa ~ 20ls
Varētu iztitk ari bez bagažnieka ''atslēgas'' varetu arii uzlikt bet problema ir vieta ''Liepāja''
DeadmaroZ-TLOTL
02-14-09, 22:24
vai tieshaam Liepaaja ir taada cihna ka tur nav neviens servis kas uzstaada centraalaas atsleegais vai veikals kas tirgo shos kiinieshu meeslus? :eek::eek::eek::doh::doh::doh::doh:
vai tieshaam Liepaaja ir taada cihna ka tur nav neviens servis kas uzstaada centraalaas atsleegais vai veikals kas tirgo shos kiinieshu meeslus? :eek::eek::eek::doh::doh::doh::doh:
Da ne :D gan jau ir es tikai tieši konkretizēju piedāvāju no eoz biedra ka esmu no liepajas ka nevares veikt šādu ''pasākumu'' :D
nu galveno jautājumu esmu uzinājis ka var tā izdarīt ka uzlikt centrālo ;)
Pag, pag pag,manuprāt te visi jauc - kā es saprotu viņam vajag centralku, a jūs visi te par remote_door_lock funktierējat!
Centralka un siga ir 2x dažādas lietas un centralku jau pa 20Ls toč nevar uzlikt!
Ja rokas no pakaļas neaug, tad pa nedēlas nogali pats var uzlikt. http://lukares.lv/catalogue.html?l=1&c=16803 te ir ko izvēlēties
njem tik kaibinja ieteiktajaa linkaa ETC.1646 komplektu un buus tev centralka pa 22 ls ja pats uzstaadiisi :)
tieši tā - paņem komplektu un būs jāizjauc visas durvis un jāizurbj pa pāris caurumi katrās,lai pieskrūvētu motorus. pārējo pēc shēmas savienot nav problēmu . :)
Lielums Liels paldies visiem it īpaši ''Kaibinjsh'', paliks nedaudz brīvāks laiks man, būs pašam jamontē augšā tikai drusku japastudē rovera grāmatiņu! :)
Mjāaa, vot kitajozas - tādu cenu zamuķiķ...
to cenu jau mūsējie uzliek nevis kitajozas ! :D
DeadmaroZ-TLOTL
02-15-09, 13:27
Vel ir variants aizbraukt uz shrotu un pamekeet taa autina orginaalos motorishus un monobloki , vadi parasti kau ir savilkti defaltaa
PS
loti labi centraalo atsleegu var izkidaat no vecaa 7taas seerijas BMW , vadi ir atsevinshki no paareejiem vadiem un motoriishi loti speeciigi
Katrām durvīm, ar visu ielikšanu, vidēji no 20-40Ls. Atkarīgs no kantora un daļām. Signalizācija+centrālā (samērā jēdzīga) vidēji 200Ls
Ar centralkas motorīšiem uzmanīgi, katram ražotājam ir savi knifi. Vienam motoriši ar 3 vadiem, citam ar 4 un trešajiem ar 2. Un vēl dažiem nav motorīši bet pneimatiskā piedziņa. BTW laukos garāžaā mētājās audi "cigāra" centralkas kompresoriņš un daži tie cilindrīši. Un ja vēl labāk pameklē, tad ir pat el. logu motorīši. VAG grupas autiņu ģeneratorus ar var pa Ls 5 sarunāt no lauku kaimiņa, kas treknajos gados autiņus uz izjaukšanu pirka. :D
Es visām durvīm pa Ls 40 salikšu ;) Nu protams materiāls klienta :ok: A ko garajos ziemas vakaros darīt :D
Instigater
02-15-09, 15:08
Es gan aizietu uz šrotu, paņemtu visu vajadzīgo orižinal, pa garajiem ziemas vakariem jauno komplektu iztīrītu un tad kādā siltākā dienā vai garāžā mainītu nost. Neatzīstu aftermarket elektro detaļas iekš auto.
Liepājas pusē pie Nīcas ir labs un lēts meistars .
nedomaaju ka shitaadam briinumam Rover 214 96g visaas malaas taa i meetaajas donori no kaa panjemt original centralnjiku,domaaju ka neko citu labaaku kaa kaibinja ieteikto komplektu diez vai atradiis.:)
pats nopirku ieksh jebeja kjiinieshu centralku ar 4 vadiem. patiesiibaa, pilniigi pie kaajas, kaa un cik tur ir vadu. saakumaa gribeeju visu komplektu uzlikt prieksh braalja opel ascona, bet tad secinaajaam, ka motoriishi ir par shvakiem, vai arii tie suuda stienji, kas paredzeeti sisteemu cilaashanai ir par miikstu, atmetaam ar roku tam pasaakumam. un tad gadiijaas taa, ka izbeidzaas vienam audi pashliktai signalizaacijai tas motoriitis, tam bija 2 vadi, panjeemu ar testeri izlaidu cauri, (protams, pa vidu izsitot signalizaacijai droshinaataaju :D) un pieliku normaali 4 vadu galu, 2 vadu signalizaacijai, viss straadaaja.
taa kaa, moraale no shii pasaakuma taada, ja taa aizsleegshanas poga ir ljoti cieta, tad paintereseejies, kursh ir speeciigaakais variants, lai nav jaamet 20 ls veejaa. un bagaazhniekam uzlikt ari nevajadzeetu buut proleemu.
Čaklākie kīnieši raksta arī motorīšu jaudu virsū. Kā arī stienīšu pats var izgatavot, piemēram no lisapēda spieķiem. Bada laikā i kulaks par mau*u var būt! (kaut kur nesen dzirēju tādu tautas mutārdu daiļradi)
Un roveram varētu no UK vai Latvijas piektā novada pasūtīt. Varu noorganizēt sūtījumu no Īrijas par limonādi (DHL). Sūtījumi gan iespējami tikai no tās puses.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.