PDA

View Full Version : service net tagad plēš par visu - piemēram? kā arī problēmas ar RMA

deff_ins
01-28-09, 14:15
es dzirdēju, ka service net tagad arī par garantijas gadījumiem runājot nekautrējoties plēst par katru sīkumu. tb čaļi reāli prasa naudu par savu darbu. ir kādi reāli piemēri?

TritoN
01-28-09, 14:47
Blj , Daini , par visu jaapleesh :emo: eest ta gribaas :doh:

P.S. Piemeeram , musu vadiiba uzskata , ka ar 100Ls meenesii pilniigi pietiek :emo:

Kuuminsh
01-28-09, 14:53
Tīri teorētiski tak serviscentrs pa tiem garantijas remontiem saņem naudiņas no ražotāja. Viņiem tak nav jābūt spriedzei...
?

deff_ins
01-28-09, 15:25
nu man tur pastāsti ieklīda - vents ar putekļiem - garantija nav spēkā - maksas remonts
bios upgrade atrisina problēmu - maksā par bios upgrade 5ls
driveru problēma - tas pats.

patiesība vai salti meli?

deff_ins
01-28-09, 15:35
Blj , Daini , par visu jaapleesh :emo: eest ta gribaas :doh:

P.S. Piemeeram , musu vadiiba uzskata , ka ar 100Ls meenesii pilniigi pietiek :emo:

te sonex meklē jaunus darbiniekus :ok:

kiwi
01-28-09, 15:47
Bios un draiveri - pilnigi iespejams, jo prichom te pats dzelzis, ja tu nemaki uzlikt draiverus/biosu

Puteklji teoretiski arii :)

deff_ins
01-28-09, 15:54
Bios un draiveri - pilnigi iespejams, jo prichom te pats dzelzis, ja tu nemaki uzlikt draiverus/biosu

ieskaidro to mirstīgajam.... ķipa instrukcijā jau nav rakstīts ka bios jāupgrado un putekļi jāizpūš... kad šāda veida profilaksi piedāva par simboliskiem pāris dukātiem - tad visiem pohuj!

Kasparz
01-28-09, 16:10
te sonex meklē jaunus darbiniekus :ok:
aha, taisa darbinieku nevājo apriti ar algām zem 250Ls :santa:
par to algu viņi var turpināt taisīt apriti un pieņemt visādus tur kuuminsh un hx veidīgos...kam visa dzīve sastāv no mātesplates, kaķa un īrēta dzīvokļa

kiwi
01-28-09, 16:14
...kam visa dzīve sastāv no mātesplates, kaķa un īrēta dzīvokļa

Shitas labs :D

Kuuminsh
01-28-09, 16:14

Draiveri un BIOS ir divas principiāli atšķirīgas lietas.

Piemēram, HP pārdod lūzni un izrādās ka sūdc frīzo dēļ šķība BIOS...
Piedod atvaino, bet tas ir garantijas gadījums.
Protams, var teikt ka lietotājs pats var veikt BIOS upgreidu, bet kurš uzņemsies atbildību ja upgreida laikā kas notiet šķībi?
Tip pat labi varētu sanāk ka ja uz pamatplates ir defektīva detaļa lai lietotāji paši nolodē veco un pielodē jauno. Šo.. slabo?

Man ar bij gadījums ka viens sūdkantorelis man mēģināja ieskaidrot ka BIOS iešūšana viņu pašu pārdotajā datorā ir maksas pakalpojums. Mol pohuj ka tas dēlis bez jaunākā BIOS vispār neatpazīst to CPU un nebūtojas.
Psc... izlamāju tos pedus un beigbeigās viņi visu izdarīja pēc garantijas.

Tagad vienkārši aktivizējās ***atrons. Et sjo.
Ja klients ir tehniski neizglītots.. huļi neap****?

Runājot pa putekļiem... nu bet, protams, ka tas NAV garantijas gadījums. Tas ir pašsaprotami. Un ja putekļu dēļ kaut kas atliecās... tad, protams, ka uz to nav nekādas garantijas.

Ar draiveriem jau ir cits stāsts.
99% ka pērkot viss bija *****is. Visi HW ir MS HCL, viss furīčī.
Tas ka vēlāk uzpeld kaut kāda nesavietojamība vai gļuki starp kaut kādu realteku un es nez.. kaut kādu tur geimu.. tas nekādi neiekļaujas zem garantijas.

P.S Jep.. mans kaķis ieņem daudz nozīmīgāku vietu manā dzīvē kā tīnis vārdā kaspars.
Kaspar, nenokar degunu, gan jau arī tev kādreiz būs kaķis un varēsi pārvākties no savas kartona kastes uz ko pieklājīgāku :>

Kasparz
01-28-09, 16:18
Ar BIOS stāsts garš, tb ja esi nopircis plati, kurai servisā uzliek jaunāko bios, klients pēc gada nopērk citu cpu, tad servisam nav pienākums 4free atkal likt jaunu bios līdz sadomās klients rssot bios d/l lapu un nest uz servisu datoru katra jauna bios iznākšanas brīdī.
Putekļi dažkārt ir netikai NEgarantijas gadijums, bet iemesls lai atteiktu garantiju.

Kasparz
01-28-09, 16:22
Kaspar, nenokar degunu, gan jau arī tev kādreiz būs kaķis un varēsi pārvākties no savas kartona kastes uz ko pieklājīgāku :>
Man mājās ir kaķis, viens normāls akvārijs, viens subakvārijs, žurka un māsa tagad no kkādas pakaļas(nepārprast) kautkādu štoļi sesku vai kautko tam līdzīgu izvilka.
Odnaka tagad pārvācos, tāpēc nenokar degunu pats. Visi mēs dzīvē kļūdāmies...gan jau tevi apciemos onkulis vārdā prāts kautkad 80 gadu vecumā veco ļaužu pansionātā, tad sapratīsi ko esi palaidis garām...
Man ir 20 gadi, tīnis cēlies no skaitļiem 13-19. Leimeris, tu.

noname
01-28-09, 16:23
nu deff_ins tu arī kā no mēness nokritis - gribi teikt, ka dells nosedz pa garantiju putekļu tīrīšanu, kas ir ārējās vides ietekme ? vai firmvāres/draiveru atjaunošanu, kas atrodams jebkura ražotāja lapas fakā un trobelšūtingā (ja vien tas nenovērš kaut kādu letālu kaiti) ? vot kaut kā neticu

deff_ins
01-28-09, 16:29
a vot neticēsi - mūsu serviss viskautko na haļavu dara :) tagad jautāju par šo jo kaut kā šķemīgi gar dūšu metas :doh:

Kuuminsh
01-28-09, 16:31
noname
A kakova hera mājsaimniecei tagad jārokas un kaut kur kaut kāda sūdmēsl firmvāre jāupgriedo?

Kā iepriekš pieminēja piemēru ar MB un CPU upgreidu.. ja BIOS upgreids saistīts ar CPU maiņu.. na*** nekādas garantijas. Ja BIOS upgreids saistīts ar to ka lūznis nekorekti darbojas... po garaņķiji.
Ne jau visiem ir baigais kaifs lupīt vai tik ražotājs nav izlaidis kādu jauninājumus savam hlamam.

