PDA

View Full Version : Labākā audio sistēma ~100Ls

sharkz
06-05-06, 00:34
Sveiki EOZ'ieši!
Ļoti ceru, ka uz izlaidumu dabūšu jaunu audio sistēmiņu :) Līdz šim biju pārliecināts, ka tā varētu būt Logitech Z-2300 2.1 sistēma (Ļoti labas lietotāju atsauksmes, skaļuma ziņā vispār ownojot, ja nemaldos kaukur redzēju, ka no šīs sitēmas 117dB varot dabūt ārā, nu tas ir vispār :eek: :eek: )

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,CONTENTID=9372

Bet šodien, klaiņot pa AM-PM.lv Plašumiem :D sāku skatīties uz vienu Microlab 5.1 komplektiņu, konkrētāk Microlab X10, par šo firmu sliktas atsauksmes nav dzirdētas, nu varbūt tāpēc, ka neesmu interesājies :D Pie šī komplekta mani pievelk 5.1 surround skaņa, kura nav Logitech sistēmai, tādu vēl neesmu dzirdējis darbībā, bet domāju, ka ir labāk pa 2.1 :) Labums vēl tāds, ka Microlabam ir pults.. tas man noder, jo guļot gultā patīk paklausīties kādu mūziku, bet pults nebūt nav primārais!

http://www.am-pm.lv/product_info.php?cPath=166_73&products_id=4712

Cena abām sistēmām ~vienāda takā... jāizvēlas ir pēc gaumes/labuma/kvalitātes... whatever :) Logitecham ir 8" wooferis, Microlabam turpretī - 10", norādīta arī lielāka jauda par Logitechu (Logitech 120w, Microlabam 160w), cik tur patiesība - nemāku spriest, tapēc ļaušu to darīt jums :)
Esmu mazliet apmulsis un nezinu ko īsti gribās :o Principā galvenais ir riktīgs BUMS BUMS, jaudas ziņā domāju (Benassi Bros 4ever :D ), bet ja Microlab's arī ar to labi tiek galā + skaņas kvalitāte ir laba, tad kapēc gan ne?! P.S. Nereti klausos arī kādus vokālus/instrumentālus u.tml skaņdarbus!
Domāju, ka Logitech jau mazliet arī piemet naudiņu par brendu takā... :o Vārdu sakot es gribu atrast labāko izvēli pa ~100Ls :) iespējams arī kādu ne no šiem diviem variantiem!
Jūs varētu mani mazliet apgaismot :) Maybe arī kāds ir dzirdējis Microlab sistēmas darbībā un varētu padalīties iespaidos... :)
Ok, paldies jau tagad :)

tolx
06-05-06, 00:38
Man jautājums,a tev tos 5.1 ir kur pareizi izvietot?

Torado
06-05-06, 00:41
Ja no shiem diviem , tad nesaprotu ko tu vel doma? Viennozimigi Microlab. Manas domas.

sharkz
06-05-06, 00:43
Man jautājums,a tev tos 5.1 ir kur pareizi izvietot?

Nu doma bija tāda, ka vienu virs moņa un divus istabas stūros, kuri ir tieši pretī man, un aizmugurējos skaļruņus arīdzan istabas stūros man aiz muguras!

sharkz
06-05-06, 00:44
Ja no shiem diviem , tad nesaprotu ko tu vel doma? Viennozimigi Microlab. Manas domas.

Nav ne jausmas kā tie Microlab skan dzīvē, Logitech ir pārbaudīta vērtība un par to šaubu nav, bet Microlab... nu nez :)

tolx
06-05-06, 00:47
nu ja ir kur izvietot,tad ņem 5.1,būs tā vērts.

Jav
06-05-06, 01:01
Moz tomeer 2x S90 un kaut kadu pastuzi? :rolleyes:

sharkz
06-05-06, 01:03
Moz tomeer 2x S90 un kaut kadu pastuzi? :rolleyes:

S-90 laiki man ir pagājuši :) Skaņas kvalitāte viņām ir, piedodiet, galīgā ****ā, ja salīdzina ar visām jaunajām sistēmām... :D

Aigars
06-05-06, 01:05
a jautājums ko tu vispār taisies darīt
ja klausīties mūziku, tad 2.0/2.1, ja spēles dzenāt, tad 5.1
mūzikai 5.1 nav jēga, labāk kvalitatīvs 2.0

Kashelz
06-05-06, 01:08
S-90 laiki man ir pagājuši :) Skaņas kvalitāte viņām ir, piedodiet, galīgā ****ā, ja salīdzina ar visām jaunajām sistēmām... :D
Nu nu, nespreegaa, ja nezini! Audio sisteema ir jaakop, jasaved kartiibaa un tad buus laba skanja, viss ir atkariigs arii ar kaadu stuuzi tiek barots :)

sharkz
06-05-06, 01:11
Nu nu, nespreegaa, ja nezini! Audio sisteema ir jaakop, jasaved kartiibaa un tad buus laba skanja, viss ir atkariigs arii ar kaadu stuuzi tiek barots :)

Pats ilgi mājās sēdēju ar S-90 takā zinu ko runāju :) Barotas ar tika ar diezgan pieklājīgu pastūzi! Bliezienc ir OK, bet nu skaņas kvalitāte NAV SALĪDZINĀMA ar mūsdienu sistēmām ;) Kā nekā tās tehnoloģijas ir gadus ~25 vecākas!
Bet ok, aizgājām Offtopic :p

