View Full Version : Laikapstākļu coolinga OC risks?
Tātad rīt ir doma piesēdēt majās, un pamocīt savu Sempronīti no panskām ārā. Baisi negribās likt PC ārā no mojas un laist gaisu iekšā, tādēļ arī jautājiens: ko LCD monitors par šādu pasacienu teiks? Kā HDD varēt reaģēt uz -- grādiem?
HDD parasti vajag >+5C.
Es esmu benchojis arī pie -1 :D
Situacija bezmazvai tada, ka viss bus ara un izbaudiis aukstumu, bet HDD tiks iesainjots un appusts ar karstu gaisu :D
Moni jau galigi ara nevajadzetu nest ko? :confused:
Monim reakcijas laiks buus tuvu 999ms :D
mrlobber, kas ar tevi?
mrlobber
Govs saka muuuu
Ta ja gribi kasti araa stiept, tad megjini jamo uz balkona nolikt un pareejo ievilkt istabaa, piever daudz maz ciet durvis un buus Ok! Es te benchojos un nekaadas vainas, matene un viss paareejais tiiri veesi, bet hardu taa taalaka liku no aukstuma, kas zin kas jamam var uznaakt :rolleyes: Un man viss istabaa staaveeja pie atveerta loga, paraak silst vienalga bija :mad:
someonesick
01-23-06, 19:55
Monim reakcijas laiks buus tuvu 999ms :D
mrlobber, kas ar tevi?
mrlobber
Govs saka muuuu
jaa... par LCD tas tiesa... reeciigi... tam pasham Vapochill parsleedzaas uzraksti reizi piecaas sekundees... interesanti kaa ir ar kartiigu LCD moni? neviens negrib pamegjinaat???
par to govi... nu tas ir mana spama rezultaats :D
nu ta arii biju paredzejis, atvert balkona durvis un vajadzigo izlikt no majas :D
kr4 laikam nevienam tada konkreeta pieredze nav. Ja rit sanaks ar laikiem tad uzmetishi review :D
Kā nav, ir, faktiski tikai pozitīva :D
Mana Bootmark Dothan/Intel overall score ir pie +4C, manas X1800XT scores ir pie -1C (laukā, benchi vai nu pie atvērta loga vai uz balkona).
Bet -25 ir gan mazliet par daudz ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.