Kaspar: nu pagodu tev tiinismu varēetu pagarinaat ibo tev ir viss nepieciešamais.
Ak jā.. praviļna podmeķil.. man kāreiz prātiņš nāks.. ar to arī es atšķiros no tādiem kā tu :>

deff
Nu putekļus izmēzt reizēm ir paša servisa darbinieka intereses..
A to to lūžņi reizēm ir tā piedzīti ar mēsliem ka bez tīrīšanas tur neko nevar izdarīt. Nemaz jau nerunājot pa to ka pēc remonta esi kā sivēns.
A tā.. aizstiepi līdz kompresoram.. 5sec un var darboties ar lūzni kā baltais cilvēks.

Kasparz
01-28-09, 16:34
Nah, man viss ko vajag pagarināt ir vai nu pietiekami garš, vai jau ticis pagarināts :santa:
Tev gan varu ieteikt vakumpumpīti iepirkt, varēsiet abi ar ķaķi uz maiņām lietot :ok:

kiwi
01-28-09, 16:40
noname
A kakova hera mājsaimniecei tagad jārokas un kaut kur kaut kāda sūdmēsl firmvāre jāupgriedo?

Ja gribesi lai dzelzis stradaa, tad raksies :) Piemers taalu nav jameklee, Seagate cietnji ar savaam problemaam.

Bet nu protams, ja tu perc jaunu dzelzi, tad tam ari normali vajadzetu stradaat. Protams gadaas iznjemumi. Bet tad ari razhotajam/kantorim vajadzetu uznjemties atbildibu attiecigi vai nu razhotajs vai kantoris samuhljijis kaut ko

noname
01-28-09, 16:48
a vot neticēsi - mūsu serviss viskautko na haļavu dara :) tagad jautāju par šo jo kaut kā šķemīgi gar dūšu metas :doh:

viena lieta, ka serviss kko tādu dara, cits jautājums, vai ražotājs ko tādu sedz
un vēl - ja servismenim cietā alga, tad viņš arī ar tādām izvirtībām pēc savas vēlmes vai noskaņojuma var nodarboties, bet ja viņš saņem % no tā, ko piķo pacients un ražotājs, tad ir citādi
kūmiņš, nav ko pie...ies pie izteicieniem, firmvāre bij domāts bioss, karoče tu saprati

Latish
01-28-09, 16:54
Tātad ieviesīšu skaidrību: Servisnets naudu neņem tikai tad ja garantijas remonts ir ražotāja apmaksāts, pārējos gadijumos maksā klients.

Putekļi un bios ir loģiski ka uz klienta, jo ražotājs ta tut pričom. Ražotājs izmaksā serviscentram kompensācijas tikai tad ja ir noticis remonts dēļ ražotāja vainas(brāķis/nosprādzis).

Par putekļiem ņem naudu jo pa garantiju to nunekādi neizstumt un netikai putekļiem, bet visu kas nav ražotāja vainas dēļ.

p.s. servisneta nav cietas algas, bet gan no apjoma(maksas darbiem un rupnicu kompensacijas).

noname
01-28-09, 17:11
vispar mani izbrīna, ka daži, kas strādā šādā sfērā, par kaut ko tādu brīnās, man tas nez kāpēc liekas pašsaprotami

Kuuminsh
01-28-09, 17:35
Es gan pastrīdētos pa BIOS atjaunināšanu un garantiju :>
BIOS ir neatņemama lūžņa sastāvdaļa kura tiešā veidā ietekmē tā darboties spēju/nespēju.
Un ja tas sūdc jauns būdams jau gļučī... un aiznesot uz serviscentru man paziņos ka edz garantijas remonts, jo BIOS bija jāupgreido... tur būs kļauza PTAC ka smird.
Tas ko.. nozīmē ka ražotājs var pārdot neejošu hlamu.. vēlāk palaiž kaut kādu biosiņa upgreidu un par to papildus noplēst piķi?
Nav tā kā nedaudz bik bezkaunīgi?
Pārdošanas brīdī hlamam IR jāstrādā.
Ražotāji, protams, lien uz vēdera pie gala patērētāja taisot bios updeitus caur winduli.. lai tik atkratītos no servisa saistībām un mazāk būtu jāmaksā servisiem :>

Vo es ņirgtu ja nopērkot autiņu man pašam būtu jātaisa ikdienišķās apkopes.. a huļi.. klients tups un pats nejēdz eļiņu nomainīt.. nu tur kaut ko pievilkt, atlaist..?
Tur tak viss elementāri :>

tas kā lūžņu ražotāji vēlās atkratīties no atbildības pa tiem mēsliem ko viņi ražo.. tas vispār ir kaut kāds ******.
Koderi kā suga ir jāizšauj.
Kurā vēl nozarē var uzbliezt projektu pa ***zincik latiem un ... atbildība...garantijas ka kaut kas darbosies?
Jūs KO!?
Koderu darbam VISPĀR nav nekādas garantijas... lietojat paši uz savu risku :>
Psc.
Nez kā būtu ja auto ražotāji tā pat pieietu lietai :>

noname
01-28-09, 17:54
Es gan pastrīdētos pa BIOS atjaunināšanu un garantiju :>
BIOS ir neatņemama lūžņa sastāvdaļa kura tiešā veidā ietekmē tā darboties spēju/nespēju.

bet neviens jau neapgalvo, ka tas nav garantijas variants, ja dzelzis dēļ tā jau no rūpnīcas ir neejošs/gļukains/pilnībā nefunkcionējošs, runa jau ir par gadījumiem, kad kāds jaunāks softs/dzelzis neiet kopā ar to biosu, un ražotājs ir uzradījis zāles konkrētam gadījumam, palasi tak kādreiz tās eulas un garantijas noteikumus

Vo es ņirgtu ja nopērkot autiņu man pašam būtu jātaisa ikdienišķās apkopes.. a huļi.. klients tups un pats nejēdz eļiņu nomainīt.. nu tur kaut ko pievilkt, atlaist..?
Tur tak viss elementāri :>

šeit gan tu mazliet putro, tā kā apkope ir maksas pasākums un atkarīga no preces dabiskā nolietojuma, kas nekādi neiet zem garantijas, un turklāt autobūve ir radikāli atšķirīga no kompju ražošanas nozare, kur tas peļņas sadalījuma procents ir stipri savādāks

Kuuminsh
01-28-09, 18:19
noname
Es tak uzsvēru... no rūpnīcas.. nevis pēcāk savietojamības problēmas ar klienta herzin kādiem lūžņiem.

A pa to ka BIOS nav garantija ieminējā Latiš.. pašķir back..

noname
01-28-09, 18:45
nubet kūmiņ, cik tu persōniski atceries tādus gadījumus dead no rūpnīcas ? uz pirkstiem saskaitāmi, diez vai tādos gadījumos normāli servisi atsaka garantiju ("normāli" - zin konkrēto keisu, un atzīst to, cik man no paša pieredzes zināms par servisnetu attiecībā uz hp un šo to citu kaut kā problēmas nav bijušas), un latiš neko aplamu nepateica
bet vispār labāk atkorķēt nākamo alu un atslābt, citādi rodas sajūta, ka pilnmēness tuvojas vai tas mēneša periods dažiem labiem

Kuuminsh
01-28-09, 19:16
noname
Ir, bet reti.
Un bija jālamājas ar pediem, jo dikti gribēj nogrābt kāpostu..