Jav
06-05-06, 01:50
Jaa un mans kaimins ar entajam S90, megadaargu pastuuzi un elektornikja zinasanam laikam ir galigs jampampinjs, ka nav nopircis Ls 100 veertu skanjas sistemu... ;)
OKi beidzam offtopic...

krishxxx
06-05-06, 07:09
Pats ilgi mājās sēdēju ar S-90 takā zinu ko runāju :) Barotas ar tika ar diezgan pieklājīgu pastūzi! Bliezienc ir OK, bet nu skaņas kvalitāte NAV SALĪDZINĀMA ar mūsdienu sistēmām ;) Kā nekā tās tehnoloģijas ir gadus ~25 vecākas!
Bet ok, aizgājām Offtopic :p

nu nu. Tu arii ramu un citas pc detaljas pa kabatam vazaji, tad varu iedomaties, kada stavokli bija tas S90. Neviena sistema neparspees laba stavoklii esoshas S-90 + Audigy 2 + Specigs Resivers

Proxis
06-11-06, 00:29
Nē nu šitas mani piedūra :D :D :D
Skaņas kvalitāti mērīt tikai pēc laika skalas??!!
Man pie datora ir pieslēgts 1978. gada HI-End pastūzis ar 80-to gadu tumbām - un tas nozīmē, ka tie mēsliņi par 100Ls būs labāki???
Iesaku paņemt labāk 2 puslīdz normālas koka tumbas + BRIG pastiprinātāju un klausīties uz nebēdu.

sharkz
06-11-06, 00:43
Nepierunāsiet, kā reiz teica kāds audio guru "Toreiz cilvēkiem bija citāda izpratne par mūziku" ;)
Nauda ir dabūta, atliek atrast tumbas ;) iespējams jau rīt kkas tiks iegādāc :rolleyes:

Jav
06-11-06, 01:45
Nepierunāsiet, kā reiz teica kāds audio guru "Toreiz cilvēkiem bija citāda izpratne par mūziku" ;)
Pareizi- kadreiz cilveki nedomaja bitos un punktos par muziku un fotografijam... :p

ORiONz
06-11-06, 11:41
Nauda ir dabūta, atliek atrast tumbas ;) iespējams jau rīt kkas tiks iegādāc :rolleyes:
tiktiesaam agraak cilveeki nespeeleja parsvaraa muuziku, kuraa var saklausiit tikai uci-uci.
nu, ja domaa 5.1, par so cenu ieteiktu SVEN HT-480 vai SVEN IHOO MT 5.1R .

joks7
09-29-06, 13:12
Un kāda sistēma labākā līdz 100ls mūzikai? tuci tuci? Esmu noskatījis Logitech Z-2300
Edit; Tubas jau stāv man uz galda. Ideālas! :)

marxxx
10-20-06, 16:27
man incee kaadas ieejas ir logitech z-23001 prosta viens vads vai 2! nu ja nesaprataat tad vinjam ir vaidziiga saaba izeja no skanjas kartes vai vins njem tikai no 2ch?? pats ar driiz pirksu shamajaas!

Exiic
10-20-06, 18:26
slinkums lasīt līdz galam, bet tu no šitiem gaidi ko īpaši labāku kā no s90? :D

marxxx
10-20-06, 18:48
jap! un man pat s90 nau bijis!

Exiic
10-21-06, 13:23
nezinu pa to 5.1, bet tas pirmais komplekts ir manam draugam, nesaku, ka viņš ir sliktāks nēka, s90, bet saku, ka skan vienlīdzīgi!
protams, ka 5.1 labās filmās nav aizstājams ar s90, bet ja iet runa pa stereo, tad saku, ka nav šķirbas!

ko tu vari spriest, ja tev nav bijušas s90?

tolx
10-21-06, 15:23
jauns tjūneris maksā daudz,vidēji 70-100ls,jāmēģina ir kaut kur izrakt lietotu.Bet nu skaņas karti obligāti vajag kādu uz PCI.Pats ieliku Audigy LS,uz iebūvēto vairāk sēsties negribas.
p.s. uz cik tu vērtētu savu pastūzi?

sharkz
10-21-06, 15:24
Nu jau esmu iegādājies 5.1 sistēmu Logitech z-5400, kādēļ izvēlējos šo nevis 2.1 z-2300:
1) Pults un vēl kontrolpanelis ar displeju
2)5 tumbas, katrā stūrī tomēr ir pa tumbai tātad ar skaņa nāk no katra istabas stūra nevis tikai no "vienas puses"!
3)Salīdzinoši laba cena, par ~30 papildus latiem (atšķirībā no z-2300) dabonu 3 tumbas vairāk, pulti + kontrolpaneli :)

Esmu apmierināts ;)

krishxxx
10-23-06, 09:13
Tu maz spej tas 5.1 sakonfigot lai skan no visiem stuuriem?

Tie argumenti taadi bernishkjiigi + pats pirmit atzini ka pults tev jau nu nav nekaads pamatojums svariigs.

sharkz
10-23-06, 13:06
Labi krishxxx, divos vārdos - Ej ****t!