Kasparz
01-28-09, 19:25
Pazīstu daudzus kas strādā servisnetā, vairumā tie ir skolnieki/studenti. Viņiem ir samērā neliela fiksēta alga, un stipri daudz var nopelnīt uz maksas diagnostiku, remontu, tādēļ arī servisi raus katru latu no klienta laukā, itsevišķi šajos laikos.
ja darbiniekam būtu fiksēta alga...nu i nah viņam raut no klienta extra 10ls par putekļiem, ja viņam no tā alga nemainās. Viņš labāk uzvāra tēju un iet lēnā garā trenkāt putekli no radiatora.

Kashelz
01-30-09, 18:34
Teikshu taa, servicenet kaa paveicaas ar meistaru :D Ir bijis laptops, ko izjaucaam, velak tik secinaaja ka tomer ir garantija vel razjotaaja spekaa un izbiidijaam caur remontu, nekas nebija jamaksaa, pie kam vel pliku plati uz turieni vedaam, lai parshuj biosu ko vinji nevareeja izdariit, beigas ielika citu plati for free :santa:

Tagad tiko vel servisojas 32" TV, pa garantiju tika nomainiits LCD panelis, neiepikstejaas ka kkaadas problemas ir un varetu atteikt garantiju, uz servisu janes tik tiesham lieta, kam ir defekts, nevis puteklis kaa delj notebuks var parkarst vai kas taads, logjiski ka pa to jamaxaa, nafig pa velti jaukt araa, tiiriit, testeet, ja pats esi kkur baazis to buku kur nevajag utt. Viss atkariigs kads defekts un kaa tu iedod garantijaa to verkji, nebus tak jamaxaa ja tev dzelzis nocepies no putekljiem, bet tu cik vien iespejams to iztiiri un dod lai maina :D

drunk_lizard
01-30-09, 19:24
Man ir 20 gadi

a nepateiksi...
es visu laiku domaaju, ka kaadi 13...
katraa zinjaa es kasti uzticeetu taadam kaa kuums, nevis sjitam tizlenim.

Tominjsh
01-30-09, 21:39
siikaak

Tominjsh
01-30-09, 22:10
hmmm, droshi vien chaabiigi iet, jaasaak pleest piechuki :)
wootaa topics, ka no telpaam vaacas aaaraa... Sauc to par optimizeeshanu.......................

nu teoreetiski jau visi panjem kaapi, ja izraadaas ka nav defekts atnestajam krapam. Bet nu par neko labu tas neliecina

Kuuminsh
01-30-09, 22:15
5Ls par diagnostiku ir gana lēti.
Un tas ar tikai tāpēc ka M79 servisā strādā kaut kādi skolnieki.

je31
01-30-09, 22:24
5Ls par diagnostiku ir gana lēti.
Un tas ar tikai tāpēc ka M79 servisā strādā kaut kādi skolnieki.

Par cenu pilnībā piekrītu.
Reāli visa tā situācīja ir sviest. Katram tikai ietaupīt utt. Taupa tehniķa klients, un tad tam tehniķim tukšas kabatas un arī tas taupa citās lietās. Un tā te visi uz riņķi afigenna taupa, un brīnās ko viss tik dārgs, tik dārgs. Respektīvi sapratāt ko domāju... Viss ir saistīts, krītās peļņa vienā sektorā, un tādēļ krītas nākamajā, un nākamajā utt.
Gribi atbalstīt sevi, atbalsti citus.:ok:

Tominjsh
01-30-09, 22:51
pastaasti man par tiem m79 ienaakumiem ar...

ienjeemumi (apgroziijums) nav peljnja......
ja saak prasiit piechuku, tas noziimee ka vissirslikti.lv

je31
01-30-09, 22:53
pastaasti man par tiem m79 ienaakumiem ar...

ienjeemumi (apgroziijums) nav peljnja......
ja saak prasiit piechuku, tas noziimee ka vissirslikti.lv

:ok:
Jā, es arī laprāt dzirdētu. :D

sharix
01-30-09, 22:54
Amatieris - da tu ne jau par 3dmark maksāsi, bet par cilvēka darbu ..... 3h darba par 5ls ..... da tas ir par velti praktiski, bez tam - mums mazākas banknotes nemaz nav :) + no tiem 5Ls vienu Ls paņems valsts nodoklī, no pārējiem 4Ls pusi noteikti ka Zigmars gribēs paturēt un kex, kas ar tavu karti baxtijās reāli dabūs 2Ls, tā kā stresam nav pamata ;) es arī no saviem klientiem ņemu naudu par garantijas diagnostikām, ja tās izrādās negarantijas gadijumi - cilvēkiem pašiem parasti ir slinkums/nemācēšana uzkrāmēt svaigu windu (vai turēt svaigu uz maza "lieka" HDD testa nolūkiem) un tad pārbaudīt RAM vai VGA darbību ar "tīru" sistēmu ..... un pārbaudīt kvalitatīvi, var tikai uz "tīras" ...

Tominjsh
01-30-09, 23:05
par pelnju tur nav ne viena vaarda.

je31
01-30-09, 23:06
nu hz mosh es kartejo reizi kautko putroju , bet http://tehnika.boot.lv/datorsalons-m79-2008-gadu-pabeidz-ar-31-miljonu-latu-lielu-apgrozijumu-un-148procentiem-lielu-izaugsmi-7850.html

un tiri cilvecigi nau vinjiem taisniba prasit no manis 5ls ja nekas nebija teikts , tikpat labi vinji var prasit 100ls kur logjika?

Mja, links ir no ļoti objektīviem avotiem! :D:D:D
Un vispār tur ir rakstīts par apgrozījumu.

Krelin
01-30-09, 23:15
..(liguma teikts "ja defekts diagnostikas laika netiek atrasts tad tas ir maksas pakalpojums )...
Tā arī nesapratu, par ko Tu puksti...

drunk_lizard
01-30-09, 23:33
krelin, nodod sveicienu alonem no manis. pasaki, ka cepure no cirvja cilveeku neuztaisiis. :D

Kuuminsh
01-30-09, 23:53
Amatieris škrobojas ka m79 grib atņemt visu viņa kabatas naudu ko mamma iedeva uz nedēļu :>

Krelin
01-30-09, 23:56
Nu labi, mistiski skaitļi, bet fakts, ka par to, ka būs jāmaksā tika pieminēts, ne tā? Lai gan... Maz vispār tādiem datorsaloniem, vai kā jamos nosaukt, ir da kaut kāds cenrādis kaut kādiem wannabe pakalpojumiem? :confused:

krelin, nodod sveicienu alonem no manis. pasaki, ka cepure no cirvja cilveeku neuztaisiis. :D

Koa? :D Tā arī nesapratu. :D

Tominjsh
01-30-09, 23:59
apgroziijumam un apgroziijuma pieaugumam (izaugsmei) nav pilniigi nekaada sakara ar pelnju.
Jums iiso kursu ekonomikaa pasniegt? :D

es varu paardot 100kg kartupeljus par latu kilogramaa. Mans apgroziijums buus 100Ls. Ja es tos kartupeljus buushu pircis par 0,9Ls kg, tad es teoreetiski buushu nopelniijis 10Ls.
ja naakamajaa gadaa es paardoshu 120kg kartupelju par 1Ls kg, tad apgroziijums buus 120Ls. Ja buushu nopircis tos pa 0.95Ls/kg, tad nopelniiijis es buushu 6Ls....

Apgroziijums pieaudzis pa 20%.... 20% izaugsme...
A kas ir noticis ar pelnju....?

Nu tas taa ljoti vispaariigi, izlasi graamatu, kam nosaukums ir liidziigs "ekonomika chainjikiem"

Gan jau kaads pastaastiis labaak kaa es :D

sharix
01-31-09, 00:45
Likumu (līguma noteikumu) nezināšana, neatbrīvo no atbildības (maksas par pakalpojumu) ...... satiksmes noteikumus jau arī neviens nemācās no CP sastādītajiem protokoliem, ne?

un nav jau tā ka tev krogā skuķis padancoja, padzērās šampi un tev par to šampi pēc tam 100Ls rēķinā ielika - konsumācija ibio :)

M79 vēl rīkojās korekti un cena ir saprotama - ELKOR ir krutāks - kaste aizplombēta un atvērt nedrīkst (nu var strīdēties un meklēt likumos taisnību, bet šoreiz runāsim par lietototāju/klientu "vulgaris") .... kaste pamazām savāc putekļus (daudz ~2mm kārta/"sedziņa" uz CPU redeles) un CPU nokurās .... kaste uz ELKOR servisu aiznesta, un pēc 2 nedeļām atbilde - CPU dead, bet dēļ neievērotiem lietošanas noteikumiem ....... kas pārkāpts - putekļus esot jātīra un tad būtu viss labi ..... bet kā lai iztīra, ja kastei vāks ar uzlīmi? drīkst uzlīmu plēst un tīrīt? nē, nedrīkst, jo tad tiekot pārtrauktas garantijas saistības. tad kā lai putekļus iztīra? nevajagot jaukt ārā kasti, vienkārši biežāk māju uzkopt un tad tie putekļi nesakrāšoties ..... te jāpiebilst, ka kompim bija gandrīz 2 gadi jau un vaļā ne reizi netika vērt pirms tā "garantijas remonta"

cits stāst par D400 fotokameru atkal ELKORā ...... cilis ar visu aparātu iemaucās ūdenī ..... protams ka tas anulē garantiju automātiski, aparāts aiznests uz servisu un "pieņēmējs" informēts, ka garantija vairs nav spēkā, bet vajag paskatīties vai tas aparāts vispār ir atdzīvināms un ja ir, tad cik tas maksās ...... pēc 6 nedeļām beidzot ELKORs atdeva atpakaļ aparātu, kas nebija pat ticis izjaukts (skrūves un uzlīme neaiztiktas), piestādīts rēķins par 30Ls (defektācija) un izsniegts papīrelis, ka aparāts nepareizas lietošanas rezultātā ir DEAD un ka garantija vairs nav spēkā ....... FCUK .... to mēs jau zinājām, kad aparātu nodevām servisā un arī servisu painformējām ...... cits kantoris 3 dienu laikā aparātu izjauca, iztīrija, nomainīja kaut kādu slēdzi un atdeva funkcionālu atpakaļ ..... paprasīja par to ...... arī 30Ls :D ....... aparāts vēl šodien darbojās, un par spīti bērnības traumai nu jau bilžu skaits ir ticis pāri pa 6k :)
ne netika teikts , es tik pec tam izlasiju liguma to.

Kasparz
01-31-09, 01:10
nu hz mosh es kartejo reizi kautko putroju , bet http://tehnika.boot.lv/datorsalons-m79-2008-gadu-pabeidz-ar-31-miljonu-latu-lielu-apgrozijumu-un-148procentiem-lielu-izaugsmi-7850.html

un tiri cilvecigi nau vinjiem taisniba prasit no manis 5ls ja nekas nebija teikts , tikpat labi vinji var prasit 100ls kur logjika?
Muahaha, vēlviens lasa tos slimo suņu murgus...
Par garantijas diagnostiku veikals ne santīma nedrīkst plēst, par to ar PTAC esmu personīgi diskutējis.
Bet nu tas kuuminsh kautko čīkst pa skolniekiem, tikai atšķirība tāda, ka pat skolniekam ir bijis sekss(ar pretējā dzimuma vienādas sugas mhh pārstāvi) un pat skolnieks saprot ka 30 gados dzīvot ar kaķi un lupīt linux konsolē mājās nav kruta.
Drunklizard, muahaha kurš nu to būtu teicis. Kak tam pie tevis, meita ar jau sākusi kalifoniju ostīt?

Kuuminsh
01-31-09, 01:12
Mjā.. mūsdienās pedofīlu ir gana.. pa kam tādiem kā kasparēns gribot negribot rodas zināma pieredze :>

drunk_lizard
01-31-09, 01:15
muahah
kuums un linux konsole ir divas ljoooti taalas lietas :>

Kasparz
01-31-09, 01:16
mums ir viens pedofīls - kuuminsh
viens emm, kā saucas kad lodāmuru izmanto kā dildo? - drunklizard
un viens kas to pašu dara ar dfi mātesplatēm - hx
ak jā, jūsu praidam pieskaitam tokri un nc :ok:
Drīmtīms kā saka! Tikai pārstāj mani saukt par kasparēnu savā spiedzošajā balsī. Nebūtu brīnums ja pat bērnībā pautus norāvis esi, vismaz tam būtu kāds zolīds attaisnojums.

Kuuminsh
01-31-09, 01:22
Skatos uz šiem te.. emmm cilvēkveidīgajiem un mani pārņem skumjas.
Kur ir tā jaunatne kura būtu tā Latvijas nākotne?

Kasparz
01-31-09, 01:25
a uzražot pašam jaunatni slabo? ak jā, kaķis ar ir v.dz :(
nu ta neko...

Kuuminsh
01-31-09, 01:27
Nožēlojama cilvēkveidīgā parodīja.
Abi.

genius
01-31-09, 01:27
Davai ejiet spamā mīlas vēstules rakstīt...:doh:

drunk_lizard
01-31-09, 01:30
mazulim kaspareenam sen laiks cjucjeet
redziet, kas notiek, kad beerns laikaa neiet guleet - paliek kaskjiigs, nesakariigi vaavuljo.
nu marsjs uz podinja un cjucjeet kaspareen!

Skarbais
01-31-09, 13:27
Bet nu tas kuuminsh kautko čīkst pa skolniekiem, tikai atšķirība tāda, ka pat skolniekam ir bijis sekss(ar pretējā dzimuma vienādas sugas mhh pārstāvi) un pat skolnieks saprot ka 30 gados dzīvot ar kaķi un lupīt linux konsolē mājās nav kruta.

Noteikti ne visiem skolniekiem... :beee:

Līdz tam angļu džipam vēl tālu? Laikam ilgi vēl pollūcijas mocīs...

deff_ins
01-31-09, 15:38
Par garantijas diagnostiku veikals ne santīma nedrīkst plēst, par to ar PTAC esmu personīgi diskutējis.

un nah nē? nāk klienti ar nograutiem windiem man diezgan bieži. es notestēju dzelzi ar diagnostikas tooļiem - viss ok. nobackapoju hdd, uzlieku uz tā paša hdd os pa jaunam. salieku drivakus un stuff - uzlieku stresstestus... pabakstos... sazvanos ar klientu apjautājos - kas un kā tur ir noticis? vot nezinot - vienk vienu dienu neieslēdzas. nu neko - atbackapoju datus atpakaļ, atdodu ar tādu pat beigtu windu - lai cīnās.
ķipa piedāvāju maksas pakalpojumu windu uzlikt - ai nē - to jamais pats māk. ok - no maksas pakalpojuma atsakās - jāsedz diagnostikas izmaksas - ar dzelzi viss ir ok.
pagaidām mēs to nedaram, jo uz tās garantiojas papīra klients neparakstās par to ka maksās, ja defekts netiks noteikts.
vēl viena problēma - uzpeldošie defekti. nu tādi kas to ta ir to ta nav. klients vienu reizi samaksā, otru reizi dzelzis tiešām ir beigts un pirmajā gadījumā norādītais defekts apstiprinās. klientam to naudu atgriezt tākā vajadzētu ne? a no grāmatvedības tas esot baisi sarežģīti cik dzirdēts..

par putekļiem. vents tiešām aiz****ts, nobloķēts pilnībā. plate nodegusi iespējams tā iemesla dēļ. plati protams var samainīt pa garantijai - mēs ar delliem to ar daram, bet.. klients kaut kāds suņa mazais starpnieks no gala lietotāja noplēs 200ls par plates maiņu. bija putekļi? bija. nu i vot - plati nodedzināja - jāmaksā...

vēl jau man ir tādi kuriozi - kad zvana un jautā pamatplates cenu - nosvilis video esot... es prasu - vai tad nav garantijas? nē nav :( es paskatos savā db - nu ir - mūsu garantija vēl 2 gadi viss ok... klients priecīgs un smaidīgs tad brauc ciemos :)

noname
01-31-09, 17:12

varētu lūdzu pantu studijā, pēc kura nedrīkst plēst no pacienta naudu par to, ka nav atklāts rūpnīcas brāķis, toties ir acīmredzama lietošanas pamācības neievērošana ?

deff_ins
01-31-09, 17:32
varētu lūdzu pantu studijā, pēc kura nedrīkst plēst no pacienta naudu par to, ka nav atklāts rūpnīcas brāķis, toties ir acīmredzama lietošanas pamācības neievērošana ?
vot bl pamācības... ja klientam neiedos uz instrukciju kurā nav teikts - uz laptopa nedrīkst likt kluci - tad nākamā dienā tiks atnests sūdains laptops ar prasību nomainīt klaviatūru garantijas ietvaros jo redziet, man nebija instrukcijas kurā būtu teikts ka nedrīkst klucinēt uz laptopa! :beee::doh::confused:

[ jx ]
01-31-09, 17:54
he he, tādēļ pamācības nereti ir teksts, ka ar agregātu drīkst darīt tikai un vienīgi to, kas tajā aprakstīts un neko citu.

Kasparz
01-31-09, 19:47
Pazvani un uzprasi, pamācība, tu...

noname
01-31-09, 23:55
nafig man zvanīt, ja ir tik infomēti cilvēki ar galiem visās institūcijās, šeit taču kāreiz ir publisks mēdijs, kur cilvēki dalās ar pieredzi, nekautrējies

mihai888
02-02-09, 14:37
Lai platei saglabatos garantija to nedrikst pakot valja!!:doh:
Sorry par offtopic!

kiwi
02-02-09, 14:47
Agraak taa nebija, varbut tagad kas mainijies tur ir.

Bet nu vispar RMA var atraidiit 100% vienmer. Pats serviss var saskrapeet celinjus un pasaka mehaniski bojajumi. Viss

sharix
02-02-09, 14:54
pārsteidz tāds info par EET ..... es kādus 3-4 gadus ļoti cītīgi ar viņiem draudzējos un nekad nevienas pretenzijas nebija ar grantiju lietām ..... nu Valdis protams visu sākumā provē atšūt un pateikt ka tam tā jābūt vai ko tamlīdzīgu (te nekādu pārmetumu, viņam tomēr darbs tāds), bet pēc brīža padodās un pieņem ..... vēlāk jau pat nestrīdējas :)

kukaiņa aprakstītie gadījumi izkalausās pēc "jaunā uberdirektora" idejām :)

aspms
02-02-09, 14:55
da vienkārši TaPaKaH bija EET blacklistē zināmu iemeslu pēc :D mosh vēl tas bija someonesick laikos :lol:

Man tur RMA tik 4reizes bija- un vienmēr baigi operatīvi samainīja! Kad slimiķis tur vēl strādāja divas mb pat nākamajā dienā dabūju atpakaļ :)

angiins
02-02-09, 15:01
Es ae EET esmu 5Ls samaksaajis par diagnostiku, kura neko neatrada. Toreiz vispaar bij prikols, svilusi maatene, kura neceljas, par cik bij pirkta no Lobzika, jams aizstiepa uz EET, tur Kashelz patesteeja un liels bij mans paarsteigums, kad pateica, ka ar plati viss ir OK, tika par diagnostiku šādā gadījumā esot jāmaksā Ls 5. Ar prieku samaksāju, situ plati padusē un soļoju mājās :D
P.S.
Plate bij P5B dlx, kura vēl šobaltdien griežas, tiesa, nu jau pie cita saimnieka.

deff_ins
02-02-09, 15:13
nu par te pieminētu kantori ir vēl kāds labs pastāsts. kur serviss laptopam apmaina plati garantijas ietvaros tur kantoris noplēš no gala lietotāja 200ls par plates maiņu - nosvilusi no putekļiem :doh:
mācība - nesiet dzelžus uz tiešo servisu ja iespējams... un izpūtiet putekļus :D

Relax
02-02-09, 15:58
runajot par RMA gljukiem, pieljauju tadu domu, ka jamiem ari ir KRIZE iestajusies, vot i meigjina izkrutjities kaa var.

Relax
02-02-09, 16:04
starpiba ir tada, ka vairumnieks neko nemaina, ja shops jamam ir paradaa rubljus. un tad sanak, ka shopam pasham vajag izkrutjities no situacijas.

deff_ins
02-02-09, 16:14
kā rezultātā klientam ir tavo :(

kiwi
02-02-09, 16:59
Kaa rezultataa viss ir jadokumentee un jaiet uz PTAC :)

Lai nu ko, bet godigam klientam toch nevajadzetu ciest

kuklitis
02-02-09, 17:19
maniem gadijumiem nav vairak par 2 gadiem. #6 vispar notika shodien.

ar EET laikam tagad jastradaa ka ar DFI
- jafochee plate no 100 rakursiem pirms dot uz RMA
- japrasa plates inzinerus definet "mehaniskus bojajumus" kas varetu but kaitigi platei

Nu tad vajadzees tas visas bildes Tev pasham izdrukaat un uz katraslikt parakstiities kantora pilnvarotai personai, jo savaadaka vinja pateiks ka nezin akas tas pa bildeme tadaam vispaar ir (tjipa pats no ZHOPAS esi izraavis) ;)
Bet vispaar buutu normaali ka pirms pienjemshanas kaads pilnavarots kadrs kopaa ar klientu uzmet kaadus paaris minuutes aci tai detalajai un tad tiek sniegts parakstiits atzinums 1) ka bojaajumi un skraapeejumi nav 2) ir tādi, bet nav zinaams kaa tas ietekmee darbiibu brez dziljakas izpeetes 3) ir aciimredzami sachakarets tur viss - nu kaut kaa taa ... ;)

deff_ins
02-02-09, 18:57
dažos servisos ir skaists punkts par kuru kklients parakstās - preces vizuālais novērtējums tiek veikts diagnostikas nevis pieņemšanas laikā. kas nozīmē ka situācijās ka kukainis apraksta nav ko pretī pat pateikt...

kiwi
02-02-09, 19:04
To punktu var principa apstrideet un iespejams tas ir nelikumigs. Kaa jau teicu, kas liedz kantorim pasham sa**** to deeli?

Kasparz
02-02-09, 19:58
sharik, Elkor vel ir ubber VIP mega sakarigs serviss, salidzinot ar EET :D
hihihiiii

Kuulais
02-03-09, 03:26
sharik, Elkor vel ir ubber VIP mega sakarigs serviss, salidzinot ar EET :D

EET funny case #1
Subject: ASUS P5B-Deluxe
Problema: beigts LAN
Taa uzlime, kura trauce dzeset chipsetu uz tam platem bija slikti pielipinata atpakalj. Tipa mehanisks bojajums, RMA atteikts.

EET funny case #2
Subject: 2x1Gb AData value 5300
Problema: trupiki, pat nePOSTojas
EET darbnieks kadaa mistiskaa veidaa beigtam RAM noskaidroja, ka es speciali tos nobeidzu, nevis tie pashi atdeva galus pec 2 gadiem lietosanas, kaut vai es to RAM muzaa savaa PC nebiju turejis (klienta RAMs)

EET funny case #3
Subject: ASUS Blitz Extreme
Problema: beigta taa SupremeFXII skanjaskarte, tieshi karte, jo ar citu karti vissstradaa ok.
Piedavaju atnestt tikai to karti, bet teica ka jadod visa matesplate ar visu karbu un komplektaciju. Labi, xren s nim, iedevu ar visu drazu
Plate bija atdota "mint condition", to var apstiprinat gan lobbers, gan Kuulais (ar kuru ari izdevas paplapat), gan Anna, kura to plati pienjema. Pec nedeljas zvana - RMA atteikts, lociti pini un skrapets PCB.
1. kaut vai plate te neprichom, man vajag lai maina to sound
2. kad plate bij pienjemta, piezimju nekadu nebija, bet kad bija atdota - tieshi : lociti pini, visa sasmereta un saskrapeta.

EET funny case #4
Subject: ASUS P5K-E
Problema: plate ik pec poweroff resetoja BIOS no jauna, jeb bija 24/7 nelietojama ja gribi manualus settingus. Parbaudiju: bacha un PSU neprichom
EET darbnieks pateica ka taa ir jabuut. Citats: "taa ir pusmirusi plate atbilstosi tas nav garantijas gadijums". RMA atteikts. Kad atnesu plati uz majam, ta pilnigi atdeva galus ne reizi neiebutojoties un nacas mest miskastee.

EET funny case #5
Subject: Galaxy 7300GT
Problema: mem beigti : artifakti
Karte bija pienjemta, darbnieks (Kashelz) apstiprinaja ka mem beigti un atsutija vairumniekam (ja pareizi atceros, tas bij ACME). Pagaja jau 6 meneshi - ne kartes atpakalj, ni kreditrekina - nixuja nav.

EET funny case #6
Subject: ASUS P5K-Deluxe
Problema: trupiks. No attaluma var likties ka 2 pini ir lociti, bet reali vinji easy skaras CPU.
RMA atteikts. Atrasti 4 :eek: mehaniski bojajumi, tajaa skaitaa lociti pini, un .... KONDENSATS :lol:
To plati vel pats neredzeju, bet ljoti iespejams ka vel dazi pini bus salociti lai butu attaisnojums tam ****

Taaatad tuulinj sekos neliels aplauziens....

Pirmais un otrais gadiijums kaukaa man ir gaajis secen, vismaz neatceros taadus

Treshais gadiijums,

Kaaa vakar atceros ka tieshi es biju tas kam prasiiji par to plati, vai vajag nest visu vai pietiek tikai ar soundu, un taa arii bija ka atbildeeju tev ka vajadzees tomeer visu, jo lai kaads varbuut buutu tas tev buus paarsteigums, bet vairumnieki mums dod garantiju uz pamatplati kopumaa nevis uz katru prichendaalu atsevishki, respektiivi nevienaa ienaakoshaa dokumentaa nav taas sakanjas kartes serijas nr, ir tikai mobo dats all un nav tur ko apvainoties...

Kas saistiits ar to plates staavokli, par piniem, nezinu uz vinjiem vispaar nepieveersu uzmaniibu jo tev tak bija beigta skanja nevis sockets, a par sasmeeretu ar termopastu, preciizaak keramiku, nereizi vien tev esu paarmetis un veel kaa vietaa. Tas ka luudzu tev lai kaartiigi notiiri visu peec savam izvirtiibaa, pirms nes uz servisu, nu atvaino ja tas ir daudz prasiits, bet tas biezhi aiztaupa shaadus te postus....

Gadiijums nr4.

Nu shito gan nesaprotu, zinu ka Valdis ir kliinisks gadiijums, bet sho jau nu vajdzeeja likt nost, jo mieriigi vareeja izsist caur RMA, vismaz es neredzu tam iemeslu kaapec nee... Zheel ka nebiju informeets...

Gadiijums nr5.

Nu a ko tu guli maajas, ko nenaac un neprasi peec savas kartes, ta jau aciim redzot tev vinju vairs nevajag....Es tavaa vietaa buutu prasiijis ko citu vietaa, jo peec likuma ir 30 dienas. Taa ka tev ir visas tiesiibas, Go Get Em Tiger!

Gadiijums nr6.

Nu nemaksaa mums ASUS ne suuda, taa ka neviens neloca tos pinus un nechakree tavas atnestaas plates, pats vien kaarteejot reiz buusi salocijs, ooo kondensaats, kas par paarsteigumu un kaa nez vinjsh vareetu buut nokljuvis uz tavas plates? Kaaa!!??!! Es pat pilniigi esu shokaa.. laikam tur buus kaada kljuuda, ee kamoon, beidz maazhoties visi ljoti labi sheit zina ar ko tu nodarbojies... taa ka iztiksim shoreiz bez.... bet lai tev ap sirdi buutu siltaak man ar kaadus gadus seshus atpakalj bija taa ka galiigi netiisham noliciiju divus pinus, nu aizgaaju uztaisiiju teaatri un samainiija man to plati, bet kaa redz ne vism ir talants... :D :D

xexe
02-03-09, 14:02
varbutu tad tai #3 platei nemaz TaPaKaH nebija arii termo pad`u norāvis, bet gan EET, kura iemesla dēļ šī plate aizgāja pavisam citos medību laukos?

Edit, tai platei bija arī citi gļuki

Kasparz
02-03-09, 21:59
Kaaa vakar atceros ka tieshi es biju tas kam prasiiji par to plati, vai vajag nest visu vai pietiek tikai ar soundu, un taa arii bija ka atbildeeju tev ka vajadzees tomeer visu, jo lai kaads varbuut buutu tas tev buus paarsteigums, bet vairumnieki mums dod garantiju uz pamatplati kopumaa nevis uz katru prichendaalu atsevishki, respektiivi nevienaa ienaakoshaa dokumentaa nav taas sakanjas kartes serijas nr, ir tikai mobo dats all un nav tur ko apvainoties...
Skaņas raizeriem ir seriālais tāds pats kā platei, un vairumnieks maina tikai skaņu. Vismaz man vienmēr savulaik ir mainijis.

Dzy
11-30-09, 19:09
Uzreiz atvainojos par "miroņa" celšanu, bet vēlējos padalīties ar labajiem iespaidiem par Servicenet :)
Piektdien Samsung 206BW monitoram sāka raustīties spilgtums un šorīt no rīta ieslēdzot, ieslēdzās uz 2 sekundēm un pazuda bilde, tā pie katras monitora ieslēgšanas. Tā kā Metaleks izsniegtā garantija vēl bija palikusi biki vairāk par mēnesi, no sākuma pie viņu pēcteča aizbraucu, kur man smuki sarakstīja jaunu Samsung garantijas grāmatiņu, uzspiežot arī zīmodziņus (iepriekš tas nebij izdarīts) un devos pie Servicenet. Atdevu garantijā, minot simptomus, visu pierakstīja, kādā komplektācijā atdots.

Salasījies atsauksmes par dažādiem servisniekiem, jo īpaši par servicenet, biju noskaņojies gaidīt kā minimums nedēļu, bet liels bij mans pārsteigums apmēram pusotru, maksimums, divas stundas vēlāk saņemot e-pastā paziņojumu, ka defekts novērsts (tika nomainīts LCD panelis) un varu braukt pakaļ savai mantai :)

Kāpēc to stāstu - sliktas atsauksmes izplatās daudz ātrāk un vairāk nekā labie vārdi, tāpēc padalījos ar tiešām labajiem iespaidiem par operatīvo garantijas defekta novēršanu :ok: Velns tomēr nav tik melns, kā to mālē :)

TritoN
12-01-09, 14:15
Aha un nevajag servicnetam klientiem puust piliites par itkaa nomainiito LCD paneli :D pec Tevis aprakstitajiem simtomiem , es arii varu stundas laikaa salabot (nu cik aiznem izjaukt / salikt ) !!! :D un paneli jau nu nemainiitu :doh:

Dzy
12-01-09, 14:50
Nu nez, nez, kā tur ir ar servicenet, bet panelis ir svaigs, bez maniem pirkstu nospiedumiem uz tā :)
Izraksts no e-maila:
Bojājums: Lcd panelis.Nav ekrāna apgaismojuma
Remonta darbība: LCD paneļa nomaiņa
Detaļa: BN07-00374A - LCD-PANEL;CLAA201WA04,DOPPLER,6BIT HI-FR

TritoN
12-01-09, 15:03
Ai , aizmirsu :doh: Vini tak neprot vispaar labot :shura: Vienkaarshaak viniem ir visas zarnas nomainiit un miers :ok:

Dzy
12-01-09, 15:07
A kas ta man - man jo labāk, ka jauna matrica iekšā :shura:

Kuuminsh
12-01-09, 16:14
Ai , aizmirsu :doh: Vini tak neprot vispaar labot :shura: Vienkaarshaak viniem ir visas zarnas nomainiit un miers :ok:

Pieņemu ka tā ir ražotāja politika attiecībā uz garantijas servisu.

deff_ins
12-01-09, 19:04
aha, es jau ar neko nelaboju, es tik apmainu iekšās :shura:
ražotājs tā grib. monitorus vispār dell maina vienā gabalā.

Kashelz
12-02-09, 01:03
ServiceNet savaa laikaa man arii 32" TV nomainiaj ekraanu, zinu, jo bija LCD defekts, kuru varbut ne visi vareeja ieverot, ka arii dazjas shviicinjas bija uz taa, pec remonta defektu nebija, shviiku arii nee, ka arii defektaacijaa bija minets LCD panelja mainja. Remonts, protams, pa garantiju.

Mateus
12-04-09, 09:51

Man kaa klientam tikai patikalmi, ja tiekpie jaunas LCD matricas nevis remonteetas. ko cepies? :)

deff_ins
12-04-09, 09:57
vispār pēd laikā labas atsauksmes par jamiem dzirdētas, detaļu cenas lētākas palikušas (salīdzinot piem. acer detaļas ar to pašu elko vecrīga), tempi krietni labāki, un nav vairs tik piekasīgi par sīkumiem.

Mateus
12-04-09, 11:17
Tas ir tas kantoris Paardaugavaa? Es tur pirms pusgada njeemu bachu vienam Fujitsu Siemens laifbukam. Samaksaaju ~50Ls citos kantoros prasija ~5Ls vairaak :) Solija dabuut 2 nedeelju laikaa. Dabuja 10 dienu laikaa :)

ErroR
12-04-09, 14:07
Tas ir tas kantoris Paardaugavaa? Es tur pirms pusgada njeemu bachu vienam Fujitsu Siemens laifbukam. Samaksaaju ~50Ls citos kantoros prasija ~5Ls vairaak :) Solija dabuut 2 nedeelju laikaa. Dabuja 10 dienu laikaa :)

Nu jau esam pārvākušies uz mūkusalas 41b :D

Tominjsh
12-04-09, 14:14
ak tad ErroR ir tas, kas visiem atteikumiem raksta pamatojumaa - uudens peedas, ja? :beee:

ErroR
12-04-09, 14:25
ak tad ErroR ir tas, kas visiem atteikumiem raksta pamatojumaa - uudens peedas, ja? :beee:

Starpcitu remontēju PRINTERUS :D A par tiem salietajiem pc ir protams gadījumi, bet ja jūs zinātu cik tādi tiek arī pa garantiju saremontēti, protams ja tas nav skāris pamatplati un klaviere veljoprojām darbojas!

kiwi
01-25-10, 14:40
Shodien patikami biju parsteigts par servicenet darbiibu. Lidz shim nav bijusi darishana ar vinjiem, nekas nav pliisis no tiem razhotaajiem, ko vinji serviso :) Bet shodien aizvedu vienu samsung moni, pec 2h atnak email+iszinja, ka viss gatavs, baroshanas bloku sataisija. Un piedevaam vel piedavaaja bezmaksas piegaadi :eek:

Prikols vel taads, ka monim 3 gadu garantija beidzas pec 2 nedeljaam :D

Izcils piemers kaa vajag apieties ar klientiem :ok:

Instigater
01-25-10, 14:43
Nezinu kas jums ar servicenetu, bet M79 garantija uz HDD vairs nedarbojas. EK tehnika gan akujeļi par garantijas nodrošināšanu prasot 12Ls. Protams, ērti taču nopirkt brandu, bet nepārņemt saistības. Pieteicu pats Seagate, ka gaidāms RMA, aiznesu uz pastu un pa 5Ls arī to sprāgoni nosūtīju uz NL. Kaut kad drīzumā būs atpakaļ smuks refurbished cietnītis. ;-) Un Seagate manās acīs reputāciju nav zaudējis, joprojām 5 gadu garantijas uz HDD. :super:

vimba_zlobnaja
01-25-10, 15:07
Izcils piemers kaa vajag apieties ar klientiem :ok:
Tevi noteikti atpazina kā nelietīgu EOZ lietotāju, kurš pie katras izdevības kasās, un lai miers mājās visu ātri sadarīja :D Bet varbūt tas ir tikai minējums.

kiwi
01-25-10, 16:08
Nav tik traki, parasti nekasos, ja nav par ko kasiities :) Bet patiikama un pretimnakosha attieksme vienmer ir patikami

noname
01-25-10, 16:15
to bezmaksas piegādi imho samsungs apmaksā, citiem ražotājiem nav šāds bonuss

usver
02-01-10, 10:39
.. M79 garantija uz HDD vairs nedarbojas. EK tehnika gan akujeļi par garantijas nodrošināšanu prasot 12Ls.
daļā gadījumu nepiedāvā pat to - nomira SIA M79 pirkts A-data RAMs, bet EK tehnika paziņo "a mums ar to nekāda sakara nav, Elko ņemts, nekādi nevaram palīdzēt". MA-1 itkā kaut ko varot skatīties, bet par 15Ls un bez jebkādas garantijas, ka nomaiņa tiešām notiks. 0_o
Rezultātā neko vairs nepērku veikalos ar nosaukumu "M79" un citās kaktu iestādēs. Ka nav, ta nav :)

deff_ins
02-01-10, 12:29
tās tavas tiesības tur neko nepirkt, bet tad pasaki - kur pirkt? elkor? :shura: kantori gāja un vēl daudzi domājams ies pa burbuli...

Exiic
02-01-10, 12:41
ieskaidro to mirstīgajam.... ķipa instrukcijā jau nav rakstīts ka bios jāupgrado un putekļi jāizpūš... kad šāda veida profilaksi piedāva par simboliskiem pāris dukātiem - tad visiem pohuj!

Tie paši tevis nosauktie 2 dukāti nav nekā vērti.
5ls mūsdienās nekas nav! Mazākā papīra banknote. Manuprāt normāli.
Pa divīti nav vērts kustināties.

usver
02-01-10, 12:53
deff_ins: kur pirkt? atkarīgs no cenas un reputācijas :)
Vispārīgo mazo sadzīves elektroniku var pirkt euronics vai elkorā ar atlaidēm (jo bez atlaidēm elkora cenas ir ofigeķ kādas).
Specifiskās preces lielajos inetveikalos, kas pagaidām ir gadu stāžs un kas nemirst un netaisās (2u.lv, xnet.lv, ff.lv). Protams, skatoties uz cenu.

No internetveikaliem izvēlos pazīstamu kantori, par kuru zināms, ka tas ne tuvu nav vienīgais ienākumu avots īpašniekam un ka īpašnieks necer pusgada laikā tikt pie džipa uz inetveikala rēķina. šajā gadījumā - silikon.lv. Tā ir tikai mana subjektīvā izvēle, ar kuru rēķinos, ņemot preces tuvākajiem 2 gadiem.

deff_ins
02-01-10, 13:45
es ar iekritu uz metaleks, nopirku tur draugam savam fotoaparātu - pēc mēneša kantoris miris... nja... labi ka viņam to fočuku nospēra :D jo es sasolīju ka kruts kantoris, nebankrotēs utt. utt.

Tie paši tevis nosauktie 2 dukāti nav nekā vērti.
5ls mūsdienās nekas nav! Mazākā papīra banknote. Manuprāt normāli.
Pa divīti nav vērts kustināties.

kā to ņem. dabū to klientu pie sevi un sāc jamam piedāvāt HDD upgrade, ram upgrade utt. utt. :) beigās moš ar kaut kas sanāk.

PREDATOR
01-05-12, 16:08
Sveiki,nez cik pareizā topika iebliezu,bet kāds var aprakstīt EVGA VGA garantijas secību,ir kāds reāli saskāries.
Protams EVGA majas lapā es tur bokstereju,bet gribētos dzirdzēt reālu storiju iz dzīves.

http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/completing/video/ecoxj.html

1.Perku no rokas
2.pārdevējs saka ka ir jau reģistrējis(tas nekas ka cits cilvēks,un ka lai parbauda vai registrācija notikusi ok)
3.Ja kaut kas notiek,kādi mani sakotnejie izdevumi kamēr to karti dabū līdz EVGA?

Kashelz
01-05-12, 16:20
Garantija principa ir pirmajam pircejam, ka jau daudziem tas ir noteikts. Ja pieregjistre, tad otreiz nevari regjistreet + lai buutu iespejama garantija, jaaielade bus pavadziime vai kaads pirkuma apliecinaajuma dokuments par konkreto preci. Pats ar eVGA esmu sadarbojies ne vienu vien reizi ar garantijas lietam un viss tur ir ka vajag, supports augsta limeni ko nodorshina eVGA Europe ieksh DE, ja ievero nosacijumus, nekaadu probleemu nevajadzeetu but.

Garantijai defektiva prece bus jaaizsuta uz vinju offisu, ja bus devekts un nebus pats salauzis kko vai iepakojuma nofailojis un defekts radies sutijuma laika, tad pec testeshanas tiks akcepteets ka prece defektiva un izsutis vieta jaunu (refurbished iespejams), par to nekas nav jaamaksa. Shie suuta ar UPS parasti.

PREDATOR
01-05-12, 16:31
Ja pieregjistre, tad otreiz nevari regjistreet

Cits jau ir reģistrējis :(

Garantijai defektiva prece bus jaaizsuta uz vinju offisu

Cik tas var ~izmaksāt ?

Kashelz
01-05-12, 17:00
Nu kkur jau ta prece ir pirkta, varbut no pasha eVGA, to jau jaskataas. Nu regjistrets produkts, tad grantiju karto kaut vai to personu kas pieregoja, ta jau mazaka probleema. Un nevajag jau domat ka uzreiz bus beigts kkas ja ir ejosha prece.

Izmaksas atkariigas no svara, bet nu domaajams savi 10ls vismaz bus.

Chewers
01-05-12, 17:14
Nelasīju visus post, bet tāds vienkāršs jautājums. Kā tad iznāk ar garantiju VGA, ja es reiz esmu noņēmis HS lai iztīrītu putekļus, tad līdz ar to garantijai čau? Tas nonāk pretrunā ar garantijas nosacijumiem, jo maz ticams, ka ir kāds kuram 2gadu laikā vga putekļi nepiekrājas vietās, kur ar gaisu, otu un putekļu sūceju nepiekļut.

Kashelz
01-05-12, 17:21
Nu domaaju ka nekas nebus zaudets no garantijas, ja busi korekti iztirijis un nekas nebus salauzts. Ir razjotaaji, kas pashi noteikushi ka dzesi var mainiit, tik karti, ja nepiecieshams atgriezj uz garantiju, jabut visam atkal orgjinali, tadelj vajag saglabat orgjinalo dzesi un viss bus ka naakas ja nu kas. Isti jau nevar pateikt esi njemis nost vai nee ja rokas aug kur vajag, protams, skruves nevajag sachakaret ka pazit nevar :shura: Cik nav laptopi izjaukti un salikti, jo redz pecak attapas ka ir garantija :doh:

Chewers
01-05-12, 17:26
Skaidrs, paldies

definition
01-12-12, 11:15
Es ar iespamošu :D

Kā ir ar tiem mirušajiem pikseļiem?
Man HP monitoram ir viens mirušais pikselis. Itkā netraucē, bet garantija vēl ir.
Kā tur ir, var nest pie viņiem vai jāsakrāj bija vairāk kā viens :D

DeadlyShooter
01-12-12, 11:23
Lasi šeit: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00288895&lc=en&cc=lv&destPage=document&dlc=en

definition
01-12-12, 14:35
Jasna, palies par info..
Pagaidām jādzīvo ar to pusmirušo pikseli :D